aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Bark og Rådyrveien 2B, din nye bolig?
Velkommen til Bark og Rådyrveien 2B, din nye bolig?

BLYSTADLIA Rådyrvegen 2B

Ny arealeffektiv 2-roms med stor solrik balkong | Tilbaketrukken og fin beliggenhet | Buss/butikk rett ved | IN-lån

 • kr 1 898 000
 • BRA 46 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 898 000
 • Omkostningerkr 8 901
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 078 901
 • EierformAndel
 • Byggeår2023
 • Soverom1
 • ArealP-rom 46 m²
 • Andel fellesgjeldkr 1 172 000
 • Felleskostnaderkr 7 795
 • Tomt4 325 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 898 000 (Prisantydning) 1 172 000 (Andel av fellesgjeld)   3 070 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   8 901 (Omkostninger totalt)   3 078 901 (Totalpris inkl. omkostninger) Valgfritt: 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
Plantegning
* Helt ny ubebodd 2-roms med 5 års nybygg-garanti * Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning * IN-ordning på fellesgjelden * Svært romslig solrik vestvendt balkong/uteplass * Sentralt med bussholdeplass(300/360) rett ved - avgang hvert 10.min og kun 32 min til Oslo og 14 min til Lillestrøm * Oppvarming(varme og varmtvann) med vannbåren gulvvarme. Bad med varmekabler * Hvitlasert 1- stavs eikeparkett * Arealsmart planløsning med utgang til svært romslig balkong * Kjøkken med intregrerte hvitevarer
Balkong

Rådyrvegen 2B, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 46 kvm Stue, kjøkken, soverom, bad og entré.
  Primærrom
  1. etasje: 46 kvm Stue, kjøkken, soverom, bad og entré.  Tomt
  4325m²

  Beskrivelse av tomt
  Pent opparbeidet tomt med lekeplass, grøntarealer, gjesteparkering mv.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et populært og barnevennlig boligområde i Blystadlia i Rælingen kommune. Blystadlia har barneskole, to barnehager, matbutikk og hyppige bussavganger. I tillegg er det kort avstand til ungdomsskole, og ved siden av denne ligger Sandbekkhallen med flerbrukshall og svømmehall. Omtrent like langt unna ligger Sandbekken fotballbane hvor Løvenstad IF holder til. Blystadlia er omkranset av store skogs- og turområder, med fine turstier til blant annet Bjønnåsen og Ramstadslottet. Det er opplyst gangvei inn til Åmotdammen, en av Rælingens populære badeplasser, og det finnes også flere vann innover i marka. Videre er det turvei over til Marikollen idrettspark med alpinbakke, lysløyper, skøytebane og en koselig varmestue. Fra Blystadlia er det også kort vei til Lillestrøm. Du kan blant annet sykle ned til Nebbursvollen friluftsbad, et flott badested med basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk med mer. Her er det også asfalterte gang- og sykkelveier i naturskjønne omgivelser langs elva. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Kiwi som ligger i nærmiljøet. Det er for øvrig kun 3 min med bil til Extra Kurlandsåsen. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter, samt Lørenskog med både Metro og Triaden. Lillestrøm ligger også godt innen rekkevidde, med flere butikker, fine restauranter, kino og andre bymessige fasiliteter Utbyggers ord om prosjektet: I et tiltalende bygg med en spennende fasade, tilbaketrukket og litt oppe i høyden, ligger alle leilighetene vestvendt, med solrike balkonger, terrasser og skjermede uteplasser. Her får du flott utsikt mot landskapet. Utformingen av leilighetene i BARK Borettslag er skapt for å tilrettelegge for en god miks av mennesker i alle livsfaser. INSPIRERT AV NATUREN Navnet BARK er inspirert av vår nærmeste nabo ? den vakre, ville naturen i Østmarka. I tillegg vil halvparten av fasaden bli bygget i tre. ENKELT OG KOMFORTABELT Ingenting slår en ny, moderne leilighet i et borettslag som har tenkt på alt. På BARK velger du komfort og fritid, fremfor å måke snø, trimme hekken og klippe gress. Alt er tilrettelagt slik at beboerne skal ha det enkelt og fint, hele året. Du har kort vei til Strømmen og Lillestrøm, og kun 2 mil til Oslo. En rask spasertur unna finner du bussen, som tar deg til Oslo, Strømmen eller Lillestrøm hvert 10. minutt.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighetsbyggelse i området.

  Offentlig kommunikasjon
  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Blystadlia som ligger ca. 200 meter fra leiligheten, og det går busser hvert tiende minutt. Bussen til Oslo tar ca. 30 minutter. Til Strømmen storsenter og Lørenskog sentrum tar det ca. 6 minutter, og til Lillestrøm ca. 13 minutter. Med bil fra Blystadlia tar det ca. 5 min til Strømmen, 9 min til Lillestrøm, 19 min til Oslo S og 30 min til Oslo lufthavn.

  Byggemåte
  Boligen er oppført i betong/tre. Kun TG1 med unntak av: Vurdering av avvik: ? Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. Sluk mansjett stopper mulighet å ta ut oppsamlings brønn for å rengjøre. Sluk mansjett klippes vekk rundt oppsamlingsbrønn. Selger har kontaktet utbygger for å få feilen rettet. For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt 12.07.2023 av Finn Seeman fo teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Innhold
  P-rom/BRA: 46 kvm Romslig balkong Bod på ca. 2,5 kvm medfølger.

  Standard
  Arkitektens ord: BARK er inspirert og definert av tomtens topografi og tilstøtende bebyggelse. De utenpåliggende balkongene og deres spring medfører at volumet brytes opp og fremstår mindre og skaper en spennende dynamikk av forskjellige typer balkonger, terrasser og uteoppholdsområder. Balkongene oppføres i tre, et vakkert og varmt materiale. Svartlakkerte rekkverk gir en elegant materialkvalitet, og snakker sammen med vinduskarmer og profiler. Bebyggelsen trappes ned i møte med naboene, småhusene, for å best mulig ivareta alles interesser. Leilighetene har variert og noen ganger utradisjonell utforming, og henvender seg til flere aldersgrupper og familiesammensetninger - familier, enslige, par i oppstartsfasen og voksne par. Uteanlegget vil være lett tilgjengelig og til glede for alle som bor i borettslaget, med blant annet en morsom lekeplass for de minste. På det flotte, grønne uteanlegget vil det være et bekkesig og vannspeil, som et sentralt og fint element. Østsiden vil bevares som en naturdel ? en naturlig buffer mot vei og naboer. Leiligheten ligger i første underetasje med enkel adkomst via heis og inneholder entré, bad, soverom, kjøkken og bad samt en stor balkong. Alle rom unntatt bad har enstavsparkett hvitlasert eik. Entré: Romslig entré med callingnanlegg, god plass for oppheng og oppbevaring av yttertøy. Bad: Lekkert og romslig bad. Baderomsinnredning bestående av benkeskap med skuffer med hvite fronter og børstet stålbøylegrep, heldekkende servant og speilskap. Ettgreps servantbatteri. Termostatbatteri til dusj/bad. Dusj på stang. Såpeholder. Dusjvegger i glass. Vegghengt WC, innebygd sisterne og totrinns spyling. Kran/avløp til vaskemaskin. Dobbelt uttak for vaskemaskin og tørketrommel Downlights med bryter. Lysarmatur over speilskap m/ dobbel stikk. Varmekabler. Kjøkken: Kjøkkeninnredning med hvite fronter m/børstet stålbøyle-grep. Dempere på skuffer og skap. Laminat benkeplate. Det leveres integrerte hvitevarer bestående av keramisk komfyrtopp med induksjon, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Stue: Stuen har plass for sofa, tv-møblement og spisebord mot kjøkkenet. Utgang til stor balkong. Fint utsyn mot grøntarealer(brakkerigg blir borte). Soverom: Praktisk soverom med 2 skyvedører inn fra hver side. Plass for dobbeltseng og garderobeløsninger. Balkong: Vestvendt og svært romslig balkong med fin utsikt mot grøntarealer. Alle integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Grunnpakke fra Telenor.

  Parkering
  6 gjesteparkeringsplasser rett ved. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

  Diverse
  Boligen er nyoppført og selger har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 898 000 (Prisantydning) 1 172 000 (Andel av fellesgjeld)   3 070 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   8 901 (Omkostninger totalt)   3 078 901 (Totalpris inkl. omkostninger) Valgfritt: 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))

 • Oppvarming
  Leiligheten har oppvarming med vannbåren gulvvarme. Badet har varmekabler. Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Eget aggregat til hver leilighet.

  Energiklasse
  A

 • Info formuesverdi
  Boligen er nyoppført og det foreligger derfor ikke formuesverdi enda. Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført senere. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Skatteetaten beregner en boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Formuesverdien er 25 prosent av markedsverdi for primærbolig og 95 prosent for sekundærbolig for inntektsåret 2022 og 100 prosent for inntektsåret 2023. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  6

  Part.obl.nr.
  931074369

  Felleskostnader pr. mnd.
  7795

  Andel fellesgjeld
  1172000

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-06-30T22:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Borettslaget har lån i Handelsbanken Effektiv rente pt. 4,59% IN-ordning Kapitalkostnader pr. mnd: 5304,-

  Forkjøpsfrist
  2023-07-24T22:00:00Z

  Borettslaget
  Bark Borettslag

  Borettslagets org.nr
  931074369

  Om borettslaget
  Bark borettslag består av 39 leiligheter i nyoppført bygg fra 2023. Det har ikke vært første årsmøte så det foreligger ikke husordensregler pt. Man bør påberegne dugnad. Forretningsfører er BORI.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 2023/620949-1/200 14.06.2023 21:00 ERKLÆRING/AVTALE Rettighetshaver: BORI BBL ORG.NR: 989 987 011 Rett til skilt på fasade Bestemmelse om vedlikehold 2023/621015-1/200 14.06.2023 21:00 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE RETTIGHETSHAVER: KNR: 3027 GNR: 103 BNR: 334 Bestemmelse om adkomstrett for bruk og vedlikehold

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger brukstillatelse datert 15.06.2023. Vilkår for ferdigattest: Følgende dokumentasjon må sendes inn: 1. Beplanting av trær, busker/stauder og plen

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig. Området er omfattet av detaljregulering for Elgtråkket i Blystadlia. Gnr.103 bnr.415, m.fl., med bestemmelser, vedtatt 12.12.2018. Mindre endringer vedtatt av planutvalget i sak PS 12/2019, den 12.03.2019

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk, jf. avhendingsloven § 1-2 (2).   Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16, jf. bustadoppføringsloven § 37. Forutsetningen for å gå direkte på selgers avtaleparter er at kjøper har et mangelskrav mot selger. Kjøper må gjøres spesielt oppmerksom på reglene som ligger til grunn for dette, herunder reklamasjonsfristene.   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.   Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.   En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, (1), 2. punktum. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 898 000 (Prisantydning) 1 172 000 (Andel av fellesgjeld)   3 070 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   8 901 (Omkostninger totalt)   3 078 901 (Totalpris inkl. omkostninger) Valgfritt: 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))

  Omk. kjøper beløp
  8901

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Marianne Lund Østhagen

Megler

Marianne Lund Østhagen

93 49 44 45

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev