aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Elgtråkket 9D!

BLYSTADLIA Elgtråkket 9D

Koselig 4-roms med svært familievennlig beliggenhet. Garasjeplass, stor balkong og gjennomgående planløsning.

 • kr 3 800 000
 • BRA 83 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 800 000
 • Omkostningerkr 17 601
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 058 542
 • EierformAndel
 • Byggeår1 980
 • Soverom3
 • ArealP-rom 83 m²
 • Andel fellesgjeldkr 240 941
 • Felleskostnaderkr 4 335
 • Tomt35 482 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 800 000 (Prisantydning) 240 941 (Andel av fellesgjeld)   4 040 941 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   4 058 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Elgtråkket 9 D er en koselig 4-roms andelsleilighet med tilhørende garasjeplass. Stort mer familievennlig beliggenhet enn dette finnes ikke! Her har du buss og matbutikk rett ved, kort skolevei, nærhet til flere barnehager og hyppige bussavganger som gjør det enkelt å pendle. Leiligheten har balkong på 18 kvm utenfor stuen og borettslaget har store grøntområder med lekeplasser for familiens minste. Leiligheten ligger i fjerde etasje og er et trivelig hjem med gode lysforhold og gjennomgående planløsning. Stuen har plass til spisebord og kjøkken med flere integrerte hvitevarer ligger åpent mot stuens spisedel. Videre er det et pent bad med regnfallsdusj, separat vaskerom, entré og gang med skyvedørsgarderobe, samt tre lyse soverom. Med både balkongbod og kjellerbod er godt med lagringsplas

Elgtråkket 9D, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  4. etasje: 83 kvm
  Primærrom
  4. etasje: 83 kvm Entré, gang, kjøkken, stue, 3 soverom, bad, vaskerom.  Tomt
  35482m²

  Beskrivelse av tomt
  Leiligheten har utgang fra stuen til en overbygd balkong som ble pusset opp i regi av borettslaget i 2017. Balkongen er på romslige 18 kvm og har støpt, flislagt dekke, samt rekkverk av metall med glassfelt. I tillegg er det adkomst til et praktisk balkongbod. Borettslaget har velstelt fellestomt med asfalterte gangveier, gjesteparkering og store grøntarealer. Her er det store plener og fine lekeplasser som gir gode muligheter for lek og moro for familiens minste. Fellesområdet er samtidig trivelig med trær, busker og diverse beplantning.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et populært og barnevennlig boligområde i Blystadlia i Rælingen kommune. Blystadlia har barneskole, to barnehager, matbutikk og hyppige bussavganger. I tillegg er det kort avstand til ungdomsskole, og ved siden av denne ligger Sandbekkhallen med flerbrukshall og svømmehall. Omtrent like langt unna ligger Sandbekken fotballbane hvor Løvenstad IF holder til. Blystadlia er omkranset av store skogs- og turområder, med fine turstier til blant annet Bjønnåsen og Ramstadslottet. Det er opplyst gangvei inn til Åmotdammen, en av Rælingens populære badeplasser, og det finnes også flere vann innover i marka. Videre er det turvei over til Marikollen idrettspark med alpinbakke, lysløyper, skøytebane og en koselig varmestue. Fra Blystadlia er det også kort vei til Lillestrøm. Du kan blant annet sykle ned til Nebbursvollen friluftsbad, et flott badested med basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk med mer. Her er det også asfalterte gang- og sykkelveier i naturskjønne omgivelser langs elva. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Kiwi som ligger i nærmiljøet. Det er for øvrig kun 3 min med bil til Extra Kurlandsåsen. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter, samt Lørenskog med både Metro og Triaden. Lillestrøm ligger også godt innen rekkevidde, med flere butikker, fine restauranter, kino og andre bymessige fasiliteter.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Barnehage/skole/fritid
  Fra eiendommen er det gangavstand til Blystadlia barneskole og Sandbekken ungdomsskole. Det finnes også flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager, der Elgen og Blystadlia er de to nærmeste

  Offentlig kommunikasjon
  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Blystadlia som ligger ca. 200 meter fra leiligheten, og det går busser hvert tiende minutt. Bussen til Oslo tar ca. 30 minutter. Til Strømmen storsenter og Lørenskog sentrum tar det ca. 6 minutter, og til Lillestrøm ca. 13 minutter. Med bil fra Blystadlia tar det ca. 5 min til Strømmen, 9 min til Lillestrøm, 19 min til Oslo S og 30 min til Oslo lufthavn.

  Byggemåte
  Utvendig: Fundamentert med støpt armert såle på antatt fast grunn. Bærende konstruksjoner i betong/mur, utvendig etterisolert pusset og malt. Yttervegger av betong med teglsteinsforblending og et XPS-fasadesystem. Utfyllende vegger i bindingsverk, utvendig kledd med panel eller fasadeplater. Flatt tak, antatt tekket med membran/papp. Innvendig: Gulv: Vesentlig parkett, laminat, fliser i bad vinylbelegg i vaskerom. Vegger: Malte flater, malte mdf-plater, fliser i bad. Himlinger: Malte flater, himlingsplater med down-lights i bad. Etasjeskiller er av betongdekke. TG3 - Store eller alvorlige avvik: Våtrom > Generell > Vaskerom Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg TG2 - Avvik som kan kreve tiltak: Innvendig > Overflater Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Innvendig > Radon Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad Våtrom > Ventilasjon > Bad Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken Tekniske installasjoner > Vannledninger Tekniske installasjoner > Avløpsrør Tekniske installasjoner > Varmtvannstank

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? - Ja, kun av faglærte i 2017. I regi av borettslaget.

  Innhold
  Entré Entreen er et rom det er hyggelig å komme hjem til etter en lang dag på jobb. Her blir du møtt av et lyst rom med varmekabler og fliser på gulv, veggpanel i en dus, behagelig farge og åpen garderobeløsning. Entreen er tilknyttet en gang med romslig skyvedørsgarderobe i enden. Ved siden av inngangsdøren er det også montert dørcalling. Kjøkken Kjøkkenet har god skap- og benkeplass i innredning i klassisk stil. Innredning har malte, profilerte fronter, vitrineskap, foliert benkeplate og oppvaskkum i kompositt. Fliser over benken gjør det enkelt å holde rent. Kjøkkenet har også integrert hvitevarer i form av kjøl/fryseskap, platetopp og stekeovn, samt opplegg for oppvaskmaskin. Kullfilterventilator er montert over kokesonen. Stue Leiligheten har en tiltalende stue med parkettgulv, vegger i en kombinasjon av tapet og hvitmalte flater, samt en god, vinklet planløsning som gir egen del for spisebord. Spisestuedelen av rommet ligger i praktisk, åpen løsning mot kjøkkenet og har dekorativt brystningspanel på veggen mellom vindu og kjøkken. Endeveggen har gode vindusflater som gir rikelig med naturlig lys og her er det også utgang til en trivelig balkong på hele 18 kvm. Bad/wc/vaskerom Badet ble i sin tid oppgradert i regi av borettslaget og gir et pent inntrykk med flislagt gulv, lyse våtromsplater på vegger, gulvvarme og downlights. Innredningen er i moderne stil med mørke, glatte skuffefronter, heldekkende servant og speilskap med integrert belysning. Badet har ellers veggmontert toalett, dusjhjørne med regnfallsdusj og mekanisk avtrekk. Vaskerom Leiligheten har et separat vaskerom ? et kjærkomment rom i en hektisk familiehverdag. Vaskerommet har eldre, men funksjonell standard med mekanisk avtrekk, vinylbelegg på gulv, samt malt våtromstapet og strie på vegger. Leilighetens varmtvannsbereder er plassert her og det er plass til både vaskemaskin og tørketrommel i overkant av hverandre. Soverom og garderobe Leiligheten har tre lyse soverom, som alle ligger tilknyttet samme gang. Leiligheten har god oppbevaringsplass i flere skap. Hovedsoverommet har hvite garderobeskap plassert i nisje og gangen har fått skyvedørsgarderobe med speil på den ene fronten. Leiligheten har også ekstra lagringsplass i både en praktisk balkongbod og en tilhørende bod i kjelleretasjen.

  Standard
  Kort fortalt - Koselig 4-roms andelsleilighet. - Familievennlig beliggenhet. - Gjennomgående planløsning. - Parkering på garasjeplass. - Balkong på 18 kvm ved stue. - Balkong oppgradert i 2017. - Lekeplasser og store plener. - Dørcalling er montert i entré. - Skyvedørsgarderobe i gang. - Klassisk kjøkkeninnredning. - God skap- og benkeplass. - Flere integrerte hvitevarer. - Stue har plass til spisebord. - Pent bad med regnfallsdusj. - Leiligheten har vaskerom. - Leiligheten har tre soverom. - Garderobeskap på flere rom. - Balkongbod og kjellerbod.

  Innbo og løsøre
  Følgende medfølger ikke handelen: - Vaskemaskin og tørketrommel. - Taklampe over spisebordet. - Tv-benk i stue. - 3 panelovner fra soverommene. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Borettslaget får levert TV og internett tjenester fra Telia. Standardpakken inneholder Getbox og internett 50/50. Det er mulighet for oppgradering til rabatterte priser.

  Parkering
  Det er parkering på egen biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg. Borettslaget har også gjesteparkering. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 800 000 (Prisantydning) 240 941 (Andel av fellesgjeld)   4 040 941 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   4 058 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten er elektrisk oppvarmet med panelovner og gulvvarme i entré og på bad. Ventilasjonen er naturlig via veggventiler og spalteventiler i vindu, supplert med mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad. Sikringsskap har originale skrusikringer, en nyere automatsikring og jordfeilbryter på to kurser. Varmtvannsbereder er på ca 200 liter.

  Energiklasse
  F

 • Formuesverdi primær
  947367

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3410522

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  82

  Part.obl.nr.
  954356051

  Felleskostnader pr. mnd.
  4335

  Andel fellesgjeld
  240941

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-04-29T22:00:00Z

  Avdrag fellesgjeld
  443

  Rentekostnad fellesgjeld
  809

  Forkjøpsfrist
  2023-05-30T22:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Bjørnefaret Borettslag

  Borettslagets org.nr
  954356051

  Om borettslaget
  Borettslaget ble stiftet i 1978 og består av 272 andelsleiligheter fordelt på 5 blokker. Siden forrige ordinær generalforsamling har styret avholdt 11 styremøter og behandlet 21 protokollerte saker i 2022 og 10 protokollerte saker i 2023. Det har også vært avholdt arbeidsmøter, interne og eksterne hvor enkeltsaker har vært tatt opp. Styrerommet har holdt åpent en time annenhver torsdag, unntatt i forbindelse med ferie, jul, påske og offentlige helligdager. Borettslaget har egen internettside. Denne finner du på www.bjornefaret.no. Der kan man finne informasjon om borettslaget. Det ligger også kopier av protokoller fra styremøter, generalforsamlinger, utsendte beboerinfoer og borettslagets vedtekter. Resultatet av driften for 2022 viser et driftsresultat på kr. 2 836 916,- og et resultat på kr. 1 209 516,-. Styret foreslår at resultatet overføres til udekket tap, iht regnskapsførers forslag. Borettslagets disponible midler fremkommer av note 10 til regnskapet og består av differansen mellom kontanter/bank/fordringer og kortsiktig gjeld. Disponible midler pr. 31.12.2022 er kr. 4 810 028,-. Det har ikke inntrådt andre vesentlige forhold av økonomiske eller av en annen karakter fra 31.12.2022 og frem til styrets årsberetning er avgitt. Budsjettet for 2023 er planlagt med et overskudd på kr 2 451 880,-, men med økte renter kan dette endre seg. Det er ikke budsjettert med noe økning av husleie i 2023, men styret vil følge med på utgiftene og eventuelt komme med tiltak ved behov.

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Det er utlyst parallell avklaring av forkjøpsretten og avklaring skjer kort tid etter endt budrunde. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at varsel om salg er sendt borettslaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt, jf. burettslagsloven § 4-15. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånets løpetid: 28.09.2018 - 30.09.2048. Långiver: Handelsbanken Type: Annuitetslån Rente: 3,95%

  Sikringsordning fellesgjeld
  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikringsordning som dekker tap av felleskostnader.

  Borettslagets forsikringsselskap
  W.R. Berkley Insurance Norway NUF

  Polisenummer felles forsikring
  103985.1

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det er tillatt å holde hund og/eller katt på betingelse av at det inngås skriftlig kontrakt med borettslaget. Kontrakten regulerer forholdene mellom partene.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 30.10.1980.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Eiendommen ligger til offentlig vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 800 000 (Prisantydning) 240 941 (Andel av fellesgjeld)   4 040 941 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   4 058 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17601

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16 000,- oppgjørshonorar kr  6 500,- og visninger kr  2 500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  6 672,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Christer Knudsen

Megler

Christer Knudsen

97 79 04 52

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev