aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Krintovegen 52!

BØ I TELEMARK Krintovegen 52

Fin og koselig hytte med tre soverom, flott utsikt og fin beliggenhet i attraktive Lifjelltunet

 • kr 1 950 000
 • BRA 49 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 1 950 000
 • Omkostningerkr 65 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 015 792
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 987
 • Soverom3
 • ArealP-rom 49 m²
 • Tomt435.1 m²
 • Eierform tomt -
 • 1 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 48 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 950 000,00))   65 792,- (Omkostninger totalt)   2 015 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Koselig og lun hytte oppført i 1987 som inneholder gang, 3 soverom, stue med peis og åpen løsning til kjøkken, bad og utvendig bod. I tillegg er det en solrik veranda i forbindelse med inngangspartiet. Hytta ligger i et godt etablert hyttefelt med 50 hytter, også kalt Lifjelltunet. Hytta ligger i utkanten av tunet med en mer usjenert beliggenhet og har bilvei helt frem til hytteveggen. Solrikt og med fantastisk utsikt så langt øye kan se! Det er en kort kjøretur fra Bø sentrum til hytta, det tar ca. 18 minutter med bil. Sommerland eller Høyt&Lavt er populære turistattraksjoner på sommerstid, mens skisenteret og langrennsløypene på Lifjell er populært på vinterstid. Her er hytta for deg som ønsker deg en plass å tilbringe hele året og med hele familien rundt deg. Velkommen!

Krintovegen 52, Vestfold og telemark

 • Tomt
  435.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Festetomt med årlig festeavgift. Flat tomt pent opparbeidet med gruset oppstillingsplass.

  Beliggenhet
  Hytta ligger i et godt etablert hyttefelt, også kalt Lifjelltunet. Solrikt og med fantastisk utsikt så langt øye kan se! Det er bilvei helt frem til hytteveggen, som gjør det lett å komme seg frem til hytta en sein fredagskveld. Lifjellstua ligger en liten gåtur unna og er perfekt for deg som vil slappe av etter en runde i fjellet eller bare ønsker en middag med familien. Besøk www.lifjellstua.no for mer informasjon om meny og åpningstider. Det er en kort kjøretur fra Bø sentrum til hytta, det tar ca. 18 minutter med bil. Sommerland eller Høyt&Lavt er populære turistattraksjoner på sommerstid, mens skisenteret og langrennsløypene på Lifjell er populært på vinterstid. Her er hytta for deg som ønsker deg en plass å tilbringe hele året og med hele familien rundt deg. Lifjell har blitt mer og mer populært og har en rekke fasiliteter og turområder som er for alle aldere! Velkommen til en flott hytte med fantastisk beliggenhet.

  Adkomst
  For veibeskrivelse se vedlagt kart i salgsoppgaven. Det blir skiltet med Aktiv skilt ved oppsatte fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består av fritidsboliger.

  Byggemåte
  Fundamentert på stedlig grunn med søyler/betongpilarer. Usikker isolering mot grunn. Konstruksjon av bindingsverk. Ytterkledning av liggende og stående trekledning. Saltakkonstruksjon av fabrikkframstilte W-takstoler og sperrer/takstoler med røstet himling. Taktro av trebord, tekket med shingel. Det fremkommer av tilstandsrapporten at pilarer bør rettes. Det bør rettes sig og mindre skjevheter i fritidsboligens bjelkelag og terrasse. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport (vedlagt prospekt). Det er viktig å sette seg grundig inn i denne. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3 i tilstandsrapporten: TG2 (avvik som kan kreve tiltak): Grunn og fundamenter - usikker isolering under pilarer. Skjevhet på pilarer. Yttervegger - Ytterkledningen er ikke luftet. Stedvis sprekkdannelser og noe overmalt værbitt ytterkledning. Vinduer og ytterdører - Vinduer fra byggeår 1987. Vinduer er noe værbitt utvendig. Tak - Noe værbitte og vridde vindskibord. Fuktutsatte pannebord som ikke har takrenner eller beslag. Værbitte dragere på terrasse. - Fritidsboligen har ingen takrenner, takfotbeslag eller nedløp. Terrasser, balkonger og trapper - Værbitte overflater på gulv og rekkverk. Skjevheter i gulv på bjelkelag. Skjevheter i pilarer under. Ustøtt rekkverk. Etasjeskillere - Det er svanker innvendig på bjelkelag. Planavvik og lang kul ved stue/kjøkken. Skjevheter i understøttelse og understøttelse/drager på pilarer har skjevheter og er vridd. Våtrom - Vindu i våtsone bak dusjkabinett. Våtrommet er ikke bygget som våtrom, bygget i 1987. Eldre ventil i taket er tettet. Overflate gulv - Ingen fall til sluk, men oppbrett på 40 mm ved dør. Ingen lufttilgang ved dørterskel og ingen avtrekksvifte. Flekker langs hele oppbrett under panel. Flekker på gulvbelegg, noe riper og grønne flekker hvor det er vannrør. Membran, tettesjiktet og sluk - Ingen komplett membranløsning. Ingen membran på vegger. Våtrom er ikke bygget som våtrom. Badet har sin funksjon, så lenge det blir brukt dusjkabinett. Kjøkken - Armatur er løs og vaskekum tetter ikke skikkelig mot benkeplate. Det er fuktskjolder på benkeplate under vaskekum. Det mangler noe tilpassing mot tak og justering av dører. VVS - Det er løs armatur på kjøkken, kobberrør og bad irrer. - Varmtvannsberederen kan ikke undersøkes videre da kjøkkeninnredning ikke demonteres.

  Innhold
  Vindfang, 3 soverom, stue/kjøkken, bad/wc og utvendig bod.

  Standard
  Pen og koselig fullstandardhytte fra 1987. Hytta har fått noen oppgraderinger den siste tiden som isolert under hytta, satt inn peis i stua og malt hovedtyngden av innvendige overflater. Det er bilvei helt frem til hytteveggen med god plass til parkering ved hytta. Hytta har et koselig kjøkken med lys innredning med profilerte fronter. Det er integrerte hvitevarer som platetopp og avtrekksvifte, kjøleskap og oppvaskmaskin. Frittstående komfyr. Det er åpen løsning til stua med plass til en koselig spisegruppe. Innredningen er fra 2000-tallet. I stua og kjøkkenet er det god takhøyde som gir et åpent og romslig inntrykk, samtidig som man har en flott utsikt ut til fjellene og området rundt. I stua er det nylig satt inn en peis. Badet inneholder dusjkabinett, ny servant med skuffer og speil på vegg, og toalett. Hytta har tre soverom med til sammen seks sengeplasser. To av soverommene er med dobbeltsenger, hvor en av sengene er med oppbevaringsskuffer under. Disse soverommene er nylig blitt malt i fine og lune farger. Soverom nr 3 er med køyeseng. Det er også verdt og merke seg en solrik veranda i forbindelse med inngangsparti. Herfra har man flott utsikt over bl.a Krintofjell og Anebunatten. På verandaen er det også en utvendig bod. Møbler kan selges med, etter avtale med selger.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Nåværende eiere har isolert store deler under hytta. Innvendig er det blitt satt inn peis i stua, og det er malt i alle rom bortsett fra et soverom. Det er også byttet ut baderomsinnredning på badet.

  TV/Internett/bredbånd
  Altibox 649,- pr mnd.

  Parkering
  God plass til parkering av flere biler på eiendommen.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Alt1: Selger har foretatt radonmåling og målinger viser en verdi på .... Bg/m3. Alt2: Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 48 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 950 000,00))   65 792,- (Omkostninger totalt)   2 015 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Oppvarming er basert på elektrisitet. Vedovn i stue og varmepumpe i gang. Nåværende eier bruker en ring-hytta-varm funksjon for varmepumpa.

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  10664

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr 1383,-. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  103840

  Formuesverdi primær år
  2021

  Andre utgifter
  Faste løpende kostnader: Kommunale avgifter, festeavgift, fellesutgifter, strøm og forsikring. Andel felleskostnader til Lifjell Tunet kr 3 700,- pr år. Dette inkluderer brøyting og vedlikehold og tilgang til treningsrommet. Medlemskap i Lifjell løypenett kr 1000,- pr år. (frivillig) Festeavgift kr 4114,- pr år. Altibox med tv og internett kr 649,- pr mnd.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3817/18/164/19: 06.04.2010 - Dokumentnr: 242196 - Festekontrakt - vilkår Gjelder framfeste
  Årlig festeavgift: NOK 3 400
  Gjelder fra dato: 05/02-2010
  Tomteverdi: NOK 150 000
  Pant for forfalt festeavgift
  Forkjøpsrett
  Kan ikke overdras uten samtykke av hjemmelshaver/utleier
  Bestemmelser om regulering av leien
  Med flere bestemmelser
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.03.2010 - Dokumentnr: 181747 - Registrering av festenr. Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3817 Gnr:18 Bnr:164
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1457937 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0821 Gnr:18 Bnr:164
  Gjelder denne registerenheten med flere


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 05.03.2010.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Det er privat vei til eiendommen.

  Regulerings- og arealplanner
  Delarealer Delareal 609 m2 Arealbruk Fritidsbebyggelse,Framtidig Områdenavn utleigehytter Delareal 607 m2 Formål Bevertning Feltnavn U5 Delareal 2 m2 Formål Friluftsområde Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser legges ved prospekt.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 48 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 950 000,00))   65 792,- (Omkostninger totalt)   2 015 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  65792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Marie Langseth

Megler

Marie Langseth

97 55 49 02

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev