aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Mosvingen 81
Velkommen til Mosvingen 81

DAL Mosvingen 81A

DAL - Bjørnsrud Hage - Klart for overtakelse! - Fastpris & lave omkostninger - Kjøp av kontrakt - 3 sov / 2 stuer

 • kr 860 000
 • BRA 124 m²
 • Kontraktsposisjonens prisantydningkr 860 000
 • Kjøpesum opprinnelig avtalekr 4 090 000
 • Andel fellesgjeld opprinnelig avtalekr -
 • Tilvalg opprinnelig avtalekr -
 • Tilvalg opprinnelig avtale -
 • Omkostninger opprinnelig avtale19112
 • Omkostninger transportavtale -
 • Total prisantydning ekskl. omk. og f.gjeldkr 4 950 000
 • Total prisantydningkr 4 969 112
 • 4 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 000 (Startkapital sameiet) 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 7770,- (2,5% av tomteverdien)   19 112,- (Omkostninger totalt)   4 969 112,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Eiendomsmegling avdeling Kløfta har gleden av å presentere nye og moderne prosjekterte tomannsboliger beliggende i et populært og barnevennlig boligområde på Dal. Bjørnsrud Hage Salgstrinn 2 består av 4 stk 2-mannsboliger: Boligene er av type "Melbos Mini" fra Hedalm Anebyhus AS og leveres nøkkelferdig på støpt plate. Området har umiddelbar nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt matbutikker og idrettsanlegg. Boligene har en svært god planløsning som sikrer flotte og praktiske oppholdsrom. Lekkert kvalitetskjøkken fra Unik med hvitevarer. Åpen løsning mot stuen og spisestue. Store vindusflater som gir en meget god romfølelse og utsikt over nærområdet. Gjennomført meget god standard og kvalitet i materialvalgene. Oppføres etter gjeldende krav og forskrifter, TEK 17. Boligene har en meget god utførelse, standard og beliggenhet, samt moderne og gjennomtenkte kjøkkenløsninger og flislagte baderom med varmekabler.
Stue

Mosvingen 81A, Viken

 • Beskrivelse av uteareal
  Eiet tomt. Tomannsboligene leveres med gruset innkjørsel/parkering. Øvrige tomteområder levers grovplanert med stedlige masser. Hver seksjon får disposisjonsrett til egen tomt i vedtektene. Det vil være fellesarealer i sameiet. Alle beslutninger, ansvar og samtlige kostnader ved fellesarealet, herunder kostnader til drift og vedlikehold, fordeles forholdsmessig på de bruksberettigede.

  Tomteareal
  865

  Om enhet og prosjekt
  Aktiv Eiendomsmegling avdeling Kløfta har gleden av å presentere nye og moderne prosjekterte tomannsboliger beliggende i et populært og barnevennlig boligområde på Dal. Bjørnsrud Hage Salgstrinn 2 består av 4 stk 2-mannsboliger: Boligene er av type "Melbos Mini" fra Hedalm Anebyhus AS og leveres nøkkelferdig på støpt plate. Området har umiddelbar nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt matbutikker og idrettsanlegg. Boligene har en svært god planløsning som sikrer flotte og praktiske oppholdsrom. Lekkert kvalitetskjøkken fra Unik med hvitevarer. Åpen løsning mot stuen og spisestue. Store vindusflater som gir en meget god romfølelse og utsikt over nærområdet. Gjennomført meget god standard og kvalitet i materialvalgene. Oppføres etter gjeldende krav og forskrifter, TEK 17. Boligene har en meget god utførelse, standard og beliggenhet, samt moderne og gjennomtenkte kjøkkenløsninger og flislagte baderom med varmekabler.

  Innhold
  1. etasje: Entrè, vaskerom/teknisk rom, stue og kjøkken. 2. etasje: 3 soverom, loftstue og bad.

  Kjøkkenleveranse
  Flott kjøkken fra AUBO. Type: Unik Arktis Grå. Det leveres laminat oppvaskbenk med nedfelt 1 kums stålkum. Hvitevarer som leveres fra Electrolux er platetopp induksjon, stekeovn, oppvaskmaskin, kombiskap og ventilator.

  Baderomleveranse
  Bad leveres flislagt på gulv med fliser 30x30, og nedsenket dusjsone med fliser 10x10 cm. På vegg leveres fliser 20x50 cm. Baderomsmøbel bredde 90 cm. med vask, speil og lys. 90x90cm dusjhjørne i glass. Alt sanitærutstyr leveres i hvit utførelse. Det leveres vegghengt toalett.

  Andre oppholdsrom
  Gulv Det leveres som standard en klassisk 3-stavs eikeparkett i "hvit-pigmentert", eller tilsvarende i alle tørre rom. Entre/wc leveres med fliser 30x60 cm. Vegger Sparklet og malt gips i fargene: "Grey Harmony", "Comfort Grey" og "Washed Linen". Bad leveres med flislagte vegger. Innvendig tak Alle tak i boligen leveres med sparklet og malt gips. Listverk Listfritt ved overgang vegg og tak. Ellers leveres listverk hvitmalt i slett utførelse.Spikring er synlig. Innvendige dører Hvite formpressede dører med 3 felt og klassisk design, og hvite karmer. Belysning God standard lysarmatur i tak til alle rom. Stue/kjøkken/bad leveres med downlights. Utelysarmatyr for hver hovedinngang. Vinduer og utvendige dører Vinduer og balkongdører leveres med 3-lags energibesparende glass fra Norgesvinduet, hvitmalt. Vinduer med hele ruter med eventuelle utenpåliggende sprosser. Hvitmalt inngangsdør med FG-godkjent lås. Teknisk Leveransebeskrivelse fra utbygger: Ventilasjon Boligene leveres med balansert ventilasjon ihenhold til teknisk forskrift. Elektrisk anlegg Elektrisk installasjon leveres i henhold til NEK 400. Sikringsskap leveres med overbelastningsvern (hovedsikringer), overspenningsvern, automatsikringer og nødvendige jordfeilbrytere. Anlegget dimensjoneres for elektrisk oppvarming. Brytere og stikkontakter er i hvit farge. Legninger legges skjult i vegger og himlinger av tre. Sanitær Sanitørutstyr i hvit farge som standard. Ett-greps blandebatteri leveres forkrommet. Det leveres automatisk lekkasestopper ved vanninstallasjoner i rom uten sluk. Sanitæranlegg leveres. Oppvarming Som standard leveres varmekabler på bad/vask, wc og ytre del av entre. Det leveres også en klassisk peisovn av type Peisovn Duo 5 DV, eller tilsvarende. Panelovner må bestilles i tillegg. Tegninger av tekniske anlegg Tekniske anlegg og fremføring til disse blir ikke inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt. Endelig plassering av disse bestemmes av hva som er hensiktsmessig og nødvendig. Trapper Det leveres innvendig trapp i åpen utførelse, med hvitlasert eiketrinn og hvitmalte vanger og gelender, type Fauna fra Stryntrappa.

  Diverse
  Hvorfor kjøpe nytt? - Boligene er i forskriftsmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist. - Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid. - Du har god tid til å forberede flyttingen og eventuelt salg av egen bolig. - Mulighet for å sette personlige preg på boligen ved tilvalg og endring av planløsning. - Lave omkostninger da dokumentavgiften kun er av tomteverdi.

  Beliggenhet og adkomst
  Eiendommen er beliggende i barnevennlige og skjermede omgivelser på Dal i Eidsvoll kommune. Svært solrik tomt. Fra boligen er det kort avstand til barnehager, lekeplass, skoler, idrettsanlegg og god offentlig transport. Ved Råholt ungdomsskole (4,2 km), er det ny idrettshall med bl.a. flott svømmeanlegg med flere basseng og sklier for barna. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Prix Dal (2,1 km) og Kiwi Dal (1 km). Ønsker du ytterligere servicetilbud er det ca. 3,7 km til Amfi Eidsvoll (nyåpnet i 2014), som har et godt og variert utvalg av butikker og servicefasiliteter. Det er kun 15 min med bil til Jessheim som byr på alt av bymessige fasiliteter. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste bussholdeplass er Movegen som ligger ca. 700 meter fra eiendommen med hyppige avganger. Det er ca. 800 meter til Dal togstasjon, noe som gir gode pendlermuligheter inn mot Oslo. Med bil tar det ca. 10 min til Eidsvoll Verk, 16 min til Eidsvoll, 17 min til Oslo lufthavn og 45 min til Oslo S. Eiendommen har gangavstand til Dal barneskole, ca. 600 m. For elever i ungdomstrinnene sokner boligen nye Råholt ungdomsskole, ca. 4,2 km. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Eidsvoll og Nannestad videregående skoler. I tillegg er det et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Nærmeste barnehage er Bjørnsrud Skog Barnehage (600 m). Eiendommen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder. I vest har Hurdalssjøen flere badeplasser, samt egen småbåthavn med båtslipp, noe som fører til et yrende båt- og badeliv om sommeren.

  Byggemåte
  Denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningens viktigste bestanddeler og funksjoner. Det kan forekomme avvik mellom prosjektbeskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid leveransebeskrivelsen som er retningsgivende. Enkelte illustrasjoner i tegnings og salgsmaterialet er ment som eksempler og kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, så som møblering, fargevalg, dør og vindusform, antall vinduer, bygningsmessige detaljer, for eksempel fasadedetaljer, detaljer på fellesarealer, materialvalg, beplantning etc. Toleransekrav for utførelse er ihht. NS 3420, siste revisjon. Støpt plate på mark. Bjelkelag og gulv i 2. etasje. 2 strøk systembehandlet dekkende malt kledning utvendig. Utvendig kledning leveres med synlige spiker og ubehandlede kuttsider. Tak tekket med sort takstein. Treplatting utenfor hoveddør leveres. Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

  Garasje/parkering
  Parkering i carport eller på eiendommens tomt.

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekaber. Det er installert peisovn i stue.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm. Det er selgers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for eiendommen, med energiklassifisering på en skala fra A til G. Dersom selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse fremlegges senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for eiendommen.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter beregnes og fastsettes av kommunen etter overtakelse.

 • Ferdigattest/brukstillatelse
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/92/909/1: 07.12.1981 - Dokumentnr: 10113 - Skjønn Sak 35/80 B: Akershus E-verk mfl vedr. høyspent Minne-Dal. Bestemmelser om erstatning. Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:909 Gjelder denne registerenheten med flere 29.04.1986 - Dokumentnr: 4172 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:548 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:909 Gjelder denne registerenheten med flere 15.01.2003 - Dokumentnr: 478 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:619 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om adkomstrett Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:909 Gjelder denne registerenheten med flere 22.01.2007 - Dokumentnr: 144619 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:226 Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:909 Gjelder denne registerenheten med flere 21.02.2023 - Dokumentnr: 189290 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 1/2

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

 • Kontraktsposisjon
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at objektet for dette salget er salg av kontraktsposisjon. Kjøpet reguleres av kjøpsloven, og avhendingsloven. Ved kjøp av en kontraktsposisjon vil kjøper tre inn i en kontrakt som allerede er inngått mellom utbygger og selger. Kjøper vil tre inn i selger sine rettigheter og plikter i henhold til den opprinnelige kjøpekontrakten og salgsoppgaven som ligger vedlagt. Det vil ikke være anledning til å endre på kontraktsvilkårene i den opprinnelige kontrakt med mindre utbygger aksepterer å reforhandle kontraktsvilkårene. Transport av kontraktsposisjonen forutsetter at utbygger godkjenner overdragelsen til kjøper.    Vederlaget for kontraktsposisjonen er kr 860 000,-   I tillegg skal det betales kr 4 090 000,- i henhold til den opprinnelige kontrakten for boligen.    Gebyrer, avgifter og øvrige kostnader er som følger: kr 19 112,- Total kjøpesum er kr 4 969 112,-   Det er stilt garanti på 3 % av opprinnelig kjøpesum iht. bustadoppføringsloven § 12. Garantien økes til 5 % fra overtagelse og løper deretter i fem år. Garantien er beregnet med utgangspunkt i den opprinnelige kjøpesummen, dvs. uten vederlaget for kontraktsposisjon og ev. tilvalg o.l.    Selger har ikke ansvar for mangelfull levering fra utbygger og kjøper har uansett plikt til å betale vederlaget for kontraktsposisjonen. Dette gjelder selv om mangelen er vesentlig og gir kjøper rett til å heve kontrakten med utbygger. Dersom kjøper er forbruker, faller plikten til å betale vederlag for kontraktsposisjonen bort dersom utbygger ikke ferdigstiller boligen, jf. avhendingsloven § 1-1 (4).   Vederlag for kontraktsposisjonen og ev. transportgebyr, betales fra kjøper til selger. Beløpet vil stå under kjøper sin rådighet og utbetales selger når hjemmel er tinglyst på kjøper. Dersom kjøper ikke er forbruker må kjøper betale vederlaget for kontraktsposisjonen uavhengig av om utbygger ferdigstiller boligen eller ikke.   Selger kan i de tilfeller kjøper ikke er forbruker kreve vederlaget for kontraktsposisjonen ubetalt selv om kjøper ennå ikke har tatt over boligen eller fått hjemmelen overført til seg. Det gjøres spesielt oppmerksom på at selger, i de tilfeller kjøper ikke er forbruker, kan kreve vederlaget for kontraktsposisjonen utbetalt allerede ved inngåelse av kontrakten. Kjøper har da vederlagsrisikoen for kontraktsposisjonen.

  Fremdrift og ferdigstillelse
  Overtakelse etter nærmere avtale med selger.    Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omkostninger kjøper beskrivelse
  4 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 000 (Startkapital sameiet) 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 7770,- (2,5% av tomteverdien)   19 112,- (Omkostninger totalt)   4 969 112,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk, jf. avhendingsloven § 1-2 (2).   Garanti etter bustadoppføringsloven § 12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhendingsloven § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.   Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16, jf. bustadoppføringsloven § 37. Forutsetningen for å gå direkte på selgers avtaleparter er at kjøper har et mangelskrav mot selger. Kjøper må gjøres spesielt oppmerksom på reglene som ligger til grunn for dette, herunder reklamasjonsfristene.   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.   Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.   En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, (1), 2. punktum. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

Dokumenter

Bjørn Granli Jokstad

Megler

Bjørn Granli Jokstad

99 29 30 90

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev