aktiv-eiendomsmegling
Aktiv v/ Vilde Juvet Steinmoen har gleden av å presentere Engenevegen 46!

BØ I TELEMARK Engenevegen 46

Koselig hytte med flott utsikt i naturskjønne omgivelser med gode solforhold!

 • kr 1 280 000
 • BRA 53 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 280 000
 • Omkostningerkr 49 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 329 042
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 963
 • Soverom2
 • ArealP-rom 53 m²
 • Tomt535.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 280 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 32 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 280 000,00))   49 042,- (Omkostninger totalt)   1 329 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Koselig hytte i naturskjønne omgivelser med solrik beliggenhet. Hytta har i nyere tid fått flere oppgraderinger med blant annet bilvei helt frem, varmepumpe og vann. Lys og trivelig fritidsbolig som er godt vedlikeholdt. Flott utsikt utover Bø, mot Seljord og nærområdene. Området har flotte turområder på sommeren med turstier, bærplukking og fiske. På vinteren er Grønskjær Skisenter og Lifjell Alpinsenter en kort kjøretur unna! Inneholder vindfang, stue, stue/kjøkken, bad og 2 soverom. På eiendommen finner du også vedskjul og utedo. Velkommen på visning i Engenevegen 46!

Engenevegen 46, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse
  Fritidsboligen
  Bruksareal
  1. etasje: 53 kvm Gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.
  Primærrom
  1. etasje: 53 kvm

  Bod/anneks
  Sekundærrom
  1. etasje: 6 kvm Bod.  Tomt
  535.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er lett skrånet med gode solforhold og kjørevei helt frem.

  Beliggenhet
  Hytta har en flott beliggenhet i naturskjønne omgivelser uten innsyn. Fra hytta er det en fin utsikt utover Bø og mot Seljord og de omkringliggende områdene. Roheimheia har fine turområder både om sommeren og vinteren. Kort vei til Grønkjær Skisenter som er tilrettelagt for alle aldere med oppkjørte skiløyper og Lifjell skisenter med alpinbakker. Området rundt hytta har flere merkede turløyper om sommeren, mulighet for fiske og bærplukking.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av spredt boligbebyggelse, fritidsboliger og gårdsbruk.

  Byggemåte
  Hytten er satt opp på pilarer. Over pilarer er hytten satt opp i tømmerlaft som utvendig er behandlet med Tjæralin. Tre-vinduer med isolerglass fra perioden 2001-2006. Ytterdør fra 2005. Taket er tekket med taksteinsplater av plastbelagt stål. Pipe i tegl. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Innvendig gulv. etg skille: Over sin halverte brukstid. Yttervegg: Yttervegg tømre er over halvert brukstid. Våtrom bad: Ikke tilstrekkelig fall til slukk og ikke riktig materialer i våtsone. Boder og anneks/utedo: Over halvert brukstid og stedvis større bruksmerker.   Forhold som har fått TG3: Innvendig gulv. etg skille: Etasjeskille under gulv mot bakke og stedvis underdimmensjonerte trebjelker/punkbelastning. Tak utvendig: Mangler snøstoppper og takrenner har noe motfall. Fundamentering ringmur: Over halvert brukstid, punkt fundamentering er ikke frostsikker og påler står ikke på fjell hele veien. Veranda: Over halvert brukstid, ikke frostsikker fundamentering og for lavt rekkverk.

  Innhold
  Hytta inneholder: - Vindfang. - Stue/soverom. - Stue/kjøkken. - Bad. - 2 soverom. Vedskjul og utedo.

  Standard
  Koselig hytte i naturskjønne omgivelser ved Roheim på Reshjemheia. Hytta har i nyere tid fått flere oppgraderinger med blant annet bilvei helt frem, varmepumpe og vann. Kjøkkeninnredning er plassert i allrom, og har profilerte hvite fronter. Benkeplate i laminat med nedfelt vask og tilhørende armatur. Kjøkken ventilator med avtrekk ut. Det er også montert komfyr og oppvaskmaskin. Komfyrvakt. Badet er innredet med forbrenningstoalett, urinal, dusj og vask. Det er belegg på gulv og panel på vegg. Hytta har to soverom som er innredet med dobbeltseng og køye. Det er også mulighet til å bruke "stue" som soverom 3, innredet med sovesofa. Veranda som er sør/vest-vendt med plass til spisegruppe. Det er også oppført bod og utebod på eiendommen.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Rensket og opparbeidet helårsvei. Grøft til renseanlegg/urinal. Innredet teknisk bod til pumpehus. Varmepumpe. 3-fas elanlegg inn til hytta + nytt sikringsskap. Innredet nytt bad med toalett, urinal, vask og dusjkabinett. Installert kjøkken i allrommet og komfyrvakt. Beiset hytta og uteboden. Alt er gjort mellom 2018-2023.

  TV/Internett/bredbånd
  ICE-internett kr. 299,- pr mnd 25GB eller ferdig opplegg med tuner og parabol (Allente) må kjøpe abonnement om ønskelig.

  Parkering
  Parkering på egen tomt. Alternativ parkering med gangsti via trapp opp til hytta, se kart bak i prospekt.

  Forsikringsselskap
  Gjensidige

  Polisenummer
  90028178

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 280 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 32 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 280 000,00))   49 042,- (Omkostninger totalt)   1 329 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Vedovn, varmepumpe og elektrisk.

  Info strømforbruk
  Selger har regnet forbruket fra Mai 2022 - April 2023. KWH er 3169 som gir en kostand på ca. 1 100,- pr mnd.

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  2488

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter renovasjonsgebyr, eiendomsskatt og feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi sekundær
  138380

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  I tillegg til kommunale avgifter vil det komme kostnad til strøm og innboforsikring.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3817/12/3: 19.08.1998 - Dokumentnr: 2059 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3817 Gnr:12 Bnr:1 16.02.1998 - Dokumentnr: 444 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3817 Gnr:12 Bnr:1 01.01.2020 - Dokumentnr: 1812824 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0821 Gnr:12 Bnr:3 19.08.1998 - Dokumentnr: 2059 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:3817 Gnr:12 Bnr:1

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er foretatt undersøkelser hos kommunen, men det foreligger ikke ferdigattest/midlertidig brukstillatelse på eiendommen. Jf. plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 01.01.1998. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest.

  Vei, vann og avløp
  Vei er privat. Vann er innlagt i hytta. Det er privat borrehull med forbrenningstoalett og urinal. Det er nytt gråvannsanlegg og boret ny vannkilde rett ved hytta.

  Regulerings- og arealplanner
  Hytta ligger i LNF område (landbruk, natur og friluftsliv), det er arealdelen til kommuneplanen som styrer bruken. Hytta er merket av som fritidsbolig i kommunens plankart. Kartet viser en gangsti over tomten.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele fritidseiendommen kan leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 280 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 32 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 280 000,00))   49 042,- (Omkostninger totalt)   1 329 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  49042

  Betalingsbetingelser
  Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,5 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  4900,- oppgjørshonorar kr  3000,- og visninger kr 2500, -. Alle beløp er inkl. mva. 

Vilde Juvet Steinmoen

Megler

Vilde Juvet Steinmoen

41 18 13 31

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev