aktiv-eiendomsmegling
Terrassen er delvis overbygd og har levegg mot nabo.

BJØRKELANGEN Vollasvingen 17

Pen og gjennomgående 3-roms endeleilighet fra 2017 m/carport, terrasse og kveldssol. Stue m/peisovn. Kort vei til «alt».

 • kr 2 890 000
 • BRA 68 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 890 000
 • Omkostningerkr 85 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 975 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 017
 • Soverom2
 • ArealP-rom 68 m²
 • Felleskostnaderkr 1 000
 • Tomt136.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 890 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  72 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 890 000))

  85 292 (Omkostninger totalt)

  2 975 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Vollasvingen 17 er en pen lite bebodd 3-roms selveierleilighet fra 2017 med endeplassering i første etasje. Leiligheten har en stor, delvis overbygd terrasse med fint utsyn over åkeren. Terrassen byr på sol gjennom hele ettermiddagen og kvelden, og er et deilig sted å nyte late sommerdager. Det medfølger en ekstra stor carportplass med bod, og det er verdt å merke seg at det er gangavstand til skoler, butikker, spisesteder og mer. Kort fortalt - Pen 3-roms endeleilighet - Selveier i første etasje - God standard fra 2017 - Carportplass med bod - Overbygd inngangsparti - Stor terrasse med kveldssol - Fint utsyn over åkeren - Entré med gulvvarme - Stue og kjøkken i åpen løsning - Integrerte hvitevarer - Peisovn og godt lysinnslipp - Flislagt bad med gulvvarme - To soverom med garderobe

Vollasvingen 17, Viken

 • Tomt
  136.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Leiligheten har utgang fra stuen til en nordvestvendt terrasse med fint utsyn over åkeren. Terrassen er på ca. 22 kvm, noe som gir plass til både sittegruppe og grill ? her er det hyggelig å invitere både familie og venner til grillmiddag. Terrassen er delvis overbygd slik at utvendig hygge også kan nytes på varme dager med regn i luften. Videre har terrassen belysning, stikkontakt, levegg mot nabo og plen i front. Fellesområdet har lekeplass.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et populært boligområde på Bjørkelangen i Aurskog-Høland kommune. Bjørkelangen er en koselig landsby under stadig utvikling, det er blant annet akkurat bygd ny barne- og ungdomsskole og nytt helsehus. Bjørkelangen har en aktiv sportsforening som tilbyr svømming, fotball, håndball, innebandy, allidrett, ski og sykkel. Ved den videregående skolen er det idrettshall og friidrettsanlegg, samt kunstgress-, sandvolleyball- og tennisbane. I 2018 ble det bygd skatepark ved skolen og en ny svømmehall med svømme- og terapibasseng. Kommunen har også en levende kulturskole med en rekke tilbud innen dans, drama, forming og musikk, og det er egen øvingsboks for band og musikere. Ved den gamle herregården Eidsverket er det bygget et større hestesenter - en naturlig møteplass for hestefolk for både trening og konkurranser. Kommunen har også et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland, som holder til på Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor sentrum. Det er også skytebaner i nærheten og en aktiv jakt- og fiskeforening. Alpinbakken er åpen når det er snørike vintre på Bjørkelangen. Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000, Extra og Kiwi. I tillegg har tettstedet egen ferskvarebutikk og Amfi Bjørkelangen Torg. I ytterkant av sentrum ligger Bliksrud Næringsområde med kjeder som Skeidar, Plantasjen, Mekonomen, Maxbo og Europris. Det er også kort vei til Lillestrøm og Strømmen, eller til hyggelig grensehandel både i Töcksfors og Charlottenberg. Kollektivtilbudet i området består av buss. Nærmeste holdeplass er Trandumsvingen som ligger drøye 300 meter fra boligen. Med bil tar det ca. 30 min til Fetsund, 38 min til Lillestrøm, 55 min til Oslo S, 60 min til Oslo lufthavn og 60 min til Charlottenberg i Sverige. Fra eiendommen er det kort gangavstand til Bjørkelangen barne- og ungdomsskole som åpnet våren 2018. Ellers er det god barnehagedekning i Aurskog-Høland kommune, med både kommunale- og private barnehager. Bjørkelangen har også to videregående skoler.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Nærområdet består hovedsaklig av småhus-/eneboligbebyggelse.

  Byggemåte
  Iflg. tilstandsrapport foretatt 03.04.23 av Henning Fagersand: Leilighetsbygg over 2 etasjer, oppført i trekonstruksjoner med utvendig trekledning, saltak i trekonstruksjon tekket med betongtakstein. Støpt plate på grunn. For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport. Her fremgår anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 (TG 2). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken - Kjøkkeninnredning med glatte fronter, laminert benkeplate med nedfelt vaskekum og platetopp, integrert oppvaskmaskin, stekeovn og to frittstående kjøl- og fryseskap. Komfyrvakt og lekkasjestopper. Parkett på gulv og glassplate på vegg over vaskekum og platetopp. Ved fuktsøk ble det registrert normale verdier på utsatte steder. Fuktmerker på veggplater. Vurdering av avvik: Det er avvik: MDF plater på vegg over vaskekum og delvis bak glassplate har fuktmerker. Tiltak: Det er ikke behov for tiltak.

  Innhold
  Vollasvingen 17 er en pen 3-roms selveierleilighet fra 2017 med endeplassering i første etasje. Leiligheten har en stor, delvis overbygd terrasse med fint utsyn over åkeren. Terrassen byr på sol gjennom hele ettermiddagen og kvelden, og er et deilig sted å nyte late sommerdager. Det medfølger en disponibel carportplass med bod, og det er verdt å merke seg at det er gangavstand til skoler, butikker, spisesteder og mer. Leiligheten har gjennomgående planløsning med god utnyttelse av plassen. Stue og kjøkken ligger i åpen løsning og har en peisovn som gir kos og varme. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer, og ved spiseplassen er det et stort vindu ned til gulvet. Badet har opplegg for vaskesøyle, og både badet og entreen har gulvvarme. Begge soverom har garderobeskap. Velkommen til visning! Kort fortalt - Pen 3-roms endeleilighet. - Selveier i første etasje. - God standard fra 2017. - Carportplass med bod. - Overbygd inngangsparti. - Stor terrasse med kveldssol. - Fint utsyn over åkeren. - Entré med gulvvarme. - Stue og kjøkken i åpen løsning. - Integrerte hvitevarer. - Peisovn og godt lysinnslipp. - Flislagt bad med gulvvarme. - Opplegg for vaskesøyle. - To soverom med garderobe. Planløsning 1. etasje: Entré, stue, kjøkken, bad/wc/vaskerom og 2 soverom. Annet: Disponibel bod i carport.

  Standard
  Entré Leiligheten ligger i første etasje og har inngang fra en egen velkomsttram med overbygg og belysning. En hvit ytterdør med kodelås fører inn i en entré med god størrelse, mørke gulvfliser og vegger med hvite panelplater. Entreen har klesoppheng og det plass til garderobeskap om ønskelig. Gulvet har varme som tørker raskt opp etter våte klær og sko. Stue Leiligheten har en lys og fin stue med kjøkken i åpen løsning. Stuen har pent lysinnslipp fra flere vinduer, hvor blikket automatisk trekkes mot et stort vindu ned til gulvet i kjøkkensonen. Den åpne romløsningen gir plass til sofamøblement og spisebord, og om sommeren er det hyggelig å trekke ut på terrassen. I sofasonen er det en peisovn som varmer godt på kalde dager og som ellers bidrar til koselig stemning. Gulvet har parkett og veggene hvite panelplater. Kjøkken Kjøkkenet har hvit innredning med slette fronter og mørke laminatbenkeplater. Innredningen er montert langs to vegger i L-form og har nedfelt oppvaskkum, samt integrert stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin. Komfyrvakt og lekkasjestopper er montert. Det er glassplate bak kokesonen og vasken for å beskytte veggen, og det er montert belysning under overskapene. Bad/wc/vaskerom Leiligheten har et romslig, flislagt bad med varme i gulvet. Gulvet har grå fliser og veggene hvite. Baderomsinnredningen består av et hvitt skapmøblement med heldekkende servant, og over er det dobbelt speilskap med integrert belysning. Toalettet er vegghengt, dusjen har innfellbare dører i glass og det er opplegg for vaskemaskin/tørketrommel i søyleløsning. Soverom og garderobe Leiligheten har to soverom med parkettgulv og hvite panelplater på veggene. Det ene soverommet har en skyvedørsgarderobe, mens det andre rommet har garderobeskap, begge med hvite fronter. Leiligheten har for øvrig lagringsplass i en bod i carporten.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Leiligheten har en disponibel ekstra stor carportplass i felles rekke, og øvrig parkering er etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Iflg. selger så er dørene i leiligheten bredere og uten terskel, tilpasset bevegelseshemmede. En 120 liters varmtvannsbereder er plassert i benkeskap på kjøkkenet. Leiligheten har sikringsskap med automatsikringer og balansert ventilasjonsanlegg med forsert styring via kjøkkenventilator. Leiligheten er lite bebodd siden byggeår.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 890 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  72 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 890 000))

  85 292 (Omkostninger totalt)

  2 975 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp med elektrisitet og vedfyring. Det er stedvis panelovner, samt gulvvarme i entré og på bad, og det suppleres med peisovn i stuen.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  13400

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Opplysninger iflg. Aurskog-Høland kommune

  Info om eiendomsskatt
  Opplysninger iflg. Aurskog-Høland kommune

  Formuesverdi primær
  832612

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  3163924

  Formuesverdi sekundær år
  2023

  Info formuesverdi
  Opplysninger iflg. Skatteetaten sin boligkalkulator.

  Andre utgifter
  Felleskostnader, kommunale avgifter, eiendomsskatt, innboforsikring, strøm, tv/internett, m.m..

  Sameiebrøk
  68 /1088

  Felleskostnader pr. mnd
  1000

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnader inkluderer forsikring på bygget, vedlikehold av bygget snømåking, strøing og feiing av fellesområdet.

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-04-16T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  24312

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Forkjøpsrett
  Det er ingen forkjøpsrett i sameiet.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet vedtekter.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 24.02.2017 - Dokumentnr: 171694 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Grunn
  Sameiebrøk: 68/1088


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 08.02.2017. Se vedlegg i salgsoppgaven.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett. Eiendommen har adkomst via privat vei. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 890 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  72 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 890 000))

  85 292 (Omkostninger totalt)

  2 975 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  85292

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,9% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings/oppgjørsgebyr kr  22 500,- og visninger kr  2 500,- pr. visning. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  49 500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca.kr  30 000,-. Utleggene omfatter innhenting av opplysninger, markedsføring, sikringsobligasjon, fotograf. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Gisle Spidsberg

Megler

Gisle Spidsberg

90 29 55 55

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev