aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv eiendomsmegling v/ Tarek Bergfjord har gleden av å presentere Nilsvikvegen 1.
Aktiv eiendomsmegling v/ Tarek Bergfjord har gleden av å presentere Nilsvikvegen 1.

BJØRØYHAMN Nilsvikvegen 1

Bjorøy | Strøken 2-roms ved sjøkanten med nydelig utsikt. Parkeringsplass m/ el-bil lader, strandlinje (felles).

 • kr 3 290 000
 • BRA 60 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 3 290 000
 • Omkostningerkr 83 592
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 373 592
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2017
 • Soverom1
 • ArealP-rom 56 m²
 • Felleskostnaderkr 2 287
 • Tomt2 178 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 290 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000,00))   83 592,- (Omkostninger totalt)   3 373 592,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning | Nilsvikvegen 1
Aktiv Eiendomsmegling v/Tarek Bergfjord har gleden av å presentere Nilsvikvegen 1. Strøken leilighet med 1 soverom og praktisk planløsning. Leiligheten på Bjorøy brygge, som ble oppført i 2017, tilbyr en unik beliggenhet med alt man trenger i umiddelbar nærhet. Samtidig gir eiendommen en følelse av tilbaketrukkethet og indre ro. Stranden rett utenfor stuen og den spektakulære utsikten over den nydelige Nilsviken skaper en fantastisk atmosfære.
 • Fast parkeringsplass med elbillader.
 • Gode solforhold.
 • Kort vei til kollektivtransport.
 • Gode kvaliteter- vannbåren varme.
 • Strand Leiligheten går over et et plan og følgende rom er inkludert i P-rom: Gang, bad, vaskerom, stue/kjøkken, soverom. Hjertelig velkommen på visning - husk å melde deg på!
 • Stilren éntre med vannbåren varme i gulv.

  Nilsvikvegen 1, Vestland

  • Tomt
   2178m²

   Beskrivelse av tomt
   Tomten er felles og opparbeidet med asfalterte veier samt grøntareal.

   Beliggenhet
   Nilsvikvegen 1 er et utviklet prosjekt fra april 2017, som nyter godt av sin fantastiske og sentrale beliggenhet på Bjorøy Brygge, på Bjorøy. Fra leiligheten kan man glede seg over en spektakulær utsikt utover Nilsvika. Leiligheten har en herlig vestvendt uteplass med gode solforhold fra morgen til kveld. Sameiet er nøye planlagt med vakker arkitektur og flotte fellesområder. Det er en kort avstand fra leiligheten til bussholdeplassen med hyppige avganger til både Vestkanten og Bergen sentrum. I tillegg er det lett tilgang til barneskoler og barnehager. I Mathopen finnes et lokalsenter som dekker de fleste daglige behov, inkludert treningssenter, frisørsalong og Coop Extra. For de som liker å være aktive, så kommer det snart et nytt Padel senter og det er flotte varierte turmuligheter rett utenfor boligen, inkludert Nilsvika som har sjarmerende turstier i skjærgården. For de som liker å bade så er det badestrand rett utfor stuen. Etter en forfriskende dukkert i havet, kan du nyte din egen private badstue som er innebygd i boden. Alvøen Ridesenter og Bushido Kampsportsenter ligger også i nærheten. Alvøen er en annen perle i nærheten, med vakker trehusbebyggelse som kan minne om sørlandet. Her finner man historiske industrimuseer, sjarmerende butikker og en båthavn. Vestkanten Storsenter ligger omtrent 10 minutter unna med bil og tilbyr et bredt utvalg av tjenester og fasiliteter. Her finner man blant annet et badeland, en skøytebane, bowling, legevakt og bibliotek. Hvis man ønsker et enda større utvalg, tar det omtrent 15 minutter med bil å komme til Bergen sentrum.

   Adkomst
   Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

   Bebyggelse
   Det er primært leilighetsbebyggelse og eneboliger i området.

   Byggemåte
   Byggemåte Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Jan Erik Bjordal: Grunn og fundamenter: Etasjeskiller er av betongdekke. Betong på grunn. Vinduer: Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass. Gulvsystemer: Gulv av laminat og fliser. Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende er beskrevet av takstmann: Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2: Overflater Avvik: Hakk i overflater samt bra bom i fliser i gang. Overflater gulv Avvik: Det er påvist at flisfuger har riss/ sprekker. Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1: For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

   Innhold
   Areal og Fordeling: 1. etg: 60 kvm BRA / 56 kvm P-rom Leiligheten går over et plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 1. etg: Gang(6,2 kvm), bad(5,1 kvm), vaskerom(3,9 kvm), stue/kjøkken(24,8 kvm), soverom (12,1 kvm) I tillegg medfølger utvendig bod på ca 4,8 kvm samt fast utendørs parkeringsplass.

   Standard
   Boligen har meget høy standard på utstyr og overflater. Innvendige overflater: Gulv: Badet, vaskerommet og gangen er flislagt, mens de øvrige rommene har parkettgulv. Vegger: Badet har flislagte vegger. Tak: Taket er dekket av malte plater. Kjøkkenet: Kjøkkeninnredningen er fra HTH med glatte fronter, corian benkeplate og malt platekledning over benkeplaten. Det er også glassplater bak oppvaskkummen og platetoppen, samt en nedfelt oppvaskkum og ventilator. - Integrert induksjonsplatetopp - Integrert komfyr - Integrert kjøle- og fryseskap - Integrert oppvaskmaskin Alle hvitevarene er fra Siemens.

   Innbo og løsøre
   Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

   Hvitevarer
   Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

   TV/Internett/bredbånd
   Internett og Kabel-TV er inkludert i felleskostnader.

   Parkering
   Fast parkering utendørs og egen parkeringsplass for gjester.

   Radonmåling
   Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3.Alt2: Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

   Diverse
   Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

   Prisantydning inkl. omkostninger
   3 290 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000,00))   83 592,- (Omkostninger totalt)   3 373 592,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
   - Balansert ventilasjon. - Vannbåren varme på alle rom utenom soverom. - Elektrisk oppvarming - Varmekabler på bad

   Energiklasse
   C

  • Kommunale avgifter
   8711

   Kommunale avgifter år
   2023

   Info kommunale avgifter
   De kommunale avgiftene dekker vann, avløp og renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

   Info om eiendomsskatt
   Det er ikke eiendomsskatt.

   Formuesverdi primær
   582381

   Formuesverdi primær år
   2021

   Formuesverdi sekundær
   2096573

   Formuesverdi sekundær år
   2021

   Info formuesverdi
   Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

   Andre utgifter
   Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og fyll inn eventuelle andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

   Tilbud lånefinansiering
   TILBUD PÅ LÅNEFINANSIERING Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

   Sameiebrøk
   57/726

   Felleskostnader pr. mnd
   2287

   Felleskostnader inkluderer
   Drift av sameiet, forretningsførsel, vedlikehold, revisjon, vannbåren varme (a-konto) felles strøm, tv og internett.

   Forkjøpsrett
   Det er ikke forkjøpsrett.

   Styregodkjennelse
   Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

   Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
   Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling. Styreleder opplyser at det kan forekomme en liten økning i felleskostnader, men at den blir moderat.

   Sameiets forsikringsselskap
   IF

   Vedtekter/husordensregler
   Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

   Dyrehold
   Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

   Eierskiftegebyr
   4700

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
   På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 12.04.2017 - Dokumentnr: 319676 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
   Snr: 2
   Formål: Bolig
   Tilleggsdel: Bygning og grunn
   Sameiebrøk: 56/726


   Ferdigattest/brukstillatelse
   Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 04.04.2017

   Vei, vann og avløp
   Offentlig vann- og avløp via privat stikkledning. Sameiet er solidarisk ansvarlig for private stikkledninger til eiendommen. Privat til offentlig vei.

   Regulerings- og arealplanner
   Eiendommen er regulert til Område for blokkbebyggelse. Eiendommen er avsatt til Boligbebyggelse. Reguleringsplaner på grunnen Plan ID: 12462000600006 Plannavn: 165 RP Nilsvika,N.Bjorøyna (50-11,502,delar) Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttrådt: 17.12.2009 Kommuneplan Plan ID: 124620130020 Plannavn: 390 KF kommuneplan for Fjell kommune (2015-2026) Status: Endelig vedtatt areal plan Støysone Plan ID: 124620130020 Plannavn: H220_1 Sone: Gul sone iht. T-1442 Beskrivelse: Flystøysonekart 2012-2022 Kopi av basiskart og planinformasjon er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

   Adgang til utleie
   Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

   Legalpant
   De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

   Kommentar bo- og driveplikt
   Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen

   Kommentar konsesjon
   Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

   Kommentar odelsrett
   Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

   Budgivning
   Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

   Omk. Kjøper beskrivelse
   3 290 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000,00))   83 592,- (Omkostninger totalt)   3 373 592,- (Totalpris inkl. omkostninger)

   Omk. kjøper beløp
   83592

   Betalingsbetingelser
   Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

   Hvitvaskingsreglene
   Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

   Personopplysningsloven
   Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

   Boligselgerforsikring
   Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

   Boligkjøperforsikring
   Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

   Meglers vederlag
   Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 42.500 (fastpris) for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  4.990,-.  Alle beløp er inkl. mva.  Salgsgaranti.

  Tarek André Bergfjord

  Megler

  Tarek André Bergfjord

  46 63 62 55

  Send e-post

  Få beskjed når lignende
  boliger kommer for salg

  Få en verdivurdering

  Siste boliger

  Meld deg på vårt nyhetsbrev