aktiv-eiendomsmegling
Aktiv v/ Vilde Juvet Steinmoen har gleden av å presentere Rueguto 95!

BØ I TELEMARK Rueguto 95

Flott enebolig med landlig beliggenhet i Rueguto | 4 Soverom | Nytt kjøkken og bad | Garasje

 • kr 2 800 000
 • BRA 145 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 2 800 000
 • Omkostningerkr 87 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 887 042
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 933
 • Soverom4
 • ArealP-rom 124 m²
 • Tomt1 387.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 800 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 70 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 800 000,00))   87 042,- (Omkostninger totalt)   2 887 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Enebolig med flott beliggenhet i barnevennlig område. Boligen er renovert i nyere tid, og stort sett hele 1.etasje er renovert innenfor de 2 siste årene. Boligen har en stor tomt med gode solforhold. Boligen inneholder: 1.etasje: Gang, stue, kjøkken, bad, vaskerom og 2 soverom. 2.etasje: Gang, bod og 2 soverom. Garasje og utebod på eiendommen. Eneboligen ligger landlig til i et etablert boligfelt i Breskelia. Solrik og usjenert beliggenhet med skogen i umiddelbar nærhet, med fine turområder. Det er en kort kjøretur til Bø sentrum med de fasilitetene du måtte trenge som matbutikk, legekontor, skole/barnehage, togstasjon og Gullbring med treningssenter, kino og svømmehall. Velkommen på visning av Rueguto 95!

Rueguto 95, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  1. etasje: 100 kvm
  2. etasje: 25 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 100 kvm Gang, stue, kjøkken, bad, vaskerom og 2 soverom.
  2. etasje: 24 kvm Gang og 2 soverom.

  Garasje
  Bruksareal
  1. etasje: 20 kvm Garasje.  Tomt
  1387.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Stor og flat tomt, pent opparbeidet med hekk, plen, blomster og bærbusker.

  Beliggenhet
  Eneboligen ligger landlig til i et etablert boligfelt i Breskelia. Solrik og usjenert beliggenhet med skogen i umiddelbar nærhet, med fine turområder. Det er en kort kjøretur til Bø sentrum med de fasilitetene du måtte trenge som matbutikk, legekontor, skole/barnehage, togstasjon og Gullbring med treningssenter, kino og svømmehall.

  Adkomst
  Fra Bø sentrum, ta av mot høyre opp Gymnasbakken. Følg veien ca. 2,5 km, ta deretter til venstre inn på Vreimsia. Følg veien ca 1,5 km, ta deretter av til høyre inn på Rueguto. Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av eneboliger.

  Barnehage/skole/fritid
  Folkestad skule ligger ca. 3 km unna. Bø ungdomsskule og vidaregåande skule ligger ca. 5 km unna.

  Byggemåte
  Boligen er fundamentert med plasstøpt mur med stein, betong og noe leca. Yttervegg er stedvis renovert i 2022, med utskiftning av noe kledning og nylig malt. Yttervegg er av typen stående tømmermannskledning. Tak utvendig er renovert i 1970 med underliggende sløyfer og lekte fra byggeår. Beslag er fra 1970. Se vedlagt tilstandsrapport for mer informasjon. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Dører: - Over sin halverte brukstid og stedvis malingsflass. Vinduer: - Vindu fra 1998 og eldre, gis TG2 etter en samlet vurdering. Vegger innvendig: - Vegger i første og andre etasje som er fra 2000 og eldre er over halvert brukstid. Innvendig gulv, etg skille: - Det gis TG2 pga etg skille er fra byggeår og har gått over sin halverte brukstid og stedvis tørr råte. Tak innvendig: - Over halvert brukstid. Tak utvendig: - Over halvert brukstid og stedvis sprekk i takstein. Yttervegg: - Over halvert brukstid og stedvis tørråte og noe svart sopp. Uteområde og drenering: - Over sin tekniske levetid og boligen ligger i skrått terreng mot sør. Soverom: - Soverom i 2.etasje er fra byggeår og er over halvert brukstid. Garasje: - Garasje er fra 1970 og over halvert brukstid, tørråte og svart sopp på kledning. Boder: - Over halvert brukstid og fukt. Stedvis tørråte. Vann/avløp/rør: - Sikkerhetsventil på vanntank er ikke koblet til sluk. Forhold som har fått TG3: Vindu: - Vindu fra byggeår, gis TG3 etter en samlet vurdering. Trappeoppgang: - Det gis TG3 pga byggematerialer har gått over sin halverte brukstid og mangler rekkverk og for store åpninger i rekkverk samt manglende håndløper og trapp er for bratt. Fundamentering: - Fundamentering og ringmur er fra byggeår og over sin tekniske levealder. Stedvis sprekk i mur/betong. Saltutslag. Kjeller/krypfjeller: - Kjeller er fra byggeår og er over halvert brukstid. Stedvis saltutslag innvendig og sprekkdannelser. Veranda: - Forankring av veranda er skjevt og rekkverk finnes ikke.

  Innhold
  1.etasje: Gang, stue, kjøkken, bad, vaskerom og 2 soverom. 2.etasje: Gang, bod og 2 soverom. Garasje og utebod på eiendommen.

  Standard
  Enebolig med flott beliggenhet i barnevennlig område. Boligen er renovert i nyere tid, og stort sett hele 1.etasje er renovert innenfor de 2 siste årene. Boligen har en stor tomt med gode solforhold. Stort, nytt kjøkken fra 2022 med glatte fronter i en mørk farge med svart benkeplate. Det er godt med både benkeplass og lagringsplass i skuffer. Over kjøkkenbenken er det et stort avlangt vindu som gir godt med naturlig lys. Hvitevarer er integrert. Badet er nylig renovert med grått belegg på gulv og baderomsplater i en lys grønnfarge. Innredet med servant, dusj, badekar og toalett. Moderne og tidsriktig med god plass til oppbevaring. Boligen har også eget separat vaskerom med plass til vaskemaskin og tørketrommel, samt skap med benkeplate over. Boligen har hele 4 soverom. To i hver etasje, hvor soverommene i 1.etasje har teppegulv og WallsToPaint plater. I 2.etasje er det tregulv og panel på vegg. Alle fire soverommene har god plass til seng og oppbevaring. Det er også oppført en enkel garasje og en bod på tomten.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Selger opplyser om at det ligger fiber til husveggen, men klipt av der.

  Parkering
  Parkering på egen gårdsplass og enkel garasje.

  Forsikringsselskap
  Frende

  Polisenummer
  1019817

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Huskestativet og hundehuset medfølger ikke salget. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 800 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 70 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 800 000,00))   87 042,- (Omkostninger totalt)   2 887 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Vedovn og varmepumpe i stue. Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming.

  Info strømforbruk
  Forbruket for 2022 var ca. 16 700 kWh.

  Energiklasse
  G

 • Kommunale avgifter
  17378

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  614135

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2210887

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Forsikring og strøm.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3817/24/17: 26.10.1989 - Dokumentnr: 3851 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3817 Gnr:24 Bnr:7 01.01.2020 - Dokumentnr: 1886331 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0821 Gnr:24 Bnr:17 29.11.1989 - Dokumentnr: 4297 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighet hefter i: Knr:3817 Gnr:24 Bnr:7

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er foretatt undersøkelser hos kommunen, men det foreligger ikke ferdigattest/midlertidig brukstillatelse på eiendommen. Jf. plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 01.01.1998. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig.

  Regulerings- og arealplanner
  Boligen ligger i et området som ikke er regulert, men i kommuneplanen er det avsatt til boligbebyggelse.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 800 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 70 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 800 000,00))   87 042,- (Omkostninger totalt)   2 887 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  87042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,5% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 4900,- oppgjørshonorar kr  3000,- og visninger kr  1750, -. Alle beløp er inkl. mva. 

Vilde Juvet Steinmoen

Megler

Vilde Juvet Steinmoen

41 18 13 31

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev