aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Flatinvegen 62!
Velkommen til Flatinvegen 62!

BØ I TELEMARK Flatinvegen 62

Flott, familievennlig enebolig med meget romslig og pent opparbeidet hage i rolige og landlige omgivelser

 • kr 3 800 000
 • BRA 139 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 3 800 000
 • Omkostningerkr 112 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 912 042
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2011
 • Soverom4
 • ArealP-rom 139 m²
 • Tomt2 626.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 800 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 95 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 800 000,00))   112 042,- (Omkostninger totalt)   3 912 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Flatinvegen 62 - 2D - 1. etasje - Letterhead
Flott og romslig enebolig fordelt over to etasjer med blant annet gang, kjøkken, to stuer, fire soverom, et bad og vaskerom. Meget pent opparbeidet hage med plen, hekk og beplantning som frukttrær, bærbusker og grønnsaker. Med sine 2,6 mål, passer eiendommen godt til deg som ønsker en romlig og barnevennlig hage. Eiendommen ligger usjenert til på Flatin med gode solforhold og lite gjennomgangstrafikk. Selv om eiendommen ligger fredelig og idyllisk til, er Bø sentrum kun en kort biltur unna. Beliggenheten oppleves derfor som sentral, men allikevel skjermet. I sentrum av Bø finner du alt du trenger; butikker, universitetet, Telemarkshallen, Gullbring kulturanlegg. Bø byr på et mangfold av opplevelser. Velkommen til Flatinvegen 62!
Boligen har en stor og solrik veranda som ligger fint og skjermet for innsyn

Flatinvegen 62, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  1. etasje: 86 kvm
  2. etasje: 53 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 86 kvm Vindfang, gang, stue, kjøkken, soverom bad/wc, vaskerom
  2. etasje: 53 kvm Stue, 3 stk soverom

  Garasje
  Sekundærrom
  1. etasje: 39 kvm Garasje  Tomt
  2626.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Stor flat tomt pent opparbeidet med plen, hekk og asfaltert gårdsplass med garasje.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et etablert og barnevennlig område på Flatin, ca 3 km utenfor Bø, i Midt-Telemark kommune. Det er kort vei til butikker, universitetet, Telemarkshallen, Gullbring kulturanlegg og flere treningssentre. Bø byr på et mangfold av opplevelser. Her finner du vakker og eventyrlig natur med store skogsområder, tjern, vann og elver. Fra boligområde er det gang og sykkelvei langs Gvarvvegen inn til Bø sentrum.

  Adkomst
  Se kartskisse i annonse.

  Bebyggelse
  Området består av spredt bolig- og gårdsbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Sandvoll barnehage ligger ca. 3,9 km unna.

  Skolekrets
  Bø skule ligger ca. 3,3 km unna.

  Byggemåte
  Fundamentert på stedlig grunn og tilkjørte masser. Ringmur med plate på mark. Konstruksjon av bindingsverk. Ytterkledning av liggende trekledning. Overbygget inngangsparti og delvis overbygget terrasse. Etasjeskiller av trebjelkelag mellom etasjene. Saltakkonstruksjon med lufting over tak. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport (vedlagt prospekt). Det er viktig å sette seg grundig inn i denne. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3 i tilstandsrapporten: TG2 (avvik som kan kreve tiltak): Undertak, lekter og yttertekking - Noe mose på takstein og mønepanner. Sprukket og ødelagt takstein i kilrenne. Noe værbitte israftbord. Overflate gulv - Ingen fall på gulv på bad. Bom i gulvflis. Ingen oppbrett ved dørterskel. Ved eventuell lekkasje, kan vann renne i tilstøtende rom. Tilstøtende rom har gulvflis. Membran, tettesjiktet og sluk - Ingen mansjett på vegg ved baderomsinnredning. Synlig inne i baderomsinnredning. Membranløsning fra 2011. Kjøkken - Bom i gulvflis langs yttervegg. Normale bruksmerker på kjøkkeninnredning. Noe nivåforskjell på kjøkkengulv på gulvflis langs yttervegg. Frontdeksel på avtrekksvifte mangler. Det bør monteres avtrekksvifte på yttervegg. Avtrekksvifte er ført over tak. Andre rom - Vaskerommet er ikke bygget som våtrom. Det er gulvflis og MDF plater med gulvflis. Noe kosmetisk skjevheter og kryp i gulvlist. Ventilasjon - Det er ikke utført jevnlig filterbytte. Filterbytte må utføres 2 ganger årlig. Det anbefales og justere inn tilluft og avtrekksventiler etter størrelse på rom. Justering av ventiler kan gjøres av service mann. Noe støy fra kottluke på soverom hvor vintilasjonsanlegg er plassert. Garasje er oppført i 2018. Plate på mark med ringmur av Leca. Konstruksjon av bindingsverk. Kledd med dobbetfalset trekledning. En port i hele gavlvegg. Saltakkonstruksjon av fabrikkframstilte W-takstoler. Det er innlagt strøm og montert elbil-lader fra 2020. Vegger innvendig er kledd men ikke isolert.

  Innhold
  1.etasje: Vindfang, gang, stue, kjøkken, soverom, bad og vaskerom 2.etasje: Stue, 3 soverom. I tillegg er det et rom som er tiltenkt bad. Dette rommet står uferdig. Det er også verdt å merke seg en romslig, dobbel garasje med lagringsmuligheter på loft.

  Standard
  Boligen er oppført i 2011 fremstår som jevnlig vedlikeholdt med gode og romslige rom. Boligen har blant annet to stuer og fire soverom, og passer perfekt til barnefamilien som ønsker et romslig hus og en stor, frodig hage med mange muligheter. Hagen er verdt og merke seg med pent opparbeidet hekk, bærbusker, frukttrær og grønnsaker mm, i tillegg til at tomten er på hele 2,6 mål. Gårdsplassen er pent opparbeidet med asfalt som ble lagt i 2020 og dobbel garasje oppført i 2018. Innvendige overflater består av flis og laminat på gulv, Vegger med mdf og panel på vegger og takess og panelplater i himling. Kjøkken har innredning fra byggeår. Innredningen er fra Sigdal og har hvite, profilerte fronter med frittstående hvitevarer. På kjøkkenet er det god plass til en koselig spisegruppe. Kjøleskap og komfyr følger. Badet er med flis med varmekabler på gulv og flis på vegger. Baderomsinnredningen består av servantskap med skuffer med mørkbeiset, profilerte fronter og heldekkende, hvit porselensvask. Det er gulvmontert toalett og dusjkabinett. I 2.etasje er det et tiltenkt bad. Dette rommet er uinnredet. I 1.etasje ligger vaskerommet med flis med varmekabler på gulv. Rommet har også tekniske installasjoner som sikringsskap, varmtvannstank og vannpumpe til egen brønn. Boligen har en fin og lun stue med flislagt gulv med varmekabler. Her er det installert en koselig vedovn og varmepumpe på vegg. Fra stua er det utgang til en romslig, vestvendt veranda med gode solforhold og adkomst til hagen. Boligen har til sammen fire soverom. Tre av soverommene ligger i 2.etasje og et soverom i 1.etasje. Soverommet i 1.etasje har utgang til en koselig platting mot nord-vest.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Fiber.

  Parkering
  Parkering i dobbel garasje. I tillegg til gode parkeringsmuligheter i asfaltert gårdsplass. I garasjen er det satt opp el-bil lader, denne følger med.

  Forsikringsselskap
  Frende

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Eiendommen ligger innenfor fareområde for skred/ras/flom. (ref. kart vedlagt prospekt).

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 800 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 95 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 800 000,00))   112 042,- (Omkostninger totalt)   3 912 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Oppvarming er basert på elektrisitet. Vedovn og varmepumpe i stua.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  26177

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter fordeler seg: Avløp kr 6 374,- Eiendomsskatt kr 9 758,- Feiing kr 544,- Renovasjon kr 4 858,- Vann kr 4 644,-

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr 9 758,-. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  910415

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3277493

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3817/50/60: 07.01.1956 - Dokumentnr: 43 - Bestemmelse om vannrett Rettighetshaver: Knr:3817 Gnr:50 Bnr:25
  06.04.1981 - Dokumentnr: 1232 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:3817 Gnr:50 Bnr:8
  Byggeforbud på nærmere angitt avstand.
  06.01.2005 - Dokumentnr: 44 - Jordskifte Grensegangssak
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.08.1955 - Dokumentnr: 1268 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3817 Gnr:50 Bnr:25
  01.01.2020 - Dokumentnr: 941965 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0821 Gnr:50 Bnr:60
  12.07.2010 - Dokumentnr: 519611 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:3817 Gnr:50 Bnr:25
  Rettighet hefter i: Knr:3817 Gnr:50 Bnr:68
  Gjelder denne registerenheten med flere
  12.07.2010 - Dokumentnr: 519611 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3817 Gnr:50 Bnr:68
  Bestemmelse om vann og kloakkledning
  Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 15.02.2011.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilkoblet offentlig vann og avløp. Eiendommen er i tillegg koblet til vann fra brønn.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger ifølge arealdelen til kommuneplanen (PlanID: 202001) i et område for boligbebyggelse. Se for øvrig Kommuneplanen, Arealdelen til kommuneplanen, Kommuneplanens arealdel for Midt-Telemark kommune 2021-2033. Nevnte planer kan fås ved henvendelse til Midt-telemark kommune eller til megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er bebygd, tomten er større enn 2 dekar, men mindre enn 100 dekar totalt og har ikke mer enn 35 dekar fulldyrket og/eller overflatedyrka jord.  Kjøper er klar over at konsesjonsfriheten er betinget av at man ikke foretar bruksendring i strid med plan og at dette bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 800 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 95 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 800 000,00))   112 042,- (Omkostninger totalt)   3 912 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  112042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 4 900,- oppgjørshonorar kr 3 000,- og visninger kr 1 750,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  39 900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 10 354,-. Utleggene omfatter fotograf, kommunale opplysninger og sikringsobligasjon. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for utført arbeid. Alle beløp er inkl. mva. 

Marie Langseth

Megler

Marie Langseth

97 55 49 02

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev