aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv v/Marie Langseth presenterer Rueguto 105!

BØ I TELEMARK Rueguto 105

Fin og romslig enebolig med fem soverom og fin beliggenhet i enden av en blindvei i et rolig og barnevennlig område

 • kr 3 200 000
 • BRA 153 m²
 • 5 soverom
 • Prisantydningkr 3 200 000
 • Omkostningerkr 81 342
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 281 342
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 012
 • Soverom5
 • ArealP-rom 150 m²
 • Tomt986.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 200 000 (Prisantydning) Omkostninger 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 80 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000)) 81 342 (Omkostninger totalt) 3 281 342 (Totalpris inkl. omkostninger)
Dette er en fin og koselig enebolig fra 2012. Boligen er innholdsrik med sine fem soverom, to bad, to stuer, kjøkken og bod. I tillegg er det verdt å merke seg en pent opparbeidet hage, veranda med utgang fra stua i 1.etasje og en balkong i 2.etasje med gode solforhold. Boligen er hovedsakelig i sin opprinnelige stand og fremstår med en grei standard. Det må påregnes utvendig vedlikehold. Eiendommen ligger fint til i enden av en blindvei i et rolig og barnevennlig område i Breskelia. Området rett ved siden av eiendommen er avsatt til friområde/lekeplass og legger fint til rette for småbarnsfamilier. Folkestad barneskule ligger ca. 3 km unna. Velkommen til visning!

Rueguto 105, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse
  Bolig
  Bruksareal
  1. etasje: 84 kvm Gang, bad/vaskerom, stue, kjøkken, soverom og bod.
  2. etasje: 69 kvm Loftstue, 4 soverom og bad.
  Primærrom
  1. etasje: 81 kvm Gang, bad/vaskerom, stue, kjøkken og soverom
  2. etasje: 69 kvm Loftstue, 4 soverom og bad.  Tomt
  986.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Flat tomt pent opparbeidet med plen, hage og hekk. Det er gruset gårdsplass med biloppstillingsplasser. Området ved siden av eiendommen er avsatt til friområdet/lekeplass.

  Beliggenhet
  Boligen ligger fint til i enden av en blindvei i Breskelia, i et etablert område med frittliggende eneboliger. Med en 10 min kjøretur er man i Bø sentrum med matbutikker, klesforretninger, skole, barnehage og alle byens aktiviteter.

  Adkomst
  Fra Bø sentrum, ta av mot høyre opp Gymnasbakken. Følg veien ca. 2,5 km, ta deretter til venstre inn på Vreimsia. Følg veien ca 1,5 km, ta deretter av til høyre inn på Rueguto.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av eneboliger.

  Barnehage/skole/fritid
  Folkestad skule ligger ca. 3 km unna. Bø ungdomsskule og vidaregåande skule ligger ca. 5 km unna.

  Byggemåte
  Boligen er bygget med fundament på stedlig grunn. Plasstøpt betongplate mot grunn. Konstruksjon av lett bindingsverk med liggende ytterkledning. Saltakkonstruksjon tekket med dobbeltkrummet betongstein. Det må påberegnes utgifter til utvendig vedlikehold. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport (vedlagt prospekt). Det er viktig å sette seg grundig inn i denne. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3 i tilstandsrapporten: TG2 (avvik som kan kreve tiltak): Yttervegger: - Utvendig er boligen lite vedlikeholdt. Det mangler maling på vindski og pannebord og rundt vinduer. Undertak, lekter og yttertekking: - Knust stein i kilrenner. Spiker har krøpet opp. Sprukket mønepanne. Vindski og pannebord ikke malt. Terrasser, balkonger og trapper: - Værbitte terrassegulv. Værbitt håndrekke på terrasse i 2.etasje. Håndrekke flasser. Noe etterslep på vedlikehold av overflater. Regn og vann renner ned på terrasse under. Fuktskjolder synlig under terrassegulv i 2.etasje. Våtrom: - Våtromsplater er ikke limt til sokkelflis. Det er ikke kontinuerlig skinne i bunn av våtromsplater utenom dusjsone. Det er to vinduer i våtsone med treforinger. Generelle bruksmerker. Våtrom som bygget i 2012. Ingen dokumentasjon. - Det er ikke tett mellom dørterskel og flis. Rørføring i gulv, flekker på fuger, fliser og siliconfuger. Siliconfuger slipper i dusjsone. - Det er ingen avtrekksvifte i våtrom. Kjøkken: - Noe uferdig finish på kjøkkeninnredningen. Umontert dekkplate. Mangler dekkfolie på benkeplate mot oppvaskmaskin. Generelt normale bruksmerker på kjøkkeninnredningen. Ventilasjon: - Boligen er bygget uten mekanisk eller balansert ventilasjon. Kun ventiler i vinduer. Ved salg av boligen kan fuktbelastning på boligen endre seg i form av flere folk og dyr, det må alltid være tilstrekkelig med avtrekk og ventiler til lufting og luftsirkulasjon. TG3 (avvik som krever tiltak): Ingen bemerkninger.

  Innhold
  1.etasje: Gang, bad/vaskerom, stue, kjøkken, soverom og bod 2.etasje: Loftstue, fire soverom og bad

  Standard
  Velkommen til en romslig bolig med fin beliggenhet i et rolig og barnevennlig område. Boligen er fra 2012 og er hovedsakelig i sin opprinnelige stand. Innvendige overflater består av parkett og flis på gulv. Vegger er med mdf plater og himling med takess. Pent og tidløst kjøkken med åpen løsning til stua. Innredningen er med hvite, profilerte fronter med laminat benkeplate med høyskap og overskap med vitrineglass. Det er integrerte hvitevarer som komfyr, kjøleskap og platetopp. Det er frittstående oppvaskmaskin. Stua er romslig med utgang til verandaen med gode solforhold. Boligen har i tillegg en koselig loftstue med adkomst til en balkong med fin utsikt over området. Boligen har to bad, et i hver etasje. Gulvene er med flis med varmekabler på gulv, vegger er med våtromsplater og takess i himlling. Badet i 1.etasje er med veggmontert innredning med skuffer og heldekkende servant og overskap med speildører. Dusjvegger med dusjarmatur på vegg og gulvmontert toalett. På badet i 2.etasje er det veggmontert servantskap med enkel vask og skuffer og speil med lys på vegg. Dusjnisje med forheng og gulvmontert toalett. Boligen har hele fem soverom. Et soverom ligger i 1.etasje og de resterende fire ligger i 2.etasje. Alle fire soverom i 2.etasje er romslige og god plass til seng og garderobeskap. Soverommet i 1.etasje har litt mindre størrelse.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering i gruset gårdsplass.

  Forsikringsselskap
  Gjensidige

  Diverse
  Boligen er oppført uten pipe/skorstein og uten ventilasjon.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 200 000 (Prisantydning) Omkostninger 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 80 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000)) 81 342 (Omkostninger totalt) 3 281 342 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming er basert på elektrisitet. Varmekabler i gulv på bad.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  26272

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr og renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  996115

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3586015

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3817/24/23: 14.12.2010 - Dokumentnr: 987625 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3817 Gnr:24 Bnr:3
  01.01.2020 - Dokumentnr: 639990 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0821 Gnr:24 Bnr:23


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse datert 04.01.2013. Det bør undersøkes med kommunen hva som gjenstår for å få ferdigattest på boligen.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offenltig vann og avløp. Kommunal vei via privat veg til boligen.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er i følge reguleringsplan med planID 03_14_2006, reguleringsplan for del av Breskelia, i et område regulert til frittliggende småhusbebyggelse. Se kommuneplanens arealdel for Midt-Telemark kommune 2021-2033. Kommuneplanen er tilgjengelig hos megler og hos Midt-Telemark kommune.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 200 000 (Prisantydning) Omkostninger 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 80 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000)) 81 342 (Omkostninger totalt) 3 281 342 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  81342

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Marie Langseth

Megler

Marie Langseth

97 55 49 02

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev