aktiv-eiendomsmegling
Aktiv v/ Vilde J. Steinmoen har gleden av å presentere Gymnasbakken 51D!

BØ I TELEMARK Gymnasbakken 51D

Leilighet i 2.etg med trappefri adkomst på Langkåshaugen | Kort vei til sentrum | 2 soverom | Balkong

 • kr 1 090 000
 • BRA 64 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 090 000
 • Omkostningerkr 8 932
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 583 932
 • EierformAndel
 • Byggeår2 015
 • Soverom2
 • ArealP-rom 62 m²
 • Andel fellesgjeldkr 1 485 000
 • Felleskostnaderkr 10 201
 • Tomt1 453 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 090 000 (Prisantydning) 1 485 000 (Andel av fellesgjeld)   2 575 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 584 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv v/ Vilde J. Steinmoen har gleden av å presentere Gymnasbakken 51D! Leiligheten har en fin og enkel planløsning med kort vei til sentrum. Her får du en leilighet du kan flytte rett inn i og med gåavstand til alle fasiliteter som Bø har å by på. Kjøkkenet er lyst med moderne profilerte fronter i hvit. Det er godt med benkeplass og skap til oppbevaring. Stua fremstår lys og luftig med peis som avgir godt med varme på kalde vinterdager. Badet er fra byggeår med fliser på gulv og baderomsplater på vegg. Servant med nedfelt vask, toalett, dusj på flis og plass til vaskemaskin. Beliggenheten gir en følelse av å være på landet samtidig som du har kort vei til sentrum. Velkommen til visning!

Gymnasbakken 51D, Vestfold og telemark

 • Tomt
  1453m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er opparbeidet med asfalterte parkeringsplasser og gangveier.

  Beliggenhet
  Leiligheten har en sentral og flott beliggenhet på Langkåshaugen, med gangavstand til sentrum der du finner de aller fleste fasiliteter som dagligvare, butikker, Bø senteret, Sønstebøtunet, kafeer, spisesteder og kulturanlegget Gullbring. Det er kort vei til både skole, barnehage og Universitetet. Det er også kort vei til turterreng. Leiligheten ligger nesten vegg i vegg med videregående skole som tilbyr et bredt utvalgt av studieretninger.

  Adkomst
  Fra Bø sentrum tar du inn til høyre på Gymnasbakken. Følg den et lite stykke og så ta deretter av inn til høyre på Langkåshaugen. Leiligheten får du da på høyre side, og vil være merket med "TIL SALGS" plakat. Skiltet på oppsatt fellesvisning.

  Bebyggelse
  Bebyggelsen i området er i all hovedsak leiligheter, tomannsboliger og eneboliger.

  Byggemåte
  Bygningen er oppført med grunnmurer på betong og elementer med støpt betongplate på grunnen, vegger i bindingsverk kledd med liggende malt kledning, tre bjelkelag og etasjeskille og saltak av prefabrikkerte takstoler tekket med betongstein.

  Innhold
  Leiligheten inneholder: Entre, stue, kjøkken, bad, bod og 2 soverom.

  Standard
  Leiligheten har en fin og enkel planløsning. Ligger flott til i 2 etg, men trappefri adkomst. Her kan du flytte rett inn og alt er tilgjengelig på en flate. Kjøkkenet er lyst med moderne profilerte fronter i fargen hvit. Det er godt med benkeplass og skap til oppbevaring. Integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys medfølger salget. Badet er fra byggeår og har fliser på gulv og baderomsplater på vegg. Det er servant med nedfelt vask, toalett, dusj på flis og vaskemaskin. Leiligheten har to soverom med plass til seng og oppbevaring til klær. Lyse overflater i hele leiligheten gir en god romfølelse. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3. Forhold som har fått TG2: - Våtrom bad: Sprekk i sillikonfuger ved dusj. Forhold som har fått TG3: Ingen.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Tv er inkludert i felleskostnadene.

  Parkering
  Leiligheten disponerer egen parkeringsplass.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Alt1: Selger har foretatt radonmåling og målinger viser en verdi på .... Bg/m3. Alt2: Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 090 000 (Prisantydning) 1 485 000 (Andel av fellesgjeld)   2 575 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 584 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vedovn i stue, varmekabler på bad og elektrisk oppvarming.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Formuesverdi primær
  701457

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2525245

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  I tillegg til felleskostnader kommer strøm og innbo forsikring.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  8

  Part.obl.nr.
  916125038

  Felleskostnader pr. mnd.
  10201

  Andel fellesgjeld
  1485000

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-04T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  54343

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-04T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Inngår i felleskostandene.

  Borettslaget
  Gymnasbakken I Borettslag

  Borettslagets org.nr
  916125038

  Om borettslaget
  Borettslagets navn: Gymnasbakken I borettslag. Styreleder: Kjersti Hagen Tlf: 40 19 66 71 Mail: new_zealand-girl@hotmail.com Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

  Forkjøpsrett
  Det er kun forkjøpsrett for andelseierne i borettslaget.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Avdragsfrie år
  13

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Spesifikasjoner av lån: Lånesummer: 26108692536 Sparebanken Telemark Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 05.12.2022: 3.89% pa. Antall terminer til innfrielse: 92 Saldo per 05.12.2022: 10 980 000 Andel av saldo: 1 485 000 Første termin: 20.02.2016Neste avdrag: 20.02.2036 ( siste termin 20.11.2045 )

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. 

  Borettslagets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring ZS9

  Polisenummer felles forsikring
  6416874

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold må det søkes om skriftlig tillatelse fra styret.

  Eierskiftegebyr
  6115

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Felles avkjøring fra fylkesvei. Eiendommen er knyttet til offentlig vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN Kommuneplaner Id 202001 Navn Kommuneplanens arealdel 2021-2033 Plantype Kommuneplanens arealdel Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 21.06.2021 Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3817/ dokumenter/2692/ F%c3%b8resegner%20KPA%20MidtTelemark_06.12.21.pdf Delarealer Delareal 1 459 m2 Bestemmelse Områdenavn [1 KPBestemmelseHjemmel byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav Delareal 1 459 m2 Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende Områdenavn. Reguleringsplaner Id 04_42_2009 Navn Reguleringsplan for Gymnasbakken 47-49, tidligere Langkåshaugen studentheim Plantype Detaljregulering Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 21.06.2010 Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3817/ dokumenter/963/ F%c3%b8resegner%20150512.pdf Delarealer Delareal 1 358 m2 Formål Boligbebyggelse Feltnavn B1 Delareal 3 m2 Formål Parkering Feltnavn P2 Delareal 33 m2 Formål Parkering Feltnavn P1 Delareal 65 m2 Formål Lekeplass Feltnavn Lekeplass

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 090 000 (Prisantydning) 1 485 000 (Andel av fellesgjeld)   2 575 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 584 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  8932

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,5% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 4900,-, oppgjørshonorar kr 3000,- og visninger kr 1750, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 34 900,-. Alle beløp er inkl. mva.

Vilde Juvet Steinmoen

Megler

Vilde Juvet Steinmoen

41 18 13 31

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev