aktiv-eiendomsmegling
Aktiv v/ Vilde Juvet Steinmoen har gleden av å presentere Underhaugvegen 3I!
Aktiv v/ Vilde Juvet Steinmoen har gleden av å presentere Underhaugvegen 3I!

BØ I TELEMARK Underhaugvegen 3I

Selveier hjørneleilighet med nordvestvendt balkong | Vedfyring | Parkeringsplass | Heis | 2 soverom

 • kr 2 775 000
 • BRA 63 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 775 000
 • Omkostningerkr 83 815
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 858 815
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2010
 • Soverom2
 • ArealP-rom 57 m²
 • Felleskostnaderkr 1 500
 • Tomt1 251.5 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 2 775 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 69 375,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 775 000,00))   83 815,- (Omkostninger totalt)   2 858 815,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Velkommen til en lys og trivelig leilighet med balkong i Bø sentrum. Her er leiligheten for deg som vil ha nærhet til alle fasiliteter Bø har å tilby. Leiligheten ligger i 3 etg. med heis og har en gjennomgående god standard med universell utforming. Inneholder gang, teknisk/bod, bad, stue med åpen kjøkkenløsning og 2 soverom. Det medfølger en parkeringsplass på oppmerket plass bak bygget og bod i kjeller. Leiligheten ligger i Bø sentrum og det er gangavstand til alle fasiliteter som butikker, kafé, Bø-senteret, Sønstebøtunet, turområder, idrettsanlegg. skole, barnehage og kollektivtransport. Leiligheten for deg som ønsker å bo i sentrum, men likevel litt tilbaketrukket med skjermet beliggenhet fra hovedgaten.

Underhaugvegen 3I, Vestfold og telemark

 • Tomt
  1251.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er opparbeidet med plen, lekeplass og parkeringsplasser.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i Bø sentrum og det er gangavstand til alle fasiliteter som butikker, kafé, Bø-senteret, Sønstebøtunet, turområder, idrettsanlegg. skole, barnehage og kollektivtransport. Leiligheten for deg som ønsker å bo i sentrum, men likevel litt tilbaketrukket med skjermet beliggenhet fra hovedgaten.

  Adkomst
  Fra rundkjøringen i Bø sentrum følger du veien mot Seljord, ved Circel K tar du inn til høyre, så til høyre inn på Gamleveg. Ta så første til venstre inn på Underhaugvegen. Leiligheten er merket med Aktiv plakat. Bygget ligger på høyre hånd.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av leiligheter og eneboliger.

  Byggemåte
  Leilighetsbygget er oppført som en betong - og trevirkekonstruksjon. Utvendig har bygningen stående kledning. Saltakskontruksjon av takstoler. Tak tekket med takstein. Beslag, renner og nedløp av plastbelagt stål. Det er skade på en gulvflis på badet, påpekt av nåværende eier. Var slik da nåværende eier kjøpte leiligheten.

  Innhold
  Leiligheten inneholder gang, teknisk/bod, bad, stue med åpen kjøkkenløsning og 2 soverom. Bod i kjeller.

  Standard
  Velkommen til en lys og trivelig leilighet med balkong i Bø sentrum. Her er leiligheten for deg som vil ha nærheten til alle fasiliteter Bø har å tilby. Leiligheten ligger i 3 etg. og har en gjennomgående god standard. Kjøkkeninnredningen er fra Sigdal med god oppbevaringsplass og integrerte hvitevarer. Det er oppvaskmaskin, komfyr, platetopp, og kjøleskap/fryseskap. Stuen har parkett og lyse overflater. Det er også montert vedovn og utgang til balkong. Badet har god størrelse og har fliser på gulv og vegg. I himling er det panel og downlights. Det er baderomsinnredning, toalett og dusj på flis. Vaskemaskin medfølger. Det er felles inngang i 1. etg med heis både ned til kjellerboden og opp til leiligheten. Vask av fellesareal inngår i felleskostnadene. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3. Forhold som har fått TG2: - Våtrom bad: Det er hull i flis på bad, feil fall til sluk og levealder på tettesikt er utgått. - Rør: Pex rør har ikke tilstrekkelig tetting mot bad og kjøkken. Feil tilkobling fra varmtvannstank til sluk, ref. leverandør. Forhold som har fått TG3: Ingen. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Medfølger en parkeringsplass på oppmerket plass.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Alt1: Selger har foretatt radonmåling og målinger viser en verdi på .... Bg/m3. Alt2: Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 775 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 69 375,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 775 000,00))   83 815,- (Omkostninger totalt)   2 858 815,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler, vedfyring og mulighet for panelovner om ønskelig.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  18619

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Det som inngår i kommunale avgifter er eiendomsskatt, feie og tilsynsavgift, renovasjon, vann og avløp.

  Formuesverdi primær
  591114

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2128011

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  2/30

  Felleskostnader pr. mnd
  1500

  Felleskostnader inkluderer
  Fellesutgiftene inkluderer vask av fellesarealer, strøm fellesarealer, kontroll og serivce av heis, plenklipping, brøyting, soping og strøing, vedlikehold ytterdør og port, forsikring av bygget og administrative tjenester.

  Om sameiet
  Bøtunet Sameie består av 10 seksjoner der 8 er leiligheter og 2 er næring. Sameiet er ikke formelt stiftet enda. Styreleder: Johannes Forberg. Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Sameiets forsikringsselskap
  Fremtind forsikring AS

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold krever styregodkjennelse.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 31.10.2019 - Dokumentnr: 1294153 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 9
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 2/30


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest er datert 09.03.2018.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig og næringsformål. Reguleringsplankart vedlagt prospekt.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt etter godkjenning av styret.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 775 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 69 375,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 775 000,00))   83 815,- (Omkostninger totalt)   2 858 815,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  83815

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Det følger av lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering at meglerforetaket er forpliktet til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen. For oppdragsgiver skjer dette i forbindelse med inngåelse av oppdraget, og for kjøper på tidspunkt for kontraktsinngåelse.  Dersom slik kundekontroll ikke kan gjennomføres, er meglerforetaket pålagt å avstå fra gjennomføring av oppgjøret. Partene er selv ansvarlig for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre, uten at det kan anføres et kontraktsrettslig ansvar overfor meglerforetaket.

  Personopplysningsloven
  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Vilde Juvet Steinmoen

Megler

Vilde Juvet Steinmoen

41 18 13 31

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev