aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling ved Solveig Granlund har gleden av å presentere Blystadringen 6A!

BLYSTADLIA Blystadringen 6A

Pen & sentral 2-roms endeleilighet med kort vei til marka - Nær busstopp - Usjenert uteplass - Parkeringsplass!

 • kr 3 050 000
 • BRA 56 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 3 050 000
 • Omkostningerkr 17 601
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 208 809
 • EierformAndel
 • Byggeår1 978
 • Soverom1
 • ArealP-rom 56 m²
 • Andel fellesgjeldkr 141 208
 • Felleskostnaderkr 3 656
 • Tomt48 841 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 050 000 (Prisantydning) 141 208 (Andel av fellesgjeld)   3 191 208 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 208 809 (Totalpris inkl. omkostninger)
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere en flott & moderne 2-roms leilighet med god planløsning. Usjenert uteplass med utgang fra stuen. Leiligheten har gjennomgående moderne og tidsriktige farger og materialvalg. 1-stavs Tarkett tregulv m/gulvvarme i store deler av oppholdsrom stue/kjøkken, lekkert Ikea kjøkken, nyoppusset soverom m/skyvedørsgarderobe, samt et tidløst baderom med gulvvarme. Boligen ligger i et populært og barnevennlig boligområde i Blystadlia i Rælingen kommune. Blystadlia er omkranset av store skogs- og turområder, med fine turstier til blant annet Bjønnåsen og Ramstadslottet. Området byr også på et godt kollektivtilbud, hvor nærmeste busstopp kun er 300 m unna. Det medfølger en kjellerbod og utendørs p-plass. Husk visningspåmelding!

Blystadringen 6A, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  -1. underetasje: 56 kvm
  Primærrom
  -1. underetasje: 56 kvm Entré, kjøkken, stue, soverom, bad.  Tomt
  48841m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er pent opparbeidet med trær og beplantninger. Fellesområdet har hyggelige sitteplasser og lekeplass.

  Beliggenhet
  Boligen er beliggende i et populært og attraktivt område i Blystadlia i Rælingen kommune. Kort vei til Østmarka med turterreng både sommer og vinter, samt fint til bading på sommeren. Det er gangavstand til idrettsanlegg og svømmehall, fotballbane, marka, buss og nærbutikk. Det er lysløype og alpinbakke i Marikollen. Busstopp like ved blokkene med forbindelse til Lillestrøm, Oslo og Strømmen. Barnehage, barneskole og ungdomsskole i nærområdet. Fra leiligheten er det kun 5 minutter gådistanse til nærmeste daglivarebutikk, Kiwi Blystadlia og kun 10 minutter til både barneskole, ungdomsskole og barnehage. Kjører du 7 minutter kommer til Strømmen storsenter som er ett av Norges største kjøpesentre som tilbyr alt av butikker, restauranter og øvrige tjenester. Område ligger sentralt til så du kan nyte både bylivet i Oslo og Lillestrøm, samtidig som du kan trekke deg tilbake i naturskjønne omgivelser. Fra leiligheten kan du ta buss til Strømmen stasjon som tilbyr tog retning Oslo/Lillestrøm. Fra Lillestrøm kan du også ta tog direkte til Oslo Lufthavn, som ellers kun er 35 minutters kjøretur unna. Perfekt for deg som pendler, men samtidig ønsker å trekke seg tilbake i rolige omgivelser!

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighetsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Utvendig: Boligblokk med flatt tak tekket med takfolie e.l. Yttervegger i betong utvendig fasade kledd med teglstein. Etasjeskillere i betong. Bygget er fundamentert med støpt såle til antatt faste masser. Innvendig: Vegger: Malte flater. Fliser på bad. Gulv: Parkett. Fliser på bad. Himlinger: Malte flater på innvendige takoverflater. Etasjeskille i betong.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? - Ikke våtrommene for så vidt, men fant fuktskade i gulvet når jeg rev kjøkkenet i 2020. Dette ble utbedret av sameiet/borettslaget før jeg bygde nytt kjøkken. Årsaken til lekkasjen var gamle rør som ble byttet. Gulvet ble lagt nytt der det var fuktskadet og isolasjonen ble byttet. Det ble også lagt Water Guard. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende? - Det ble oppdaget mus i vegger og en inne på kjøkken i vinter. Dette ble inspisert av Anticimex og det er satt i gang tiltak for å kartlegge og utbedre tilkomst. Borettslaget jobber med dette nå. Rapport fra Anticimex og hvilke tiltak som er gjort for å utbedre dette kan evt ettersendes. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Lagt klart skjult installasjon ifbm nytt kjøkken, montering av trådløs styring til tak-lamper i stue og soverom, montering av 2 nye stikk kontrakter i gangen. tilkoblet markise og utelys til eksisterende kurs samt montere ute stikk. Skifte dimmer til bryter i gangen. Arbeidet er utført av Elektriker´n Majorstua AS. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger) som rotter, mus, maur eller lignende? - Vet det har vært problemer med lekkasje fra balkongene i Blystadringen 2, men kjenner ikke til at det har vært et problem i Blystadringen 6. Tilleggskommentar: - Kom noen muggskader på soverom som følge av for dårlig ventilasjon. Dette er utbedret gjennom Borettslaget av MK Bygg. Tørket opp og montert ventilasjonsluke på soverom.

  Innhold
  Kjøkken: Nyere Ikea kjøkken med sorte fronter i praktisk U-form, installert ny varmtvannsbereder i benkeskap, integrerte kvalitetshvitevarer fra Siemens som stekeovn m/dampfunksjon, kombiskap kjøl/frys, micro, wide-induksjons koketopp med integrert ventilator m/plasmafilter. Laminat benkeplate og komposittvask i tillegg til åpen kjøkkenhylle fra Designa. Det er videre laget en forlengelse av kjøkkenskap på baksiden av kjøkkenet med god oppbevaring. Stue: Romslig stue med 1-stavs tarkett tregulv med varmefolie. Stuen byr på flere møbleringsmuligheter og det er utgang til en stor og usjenert uteplass på bakkeplan. Soverom: Soverommet er innbydende og har nylig fått renoverte overflater. Det er god plass til dobbeltseng med tilhørende møblement. Soverommet har stor skyvedørsgarderobe. Bad: Flislagt baderom med nytt Porsgrund dusjkabinett m/regnfallsdusj, høyskap, toalett, servant og speil m/belysning. Det er opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel på badet i leiligheten. Det medfølger 1 stk. bod i stort felles kjellerom.

  Standard
  TG2 - Avvik som kan kreve tiltak: Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn   TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Innvendig > Radon Våtrom > Overflater Gulv > Bad Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken Tekniske installasjoner > Vannledninger - 2 Tekniske installasjoner > Ventilasjon Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Grunnpakke tv og internett, levert av Telenor.

  Parkering
  Boligen disponerer privat utendørs oppstillingsplass. Leie av reserverte parkeringsplasser: Borettslaget har 63 plasser til utleie for de som skulle trenge en ekstra plass. Pris kr 350 pr mnd. og belastes beboer på fellesutgifter. Det inngås kontrakt med en (1) måneds oppsigelse, regnet fra den første i neste måned etter at oppsigelsen fant sted. Søknad om leie av plass gjøres skriftlig til styret. Det p.t. juni 2022 ledige plasser, men normalt med noe ventetid.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 050 000 (Prisantydning) 141 208 (Andel av fellesgjeld)   3 191 208 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 208 809 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmefolie i gulv, stue og kjøkken. Varmekabler i gulv, bad. Elektriske panelovner.

  Energiklasse
  F

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  776164

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2794191

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  287

  Part.obl.nr.
  945639288

  Felleskostnader pr. mnd.
  3656

  Andel fellesgjeld
  141208

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-04-11T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  20590

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Forkjøpsfrist
  2023-05-08T22:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Blystadringen Borettslag

  Borettslagets org.nr
  945639288

  Om borettslaget
  Blystadringen Borettslag ligger i Rælingen kommune, og har organisasjonsnummer 945639288. Blystadringen Borettslag består av 286 boliger og 3 næringslokaler.

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Det er utlyst parallell avklaring av forkjøpsretten og avklaring skjer kort tid etter endt budrunde. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at varsel om salg er sendt borettslaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt, jf. burettslagsloven § 4-15. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenummer: 114212202, Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 12.04.2023: 2.77% pa. Antall terminer til innfrielse: 16 Saldo per 12.04.2023: 21 382 797 Andel av saldo: 54 804 (siste termin 01.01.2031) Fastrente i 10 år fra 01.11.2012 Lånenummer: 90497172321, Handelsbanken Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 12.04.2023: 3.99% pa. Antall terminer til innfrielse: 93 Saldo per 12.04.2023: 33 712 195 Andel av saldo: 86 405 Første termin: 30.09.2021Neste avdrag: 30.09.2026 (siste termin 30.06.2046) Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.09.2026 utgjøre ca kr 237,00 per måned for denne boligen

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. 

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring NUF

  Polisenummer felles forsikring
  SP3265143

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det er tillatt å holde hund og/eller katt på betingelse av at det inngås skriftlig kontrakt med borettslaget som regulerer forholdet mellom partene. Det er kun tillatt med inntil 8 poter per leilighet.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 07.05.1980.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har offentlig vann og avløp. Eiendommen ligger til privat veg.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til: Boligbebyggelse,Nåværende.

  Adgang til utleie
  Det følger av borettslagets vedtekter at andelseieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Har laget ikke sendt svar på skriftlig søknad om godkjenning av bruker innen en måned etter at søknaden har kommet fram til laget, skal brukeren regnes som godkjent. Se borettslagets vedtekter for nærmere beskrivelser.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 050 000 (Prisantydning) 141 208 (Andel av fellesgjeld)   3 191 208 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 208 809 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17601

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Provisjon: 35 000,- Tilrettelegging: 16 000,- Markedesføringspakke: 20 000,- Oppgjør: 6 500,- Utlegg til forretningsfører og kommunale opplysninger.

Solveig Granlund

Megler

Solveig Granlund

95 15 19 83

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev