aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger Glesnes har gleden av å presentere et naust i naturskjønne omgivelser på Tangen.

BJØRØYHAMN Tangen

Nyt sommeren i sjøkanten - Naust med nydelig beliggenhet og gode solforhold!

 • kr 1 290 000
 • BRA 38 m²
 • Prisantydningkr 1 290 000
 • Omkostningerkr 49 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 339 292
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 007
 • Soverom -
 • ArealP-rom 38 m²
 • Tomt82 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 290 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  32 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 290 000))

  49 292 (Omkostninger totalt)

  1 339 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger Glesnes har gleden av å presentere et naust i naturskjønne omgivelser på Tangen. Her kan man slappe av og lade batteriene! Naustet har usjenert beliggenhet i en naustrekke med totalt 15 naust. Gode solforhold kan nytes på bryggen utenfor naustet hvor det også er plass til utemøbler. Herlig utsikt over Sørvågen! Ved kaien er det god plass til fortøyning av båt. Det er også gode dybdeforhold ved kaien. Naustet går over 2 plan og inneholder: 1. Etasje: Entré/stue/kjøkken(33,4m²), bad(4,2m²). Loft: Loftet har et gulvareal på 22,6m². Naustet er det perfekte utgangspunkt for båt- og vannaktiviteter, og hvor sommeren kan nytes! Velkommen til en hyggelig visning - husk påmelding hos megler!

Tangen, Vestland

 • Tomt
  82m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er opparbeidet med gruslagte partier, biloppstillingsplass, terrasse/bryggeanlegg.

  Beliggenhet
  Naustet har en fin beliggenhet i naustrekken i naturskjønne omgivelser på Tangen. Herfra er det åpenbart kort vei til sjø, i tillegg er det kort vei til turområder, fiske- og friluftsaktiviteter samt servicefasiliteter. Nærmeste dagligvarebutikker er Kiwi Hilleren og Coop Extra Mathopen som ligger en kort kjøretur unna. For et utvidet butikk -og servicetilbud tar det ca. 25 minutter med bil til Sartor Storsenter. Her finner du dagligvarebutikker, klesbutikker, apotek, vinmonopol, cafèer, kino, restauranter m.m.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av spredt boligbebyggelse.

  Byggemåte
  Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Etasjeskiller av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført som isolert bindingsverk, utvendig er veggene kledd med liggende trekledning. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som saltakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein.

  Innhold
  P-ROM: 1. Etasje: Entré/stue/kjøkken(33,4m²), bad(4,2m²). Loftet har et gulvareal på 22,6m². Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger Glesnes har gleden av å presentere et naust i naturskjønne omgivelser på Tangen. Her kan man slappe av og lade batteriene. Naustet har usjenert beliggenhet i en naustrekke med totalt 15 naust. Gode solforhold kan nytes på bryggen utenfor naustet hvor det også er plass til utemøbler. Herlig utsikt over Sørvågen! Ved kaien er det god plass til fortøyning av båt. Normale dybdeforhold ved kaien. I første etasje er det et stort rom med god plass til ønsket møblering. Her er innredning med kjøkken utført med slette fronter og benkeplate av laminat med nedfelt vask. Fliselagt gulv i denne etasjen har varmekabler. Det er god plass til oppbevaring av sko og yttertøy i gangen. I tillegg er det et bad i denne etasjen som har fliser på gulv og baderomsplater på vegger. Det inneholder toalett, helstøpt servant, skuffer under servant med slette fronter og varmtvannsbereder. Loftsetasjen har et gulvareal på ca. 22,6 m². Her er det laminat på gulv. Naustet er det perfekte utgangspunkt for båt- og vannaktiviteter. Her kan sommeren nytes!

  Standard
  Gulv: Entré/stue/kjøkken og badet har flislagte gulv, loftet har laminatgulv. Vegger: Badet har baderomsplater, resterende rom har panel. Tak: Panel. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Våtrom Overflate gulv: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Overflatene vil fungere slik de fremstod på befaringsdagen. Det ble registrert bom i enkelte fliser. Når ikke hele flisen har kontakt med underlaget, vil det oppstå luftlommer. Dette blir kalt "bom", og kan medføre at flisen sprekker ved belastning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Integrert oppvaskmaskin på kjøkken medfølger.

  Parkering
  1 parkeringsplass like ved naustet. Ellers er det gode parkeringsmuligheter på felles parkering tilhørende båthavnen.

  Radonmåling
  Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Det betales ca. kr. 2000,- pr. år i "medlemsavgift" til naustelaget for drift av fellesområdene som bryggeanlegget utenfor nausterekken. Det betales ca. kr.1000,- for parkering pr.år. Det gjøres oppmerksomt på at naustet er godkjent som naust og ikke godkjent for varig opphold eller rorbu. Ferdigattest viser at det ikke skal lages beboelsesrom og innstallering av kjøkken etc. Denne kan sees ved henvendelse megler. En evt godkjennelse for overnatting/varig opphold står for kjøpers regning og risiko.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 290 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  32 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 290 000))

  49 292 (Omkostninger totalt)

  1 339 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler i 1.etasje, ellers elektrisk oppvarming.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  930

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter tømming og kontroll av septik. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi sekundær
  800000

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Antatt løpende kostnader beløper seg til anslagsvis kr.3930,- for denne boligen pr. år. Kostnadene er fordelt på kommunale avgifter for tømming av septik, parkering og medlemsavgift. Kostnader knyttet til strøm, vann og forsirking er ikke hensyntatt.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4626/51/329: 04.07.2007 - Dokumentnr: 540312 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4626 Gnr:51 Bnr:307
  01.01.2020 - Dokumentnr: 796742 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1246 Gnr:51 Bnr:329


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for nye bygg og anlegg - frittliggende / Naust, båthus, sjøbu, datert 16.11.2009.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet privat septikanlegg.

  Regulerings- og arealplanner
  Kommuneplaner: Plannavn: 390 KP Kommuneplan for Fjell kommune (2015 - 2026) PlanID: 124620130020 KPHensynsonenavn: H190_10 KPSikring: Andre sikringssoner KPHensynsonenavn H900_90 KPHensynsonenavn: H220_1 KPStøy: Gul sone iht. T-1442 Arealbruk: Fiske, Nåværende Arealbruk: Andre typer bebyggelse og anlegg,Nåværende Reguleringsplaner: Plannavn: 71 RP Høganeset, S.Bjorøyna (51-12) PlanID: 124619990002 Formål: Fritidsbebyggelse

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det gjøres oppmerksomt på at naustet er godkjent som naust og ikke godkjent for varig opphold eller rorbu. Ferdigattest viser at det ikke skal lages beboelsesrom og innstallering av kjøkken etc. Denne kan sees ved henvendelse megler. En evt godkjennelse for overnatting/varig opphold står for kjøpers regning og risiko.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 290 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  32 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 290 000))

  49 292 (Omkostninger totalt)

  1 339 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  49292

  Betalingsbetingelser
  Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen.  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14990,- oppgjørshonorar kr 6.900,- og visninger kr 2500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 59900,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  30.000,-. Utleggene omfatter markedspakke, uthenting av opplysninger etc. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Roger Glesnes

Megler

Roger Glesnes

91 66 15 34

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev