aktiv-eiendomsmegling
Aktiv v/ Vilde Juvet Steinmoen har gleden av å presentere Krintovegen 39!
Aktiv v/ Vilde Juvet Steinmoen har gleden av å presentere Krintovegen 39!

BØ I TELEMARK Krintovegen 39

Moderne og flott beliggende hytte i attraktive Lifjelltunet - Solrikt - 2 soverom - Nærhet til turområder

 • kr 1 890 000
 • BRA 44 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 890 000
 • Omkostningerkr 64 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 954 292
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår1986
 • Soverom2
 • ArealP-rom 42 m²
 • Tomt282.9 m²
 • Eierform tomt -
 • 1 890 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 47 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 890 000,00))   64 292,- (Omkostninger totalt)   1 954 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Aktiv v/ Vilde Juvet Steinmoen har gleden av å presentere Krintovegen 39. Moderne fullstandardhytte med god planløsning og kort vei til alle fasiliteter Lifjell har å by på. Hytta inneholder: Stue/kjøkken, bad og 2 soverom. Uteplass med tilgang til bod. Denne hytta bør ses! Velkommen på visning.

Krintovegen 39, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse
  Fritidsbolig
  Bruksareal
  1. etasje: 44 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 42 kvm Stue/kjøkken, bad og 2 soverom.  Tomt
  282.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Festetomt med årlig festeavgift.

  Beliggenhet
  Fritidsboligen ligger i et godt etablert hyttefelt, også kjent som Lifjelltunet. Solrikt og med flott utsikt. Lifjell er like fint sommer som vinter, og med turmuligheter hele året er dette frititdsboligen for deg som ønsker deg en helårshytte! Sommarland eller Høyt&Lavt er bare en kort kjøretur unna. Lifjellstua ligger en liten gåtur unna og er perfekt for deg som vil slappe av etter en runde i fjellet eller bare ønsker en middag med familien. Besøk www.lifjellstua.no for mer informasjon om meny og åpningstider. Lifjell har en rekke fasiliteter og turområder for alle aldere og med Bø ca. 18 minutter unna med bil, har du alt du måtte trenge innenfor rekkevidde! Her er hytta for deg som ønsker deg en plass å tilbringe hele året og med hele familien rundt deg.

  Adkomst
  For veibeskrivelse se vedlagt kart i salgsoppgaven. Det blir skiltet med Aktiv skilt ved oppsatte fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består av fritidsboliger.

  Byggemåte
  Fundamentert på stedlig grunn med betongpilarer. Ytterkledning av både liggende og stående trekledning. Saltakkonstruksjon. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Våtrom bad: - Feil fall på gulv. - Stedvis sprekk i belegg. - Ikke membran eller tilstrekkelig ventilasjon. Yttervegg: - Stedvis noe sprekker i kledning, særlig mot vei pga snø blir brøytet inn på kledning om vinteren. Fundamentering: - Drenering er ikke frostfri grunn. - Drensrør ikke lagt etter legge anvisning. - Fundament er av betong og er ikke ned til frostfri grunn eller isolert med xps. - Betong forvitrer ved lav PH verdi over tid. Forhold som har fått TG3: Ingen.

  Innhold
  Stue/kjøkken, 2 soverom, bad/wc og utvendig bod.

  Standard
  Moderne og flott fullstandardhytte fra 1986. Hytta har gjennomgående lik stil og fremstår topp moderne med flotte valg. Hytta har et flott lyst kjøkken med glatte fronter. Det er integrerte hvitevarer som platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Det er åpen løsning til stua som gir en god romfølelse. Åpen stue- og kjøkkenløsning med plass til våde spisegruppe og sofagruppe. I stua er det satt inn peis. Badet har lyst belegg på gulv og panel med en mørk farge på vegg. Inneholder dusjkabinett, vask med skap under, speil på vegg og gulvmontert toalett. Fritidsboligen har to soverom med til sammen seks sengeplasser. Hovedsoverommet har dobbeltseng og garderobeskap. Soverom nr.2 har en dobbeltseng og en køyeseng. Uteplassen er på fremsiden av hytta og er solrik med flott utsikt over området. Fra verandaen er det også tilgang til en utebod. Hytta selges umøblert.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Altibox.

  Parkering
  Parkering rett ved hytta, eventuelt gjesteparkering.

  Forsikringsselskap
  Gjensidige

  Polisenummer
  91243972

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 890 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 47 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 890 000,00))   64 292,- (Omkostninger totalt)   1 954 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Vedovn. Det er ellers elektrisk oppvarming og varmeovner med lokal termostatregulering som kan styres via app.

  Energiklasse
  E

 • Kommunale avgifter
  10518

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr 1523,-. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi sekundær
  279000

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  De faste løpende kostandene er strøm, fellesutgifter, forsikring, kommunale avgifter og festeavgift. Altibox med tv/internett for ca. kr. 649,- per mnd. Medlemsskap i Lifjell løypelag for kr. 1000,- per år. (Frivillig). Fellesutgifter 4 000,-: Brøyting, vedlikehold og bruk av fellesareal.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3817/18/164/41: 13.03.2015 - Dokumentnr: 230931 - Festekontrakt - vilkår Gjelder framfeste Årlig festeavgift: NOK 3 400 Gjelder fra dato: 25/02-2015 Tomteverdi: NOK 150 000 Bestemmelser om regulering av leien Pant for forfalt festeavgift Forkjøpsrett Kan ikke overdras uten samtykke av hjemmelshaver/utleier Gjelder denne registerenheten med flere 07.10.2014 - Dokumentnr: 858519 - Registrering av festenr. Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3817 Gnr:18 Bnr:164 01.01.2020 - Dokumentnr: 1457937 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0821 Gnr:18 Bnr:164 Gjelder denne registerenheten med flere

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 05.03.2010.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Det er privat vei til eiendommen.

  Regulerings- og arealplanner
  Delarealer Delareal 609 m2 Arealbruk Fritidsbebyggelse,Framtidig Områdenavn utleigehytter Delareal 607 m2 Formål Bevertning Feltnavn U5 Delareal 2 m2 Formål Friluftsområde Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser legges ved prospekt.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele fritidsboligen kan leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 890 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 47 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 890 000,00))   64 292,- (Omkostninger totalt)   1 954 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  64292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 45 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  4900,- oppgjørshonorar kr  3000,- og visninger kr  2500, -. Alle beløp er inkl. mva. 

Vilde Juvet Steinmoen

Megler

Vilde Juvet Steinmoen

41 18 13 31

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev