aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Vesthagan 52!
Velkommen til Vesthagan 52!

BLAKER Vesthagan 52

Enebolig med alt på en flate - Barnevennlig beliggenhet - 3 soverom - 2 bad - Dobbelgarasje med lagringshems!

 • kr 4 000 000
 • BRA 119 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 000 000
 • Omkostningerkr 117 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 117 042
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1998
 • Soverom3
 • ArealP-rom 115 m²
 • Tomt838.3 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 000 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 100 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 000 000,00))   117 042,- (Omkostninger totalt)   4 117 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Velkommen til Vesthagan 52! Enebolig med alt på en flate. Eiendommen er en usjenert oase grensende til friareal mot sørøst, og pent opparbeidet med stor gårdsplass, frittstående dobbelgarasje og plen. Boligen har en flislagt entré praktisk tilknyttet et vaskerom. Videre innover er det gang med garderobeskap, 3 store soverom og to romslige bad, hvorav det ene er nytt i 2023. Kjøkkenet ligger i eget rom og har en nyere kjøkkeninnredning fra Epoq. Fra kjøkkenet har man tilkomst til spisestue. Stuen byr på flere møberingsmuligheter og det er satt inn peisovn. Fra stuen er det utgang til terrasse og hage. Lagring gjøres i innvendig bod, over garasje samt i anneks på tomten. Fra eiendommen er det kort vei til dagligvarebutikk, skole- og barnehage samt buss og togstasjon. Vel møtt til visning

Vesthagan 52, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  1. etasje: 119 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 115 kvm Entré, kjøkken, stue, 3 soverom, 2 bad, vaskerom.  Tomt
  838.3m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen er på 838,3 kvm og grenser til landbruksareal mot sørøst. Tomten er pent opparbeidet med frittstående dobbelgarasje, stor, gruslagt gårdsplass, noe plen og beplantninger.

  Beliggenhet
  Vesthagan 52 ligger fint til i et barnevennlig og rolig boligområde. Nærmeste dagligvarebutikk er Joker Blaker som ligger en liten gåtur fra boligen. For et utvidet tilbud av dagligvarebutikker finner du Rema1000, Coop Extra og Bunnpris i Sørumsand. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Fokus butikksenter på Sørumsand et variert utvalg. Lillestrøm, Strømmen og Oslo ligger også godt innen rekkevidde med bil. Det er flere skoler i område. Fjuk barneskole og barnehage vil være nærmeste for de minste. Kommunen har for øvrig et godt utvalg av barnehager. Nærmeste videregående skole er i Sørumsand. Området har offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass ligger ca. 100 meter fra boligen. Blaker togstasjon ligger en liten biltur unna. Med tog tar det ca. 33 minutter til Oslo. Med bil tar det ca. 8 min til Sørumsand, 14 min til Aursmoen, 25 min til Lillestrøm, samt 40 min til Oslo sentrum og Oslo lufthavn Gardermoen.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Utvendig: Bygningen antas fundamentert med betong til stedlige masser. Kanforsterket såle på stedlige masser. Yttervegger oppført med isolert bindingsverk av tre, utvendig kledd med stående tømmermannskledning. Takkonstruksjon med W- takstoler av tre, salltak takform, tekket med takstein (besiktiget fra bakkenivå). Innvendig: Himling med himlingsplater. Vegger med malte plater og tapet. Gulv med parkett og fliser. Takhøyde målt til 2,4m i stue.

  Innhold
  Entré Boligen har en hyggelig entré med fliser på gulv med gulvvarme og lysmalte vegger. Entreen har god plass til knaggrekker og sittebenk, og det er tilkomst til vaskerommet. Videre innover er det gang med takhøyt garderobeskap og plass for ytterligere møblement. Kjøkken Kjøkkenet ligger i eget rom. Her er det lysmalte vegger og flislagt gulv med gulvvarme. Nyere innredning fra Epoq med takhøye skap, beige profilfronter og fine vitrineskap. Benkeplatene er treverk, og har nedfelt, dobbel oppvaskkum. Ved komfyrs plass er det stålplate på veggen i bakkant. Kjøkkenet får deilig dagslys fra et vindu, supplert med taklampe og benkebelysning for mørke kvelder. Videre har kjøkkenet ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Spisestue og stue Boligen har et lyst og hyggelig allrom med god plass til både sofahjørne og spisestue. Flere vinduer, deriblant et stort karnapp fyller stuen med naturlig lys, og en glassdør leder ut til skjermede uteareal. Stuen blir oppvarmet av en varmepumpe i kombinasjon med en nyere, rentbrennende peisovn. Bad/wc/vaskerom Eneboligen har to bad og et separat vaskerom. Baderom 1 har grønnmalte vegger, lyse gulvfliser og gulvvarme. Innredningen består av over- og underskap med heltrefronter i furu, heldekkende servant og speil med belysning. Videre er det gulvmontert toalett og dusjkabinett med høyt bunnkar. Bad 2 er gjort klart i 2023 og er innredet med tidsriktige fliser på gulv og vegg. Badet er innredet med servant på underskap, vegghengt toalett og dusjhjørne. Vaskerom Vaskerommet har praktisk adkomst fra entreen. Det har malte vegger og lyse gulvfliser med gulvvarme. Videre er det innredet med utslagskum i stål, sluk, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin. I himling er det montert tørkesnorer, mens et vindu tilfører dagslys og god ventilasjon. Soverom og garderobe Eneboligen har tre romslig soverom. Inn til to av soverommene er det plassbesparende skyvedører, og på det tredje er det nye garderobeskap med sorte profilfronter og speil. Det er garderobeskap i gangen innenfor entreen og lagringsplass i innvendig bod. Mer lagringsplass finnes på stort loft over garasjen og i et uisolert uthus/anneks på 14 kvm.

  Standard
  TG2 - Avvik som kan kreve tiltak: Utvendig > Taktekking Utvendig > Veggkonstruksjon Utvendig > Takkonstruksjon/Loft Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad Våtrom > Overflater Gulv > Bad Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger handelen. - TV-festet i stue medfølger handelen. - TV og TV-festet på soverommet kan følge med (er integrert innvendig i garderoben).

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering gjøres i garasje samt på eiendommens tomt.

  Forsikringsselskap
  Sparebank 1 Østlandet

  Polisenummer
  22217752

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 000 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 100 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 000 000,00))   117 042,- (Omkostninger totalt)   4 117 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Varmepumpe. Peisovn i stue. Gulvvarme i entré, bad, vaskerom, kjøkken og stue.

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  12913

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr. 2100,-. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  1018057

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3665003

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og vannavgift, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Info vannavgift
  Beregning med vannmåler Pr. enhet kr. 1 900,- inkl. mva. Variabelt gebyr pr.m3 kr. 17,00,- inkl. mva.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3030/300/264: 14.08.1997 - Dokumentnr: 5228 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3030 Gnr:300 Bnr:93 01.01.2020 - Dokumentnr: 488040 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0226 Gnr:100 Bnr:264

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 13.10.1997.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp via private stikkledninger. Eiendommen ligger til offentlig vei. Eiendommen er tilnyttet privat vannverk - Blaker Vannverk.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 000 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 100 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 000 000,00))   117 042,- (Omkostninger totalt)   4 117 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  117042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende kr. 42 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16 000,- oppgjørshonorar kr. 6 500,- og visninger kr. 3 000,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Iris Therese Asak

Megler

Iris Therese Asak

97 59 80 15

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev