aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Ny og lekker 1-roms selveier i 2. etasje med balkong og heis.

VISNING i DAG * BUD INNE * Bo midt i sentrum * Ny og lekker 1-roms selveier i 2.etg * Stor balkong og heis

 • BRA 22 m²
 • OMKOSTNINGER12 912
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER1 512 912
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 021
 • AREALP-rom 22 m²
 • FELLESKOST./MND1 472
 • TOMT4 033 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 1 500 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  770,- (Dokumentavgift)
  --------------------------------------------------------
  12 912,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  1 512 912,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
1-roms leilighet som inneholder stue/kjøkken/soverom og bad/vaskerom.

I tillegg en takoverbygget veranda på 7 kvm og en bod i kjeller (nr. 13) på 3 kvm.
Leiligheten er svært arealeffektiv.

Rådhusgata 10 hybelleilighet 206, Innlandet

 • Helt ny 1-roms leilighet med arealeffektiv planløsning. Leiligheten har en luftig og moderne utforming med 2,60 takhøyde, og listefrie vindusløsninger. Balansert ventilasjon gir deg et friskt og sunt inneklima, og med vannbåren gulvvarme kan du møte de kaldeste vinterdagene med en lun, behagelig varme som gjør det godt å være innendørs. Til hver leilighet hører også en sportsbod med tette vegger ut mot garasjeanlegget. Perfekt for lagring av utstyr og redskaper som du ikke ønsker å ha stående i leiligheten. Leiligheten har nye overflater uten bruskslitasje. Hvitlasert eikeparkett m/varme, malte slette vegger og slette malte tak. Slette dører og malt listverk.

  Kombinert stue/kjøkken og soverom med utgang til balkong. Kjøkkeninnredning fra HTH langs en vegg. Takhøy kjøkkeninnredning med melaminbelagte skrog og slette dører og fronter. Et høyskap. Laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum m/1-greps blandebatteri. Fliser mellom benk og overskap. Innebygget platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Ventilator over platetopp. Komfyrvakt. Water Guard. Hvitevarene medfølger salget.

  To frittstående garderobeskap, samt en skydedørsgarderobe ved inngangsdør.

  Lekkert bad/vaskerom med fliser med varme på gulv, fliser på vegger og malt slett tak med downlights. Benk med heldekkende vask. Overskap med speildører og overlys. Dusjhjørne med to glassdører. Innebygget klosett. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk i tak.

  Vestvendt balkong.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.


  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Denne leiligheten ligger bra til i 4.etasje, med vestvendt balkong ut mot bakgården. Rådhusgata 10 er et nytt boligkompleks midt i hjertet av Kongsvinger sentrum. Her har man umiddelbar nærhet til de fleste fasiliteter. Her finner du alt du trenger av butikker, spisesteder, fritidsfornøyelser, skoler og offentlige tjenester rett utenfor hjemmet ditt.

  Ser du for deg en hverdag med tid til venner, uteliv, kinobesøk, fotballkamper, trening og alt annet som er gøy? Du velger selv hvordan du vil bruke tiden din, men med byleilighet i Rådhusgaden har vi lagt alt til rette for at du skal slippe å kaste bort tid og penger på lange gåturer, taxiturer eller kjedsomhet. Du tar bare heisen ned, og vips så har du alt i nærheten. Sykkelen din står trygt parkert i sykkelrommet i første etasje. Innenfor et langt steinkast finner du blant annet kjøpesenter, restauranter, puber, kino, butikker, banker, treningssentre, sykehus, bibliotek og jernbanestasjon med timesavganger til storbyen. Føler du for en deilig løpetur, ligger strandpromenaden klar med belysning og usjenert gangsti langs Glomma.

  Leilighetene i Rådhusgaden ligger sentralt plassert i området som politikerne i Kongsvinger har blinket ut for vekst og utbygging de neste årene. Om byen skal vokse videre, er det god grunn til å tro at eiendommer i dette området vil være attraktive investeringsobjekter. Kongsvinger by har godt med aktivitetstilbud. Kongsvinger har svømmehall og flere idrettsanlegg. Her er det muligheter for fotball, håndball, klatring, friidrett med løpebane, amerikansk fotball, og tennis. I byen ellers finnes også dansestudio, Gjemselund fotballstadion, og Kongshallen ishall der det er tilbud om både hockey og kunstløp. Strandpromenaden er et flott sted for en løpetur, og byen har flere treningssentre. Kongsvinger by har det aller meste å by på av fasiliteter med forretninger, kino, restauranter, sykehus og skoler m.m. Kongsvinger har også gode togforbindelser til bl.a. Oslo. Fra Kongsvinger er det ca. 10 mil til Oslo, ca. 7 mil til Gardermoen og ca. 4 mil til Sverige (Charlottenberg) med stort kjøpesenter og shoppingmuligheter.
 • Ny boligblokk i sentrum med selveierleiligheter fra 2021 med tilhørende garasjeanlegg i kjeller.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Boligblokka har flatt tak tekket med sarnafil duk. Plasstøpt grunnmur og betong etasjeskillere. Stålkonstuksjon med bindingsverksvegger utvendig kledd med teglstein, samt liggende malt panel på terrassedel. Innvendig brannskillevegger i bindingsverkskonstruksjoner i stål. Malte vinduer med 3-lags isolerglass. Slett inngangsdør (B30) med kikkehull.

  Oppvarmet felles garasje i kjeller, fundamentert på betongplate. Plasstøpte vegger og tak. Oppmerket garasjeplasser. Felles leddport med el. motor. Heis til felles leilighetsgang.

  Bod i garasjeanlegget, med betonggulv og tak. Stålkonstruksjon med bølgeplater i front, samt en enkel dør tekket med bølgeplate. Netting skillevegger.
 • 2.et: xx Bra

  Følgende rom inngår i primærareal:
 • - Vannbåren gulvvarme.
  - Skjult el. anlegg.
  - Sikringsskap med automatsikringer - 400 V.
  - Balansert ventilasjonsanlegg.
  - Komfyrvakt.
  - Water Guard på kjøkken.
  - Fiber bredbånd.
  - Rør i rør vvs skap med stoppekran og vannmåler lett tilgjengelig.
  - Sprinkleranlegg.
  - Røykvarsler.
  - Dobbel stikkontakt på veranda.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Leiligheten varmes opp med vannbåren varme i gang og stue/kjøkken/soverom, og elektrisk varme i gulv på bad.
 • Oppgitt areal er omtrentlig og felles for sameiet.

  Tomten er tilnærmet flat og er pent opparbeidet og beplantet. Flott bakgård med belegningsstein, sykkelstativer og miljøhus. Bakgården har en egen mindre park som kalles "Lommeparken". Denne er fortsatt noe under opparbeiding.
 • Det medfølger ikke p-plass til denne leiligheten.
  Men selger opplyser om at det er muligheter for å leie p-plass i parkeringskjelleren.

  Det vil bli etablert sykkelparkering på felles uteareal, samt innvendig låsbar sykkelparkering for beboerne i direkte tilknytning til heisanlegg og bakkeplan.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
 • Forretningsfører: Kongsvinger og omegn boligbyggelag Kobbl
  Postboks 8 2201 KONGSVINGER
  Tlf: 62 82 37 37
 • Eierseksjonen hører til Haugekvartalet boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter. Dokumentet vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Sameiebrøk: 39/11488
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Dyrehold er ikke tillatt. Dette gjelder likevel ikke dersom medisinske grunner taler for det og dyreholdet ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen, jf. vedtektenes 3.4 (2).
 • Sameiet har fellespolise. Innboforsikring må tegnes av den enkelte seksjonseier.
 • Ligningsverdi er pt. ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og 90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.
 • 1 472 pr. mnd.

  Fordelt på:
  Felleskostnader kr 579,-
  Målere varmtvann kr 121,-
  Målere fjernvarme kr 156,-
  Vedlikeholdsfond kr 54,-
  Målere kaldtvann kr 43,-
  Bredbånd/tv kr 519,-

  Felleskostnader dekker sameiets ordinære driftsutgifter slik som kommunale avgifter, renhold av fellesarealer, TV og internett, forsikring, forretningsførsel, snømåking, vedlikehold m.m..

  Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av for eksempel renteendringer, generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.
 • Andel fellesgjeld kr 0,-
  Andel fellesformue kr 6 612,- pr. 21.12.31.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kr. 2 381 pr. år (eiendomsskatt)
 • Felleskostnader, strøm etter forbruk, vann og avløp etter forbruk, fjernvarme etter forbruk, eiendomsskatt, og innboforsikring. Listen er ikke uttømmende
 • Leilighetene i Rådhusgata 10 er en del av en større utbygging i Haugekvartalet og det er ikke unaturlig at ikke alle bestanddeler ferdigstilles samtidig.
  For hele Haugekvartalet under ett foreligger det midlertidig brukstillatelse datert 11.10.2021.

  For ferdigattest kan utstedes, må følgende gjenstående arbeider væreutført:
  - Mellom bygg1 og eks. bygg i Fjellgata: gangbroer i 3. og 4.etg
  - Bygg1: pipe fra 2.etg til avslutning over tak
  - Bygg1: deler av 2.etg som består av restaurant og butikk
  - Trapper og ramper i smug og i gardsrom - bortsett fra rampe til sykkelbod bygg 2
  - Lommepark

  Frist for ferdigattest er satt til 01.05.2022. Ansvaret påligger utbygger KB Gruppen Eiendom AS.
 • Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensninger som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. Eierseksjonsloven §24. Seksjonseier kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon til det formål den er godkjent som.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Selger har selv ikke bebodd eiendommen, og sitter derfor med begrenset kjennskap til eiendommens tilstand. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • 1995/1269-1/13 Erklæring/avtale
  06.03.1995
  Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
  Rettighetshaver; HEAS
  Overført fra: 3401-73/278
  Gjelder denne registerenheten medflere

  1996/4979-1/13 Elektriske kraftlinjer
  16.10.1996
  Rettighetshaver; HEAS
  Overført fra: 3401-73/278
  Gjelder denne registerenheten med flere.

  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen er i kommuneplanen avsatt til sentrumsformål.
  Eiendommen ligger i et regulert område. Gjeldende regulering:
  PlanId 0502 - Haugekvartalet
  (Ikrafttredelse 26.06.2008)
  Formål: Annet kombinert formål, Gatetun, gate m/fortau, kommunalteknisk virksomhet og frisiktssone.

  Det foreligger per 09.02.22 ingen planer som berører eiendommen.
  Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.
 • Gnr. 73 Bnr. 278 Snr. 8 i Kongsvinger kommune
 • Kjøpesum og omkostninger skal være innbetalt meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragstaker i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragstaker en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk; jf. avhendingsloven § 1-2 (2).
  Boligen ble ifølge selger ferdigstilt ...(SETT INN DATO). Garanti etter buofl. §12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.
  Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37.
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.
  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
  Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.
  En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Følgende er avtalt om meglers vederlag og utlegg: Kr. 61 950,-

  Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Kjersti A. Wangen
Ida Christine Nymoen

Megler

Ida Christine Nymoen

97 13 64 20

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev