aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Fossmoveien 1B!
Velkommen til Fossmoveien 1B!

BLAKER Fossmoveien 1B

Rekkehus i barnevennlig nabolag på Blaker- god planløsning - Parkering i carport - Peis og sentralstøvsuger

 • kr 3 350 000
 • BRA 86 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 350 000
 • Omkostningerkr 96 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 446 792
 • ObjektstypeRekkehus
 • EierformSelveier
 • Byggeår2023
 • Soverom2
 • Areal -
 • Tomt -
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 350 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 83 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 350 000,00))   96 792,- (Omkostninger totalt)   3 446 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Planløsning alternativ 2 gjelder for denne boligen - Plantegning
I vakre omgivelser på Blaker ligger Fossmoveien 1B, et idyllisk rekkehus. Boligen har carport, solrik hage og en stor, overbygd terrasse. Beliggenheten er upåklagelig, med kort gangavstand til barnehage, busstopp og togstasjon - perfekt for pendlere. Med praktisk planløsning med alt på ett plan, og bygget i henhold til TEK17. Her får du smakfull innredning og moderne løsninger som integrerte hvitevarer, sentralstøvsuger, balansert ventilasjon med varmegjenvinning m.m. Rekkehuset har en innbydende entré med fliser på gulvet, samt bod, flislagt bad og pene soverom. Her får man stue og kjøkken i åpen løsning - et nydelig allrom med peisovn og utgang til terrasse.
Boligen har biloppstillingsplass i carport.

Fossmoveien 1B, Viken

 • Tomt
  nullm²

  Beskrivelse av tomt
  Flat tomt med plen.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i landlige og barnevennlige omgivelser på Blaker i Lillestrøm kommune. Lillestrøm er Norges niende største kommune og besto tidligere av Sørum, Fet og Skedsmo. Eiendommen har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og daglige servicetilbud. Stedet er godt utbygd med gang- og sykkelveier, og byr på flotte rekreasjonsområder både sommer og vinter. Blaker har skytterlag, samt et idrettslag med aktivitetstilbud innen blant annet ski, fotball, friidrett og allidrett. Det er i tillegg kort vei til treningssenter, svømmehall og tennisanlegg. Høyt & Lavt aktivitetspark i Sørum ligger et kvarters biltur unna. En kort spasertur unna ligger Blaker Skanse, kultursenter for området og et av flere kulturområder i Lillestrøm kommune. Her arrangeres det mange aktiviteter i løpet av året, som bl.a. markeder, konserter, forestillinger og 17. mai feiring med mer. Fra Blaker er det en fin spasertur til idylliske Fossdammen. Videre er det ca. 3,5 km til Rånåsfoss Familiebad, samt ca. 7 km til Kuskerudnebben og Bingsfoss i Sørumsand. Motangen og Bruvollen Landbane ligger ca. 4 km unna. På Bruvollen har Blaker Travselskap, Blaker Idrettslag og Bruvollen Samfunnshus base. Av kulturelle tilbud kan historiske Slora mølle anbefales et besøk. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Rema 1000 Sørumsand, Kiwi og Joker Blaker. Det er kort vei til Fokus butikksenter på Sørumsand som har et variert utvalg, deriblant apotek, frisør og vinmonopol. Bjørkelangen, Lillestrøm by, Strømmen og Oslo ligger også godt innen rekkevidde. Kollektivtilbudet i området består av buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Fossmoen som ligger ca. 300 meter fra eiendommen. Det er ca. 800 meter til Blaker stasjon med togforbindelse til bl.a. Oslo S. Ved å benytte bil tar det ca. 6 min til Sørumsand, 6 min til Rånåsfoss, 13 min til Aursmoen, 23 min til Lillestrøm by, 31 min Oslo Lufthavn og 37 min til Oslo S.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Bygningen er oppført i trekonstuksjon og bindingsverk.

  Innhold
  Planløsning: Entré, bad, 2 soverom, stue/kjøkken og bod.

  Standard
  Kort fortalt - Bygget ihht TEK17. - Parkering i carport og på tomt. - Solrik hage og stor, lun terrasse. - Innbydende entré med fliser. - Stue og kjøkken i åpen løsning. - Kjøkken får integrerte hvitevarer. - Stuen får stemningsfull peisovn. - Rekkehusene får to/tre soverom. - Alle har mulighet for tre soverom. - Bad med plass for vaskemaskin. - Lagringsplass i innvendig bod. - Elanlegg med automatsikringer. - Balansert ventilasjonsanlegg. - Anlegget får varmegjenvinning. - Det monteres sentralstøvsuger. Entré Foran inngangen til rekkehusene blir det platting på 1,5 kvm. En innbydende entré vil ønske deg velkommen inn. Entreen er av god størrelse med fliser på gulv og malt MDF-panel på veggene. Det blir god plass for skap, hyller eller lignende. Både ytterdør, innerdører og listverk leveres hvite. Stue og kjøkken Rekkehuset får stue og kjøkken i en åpen løsning - et pent innredet rom med laminatgulv type Kronotex Exquisit. Veggene får lysmalt MDF-panel, og rommet vil ha store vindusflater ut mot terrasse og hage. Stemningsfull peisovn sørger som god stemning og varme. Det vil også være tofløyet dør ut mot terrassen. Kjøkkeninnredningen leveres med hvite, glatte fronter og integrerte hvitevarer. Hvitevarene som leveres består av stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys. Bad/wc/vaskerom Delikat flislagt bad med gulvvarme, dusjhjørne, toalett og opplegg for vaskemaskin. Innredningen som leveres består av en 120 cm heldekkende servant med hvite skap eller skuffer under. I tillegg monteres det speil med belysning over servanten. Soverom og garderobe Rekkehuset har 2 soverom med god plass til både seng om annet møblement.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering i carport, og det blir også andre parkeringsmuligheter på eiendommen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 350 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 83 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 350 000,00))   96 792,- (Omkostninger totalt)   3 446 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Elektriske panelovner, gulvvarme i bad og peis i stue.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  12372

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. I tillegg bemerkes det særskilt at opplyste kommunale avgifter for 2023 er prognose opplyst i brev fra Lillestrøm kommune.

  Info om eiendomsskatt
  Opplyst eiendomsskatt er prognose opplyst i brev fra Lillestrøm kommune.

  Formuesverdi primær
  964369

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  3664601

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Info formuesverdi
  Det er benyttet skatteetatens kalkulator for estimat av formuesverdi for primær og sekundærbolig.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest for nybygg tremannsbolig og støyskjerm datert 12.06.2023.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 350 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 83 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 350 000,00))   96 792,- (Omkostninger totalt)   3 446 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  96792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr   42 500,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr (inkl. oppgjørshonorar) kr  22 500 ,- og visninger kr  2 500, -.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  4 000,-. Utleggene omfatter fotograf og kommunale avgifter. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr  2 500 ,- per time for utført arbeid, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Dokumenter

Øyvind Sægrov

Megler

Øyvind Sægrov

41 41 55 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev