aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendom har gleden av å presentere Haugergrenda 19.

Blaker Haugergrenda 19

Velholdt enebolig med 5 soverom, 2 bad og 3 stuer. Dobbelgarasje, romslig terrasse, stor hage. Landlig og usjenert.

 • 5 490 000
 • BRA 214 m²
 • 5 soverom
 • PRISANTYDNING5 490 000
 • OMKOSTNINGER153 392
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 643 392
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 989
 • SOVEROM5
 • AREALP-rom 214 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT1 586 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 5 490 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  137 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 490 000,-))
  --------------------------------------------------------
  153 392,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 643 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Haugergrenda 19 er en velholdt enebolig i tyrolerstil med nydelig beliggenhet i skogkanten. Eiendommen ligger rolig og barnevennlig til innerst i blindvei og har en stor tomt med gode solforhold. Godværsdager kan tilbringes på en romslig terrasse og på overbygd balkong utenfor loftstuen. Parkering er i en stor dobbelgarasje og på gruset gårdsplass.

Eneboligen er svært innholdsrik og har til sammen fem pene soverom. I tillegg er det et trimrom som fint kan benyttes som soverom hvis ønskelig. Boligen har et separat vaskerom og med bad i begge etasjer går morgenstellet unna som en drøm. I først etasje er det en trivelig stue med peis, romslig spisestue og kjøkken fra 2012 med spiseplass i karnapp og innbygd vedovn. Boligen har også entré med tilknyttet trappegang og en pen loftstue.

Planløsning:
1. etasje: Entré, hall, kjøkken, 2 stuer, vaskerom, bad, gang, trimrom og 2 soverom.
Loftsetasje: Gang, stue, bad og 3 soverom.

Haugergrenda 19, Viken

 • Kort fortalt
  - Velholdt enebolig over to plan.
  - Ligger i idyllisk til i skogkanten.
  - Barnevennlig, innerst i blindvei.
  - Parkering i stor dobbelgarasje.
  - Stor tomt med romslig plenareal.
  - Terrasse på 54 kvm ved stuen.
  - Overbygd balkong på 10 kvm.
  - Entré er tilknyttet trapperom.
  - Stort kjøkken med spiseplass.
  - Integrerte hvitevarer i kjøkken.
  - Vedovn i enden av innredning.
  - Pen stue og separat spisestue.
  - Stuen har peis med innsats.
  - Lyse baderom i begge etasjer.
  - Boligen har separat vaskerom.
  - Fem soverom og ett trimrom.
  - Varmekabler i første etasje.
  - Luft-til-luft varmepumpe.
  - Fiber ble lagt inn i 2022.

  Entré
  Eneboligen har et pent inngangsparti med overbygg, utebelysning, flislagt adkomstrepos og glassfelt på hver side av inngangsdør. Her er det inngang til en hyggelig entré med fliser på gulv, hvitmalte vegger og åpen garderobeløsning på to sider. Fra entreen er det videre adkomst til kjøkken, vaskerom og et trapperom med hvitmalt trapp til loftetasjen.

  Kjøkken
  Kjøkkenet gir et trivelig inntrykk med mursteinsdetaljer, integrert spiseplass i vinduskarnapp og innredning fra 2012 med god skap- og benkeplass. Den takhøye innredningen er i en klassisk stil som er lett å like med hvite, profilerte fronter, vitrineskap, hvit laminatbenkeplate og nedfelt dobbel oppvaskkum.

  I den ene enden av innredningen er det en integrert grue med vedovn. Over benken er det belysning og hvite fliser, og ved kokesonen er det lagt glassplate, samt en hvit, fritthengende ventilator i overkant. Kjøkkenet er ellers utstyrt med integrert hvitevarer i form av oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn, kaffemaskin, og kjøl/frys.

  Stue og spisestue
  Stuen oppleves som et innbydende rom med peis og et fint vinduskarnapp som gir rikelig med naturlig lys til rommet. Fra stuen er det også utgang til terrasse og hage. Stuen har ellers flislagt gulv med varme, plass til sofagruppe og tv-møbel, og ligger tilknyttet en pen spisestue.

  Spisestuen ligger mellom kjøkken og hovedstue med sprossekledde vinduer på to sider for behagelige lysforhold. Spisestuen har brystningspanel med hvitmalte veggflater i overkant og lett avskjerming mot kjøkkenet.

  Loftstue
  I loftsetasjen ligger en trivelig stue - et kjærkomment ekstra rom i familiehverdagen. Loftstuen har tregulv, malt veggpanel og noe skråhimling. Endeveggen har vindusflate med sprosser og utgang til en romslig balkong. Stuen har ellers adkomst til alle rom i denne etasjen og trapp ned til første etasje.

  Bad/wc
  Eneboligen har to gode bad, henholdsvis ett i hver etasje. Badet i første etasje ble oppgradert i 2005 og har flislagt gulv, fliser på nedre del av vegger med malt trepanel i overkant, samt fliser på vegger i dusjsone. I tillegg har badet gulvvarme, downlights og mekanisk avtrekk. Innredningen har hvite, profilerte fronter, toppmontert skålservant og åpne hyller. Videre er badet utstyrt med veggmontert toalett, buet dusjhjørne og hjørnebadekar.

  Bad/wc 2
  Loftsetasjen har bad med belegg på gulv, samt hvitmalt trepanel på vegger og skråhimling. Den mørke innredningen er i heltre med heldekkende servant og over servanten er det speil med belysning. Badet er utstyrt med toalett, dusjkabinett og mekanisk avtrekk.

  Vaskerom
  I første etasje ligger et eldre, funksjonelt vaskerom med belegg på gulv, våtromstapet på vegger og mekanisk avtrekk. Vaskerommet er av god størrelse med romslig hvit innredning, arbeidsbenk i heltre og to utslagsvasker montert på vegg. Rommet har opplegg og plass for både vaskemaskin og tørketrommel.

  Soverom, trimrom og garderobe
  Eneboligen har til sammen fem soverom, hvorav to ligger i første etasje og tre i loftetasjen.
  I tillegg er det et pent trimrom i første etasje, som fint kan benyttes som soverom hvis ønskelig. Trimrommet har egen utgang. Flere av soverommene har store garderobeskap og det ene soverommet i første etasje har skyvedørsgarderobe med speilfronter. Ekstra lagringsplass er i flere kott i loftsetasjen og i en utebod på 14 kvm.
 • Eiendommen ligger i landlige, barnevennlige omgivelser i ytterkant av boligfelt på Haugergrenda på Blaker i Lillestrøm kommune. Eiendommen har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og daglige servicetilbud. Stedet er godt utbygd med gang- og sykkelveier, og byr på flotte rekreasjonsområder både sommer og vinter.

  Blaker har skytterlag, samt et idrettslag med aktivitetstilbud innen blant annet ski, fotball, friidrett og allidrett. Det er i tillegg kort vei til treningssenter, svømmehall og tennisanlegg. Høyt&Lavt aktivitetspark i Sørum ligger et kvarters biltur unna.

  I området ligger Blaker Skanse - kultursenter for området og et av flere kulturområder i Lillestrøm kommune. Her arrangeres det mange aktiviteter i løpet av året, som bl.a. markeder, konserter, forestillinger og 17. mai feiring med mer. Fra Blaker er det en fin spasertur til idylliske Fossdammen, hvor naturen oppleves som jungelaktig.

  Videre er det ca. 7,4 km til Rånåsfoss Familiebad, samt ca. 10,8 km til Kuskerudnebben og Bingsfoss i Sørumsand. Motangen og Bruvollen Landbane ligger en kort kjøretur unna. På Bruvollen har Blaker Travselskap, Blaker Idrettslag og Bruvollen Samfunnshus base. Av kulturelle tilbud kan historiske Slora mølle anbefales. I tillegg er trivelige BesteFarHuset med gårdsbutikk og jevnlige spisetilbud verdt et besøk.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Rema 1000 Sørumsand, Kiwi og Joker Blaker. Det er ca. 11 min å kjøre til Fokus butikksenter på Sørumsand som har et variert utvalg, deriblant apotek, frisør og vinmonopol. Bjørkelangen, Lillestrøm by, Strømmen og Oslo ligger også godt innen rekkevidde.

  Kollektivtilbudet i området består av buss og tog. Nærmeste holdeplass er Staurhaugen som ligger ca. 360 meter fra boligen. Det er ca. 8 min å kjøre til Blaker stasjon, med togforbindelse til bl.a. Oslo S. Ved å benytte bil tar det ca. 11 min til Sørumsand, 10 min til Rånåsfoss, 16 min til Aursmoen, 24 min til Lillestrøm by, 38 min Oslo Lufthavn og 52 min til Oslo S.

  Fra eiendommen er det 4,3 til Haugtun barneskole, og skolebussordning til Bingsfoss ungdomsskole som ligger i Sørumsand. Kommunen har et godt utvalg av barnehager, både private og kommunale, i tillegg til flere videregående skoler. Nærmeste videregående skole er Sørumsand.
 • Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Grunn og fundamenter: Iht. eier er boligen plassert på fjellgrunn. Støpt plate på mark.
  Takkonstruksjon/taktekking: Saltak i trekonstruksjon, tekket med betongtakstein.
  Veggkonstruksjon: Yttervegger i trekonstruksjon, forblendet med 75mm Lecablokk og gjennomfarget puss, liggende panel i gavler.
  Etasjeskiller: Bjelkelag mellom etasjer og støpt plate på mark, delvis med tilfarere.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik:
  Våtrom > Generell > Vaskerom: Det foreligger ingen dokumentasjon på våtrommet, referanseåret er fra byggeår og er vurdert etter tekniske forskrifter fra før 1997.
  Våtrommet består av belegg på gulv med sokkelkant, ca. 25 mm ved terskel. Våtromstapet på vegger og takessplater i himling. Sanitærutstyr og innredning består av to utslagsvasker, opplegg og plass for vaskemaskin og tørketrommel, benkeplate i heltre med under og sideskap. Mekanisk avtrekk med tilluft under dør. Fall på gulv er målt til ca. 1:100.
  Vurdering av avvik: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. I tillegg til alder og generell slitasje er det registrert at belegg er utett
  ved rørgjennomføringer, tapet er løs enkelte steder.
  Tiltak Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak:
  Utvendig > Veggkonstruksjon: Yttervegger i trekonstruksjon, forblendet med 75mm Lecablokk og gjennomfarget puss, liggende panel i gavler.
  Vurdering av avvik: Det er avvik: Det er riss flere steder i puss og skjolder enkelte steder. Enkeltvis løs puss.
  Tiltak: Puss bør utbedres. Kontakt eier for nærmere opplysninger.

  Utvendig > Vinduer: Trevinduer med 2-lags isolerglass og lufteventil. Alder på glass er datert: 1986 og udaterte.
  Vurdering av avvik: Det er påvist noen glassruter som er punktert eller sprukne Eldre vinduer med bruksslitasje. Registrert punktert glass i trimrom, og et i karnapp.
  Tiltak: Vinduer med punkterte/sprukne glass må påregnes skiftes ut, enten hele vinduet eller kun selve glassene.

  Utvendig > Dører: Ytterdør av tre med to sidefelt og 2-lags isolerglass til vindfang. Datert: 1986 Ytterdør i tre til trimrom. Terrassedør av tre med 2-lags isolerglass fra stue til terrasse. Balkongdør av tre med 2-lags isolerglass fra loftstue til balkong. Datert: 1986.
  Vurdering av avvik: Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke. Dør til trimrom og balkong tar noe i karm/terskel. Terrassedør har punktert glass. Eldre dører med bruksslitasje, vurdert til normalt.
  Tiltak: Dører må justeres. Punktert glass bør skiftes.

  Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Balkong med tilgang fra loftstue, i trekonstruksjoner. Noe tørre overflater. Terrasse i mur- og trekonstruksjoner, flislagt gulv og rekkverk i tre.
  Vurdering av avvik: Flisene har bom (hulrom under) eller er løse. Enkelte fliser har bom og sprekker.
  Tiltak: Det må foretas lokal utbedring.

  Innvendig > Overflater: Gulv er i hovedsak av: Fliser, vinyl, laminat og tregulv. Vegger er i hovedsak av: Trepanel, MDF plater Himlinger er i hovedsak av: Trepanel.
  Vurdering av avvik: Det er avvik: Tregulv i loftetasje har slitasje. Flisgulv i stuer er malt og lakkert, med en del merker.
  Tiltak: Tregulv i loftetasje bør utbedres. Flisgulv bør behandles.

  Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad: Fliser i dusjnisje og på nedre del av vegger med trepanel over, trepanel i himling.
  Vurdering av avvik: Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusjsonen), løsningen eller byggematerialet er uegnet
  Tiltak: Uegnede materialer må fuktbeskyttes/utskiftes.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
  Utvendig > Taktekking: Betongtakstein med gavlstein. Besiktiget fra tak.
  Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen. Overflatesjikt på stein er delvis slitt av.
  Tiltak: Tidspunkt for utskiftning av taktekking nærmer seg. Det er ikke observert skader eller lekkasjer.

  Utvendig > Nedløp og beslag: Takrenner, nedløp og beslag i metall utførelse. Takstige til pipe.
  Vurdering av avvik: Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Eier opplyser at det er lekkasje på en takrenne.
  Tiltak: Det er ikke krav om utbedring opp til dagens krav. Eventuell lekkasje bør tettes.

  Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  Vurdering av avvik: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger.

  Innvendig > Innvendige trapper: Åpen tretrapp med repos.
  Vurdering av avvik: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
  Tiltak: Håndløper bør monteres, men det var ikke krav på byggetidspunktet.

  Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad: Trepanel på vegger og i himling.
  Vurdering av avvik: Det er uegnede materialer i våtsoner
  Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Ved renovering, påse at alle forhold med tettesjiktet, våtsone, sluk, røranlegg mv. dokumenteres. Det må opprettholdes dusjing i dusjkabinett.

  Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Fliser på gulv med gulvvarme. Det er målt ca. 1:50 fall i dusjsone og lokalt fall under badekar, øvrig gulv er tilnærmet flatt. ca. 10 mm fra gulv ved terskel til sluk i dusjsone og under badekar.
  Vurdering av avvik: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.
  Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket.

  Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad: Plastsluk under badekar og i dusjsone, eier opplyser at disse ikke ble skiftet ved oppussing. Ved bruk av fuktindikator ble det registrert normale verdier på utsatte steder.
  Vurdering av avvik: Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for membran/tettesjikt er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.
  Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Ved renovering, påse at alle forhold med tettesjiktet, våtsone, sluk, røranlegg mv. dokumenteres.

  Tekniske installasjoner > Vannledninger: Synlige vannrør i kobber. Stoppekran på vaskerom.
  Vurdering av avvik: Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.
  Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg.

  Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Synlige avløpsrør i plast. Observert avløpslufting over tak på kneloft.
  Vurdering av avvik: Det er ikke påvist tilfredsstillende stakemulighet på avløpsanlegg. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige
  avløpsledninger.
  Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Det må gjøres nærmere undersøkelser.

  Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Varmtvannsbereder på ca. 300 liter er plassert i vaskerom.
  Vurdering av avvik: Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.
  Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden tanken fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker. Det bør etableres tilfredsstillende el-tilkobling etter gjeldende forskrift.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad IU - ikke undersøkt:
  Innvendig > Andre innvendige forhold: Eier opplyser at under kjøkkengulv er det en vannåre, som det er ført gummisslange fra åren til benkeskap på kjøkken og at det kan pumpes opp vann med jevne mellomrom. Kontakt eier for nærmere opplysninger.

  Våtrom > Fukt i tilliggende konstruksjoner > Vaskerom: Hulltaking er ikke foretatt da det er speilvegg i tilstøtende rom. Ved bruk av fuktindikator ble det registrert normale verdier på utsatte steder i våtrommet.

  Tomteforhold > Drenering: Fuktsikringens utførelse og materiale er ikke kjent under terreng.

  For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport avholdt 22.09.21 av Petter Larsen. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning.

  Følgende kommentarer er hentet fra selgers egenerklæring:
  2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: Har pusset opp selv. Har våtromssetrifisering selv.
  2.1. Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja. Beskrivelse: Monterte wedi plater og smøremembran.
  2.2. Er arbeidet byggemeldt? Nei.
  4. Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: Har bygd opp bad i 2.etg. selv, og byttet klosett i 1.etg. Samt montert boblebad.
  8. Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Ja. Beskrivelse: Noe riss i puss på hus og garage. Settning i et parti på terrassegulv, ved taknedløp.
  9. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i boligen som rotter, mus, maur eller lignende? Ja. Beskrivelse: I perioder kan det forekomme skogsmaur.
  11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: Har bygd opp 2.etg. selv, men brukt faglært på resten. Arbeid utført av Sørum Elektriske A/S.
  11.1. Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)? Ja.
  12. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja. Beskrivelse: Tilsyn fra Hafslund Nett .8.3.2018.
  16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: Har bygd garasje, terrasse, tak og fasader selv.
  24. Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)? Ja.
  Beskrivelse: Privat adkomstveg.

  Tilleggskommentar fra selger: Siden jeg har fagkompetanse innen byggfag og har gjennom fagmiljøet i min yrkeskarriere hatt tilgang på fagkompetanse innen alle fag som er relevant til bygging av enebolig, så har jeg kunnet gjort mye selv.

  Diverse:
  Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2019, uten pålegg om forbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster.

  For spørsmål knyttet til det elektriske eller feiing/brann anbefaler vi å ta kontakt med hhv. el-verket eller brann- og feiervesenet for ytterligere opplysninger, da megler eller bygningssakkyndig ikke har fagkompetanse på dette området.
 • Bolig:
  1.et.: 151 kvm Bra
  Loft: 63 kvm Bra
  I loftetasje er deler av gulvareal ikke måleverdig grunnet lavere takhøyde enn 1,90 m. Totale gulvflate er ca. 78 kvm. Kott er ikke måleverdige og er ikke medtatt.
  I tillegg er det en balkong på ca. 10 kvm og en terrasse på ca. 54 kvm. Målt takhøyde 1. etasje: ca. 2,40 m. Målt takhøyder i loftetasje: ca. 2,35 m til rett himling.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1. et.: Vindfang, hall m/trapp, gang, kjøkken, stue, spisestue, bad, vaskerom, trimrom, 2 soverom.
  Loft: Gang, stue, bad, 3 soverom.

  Iht. tilstandsrapporten foreligger det godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Det er enkelte planløsninger som er endret.

  Garasje:
  1. et.: 52 kvm Bra
  Iht. tilstandsrapporten foreligger det ikke tegninger.

  Uthus:
  1. et.: 14 kvm Bra
  Iht. tilstandsrapporten foreligger det ikke tegninger.
 • Ventilasjonen er naturlig, supplert med mekanisk avtrekk. Sikringsskap med automatsikringer er plassert i trimrom. Varmtvannsbereder på ca. 300 liter er plassert i vaskerom. Fiber ble lagt inn i 2022.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Eneboligen er elektrisk oppvarmet med med luft-til-luft varmepumpe, varmekabler i store deler av første etasje og panelovner. I tillegg er det en peis med innsats i stuen og stålrørspipe tilkoblet en eldre flatovn på kjøkkenet. Sistnevnte er godkjent i bruk av riksantikvaren da den er fra før 1935. Siste feiing og tilsyn utført 2020, uten anmerkninger.
 • Eiendommen ligger flott til i skogkanten og har en stor, solrik tomt på over 1,5 mål. Tomten er hovedsakelig flat og småkuppert med noe naturtomt. For øvrig er den opparbeidet med plen, beplantning, kantstein og gangarealer med belegningsstein. I tillegg er det gruset innkjøring og stor, gruset gårdsplass.

  Fra loftstuen er det utgang til en overbygd balkong på romslige 10 kvm oppført i trekonstruksjoner. I tillegg er det en stor, solrik terrasse i første etasje som strekker seg langs to sider av boligen. Terrassen er på 54 kvm med flislagt dekke og malt trerekkverk. På tomten står det også et velholdt uthus med tilbygd vedbod. Uthuset er på totalt 14 kvm.
 • Det er parkering i en romslig dobbelgarasje med to motoriserte leddporter i front. I tillegg er det god plass til parkering på egen, gruset gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Adkomstvei: Privat.
  Tilknytning vann: Eiendommen er tilknyttet Blaker Vannverk.
  Tilknytning avløp: Eiendommen har privat avløp med Biovac minirenseanlegg.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 617 341 per 31.12.21
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 5 822 428 per 31.12.21
 • Kr. 5 399 pr. år
  Tallene er mottatt fra Lillestrøm kommune, og er en prognose for komm.avgifter i 2022.
 • Kommunale avgifter, eiendomsskatt, strøm, vannavgift Blaker Vannverk, serviceavt. Biovac, forsikring, tv/internett mm.
 • Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse fra 1987.

  Det foreligger ferdigattest på oppføring av stålpipe fra 2016.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.
 • Ikke aktuelt.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.


  Eier av gnr.114, bnr.12,13,14 og 15 har bruksrett til vei, herunder driftsvei for tømmer, mellom tomtene og frem til arealet beliggende syd for boligtomtene(Haugergrenda 19 og nabo)
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  1987/1742-2/9 Bestemmelse om veg
  04.03.1987
  rettighetshaver:Knr:0226 Gnr:114 Bnr:14
  rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:314 Bnr:12
  rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:314 Bnr:15
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Gnr. 314 Bnr. 80 i Lillestrøm kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,95% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings- og oppgjørshonorar kr. 18 900,- samt visninger pr. stk.kr. 2 500,- med representant fra Aktiv tilstede.-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 49 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca. kr. 27 100,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon, fotograf, markedsføring og sikringsobligasjon. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle direkte utlegg, samt et vederlag begrenset oppad til kr. 20 000,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Anne-Lise Lystad
  Tor Morten Lystad
Elene Moseby Torre

Megler

Elene Moseby Torre

92 26 16 69

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev