aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Tyttebærveien 25 og 27 er en lekker og påkostet funkisbolig over to plan, med solide materialer, godkjent utleiedel og høy standard fra 2017.
Tyttebærveien 25 og 27 er en lekker og påkostet funkisbolig over to plan, med solide materialer, godkjent utleiedel og høy standard fra 2017.

BJØRKELANGEN Tyttebærveien 27 og 25

Lekkert, påkostet funkishus med utleiedel, garasje og takterrasse. Solid og moderne standard. Flott utsikt og kveldssol!

 • kr 9 500 000
 • BRA 278 m²
 • 6 soverom
 • Prisantydningkr 9 500 000
 • Omkostningerkr 254 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 9 754 542
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2017
 • Soverom6
 • ArealP-rom 273 m²
 • Tomt875.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 9 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 237 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 500 000,00)) 254 542,- (Omkostninger totalt)   9 754 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning 1. etasje.
Tyttebærveien 25 og 27 er en lekker og påkostet funkisbolig over to plan, med solide materialer, godkjent utleiedel og høy standard fra 2017. Her får man et gjennomført stilsikkert hjem med nydelige kombinasjoner av material- og fargevalg ? rene linjer, harde flater og mykere detaljer. Området er meget populært, med kort gange til buss, barnehage og turmuligheter i marka. Huset ligger innerst i en blindvei. Tomten er romslig, med flott utsikt og kveldssol. Huset har fire terrasser, inkludert en magisk takterrasse med panoramautsikt. Inne er det en svært romslig stue med peisovn og store vindusflater, mens kjøkkenet har stilig innredning og integrerte hvitevarer. Videre er det to flislagte bad, en tv-stue, et kontor og fire soverom. Bilen parkeres i en dobbelgarasje.

Tyttebærveien 27 og 25, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  1. etasje: 139 kvm
  2. etasje: 139 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 134 kvm Hoveddel: 2 soverom, bad, garderobe, tv-stue. Utleiedel: Stue/kjøkken, 2 soverom, kontor, bad, gang. Utleiedel utgjør ca. 75m2.
  2. etasje: 139 kvm Stue/kjøkken, 2 soverom, bad.
  Sekundærrom
  1. etasje: 5 kvm Teknisk rom/bod.
  2. etasje: 0 kvm Garderobe.  Tomt
  875.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Omgivelsene er rolige og barnevennlige, med umiddelbar nærhet til helårs turmuligheter i skog og mark. Funkisboligen ligger høyt til på en romslig tomt med flott kveldssol, pent opparbeidet med flat gressplen, støttemurer av naturstein, plassbygde blomsterkasser, diverse beplantning og en romslig markterrasse. Hagen byr på mye boltreplass for både store og små, med rom for trampoline, ballspill og andre aktiviteter. Foran garasjen og inngangene finner man en asfaltert gårdsplass med gode muligheter for parkering. Boligen er et moderne funkishus med lekre kombinasjoner av glatte flater, harde flater og mykere materialer. Utvendig har veggene liggende kledning og mur med Weber fiberpussystem. I hovedstuen er det trapp opp til en magisk takterrasse med mye plass og nydelig panoramautsikt over landskapet. På takterrassen er det en stor jacuzzi, belysning og pergola. Takterrassen innredes enkelt i ulike soner, og innbyr til store sammenkomster med god mat og drikke. Sommerdagene kan også tilbringes på tre herlige terrasser, henholdsvis utenfor tv-stuen og hovedstuen. To av terrassene har adkomst fra stuen i andre etasje, tildelt arealer på ca. 4 og 23 kvm. Den største terrassen er utstyrt med belysning og utestikk. Glassrekkverk ivaretar den strålende utsikten, og terrassen har god plass til utemøbler. Den andre terrassen ved stuen er overbygd og har glassrekkverk. Terrassen ved tv-stuen er inntrukket og har direkte adkomst til hagen. Det er montert downlights og utestikk, og terrassen måler ca. 14 kvm.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et populært og rolig boligområde innerst i blindvei i Festningsåsen, på Bjørkelangen i Aurskog-Høland kommune. Bjørkelangen er en koselig landsby under stadig utvikling, med blant annet nyere barne- og ungdomsskole og helsehus. Bjørkelangen har en aktiv sportsforening som tilbyr svømming, fotball, håndball m.m. Ved den ene videregående skolen er det idrettshall og friidrettsanlegg, samt kunstgress-, sandvolleyball- og tennisbane. I 2018 ble det bygd skatepark ved skolen 1-10 skolen. Samme år åpnet Bjørkebadet som er et badeanlegg med bl.a. svømme- og terapibasseng. Sommerstid anbefales det å legge turen til badeplass ved Røytjern. Kommunen har også en levende kulturskole med en rekke tilbud innen dans, drama, forming og musikk, og det er egen øvingsboks for band og musikere. Kulturskolen har flotte lokaler ved 1-10 skolen. Ved den gamle herregården Eidsverket er det bygget et større hestesenter - en naturlig møteplass for hestefolk for både trening og konkurranser. Kommunen har også et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland, som holder til på Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor sentrum. Det er også skytterbaner i nærheten og en aktiv jakt- og fiskeforening. Den lille alpinbakken er åpen når det er snørike vintre på Bjørkelangen. Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi, Extra og Rema 1000. I tillegg har tettstedet kjøpesenteret Amfi Bjørkelangen, med rundt 20 butikker og kafé. I ytterkant av sentrum ligger Bliksrud Næringsområde med kjeder som Skeidar, Plantasjen, Mekonomen, Maxbo og Europris. Det er også kort vei til Lillestrøm og Strømmen, eller til hyggelig grensehandel både i Töcksfors og Charlottenberg.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Fra eiendommen er det kort vei til Bjørkelangen barne- og ungdomsskole som åpnet våren 2018. Ellers er det god barnehagedekning i Aurskog-Høland kommune, med både kommunale- og private barnehager. Bjørkelangen har også to videregående skoler.

  Offentlig kommunikasjon
  Kollektivtilbudet i området består av buss, hvor nærmeste holdeplass er Søndre Eidsvei som ligger ca. 750 meter fra boligen. Med bil fra Bjørkelangen tar det ca. 30 min til Fetsund, 38 min til Lillestrøm, 55 min til Oslo S, 60 min til Oslo lufthavn og 60 min til Charlottenberg i Sverige.

  Byggemåte
  Taktekkingen er av dobbel pappshingel. Taket er besiktiget fra taknivå. Takrenner og nedløp i metall. 4 Innvendige taknedløp i plast. Veggene har leca murkonstruksjon. Weber Fiberpussystem. Fasade/kledning har liggende bordkledning. Takkonstruksjonen har kompakttak over sperrekonstruksjon. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør med 3 lags glass. Malt balkongdører i tre. Terrasser i trekonstruksjon med impregnerte terrassebord på gulv. Etasjeskiller er av betongdekke mot grunnen. Trebjelkelag med slisseplater, trinnlydplater og sponplater. For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt 15.05.2023 av Per Johnny Nygård for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Sammendrag selgers egenerklæring
  9. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende? Ja. Det var maur i boligen som kom fra nabotomten som var skogstomt. Dette ble meldt forsikring og utbedret av skadedyrfirma. 17. Selges eiendommen med utleiedel, leilighet, hybel eller tilsvarende? Ja. Eneboligen har en hovedenhet Tyttebærveien 27 og en utleieenhet Tyttebærveien 25 17.1. Er ovenfornevnte godkjent hos bygningsmyndighetene? Ja. Det er godkjent og byggesøkt slik og boligen har ferdigattest med utleieenhet. 19. Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller av dens omgivelser? Ja. Området sør for eiendommen er regulert i Reguleringsplan for Festningsåsen 4. Dette området er under utbygging nå. 23. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter/ tilstandsvurderinger eller utførte målinger? Ja. Det var en vannskade i utleieleiligheten sitt soverom i som ble meld forsikring og taksert av skadefirma. Utbedringen ble utbedret av huseier selv som er byggmester og Rørlegger for huset som var Kjell Trandem AS. Dette etter avtale med forsikringsselskap. 24. Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)? Ja. Vi har godkjent at carporten på naboeiendommen i nord kan bygges 80cm fra vår felles nabogrensen. Tilleggskommentar: Hoveddelen av eneboligen har adresse Tyttebærveien 27 leiligheten har Tyttebærveien 25. Muntlig kommentar fra selger etter utfylling av egenerklæring: Carport på naboeiendom står antakelig nærmere enn 80 cm fra tomtegrense. Avstanden er ikke kontrollmålt.

  Innhold
  Tyttebærveien 25 og 27 er en lekker og påkostet funkisbolig over to plan, med solide materialer, godkjent utleiedel og høy standard fra 2017. Her får man et gjennomført stilsikkert hjem med nydelige kombinasjoner av material- og fargevalg ? rene linjer, harde flater og mykere detaljer. Området er meget populært, med kort gange til buss, barnehage og turmuligheter i marka. Huset ligger innerst i en blindvei. Tomten er romslig, med flott utsikt og kveldssol. Huset har fire terrasser, inkludert en magisk takterrasse med panoramautsikt. Inne er det en svært romslig stue med peisovn og store vindusflater, mens kjøkkenet har stilig innredning og integrerte hvitevarer. Videre er det to flislagte bad, en tv-stue, et kontor og fire soverom. Bilen parkeres i en dobbelgarasje. Selger har nylig innredet et kontor i tilknytning til stuen. Dette rommet tilfredsstiller kravene til varig opphold og kan derfor lovlig brukes som soverom hvis ønskelig. Selger har sendt oppdaterte tegninger til kommunen for godkjenning av planløsning. Om du ønsker videovisning av boligen så kan du enkelt søke opp Tyttebærveien 27 på youtube, eller taste inn denne linken i din nettleser: https://youtu.be/QGOIaRegFBo Velkommen til visning av denne flotte eiendommen! Kort fortalt - Påkostet funkisbolig over to etasjer. - God og moderne standard fra 2017. - Godkjent utleiedel med egen adresse og skattefri leieinntekt. - Dobbelgarasje med carport utenfor. - Flott kveldssol og nydelig utsikt. - Stor takterrasse med pergola. - Hoveddelen har fire terrasser. - Romslig hage med flat plen. - Oppvarmes via gulvvarme. - Stilig kjøkken med barløsning. - Godt med skap- og benkeplass. - Integrerte hvitevarer på kjøkkenet. - Stor og lekker stue med peisovn. - Store vindusflater med flott utsikt. - Tv-stue for ekstra fleksibilitet. - To stilrene bad/wc, ett med badekar. - Et bad ligger ved hovedsoverommet. - Hele fire soverom og et kontor i hoveddelen. - Hovedsoverommet har walk-in closet. - Garderobe, teknisk rom og stor utebod. Planløsning 1. etasje: Hall/tv-stue, bad/wc, 2 soverom, garderobe og teknisk rom og bod 2. etasje: Stue/kjøkken, bad/wc, 2 soverom, kontor og walk-in closet. 1. etasje (utleiedel): Stue/kjøkken, mellomgang, 2 soverom og teknisk rom. Annet: Utebod på ca. 14 kvm, oppført i 2019. Hall/tv-stue Funkisboligen har trappefri adkomst via et inntrukket inngangsparti med belysning og utekran. Vel innenfor døra ønskes man velkommen av en kombinert hall og tv-stue med store, lyse gulvfliser. Her får man en god smakebit på det stilrene og gjennomførte uttrykket i huset. Rommet har gulvvarme, downlights og utgang til en inntrukket terrasse med nydelig utsikt. Veggene er malt i hvitt og en mørk, tidsriktig blåtone, og trappeløpet opp til andre etasje er kledd med trendy spiler. I selve hallen er det plass til skap eller andre garderobeløsninger, mens tv-stuen er perfekt hvis man ønsker å trekke seg litt tilbake med en god bok eller film. Tilliggende hallen finner man både et hendig garderoberom og et teknisk rom med opplegg for vaskemaskin. Garderoben har skuffer, hyller og stenger for oppheng. Under trappen er det en romslig bod. Stue Stuen og kjøkkenet utgjør et lekkert og meget romslig allrom for hele familien, med flotte lys- og utsiktsforhold via store vindusflater på begge sider av rommet. To store skyvedører i front tar deg ut til en terrasse med mye plass, og om sommeren er det hyggelig å trekke ut for både avslapning og grillmiddager i sola. Stuen har også utgang til en liten terrasse på den andre siden, og innvendig trapp fører opp til den nydelige takterrassen. Det er svært god møbleringsfrihet i stuen, så her kan man enkelt innrede med flere sittegrupper. Her er det plass til å samle venner og familie rundt et langbord, og dagslyset suppleres ypperlig av downlights i store deler av himlingen. På gulvet er det lagt lys 1-stavs parkett, mens veggflatene er malt i hvitt. Stuen har en lun atmosfære med både gulvvarme og peisovn. Kjøkken Kjøkkenet er stilig og moderne, med mulighet for at både store og små kan være med på matlagingen. Innredningen har mørke, glatte fronter, vitrineskap, spiler på enkelte underskap, en åpen hylle med spotter og benkeplate av stein med dobbel oppvaskkum. Ut mot stuen er det en smart barløsning, perfekt til måltider og gode samtaler, men også for lekselesing mens middagen tilberedes. Det er godt med både skap, skuffer og benkeplass på kjøkkenet. Over deler av benken er det belysning og mosaikkfliser i ulike jordtoner, og over kokesonen er det installert en sort ventilator i stilren utførelse. Downlights i deler av himlingen tilfører ekstra lys til arbeidsflatene. Av hvitevarer har kjøkkenet integrert induksjonstopp, to stekeovner, vinskap, kjøleskap, fryseskap og oppvaskmaskin. Ovnene er levert av Siemens og er praktisk plassert i høyskap. Bad/wc/vaskerom Planløsningen i hoveddelen byr på to stilrene bad i hver sin etasje, og badet oppe ligger i tilknytning til hovedsoverommet ? en behagelig hverdagsluksus. Her får man et lekkert bad med god størrelse og store, lyse fliser på overflatene. Badet har både et stort dusjhjørne og et deilig badekar. Førstnevnte er utstyrt med regnfallsdusj, mosaikkfliser og svingbar glassdør. På badet er det gulvvarme, downlights og et eget wc-rom med vegghengt toalett. Den øvrige innredningen består av en hvit skuffeløsning med to toppmonterte servantskåler, et matchende høyskap og et stort speil med belysning. Her er det god plass til oppbevaring av håndklær og hygieneartikler. Bad 2 Badet nede er delikat med downlights og vegghengt toalett. Veggene er kledd med hvite fliser og mørke dekorfliser, mens gulvet har sorte fliser med varme. Et dusjhjørne har regnfallsdusj, mosaikkfliser og innfellbare vegger. Baderomsinnredningen består av servant med sorte skuffer, et høyskap i samme stil og et speil med belysning. Soverom og garderobe Hoveddelen har fire stilfulle soverom og et kontor. Rommene er malt i ulike duse, tidsriktige farger. Hele fire soverom gir mange valgmuligheter til familien, og ved behov kan et av rommene benyttes som en ekstra stue. Hovedsoverommet oppe ligger i en egen fløy med bad og walk-in closet. På hovedsoverommet er det lunt teppegulv, og her får man hotellfølelsen hjemme. Det er god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Garderoben er innredet med to store, åpne skap som har skuffer, hyller og stenger for oppheng. Boligen har for øvrig godt med ekstra lagringsplass i en stor utebod, i et garderoberom ved hallen og i et teknisk rom i første etasje. Utleiedel I første etasje finner man en godkjent utleiedel på ca. 75 kvm, med egen inngang og adresse. I følge selger leies utleidelen i dag ut for kroner 12000,- pr måned, men selger antar at normal leiepris vil være 14000,-. Utleiedelen består av stue/kjøkken, mellomgang, to soverom og teknisk rom. Stue/kjøkken, gang, bad og teknisk rom er utstyrt med varmekabler i gulvet, og ved inngangsdøren er det en plassbygget skyvedørsgarderobe med speilfronter. Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning ? sosialt og arealeffektivt. I stuen er det 1-stavs laminatgulv, store vinduer og utgang til en herlig terrasse på ca. 14 kvm. Kjøkkenet er oppført i en funksjonell L-form med god arbeidsflyt og skapplass. Innredningen har mørke, glatte fronter og benkeplate av laminat med dobbel oppvaskkum. Det er montert lyse mosaikkfliser over deler av benken, og over kokesonen er det installert en ventilator. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer bestående av platetopp, stekeovn, kjøleskap, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Badet er stilrent innredet med mørke gulvfliser og hvite veggfliser. På badet er det vegghengt toalett og et dusjhjørne med innfellbare vegger. Baderomsinnredningen består av et sort servantskap med skuffer og et speilskap med belysning. Utleiedelen har to soverom, og det ene er innredet med et garderobeskap.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Utvendig > Vinduer Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Vurdering av avvik: Det er påvist noen glassruter som er punktert eller sprukne. Vindu på soverom i 2. etasje har sprukket glass. Konsekvens/tiltak: Vinduer med punkterte/sprukne glass må påregnes skiftes ut, enten hele vinduet eller kun selve glassene. Glassrute må skiftes. Utvendig > Dører Bygningen har malt hovedytterdør med 3 lags glass. Malt balkongdører i tre. Vurdering av avvik: Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke. Vindu på soverom i 2. etasje er sprukket. Skyvedører må justeres. Konsekvens/tiltak: Dører må justeres. Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Terrasser i trekonstruksjon med impregnerte terrassebord på gulv. Vurdering av avvik: Det er avvik: Gulvene knirker. Konsekvens/tiltak: Tiltak: Gulv bør oljes. Innvendig > Overflater Innvendig er det gulv av parkett, laminat og fliser. Veggene har malte plater. Innvendige tak har malte plater. Vurdering av avvik: Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. Parkett er slitt med enkelte sår. Konsekvens/tiltak: Overflater må utbedres eller skiftes. Parkett er planlagt skiftet før salg. Innvendig > Innvendige trapper Boligen har lakkert tretrapp. Vurdering av avvik: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Konsekvens/tiltak: Håndløper må monteres på vegg for å tilfredsstille krav på byggetidspunktet. Håndløpere er planlagt montert før salg.   Forhold som har fått TG3: Ingen Lovlighet Enebolig Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk. Utebod Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Det er ikke påvist synlige tegn på avvik i branncelleinndeling ut ifra dagens byggteknisk forskrift. Det er ikke påvist avvik i forhold til rømningsvei, dagslysflate eller takhøyde. Garasje Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Det er ikke påvist synlige tegn på avvik i branncelleinndeling ut ifra dagens byggteknisk forskrift. Det er ikke påvist avvik i forhold til rømningsvei, dagslysflate eller takhøyde.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det er parkering i en dobbelgarasje på ca. 33 kvm, oppført i samme stil som huset i 2019. Garasjen har elektrisk portåpner med fjernkontroll og en egen carport med downlights. I tillegg er det gode muligheter for parkering på en asfaltert gårdsplass foran garasjen og huset. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Forsikringsselskap
  Tryg

  Polisenummer
  7858894

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Det er fremlagt dokumentasjon pa° radonma°ling, og ma°lingene ligger under grenseverdiene. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  9 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 237 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 500 000,00)) 254 542,- (Omkostninger totalt)   9 754 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Funkisboligen oppvarmes med varmekabler i første etasje og med Elflex gulvvarme, supplert av en peisovn i stue og kjøkken. Bad i andre etasje har varmekabler. Det er et balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning, og sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer. En 200 liters varmtvannsbereder er plassert i det tekniske rommet, og utleiedelen har en egen varmtvannstank på 120 liter.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  27192

  Kommunale avgifter år
  2023

  Formuesverdi primær
  1978740

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  7519213

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Strøm, oppvarming, forsikring, nett/Tv osv.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3026/2/319: 10.04.2014 - Dokumentnr: 294933 - Bestemmelse om vannledn. Rettighetshaver: Aurskog-Høland Kommune Org.nr: 948 164 256 Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Bestemmelse om spillvann/drensvann/overvann/stikkrenner m.m. Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om beplantning Gjelder også senere fradelte parseller Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Gjelder denne registerenheten med flere 17.02.2014 - Dokumentnr: 134031 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3026 Gnr:2 Bnr:207 01.01.2020 - Dokumentnr: 400050 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0221 Gnr:2 Bnr:319 10.04.2014 - Dokumentnr: 294933 - Bestemmelse om vannledn. Rettighetshaver: Aurskog-Høland Kommune Org.nr: 948 164 256 Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Bestemmelse om spillvann/drensvann/overvann/stikkrenner m.m. Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om beplantning Gjelder også senere fradelte parseller Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Gjelder denne registerenheten med flere 17.02.2014 - Dokumentnr: 134031 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3026 Gnr:2 Bnr:207 01.01.2020 - Dokumentnr: 400050 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0221 Gnr:2 Bnr:319

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for nybygg bolig med sekundærleilighet, støttemur, garasje og utvendig bod datert 05.06.2023.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Området sør for eiendommen er regulert i Reguleringsplan for Festningsåsen 4. Dette området er under utbygging nå. Kommuneplanen ligger på kommunens hjemmeside: https://www.ahk.no/innhold/politikk-og-planer/planer/kommunale-planer/overordnende-planer/ Kommunedelplanen for Bjørkelangen ligger på kommunens hjemmeside: https://www.ahk.no/innhold/politikk-og-planer/planer/kommunale-planer/kommunedelplaner/

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Boligen har godkjent sekundærleilighet i 1. etasje som fritt kan leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  9 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 237 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 500 000,00)) 254 542,- (Omkostninger totalt)   9 754 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  254542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast vederlag tilsvarende kr. 49.500,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings- og oppgjørsgebyr kr 22.500,- og visninger kr 2.500,- pr stk med representant fra Aktiv tilstede. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca kr 30.000,-. Utleggene og øvrige vederlag omfatter markedsføring og innhenting av opplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle påløpte utlegg samt et vederlag begrenset oppad til kr. 30.000,-. Alle beløp er inkl. mva.

Kenneth Sverre

Megler

Kenneth Sverre

93 02 96 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev