aktiv-eiendomsmegling
Torgalleen sett fra syd/øst.

Bjørkelangen Torgalleen

Torgalléen - Salget er i gang! 46 nye og moderne leiligheter midt i Bjørkelangen sentrum. Kr. 0,- i innskudd - 26 SOLGT!

 • 3 590 000
 • BRA 60 m²
 • 1 soverom
 • PRISANTYDNING3 590 000
 • OMKOSTNINGER-
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 590 000
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 023
 • SOVEROM1
 • FELLESKOST./MND-
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 3 590 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger

  --------------------------------------------------------
  3 590 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding

Torgalleen, Viken

 • I sentrale omgivelser på Bjørkelangen, midt i landsbyens hjerte, bygges det nå 46 moderne leiligheter. Leilighetene vil være alt fra snertne 2-roms til romslige 4-roms, fra 60 kvm til 129 kvm. Her blir det flere prisklasser og noe for enhver smak - kanskje en av leilighetene er ditt nye hjem? Beregnet ferdigstillelse er 2. kvartal i 2025.

  Beliggenheten er upåklagelig - rett ved marka samtidig som du bor i sentrum med kort gangavstand til barneskole, idrettsanlegg, buss og shopping. Det er også kort vei til hovedstaden og flere av de litt større byene rundt, så her får du rett og slett det beste av to verdener.

  Hver leilighet får garasjeplass, heisadkomst, vannbåren varme, balansert ventilasjon m.m. I tillegg får leilighetene romslige balkonger med gode solforhold. Enkelte leiligheter får to balkonger. Fellestomten får fine grøntområder, sittegrupper, lekeplass med mer.

  Leilighetene bygges i henhold til gjeldende regelverk med smakfull innredning og moderne løsninger. Her får du blant annet baderomsinnredning og kjøkken fra anerkjente leverandører som HTH, Sigdal eller tilsvarende, samt enstavs eikeparkett, delikate fliser og smarte løsninger.

  Hver leilighet får innbydende entré med direkte tilgang til innvendig bod. Badene får flislagte overflater, gulvvarme og opplegg for vaskemaskin. Leilighetene får stue og kjøkken i åpen løsning, og det blir utgang til uteplass fra stuedelen.

  Soverommene blir lyse og luftige, fra ett til tre soverom, og enkelte leiligheter får mastersuite med bad og walk-in closet. Alle leilighetene får en praktisk og vel gjennomtenkt planløsning. Velkommen til Torgalleen - her blir det godt å bo og lett å trives.

  Hvorfor kjøpe nytt?
  - Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
  - Utbygger stiller med garantier i inntil fem år.
  - Lavere dokumentavgift.
  - Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
  - Tidsriktige materialer og høy bokomfort.
  - Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
  - Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
 • Selger tar sikte på at boligen blir ferdigstilt 2. kvartal 2025.
 • Leilighetene vil ligge midt hjertet av Bjørkelangen sentrum i Aurskog-Høland kommune. Bjørkelangen er en koselig landsby under stadig utvikling, og det er blant annet bygd ny barne- og ungdomsskole og nytt helsehus.

  Bjørkelangen har en aktiv sportsforening som tilbyr svømming, fotball, håndball, innebandy, allidrett, ski og sykkel. Ved den videregående skolen er det idrettshall og friidrettsanlegg, samt kunstgressbane, sandvolleyballbane og tennisbane. I 2018 ble det bygd skatepark ved skolen, og en ny svømmehall med svømme- og terapibasseng. Sommerstid kan familien legge turen til badeplass ved Røytjern.

  Kommunen har også en levende kulturskole med en rekke tilbud innen dans, drama, forming og musikk, og det er egen øvingsboks for band og musikere. Ved den gamle herregården Eidsverket er det bygget et større hestesenter - en naturlig møteplass for hestefolk for både trening og konkurranser.

  Bjørkelangen har også et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland, som holder til på Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor sentrum. Det er også skytterbaner i nærheten og en aktiv jakt- og fiskeforening. Alpinbakken er åpen når det er snørike vintre på Bjørkelangen.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan gjøres i kort gangavstand fra leilighetene, og i tillegg får du enkel tilgang til kjøpesenteret Amfi Bjørkelangen. I ytterkant av sentrum ligger Bliksrud Næringsområde med kjeder som Skeidar, Plantasjen, Mekonomen, Maxbo og Europris. Det er også kort vei til Oslo, eller til hyggelig grensehandel både i Töcksfors og Charlottenberg.

  Kollektivtilbudet i området består av buss, hvor nærmeste holdeplass vil ligge rett ved bygningen. Med bil tar det ca. 30 min til Fetsund, 38 min til Lillestrøm, 55 min til Oslo S, 60 min til Oslo lufthavn og 60 min til Charlottenberg i Sverige.

  Fra eiendommen er det gangavstand til Bjørkelangen barne- og ungdomsskole som åpnet våren 2018. Ellers er det god barnehagedekning i Aurskog-Høland kommune, med både kommunale- og private barnehager. Bjørkelangen har også to videregående skoler.
 • Konstruksjon:
  Bygningens konstruksjon utføres i en kombinasjon av betong, stål og treverk. Alle konstruksjoner tilfredsstiller krav til brannsikkerhet og lyd.
  Terrasser leveres med betong gulv. Rekkverk i aluminium/stål.
  Innvendige dører leveres med 1-speils dørblader i hvit utførelse. Ytterdør leveres i farget utførelse utvendig og hvit innvendig.

  I rom med parkett leveres det gulvlister i samme utførelse som parkett. Gerikter og utforinger leveres i hvitmalt utførelse. Alle lister og gerikter leveres med synlige spikerhull. Leiligheten leveres uten taklister.

  Innvendige overflater
  Innvendige vegger blir levert med sparklet gips malt mohair. Delevegger mellom leilighetene vil bli utført i betong/stål/tre med overflate malt mohair. Alle himlinger leveres malt i hvit utførelse. Alle gulv vil få 1- stavs eikeparkett som standard.
  Fliser på bad leveres i 30 x 60 cm lys grå på vegg og 30 x 30 cm grå på gulv.tek

  Kjøkken:
  Kjøkken leveres i hvit utførelse med glatte fronter type HTH/Sigdal eller tilsvarende. Det gis valgmuligheter på forskjellige fronter som tillegg. Hel benkeplate for nedfelling av platetopp leveres i laminat utførelse med farge sort/grå, med andre overflater som tillegg. Det leveres oppvaskbenk med nedfelt stålbeslag og ett-greps batteri. Hvitevarer er inkludert i form av stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøleskap/fryseskap. Hver leilighet får utarbeidet egen kjøkkentegning som fremlegges på tilvalgsmøtet. Antall skap og plassering av teknisk utstyr fremkommer av den kjøkkentegning som gjelder for den enkelte leilighet. Overskap leveres i standard høyde (210 cm).

  Bad:
  Det leveres baderomsinnredning med skuffer i hvit utførelse med glatte fronter, heldekkende servant, ett-greps batteri og tilhørende speil. Dusjhjørne leveres i aluminium og glass med hånddusj på stang. Vegghengt toalett i hvit utførelse. Opplegg for vaskemaskin

  Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

  Entré
  Leilighetene får adkomst via felles trapperom, og det er selvfølgelig også heis til alle etasjene. Hver leilighet får en innbydende entré med god plass for yttertøy, sko med mer. Fra entreen vil det være direkte tilgang til innvendig bod. Det legges enstavs parkett på gulvet som standard, og veggene males i en behagelig, tidsriktig farge. Himling blir hvitmalt med downlights.

  Stue og kjøkken
  Alle leilighetene får stue og kjøkken i åpen løsning - lyse, luftige rom med store vindusflater og utgang til uteplass. Det legges enstavs parkett på gulvet som standard. Veggene males i en behagelig, brunbeige fargetone (Mohair), noe som gir rommet en dempet, elegant stemning. Rommet vil også ha god plass for både sofagruppe og spisebord.

  Kjøkkeninnredningen leveres av HTH, Sigdal eller tilsvarende kvalitet og vil som standard har hvite, glatte fronter og en sort/grå benkeplate i laminat. Andre farger kan velges som tilvalg. Integrerte hvitevarer er inkludert, og vil består av stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøle/fryseskap. I forbindelse med kokesonen monteres det avtrekksvifte.

  Bad/wc/vaskerom
  Badene innredes i en tidløs, delikat stil med grå fliser i størrelse 30x30 på gulvet, og lysegrå fliser i størrelsen 30x60 på veggene. Det blir også gulvvarme, downlights og opplegg for vaskemaskin. Innredningen vil består av en heldekkende servant med underskuffer og over servanten monteres det speil. I tillegg får badene veggmontert toalett, samt dusjhjørne med regnfallsdusj, hånddusj og innfellbare glassdører.

  Soverom og garderobe
  Leilighetene får fra ett til tre luftige soverom, og alle rommene får enstavs parkettgulv og pent malte vegger (Mohair) som standard. I enkelte leiligheter vil det ene soverommet få eget bad og walk-in closet, og i flere leiligheter får ett soverom utgang til balkong. Det blir god plass for skap i alle rommene, og dette kan leveres som tilvalg. Ellers vil det være god plass for lagring i både innvendig bod og tilhørende bod i fellesareal.

  Uteområde
  Hver leilighet får selvfølgelig egen uteplass - romslige balkonger med gode solforhold. Enkelte leiligheter blir gjennomgående og får to balkonger. Størrelsen på uteplassen varierer fra rundt 14 kvm helt opp til godt over 50 kvm, så også her er det noe for enhver. I tillegg vil sameiet ha en pent opparbeidet fellestomt med flotte grøntområder, lekeplass, sittegrupper med mer. Det blir med andre ord rikelig med boltreplass for både liten og stor.

  Kort fortalt
  - 46 flotte, prosjekterte leiligheter.
  - Antatt ferdigstilt 2. kvartal 2025.
  - Fine 2-roms, 3-roms og 4-roms.
  - Romslig balkong i hver leilighet.
  - Enkelte leiligheter får to balkonger.
  - Pent opparbeidede fellesområder.
  - Meget gode solforhold.
  - Parkering i felles garasjeanlegg.
  - Det er heis opp til boligetasjene.
  - Smakfull og moderne innredning.
  - Høy kvalitet på alle materialer.
  - Kjøkken fra anerkjent leverandør.
  - HTH, Sigdal eller tilsvarende.
  - Integrerte hvitevarer er inkludert.
  - Stue og kjøkken i åpen løsning.
  - Enstavs parkett i alle tørre rom.
  - Delikate kvalitetsfliser på badene.
  - Bad får opplegg for vaskemaskin.
  - Pene soverom, flere med balkong.
  - Enkelte leiligheter får mastersuite.
  - Innvendig bod og bod i fellesareal.
  - Vannbåren varme (fjernvarme).
  - Varmt tappevann fra fjernvarme.
 • Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

  Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger, datert XX. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

  Planløsning 401, 501, 601 og 701
  3-roms på 84,5 kvm: Entré, bod, bad, 2 soverom og stue/kjøkken.
  Balkong på hele 56,6 kvm (utgang fra både stue og hovedsoverom).
  Annet: Sportsbod på ca. 5 kvm i fellesareal.

  Planløsning 402-406, 502-506, 602-606 og 702-706
  3-roms på 91,6 kvm: Entré, bod, bad, 2 soverom og stue/kjøkken.
  Sydvendt balkong på 24,3 kvm med utgang fra stue/kjøkken.
  Annet: Sportsbod på ca. 5 kvm i fellesareal.

  Planløsning 407
  2-roms på 78,2 kvm (endeleilighet): Entré/gang, bod, bad, soverom og stue/kjøkken.
  Balkong på 23,7 kvm med utgang fra stue/kjøkken.
  Annet: Sportsbod på ca. 5 kvm i fellesareal.

  Planløsning 507, 607 og 707
  3-roms på 84,3 kvm: Entré, bod, bad, 2 soverom og stue/kjøkken.
  Balkong på 24,9 kvm med utgang fra stue/kjøkken.
  Annet: Sportsbod på ca. 5 kvm i fellesareal.

  Planløsning 301
  4-roms på 128,5 kvm: Entré/gang, bod, 2 bad, 3 soverom og stue/kjøkken.
  To balkonger - en på 38,7 kvm (utgang fra stue), en på 7 kvm (utgang fra mastersuite).
  Annet: Sportsbod på ca. 5 kvm i fellesareal.

  Planløsning 408, 508, 608, 708 og 801
  4-roms på 127,7 kvm: Entré/gang, bod, 2 bad, 3 soverom og stue/kjøkken.
  To balkonger - en på 33,8 kvm (utgang fra stue), en på 6,8 kvm (utgang fra mastersuite).
  Annet: Sportsbod på ca. 5 kvm i fellesareal.

  Planløsning 302
  3-roms på 91,8 kvm (hjørneleilighet): Entré, bod, 2 bad, 2 soverom og stue/kjøkken.
  Balkong på hele 52,6 kvm med utgang fra stue.
  Annet: Sportsbod på ca. 5 kvm i fellesareal.

  Planløsning 409, 509, 609, 709 og 802
  3-roms på 94,7 kvm (hjørneleiligheter): Entré, bod, 2 bad, 2 soverom og stue/kjøkken.
  Balkong på 38 kvm med to utganger fra stue.
  Annet: Sportsbod på ca. 5 kvm i fellesareal.

  Planløsning 303
  2-roms på 60,4 kvm (hjørneleilighet): Entré, bod, bad, soverom og stue/kjøkken.
  Balkong på 14,1 kvm med utgang fra stue.
  Annet: Sportsbod på ca. 5 kvm i fellesareal.

  Planløsning 410, 510, 610, 710 og 803
  2-roms på 60,4 kvm (hjørneleiligheter: Entré, bod, bad, soverom og stue/kjøkken.
  To balkonger - en på 14,1 kvm (utgang fra stue), en på 4,5 kvm (utgang fra soverom).
  Annet: Sportsbod på ca. 5 kvm i fellesareal.
 • Eiet tomt på ca. XX kvm som skal eies av sameiet.
  Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av eventuelle gangstier, lekeplasser og grøntareal. Eksakt tomteareal vil foreligge etter sammenføying/fradeling ved endelig oppmåling utført av kommunen.

  Tomten disponeres av seksjonseierne iht. seksjonsbegjæring/sameievedtekter.
 • Hver leilighet får en parkeringsplass i felles garasjekjeller, og det blir heis fra garasjen opp til alle etasjene. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Hver leilighet får egen sportsbod på ca. 5 kvm.
 • Det blir tegnet kollektiv avtale for levering av bredbånd og digital-TV. Grunnpakken er inkludert i fellesutgiftene. Linje til fasttelefon leveres ikke.
 • Leilighetene vil varmes opp med radiatorer/viftekonvektor med vannbåren varme fra fjernvarmeleverandør. Hver leilighet får egen energimåler for varmt tappevann og varmtvann til oppvarming. I tillegg legges det elektriske varmekabler på badet, og det kan også leveres panelovner på soverom som tilvalg. Elanlegget leveres i henhold til NEK-400. Leilighetene får selvfølgelig balansert ventilasjon. Grunnpakke for tv/internett vil inkluderes i fellesutgiftene.
 • Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

  Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin leilighet gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det vil bli utarbeidet en egen tilvalgsbrosjyre som viser hva man kan velge. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

  Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.
  De fleste ønsker å sette sitt personlige preg på en ny bolig, og i disse leilighetene er det flere muligheter for det. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås kan det velges alternativ innredning, garderobe, gulv og farger m.m. Ta gjerne kontakt med megler for en hyggelig prat og ytterligere informasjon.
 • Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av leiligheten.

  Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av leiligheten, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt.
  Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

  Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.
  Endelig utomhusplan er ikke ferdigbehandlet. En foreløpig plan for utomhusarealene er vedlagt i salgsmaterialet. Utomhusarealene vil bli opparbeidet med utgangspunkt i foreløpig utomhusplan, som for hele området inkluderer internveier/gangveier, område for lek og opphold, grøntområder, gjesteparkering og område for renovasjon. Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer med hensyn til utforming og materialvalg.

  Renovasjonsanlegg blir utført med nedsenkede søppelcontainere iht kommunale krav.

  Det må regnes med noe gjenstående utomhusarbeid ved innflytting på grunn av værforhold og årstid.
 • Fra kr 3 590 000,-
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

  Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. P.t. er tomteverdien antatt å være ca. NOK ...,- pr kvm BRA for boligen. Dette gir en dokumentavgift på ca. kr. ..,- pr. kvm. BRA for boligen. Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet.

  Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 525,-
  Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 525,-
  Gebyr for pantattest kr. 206,-

  Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Det gjøres oppmerksom på at det er tomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer.
 • Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. Felleskostnadene er stipulert til kr. XX pr. kvm BRA pr. mnd. og skal dekke bl.a. avsetning til vedlikehold fellesarealer/evt. garasje, a konto fjernvarme, abonnement kabel-tv/internett, forretningsførsel, forsikring bygg (ikke innbo) og fellesarealer og andre driftskostnader. Forlag til fellesutgifter følger vedlagt i utkast til budsjett. Endelig budsjett fastsettes på sameiermøte.

  Utbygger betaler felleskostnader for usolgte leiligheter ved ferdigstillelse.

  Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall.
 • Kommunale avgifter faktureres direkte fra kommunen og er ikke inkludert i felleskostnadene beskrevet ovenfor. Kommunale avgifter stipuleres til ca.kr. x,- pr. BRA for vann og avløp. Renovasjon pr. husstand stipuleres til ca. kr. x pr. mnd.
 • Det gjøres oppmerksom på at det vil bli innført eiendomsskatt i kommune, fra og med . Eiendomsskatten vil utgjøre promille av eiendommens skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.
 • Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

  Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

  Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustadoppføringslova §46.
 • Kjøpers rettigheter som medlem i et sameie følger av eierseksjonsloven (Lov om eierseksjoner av 16. juni 2017 nr. 65) og vedtektene. Sameiet har pantesikkerhet i hver seksjon for ubetalte krav og forpliktelser ovenfor sameiet (legalpant, dvs. ikke tinglyst pant), i medhold av eierseksjonslovens § 31. Sameiet vil bli ledet av et styre som velges blandt eierne. Dette styret skal ivareta alle saker av felles interesse for sameierne. Kjøper kan ikke eie mer enn 2 seksjoner i et sameie.
 • Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller eierseksjonssameiet skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.
 • Det er utarbeidet et utkast til egne vedtekter for sameiet som ligger vedlagt denne salgsoppgaven.
 • Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Forsikringen gjelder også materialer som er tilført leiligheten, jf. bustadoppføringslova § 13 siste ledd. Ved brann- eller annet skadetilfelle tilfaller erstatningssummen selger, som snarest mulig plikter å gjenopprette skaden.
  Etter overtakelse skal sameiet tegne egen forsikring for bygningene som inngår i sameiet. Selger skal se til at sameiet har tegnet slik forsikring før han avvikler sin forsikring. Kjøper er forpliktet til å tegne egen innbo- og løsøreforsikring fra overtakelse.
 • Leiligheten leveres fri for pengeheftelser med unntak av panterett til fordel for sameiet i henhold til Eierseksjonsloven § 31. Det er ingen fellesgjeld i prosjektet.
 • Leiligheten vil være tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via XX. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen.
 • Leiligheten overtas med påhvilende servitutter mv. Kopi av grunnboken følger med som vedlegg. Utskrift av tinglyste servitutter kan fås ved henvendelse til megler. I tillegg aksepter kjøper at det på leiligheten kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova), heretter kalt buofl. Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.

  Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93 (avhendingsloven). Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen.

  Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.
 • Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på leiligheten.

  Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for leiligheten som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

  Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

  Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

  Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.
 • Kontraktsposisjonen kan videreselges under forutsetning av at selger får dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr 50.000,- inkl. mva.

  Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.
 • Alle eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er selger/utbyggers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for leiligheten, med en energiklassifisering på en skala fra A- G. Dersom utbygger/selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for leiligheten.
 • Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring. Sett inn kontaktinformasjon til megler.
 • Bjørkelangen Sentrumsutvikling AS
Øyvind Sægrov

Megler

Øyvind Sægrov

41 41 55 04

Send e-post

Start reisen til ditt nye hjem

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev