aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Bjørnsrud Skog. Byggetrinn 2 består av 4 stk moderne tomannsboliger med attraktiv beliggenhet. Modellen på bildet er "Melbos" som oppføres på tomt 1 og 2.

Dal Mosvingen 77B

Bjørnsrud Hage

 • 4 990 000
 • BRA 124 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING4 990 000
 • OMKOSTNINGER19 112
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 009 112
 • EIENDOMSTYPETomannsbolig
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR-
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 117 m²
 • FELLESKOST./MND1 000
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 4 990 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  7 770,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 311 110,-))
  10 000,- (Oppstartskapital til sameiet)
  --------------------------------------------------------
  19 112,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 009 112,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding

Mosvingen 77B, Viken

 • Aktiv Eiendomsmegling avdeling Kløfta har gleden av å presentere nye og moderne prosjekterte tomannsboliger beliggende i et populært og barnevennlig boligområde på Dal.

  Bjørnsrud Hage Salgstrinn 2 består av 4 stk 2-mannsboliger:

  Boligene er av type "Melbos" fra Hedalm Anebyhus AS og leveres nøkkelferdig på støpt plate:

  Tomt 1: "Melbos"
  Tomt 2: "Melbos"

  Salgstrinn 1 er utsolgt og består av 1 stk tomannsbolig og 4 stk eneboliger.

  Området har umiddelbar nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt matbutikker og idrettsanlegg.

  Boligene vil få en svært god planløsning som sikrer flotte og praktiske oppholdsrom. Lekkert kvalitetskjøkken fra Unik med hvitevarer. Åpen løsning mot stuen og spisestue. Store vindusflater som gir en meget god romfølelse og utsikt over nærområdet. Gjennomført meget god standard og kvalitet i materialvalgene. Oppføres etter gjeldende krav og forskrifter, TEK 17.

  Boligene vil få en meget god utførelse, standard og beliggenhet, samt moderne og gjennomtenkte kjøkkenløsninger og flislagte baderom med varmekabler. Det er 3 soverom, men mulighet for et 4. soverom. Sportsbod på 7 kvm. Parkering på gruset biloppstillingsplass.

  Kjøper skal betale forskudd på kun kr 100 000,-.

  Hvorfor kjøpe nytt?
  - Boligene er i forskriftsmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist.
  - Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
  - Du har god tid til å forberede flyttingen og eventuelt salg av egen bolig.
  - Mulighet for å sette personlige preg på boligen ved tilvalg og endring av planløsning.
  - Lave omkostninger da dokumentavgiften kun er av tomteverdi.
 • Antatt ferdigstillelse er 9 mnd etter oppstart, men dette tidspunktet er foreløpig og ikke bindende - og utløser derav ikke dagmulkt. En senere igangsetting og/eller en lengre byggetid enn forventet kan medføre en senere overtakelse.

  Endelig leveringsuke varsles 6 uker før overtakelse.

  Dersom det er innkalt til overtagelsesforretning, men overlevering ikke kan skje til avtalt tid (dagmulksutløsende fristoversittelse), kan selger kalle inn til overtagelsesforretning med syv dagers varsel, jf. buofl. § 15.

  Endringer i fremdrift pga. kjøpers endrings- eller tilleggsbestilling skal varsles kjøperen umiddelbart.
 • Eiendommen er beliggende i barnevennlige og skjermede omgivelser på Dal i Eidsvoll kommune. Svært solrik tomt. Fra boligen er det kort avstand til barnehager, lekeplass, skoler, idrettsanlegg og god offentlig transport. Ved Råholt ungdomsskole (4,2 km), er det ny idrettshall med bl.a. flott svømmeanlegg med flere basseng og sklier for barna.

  Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Prix Dal (2,1 km) og Kiwi Dal (1 km). Ønsker du ytterligere servicetilbud er det ca. 3,7 km til Amfi Eidsvoll (nyåpnet i 2014), som har et godt og variert utvalg av butikker og servicefasiliteter. Det er kun 15 min med bil til Jessheim som byr på alt av bymessige fasiliteter.

  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste bussholdeplass er Movegen som ligger ca. 700 meter fra eiendommen med hyppige avganger. Det er ca. 800 meter til Dal togstasjon, noe som gir gode pendlermuligheter inn mot Oslo. Med bil tar det ca. 10 min til Eidsvoll Verk, 16 min til Eidsvoll, 17 min til Oslo lufthavn og 45 min til Oslo S.

  Eiendommen har gangavstand til Dal barneskole, ca. 600 m. For elever i ungdomstrinnene sokner boligen nye Råholt ungdomsskole, ca. 4,2 km. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Eidsvoll og Nannestad videregående skoler. I tillegg er det et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Nærmeste barnehage er Bjørnsrud Skog Barnehage (600 m).

  Eiendommen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder. I vest har Hurdalssjøen flere badeplasser, samt egen småbåthavn med båtslipp, noe som fører til et yrende båt- og badeliv om sommeren.
 • Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
 • Beskrivelse standard
  Leveransebeskrivelse fra utbygger:

  Kjøkken
  Det leveres kjøkken fra AUBO som standard. Type: Unik Arktis Grå. Det leveres laminat oppvaskbenk med nedfelt 1 kums stålkum. Hvitevarer som leveres fra Electrolux er platetopp induksjon, stekevon, oppvaskmaskin, kombiskap og ventilator.

  Bad
  Bad leveres flislagt på gulv med fliser 30x30, og nedsenket dusjsone med fliser 10x10 cm. På vegg leveres fliser 20x50 cm. Baderomsmøbel bredde 90 cm. med vask, speil og lys. 90x90cm dusjhjørne i glass. Alt sanitærutstyr leveres i hvit utførelse. Det leveres vegghengt toalett.

  Gulv
  Det leveres som standard en klassisk 3-stavs eikeparkett i hvit mix Harmoni, eller tilsvarende i alle tørre rom. Entre/wc leveres med fliser 30x60 cm og på sportsbod fliser 30x30 cm.

  Vegger
  Sparklet og malt gips i hvit farge. Bad leveres med flislagte vegger.

  Innvendig tak
  Alle tak i boligen leveres med sparklet og malt gips.

  Listverk
  Listfritt ved overgang vegg og tak. Ellers leveres listverk hvitmalt i slett utførelse.Spikring er synlig.

  Innvendige dører
  Hvite formpressede dører med 3 felt og klassisk design, og hvite karmer.

  Belysning
  God standard lysarmatur i tak til alle rom. Stue/kjøkken/bad leveres med downlights. Utelysarmatyr for hver hovedinngang.

  Vinduer og utvendige dører
  Vinduer og balkongdører leveres med 3-lags energibesparende glass fra Norgesvinduet, hvitmalt. Vinduer med hele ruter med eventuelle utenpåliggende sprosser. Hvitmalt inngangsdør med FG-godkjent lås.

  Teknisk
  Leveransebeskrivelse fra utbygger:

  Ventilasjon
  Boligene leveres med balansert ventilasjon ihenhold til teknisk forskrift.

  Elektrisk anlegg
  Elektrisk installasjon leveres i henhold til NEK 400. Sikringsskap leveres med overbelastningsvern (hovedsikringer), overspenningsvern, automatsikringer og nødvendige jordfeilbrytere. Anlegget dimensjoneres for elektrisk oppvarming. Brytere og stikkontakter er i hvit farge. Legninger legges skjult i vegger og himlinger av tre.

  Sanitær
  Sanitørutstyr i hvit farge som standard. Ett-greps blandebatteri leveres forkrommet. Det leveres automatisk lekkasestopper ved vanninstallasjoner i rom uten sluk. Sanitæranlegg leveres.

  Oppvarming
  Som standard leveres varmekabler på bad/vask, wc og ytre del av entre. Det leveres også en klassisk peisovn av type Peisovn Duo 5 DV, eller tilsvarende. Panelovner må bestilles i tillegg.

  Tegninger av tekniske anlegg
  Tekniske anlegg og fremføring til disse blir ikke inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt. Endelig plassering av disse bestemmes av hva som er hensiktsmessig og nødvendig.

  Trapper
  Det leveres innvendig trapp i åpen utførelse, med hvitlasert eiketrinn og hvitmalte vanger og gelender, type Fauna fra Stryntrappa.

  Byggemåte
  Leveransebeskrivelse fra utbygger:

  Denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningens viktigste bestanddeler og funksjoner. Det kan forekomme avvik mellom prosjektbeskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid leveransebeskrivelsen som er retningsgivende. Enkelte illustrasjoner i tegnings og salgsmaterialet er ment som eksempler og kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, så som møblering, fargevalg, dør og vindusform, antall vinduer, bygningsmessige detaljer, for eksempel fasadedetaljer, detaljer på fellesarealer, materialvalg, beplantning etc. Toleransekrav for utførelse er ihht. NS 3420, siste revisjon.

  Støpt plate på mark.
  Bjelkelag og gulv i 2. etasje.
  2 strøk systembehandlet dekkende malt kledning utvendig.
  Utvendig kledning leveres med synlige spiker og ubehandlede kuttsider.
  Tak tekket med sort takstein.
  Treplatting utenfor hoveddør leveres.

  Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.
 • Melbos (Tomt 1 og 2):

  Primærrom: 117,10 kvm, Bruksareal: 124,20 kvm

  BRA: 124,2 kvm
  Det gjøres oppmerksom på at utvendig sportsbod er medtatt i boligens oppgitte bruksareal.

  1. etasje:
  P-rom: (56,6 kvm): Entre/trapp, wc og stue/kjøkken.
  S-rom: (7,1 kvm): Sportsbod.

  2. etasje:
  P-rom: (60,5 kvm): Gang/trapp, 3 soverom , bad/vaskerom og loftstue/kontor.
 • Eiet tomt.

  Tomannsboligene leveres med gruset innkjørsel/parkering.

  Øvrige tomteområder levers grovplanert med stedlige masser.

  Hver seksjon får disposisjonsrett til egen tomt i vedtektene. Det vil være fellesarealer i sameiet. Alle beslutninger, ansvar og samtlige kostnader ved fellesarealet, herunder kostnader til drift og vedlikehold, fordeles forholdsmessig på de bruksberettigede.
 • Tomannsboligene har gruset parkering på egen tomt. Det er tegnet inn plass til fremtidig garasje på situasjonskartet.
 • Prosjektet er forutsatt gjennomført som serieproduksjon, med systematisering av tekniske løsninger og valg av materialer.
  Det vil være mulighet for enkelte endringer og tilvalg før og under byggeprosessen, etter nærmere avtale med utbygger.

  Adgangen til å gjøre endringer og tilvalg begrenses til 15% av kontraktsverdi, jf. buofl. §9.

  Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen når kjøpstilbudet aksepteres.
 • Melbos - Solgt
  Melbos - Solgt
  Melbos - Tomt 2A - kr 4 990 000,- + omk kr 9 112,- = totalpris kr 4 999 112,-
  Melbos - Solgt
 • 7 770,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 311 110,-))
  10 000,- (Oppstartkapital til sameiet)
  172,- (Pantattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  -------------------------------------------------------
  19 112,- (Omkostninger totalt)

  NB: Regnestykkene forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Fellesutgifter er estimert. Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. Forlag til fellesutgifter følger vedlagt i utkast til budsjett. Endelig budsjett fastsettes på sameiermøte. Utbygger betaler felleskostnader for usolgte leiligheter ved ferdigstillelse. Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall.

  Det må påregnes fordeling av felleskostnader til vedlikehold av fellesarealer, vei, samt brøyting etc.

  Boligen er under oppføring og selger har således ikke grunnlag for å svare på strømforbruk.

  Kommunale avgifter og eiendomsskatt er ikke fastatt ennå da boligen ikke er bygget. Kommunen fastsetter endelige avgifter, samt eiendomsskatt og det tas derfor forbehold om dette. Kommunale avgifter og eiendomsskatt vil faktureres direkte til hver enkelt seksjon.

  Selger informerer om at det er et veilag for området. Det er usikkert hva slags kostnader dette utgjør i året.

  Forsikring - Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtakelse, deretter tegnes fullverdiforsikring av kjøper.
 • Kjøper skal betale forskudd på kr 100 000,-. Utbygger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova §47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom utbygger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper. Frem til garanti etter buofl. §47 stilles, anses beløpet som et depositum iht. buofl. §46 (2).

  Resterende kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.

  Dokumentavgift ved tinglysing av skjøte utgjør 2,5 % av andel tomteverdi (det betales kun dokumentavgift av tomteverdien ved 1. gangs kjøp av ny bolig). I tillegg betaler kjøper startkapital til sameiet kr 10 000, tinglysningsgebyr for skjøte/hjemmels- dokument kr. 585,- og tinglysingsgebyr pr panterettsdokument kr. 585,- samt kr. 172,- for pantattest.

  Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova §47.

  Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustadoppføringslova §46.

  Det skal ikke innbetales noe før garantier foreligger.

  Det tas forbehold om endringer i de offentlige gebyrene, og endring av tomteverdien som grunnlaget for beregning av dokumentavgift.

  Forsinkes betalingen med mer enn 30 dager, har selger rett til å heve kjøpet og foreta et dekningssalg iht. buofl. Selger vil holde kjøper ansvarlig for selgers eventuelle økonomiske tap som følge av kjøpers mislighold. Selger har rett til dekning av sitt tilgodehavende i kjøpers eventuelle innbetalinger, herunder også for renter og andre omkostninger som påløper på grunn av kjøpers mislighold.
 • Byggetrinn 2 er planlagt som 4 sameier, ett sameie per hus.

  Hvert sameie har felles tomt med eksklusivt uteareal for seksjonene stadfestet i vedtekter med kart som tinglyses. Det tas forbehold om endring av matrikkel, samt at seksjoneringsbegjæringen godkjennes av Kartverket før overtagelse. Det tas forbehold om endring av gnr/bnr ved oppdelingen av tomten.

  Da sameiene vil bestå av kun to seksjoner vil dette ikke være aktive sameier. Det må påregnes fordeling av felleskostnader til vedlikehold av fellesarealer, vei, samt brøyting etc.

  En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

  Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.
 • Forretningsfører er foreløpig ikke valgt, men en tidsbegrenset kontrakt med forretningsfører vil bli inngått på vegne av sameiet ved etablering av dette. Kjøper aksepterer at selger står fritt til å velge forretningsfører etter eget skjønn.
 • Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller eierseksjonssameiet skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.
 • Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

  Det er ingen egen utleiedel i boligen. Hele boligen kan normalt leies ut i sin helhet.
 • Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.
 • Leiligheten leveres fri for pengeheftelser med unntak av panterett til fordel for sameiet i henhold til Eierseksjonsloven § 31. Det er ingen fellesgjeld i prosjektet.
 • Vei, vann og avløp vil bli tilknyttet offentlig nett.
 • Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

  1981/10113-2/10 Skjønn 07.12.1981
  Sak 35/80 B: Akershus E-verk mfl vedr. høyspent Minne-Dal.
  Bestemmelser om erstatning.
  Overført fra: 3035-92/104
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1986/4172-1/10 Best. om vann/kloakkledn. 29.04.1986
  rettighetshaver:Knr:3035 Gnr:92 Bnr:548
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
  Overført fra: 3035-92/104
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2003/478-1/10 Best. om vann/kloakkledn. 15.01.2003
  Rettighetshaver:Knr:3035 Gnr:92 Bnr:619
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
  Bestemmelse om adkomstrett
  Overført fra: 3035-92/104
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2007/144619-1/200 Best. om adkomstrett 22.01.2007
  rettighetshaver:Knr:3035 Gnr:92 Bnr:226
  Overført fra: 3035-92/104
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Rettigheter på 3035-92/19
  2019/1014561-1/200 Bestemmelse om veg 02.09.2019 21:00
  rettighetshaver:Knr:3035 Gnr:92 Bnr:883
  Bestemmelse om vedlikehold

  Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

  Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.
 • Området er regulert til frittliggende småhusbebyggelse.

  Eiendommen ligger registrert under kulturminne som kullfremstillingsanlegg.
 • Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Det er ikke konsesjon på eiendommen.
  Det er ikke odel på eiendommen.
 • Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova), heretter kalt buofl. Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.

  Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93 (avhendingsloven). Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen.

  Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.
 • Selger har tatt følgende forbehold for gjennomføring av prosjektet:

  - Det tas forbehold om igangsettingstillatelse fra kommunen.

  Selgers frist for å gjøre forbehold gjeldende er 01.07.22.

  Selger er bundet av kjøpekontrakten dersom det innen denne fristen ikke er sendt skriftlig og saklig begrunnet melding til kjøper om at forbehold gjøres gjeldende.

  Dersom Selger gjør forbehold gjeldende, gjelder følgende:
  - Denne Kjøpekontrakt bortfaller med den virkning at ingen av partene kan gjøre krav gjeldende mot den annen part på grunnlag av kontraktens bestemmelser
  - Beløp som Kjøper har innbetalt skal uten ugrunnet opphold tilbakeføres til Kjøper inkl. opptjente renter Selger stiller garanti i medhold av bustadoppføringslova § 12 straks etter at samtlige forbehold i dette punkt er løftet.

  Kjøpekontrakten som ligger vedlagt salgsoppgaven er den som ligger til grunn for handelen. Dersom kjøper ønsker endring i kjøpekontrakten må det dette medtas i innlevert budskjema som et forbehold.

  Alle opplysninger i denne beskrivelse er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, uten å forringe den generelle standard. Dette gjelder spesielt ved endringer av leverandører for de enkelte elementene i leveransen.

  Det tas et generelt forbehold om rett til endringer i beskrivelsen, men da uten at det skal forringe den forutsatte standard og kvalitet.

  Selger tar forbehold om eventuelle pålegg fra offentlige myndigheter som kan få betydning for prosjektets utforming og fremdrift.

  Alle perspektiver, illustrasjoner og møblerte planskisser i alt salgsmateriell er ment å gi et inntrykk av en ferdig bebyggelse og det kan ikke meldes inn et krav basert på disse. Det tas forbehold om eventuelle feil i prospektet.

  Er det motsetninger mellom tegninger og leveransebeskrivelsen, gjelder beskrivelsen foran tegninger. Det tas forbehold om justering og endringer av fasader, planering og utenomhusplanen. Alle illustrasjoner, 3D animasjoner, skisser, "møblerte" plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, og det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen.

  I nye bygg vil det normalt oppstå svinnriss, sprekker i tapet, maling mv. ved skjøter og sammenføyninger, dels på grunn av uttørking av materialer. Det påpekes spesielt at sprekker i materialoverganger og mellom tak og vegg og i hjørner ikke kan forlanges utbedret, så lenge disse ikke innebærer avvik fra god håndverksmessig standard.

  Tekniske anlegg og fremføringer av disse blir ikke inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt. Endelig plassering av disse bestemmes av elektroentreprenør ut i fra hva som er hensiktsmessig og nødvendig. Det tas forbehold om endringer av plantegninger for fremføring av sjakter, ventilasjonsanlegg og elektriske føringer.

  Selgeren har rett til, uten at kjøperen kan kreve endring i pris, å foreta mindre endringer i oppgitte spesifikasjoner og beskrivelser som anses hensiktsmessige og/eller nødvendige og som ikke forringer prosjektets eller boligenes kvalitet og funksjon i vesentlig grad. Selgeren forbeholder seg også retten til å bestemme endelig utforming av utomhus arealer, fellesarealer, materialvalg i og på bygningene. Vindusplasseringen i boligen kan avvike fra de generelle planer, blant annet som følge av den arkitektoniske utforming av byggene.

  Alle innvendige og utvendige arealangivelser er ca. angivelser basert på boligens byggetegninger. Avvik kan forekomme.

  Arealberegning:
  Bruksareal (BRA) Det vil si areal innvendig målt ved boligens omsluttede vegger inklusive innvendige vegger. Det tas forbehold om at mindre arealavvik kan forekomme. De oppgitte romstørrelser på tegninger samsvarer ikke med boligens totale BRA som følge av at innvendige vegger ikke er medtatt i denne sammenheng. Det er på prosjekterte boliger ikke mulig å oppgi P-ROM da dette er avhengig av den faktiske bruken av hvert enkelt rom.

  Rengjøring:
  Boligen leveres rengjort innvendig i form av "byggvask". Boligen leveres uten utvendig rengjøring. Tomten leveres ryddet.

  Ved overtagelse må det påregnes at det gjenstår mindre utvendige eller innvendige arbeider på eiendommens fellesarealer.

  Eiendommen vil bli seksjonert med eksklusivt uteareal til hver av enhetene. Innkjørsel til boligene vil være fellesområde for de aktuelle boligene. Det tas forbehold om endring av matrikkel, endelig adresse, samt at seksjoneringsbegjæringen godkjennes av Kartverket før overtagelse
 • Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på leiligheten.

  Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for leiligheten som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

  Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

  Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

  Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.
 • Kjøpekontrakten gjelder individuelt for kjøper. Videresalg/transport av kjøpekontrakt før overtakelse krever selgers samtykke og godkjenning av ny kjøper. Ved selgers eventuelle skriftlige samtykke påløper et gebyr til selger på kr 30.000,- inkl. mva og et gebyr til megler på kr. 25.000,- inkl mva. Ny kjøper vil være bundet av eventuelle bestillinger av tilvalg og endringer.

  Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn i henhold til bud og kjøpekontrakten. Dersom kjøper før overtakelse ønsker å endre hjemmelsforhold internt i egen familie (dvs. annen tinglysing av hjemmel enn hva som fremkommer av akseptert bud og kjøpekontrakt), vil det påløpe et gebyr til selger på kr 30 000,- og et gebyr til megler på kr. 25.000,- for endring av skjøte Eventuell endring krever selgers samtykke.
 • Alle eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er selger/utbyggers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for leiligheten, med en energiklassifisering på en skala fra A- G. Dersom utbygger/selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for leiligheten.
 • Provisjon pr enhet kr 35 000,-
  Markedspakke kr 10 000,-
  Tilrettelegging kr 16 000,-
  Oppgjør kr 6500,-
  Inneståelseshonorar kr 3000,-
  Elektronisk grunnbok kr 300,-
 • Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring. Sett inn kontaktinformasjon til megler.
 • Fjeldskog Eiendomsutvikling AS
Bjørn Granli Jokstad

Megler

Bjørn Granli Jokstad

99 29 30 90

Send e-post

Start reisen til ditt nye hjem

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev