aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Smiebakken 3!

BØDALEN Smiebakken 3

Lys og velholdt enebolig i Bødalen - Solrik hage - Garasje - Vestvendt terrasse - Nærhet til skole/barnehager

 • kr 6 500 000
 • BRA 189 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 6 500 000
 • Omkostningerkr 178 642
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 678 642
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 979
 • Soverom4
 • ArealP-rom 176 m²
 • Tomt910.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 6 500 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  162 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000))

  178 642 (Omkostninger totalt)

  6 678 642 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Smiebakken 3 - Enebolig med god planløsning på stor og solrik tomt. Smiebakken 3 er en velholdt og innholdsrik enebolig beliggende i familievennlige Bødalen. Huset har solrik tomt og ligger pent til med skog og mark i umiddelbar nærhet. Fra stuen er det utgang til en stor og hyggelig terrasse på ca. 27 kvm og fine uteplasser med frodig beplantning. Kort fortalt: -Meget barnevennlig og attraktiv beliggenhet -Peis -Masse bodplass + eget vaskerom -Stor, vestvendt terrasse på ca. 27 kvm -Velholdt bolig med god standard -Kort avstand til barnehager og barneskoler -Flotte tur- og rekreasjonsmuligheter like utenfor døren -Romslig dobbelgarasje -Kiwi Bødalen ligger ett minutts gange unna - Mulig å bygge utleiedel med egen inngang i underetasjen

Smiebakken 3, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 189 kvm Inkluderer begge etasjer i huset.
  Primærrom
  -1. underetasje: 78 kvm Bad, badstue, vaskerom, gang, trapperom, soverom og kjellerstue.
  1. etasje: 98 kvm Kjøkken, stue, bad, wc, entre, gang og 3 soverom.
  Sekundærrom
  -1. underetasje: 13 kvm Bod i underetasje

  Garasje
  Sekundærrom
  1. etasje: 36 kvm BTA: 38 kvm  Tomt
  910.6m²

  Beliggenhet
  Populært boligområde på Bødalen med kort vei til Slemmestad sentrum. Beliggenheten er rolig og barnevennlig, med kort vei til flere ulike fritidsaktiviteter, tur- og rekreasjonsområder. Kort vei til barnehage, skoler, ballplasser, lekeplasser samt Oslofjorden. Slemmestad ungdomsskole med tilhørende idrettsarena med blant annet kunstgressbane og idrettshall ligger rett på oversiden av Rortunet. Barneskole i gangavstand fra huset. Det er ca ett minutt å gå til Bødalen busstopp og gode bussforbindelser fra Slemmestadveien mot Bærum og Oslo. Ekspressbuss om morgenen. Om man skal til Oslo kan man benytte seg av hurtigbåten fra Slemmestad via Vollen til Aker brygge. Det er kun 6 min kjøretur til Rortunet kjøpesenter med blant annet Vinmonopolet, Meny, diverse kles og interiørbutikker, sats treningssenter, restaurant Bel Mondo og cafe m.m. Det store og flotte Rortunet kjøpesenter er allerede blitt et flott knutepunkt med alle servicetilbud man skulle trenge. Nede i Slemmestad sentrum finnes koselige kafeer, restauranter og gallerier samt Sekkefabrikken kulturhus. I tillegg finnes Kiwi kun 1 minutts gange fra boligen. Det er mange flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i nærområdet. Det er enkel adkomst til den 15 km lange kyststien som strekker seg fra Holmen til Slemmestad. Denne kan tas som en sykkeltur eller deles opp i flere fine fotturer. Det er også mulig å gå på umerket, spennende sti store deler av veien mellom Gyssestad og Holmen. På Slemmestad brygge ligger Odden Marina / gjestehavn og Oddeberget badeplass. Det er ellers kort vei ut i marka, som byr på milevis med skiløyper om vinteren og flotte tur- og sykkelveier om sommeren. Bødalen idrettslag ligger rett ved (BIF-huset) og tilbyr mange idretter og aktiviteter. For golfentusiaster er det kort vei til Asker golfklubb og Kjekstad golfklubb. Det er for øvrig flere ridesentre i området, samt en flott svømmehall i Røykenhallen. Videre finnes Aktiv fysioterapi og trening samt. Actic treningssenter innen kort rekkevidde for innendørstrening. Vollen sentrum fremstår som en "sørlandsperle", med badestrender, marina, bakeri og hyggelige spesialforretninger. Vollen sentrum byr bl.a. på klesbutikker, smykkebutikker, interiørbutikker, frisørsalong og flere gallerier.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Byggemåte
  Boligen er antatt fundamentert på fast masse / fjell. Gulv kjeller betong og vegger mur blokker. Boligen er delvis plassert inn i terreng. Etasjeskiller mellom u etasje / 1 etasje i tre bjelkelag. Yttervegger bindingsverk kled med liggende trepanel og hjørnekasser. Saltak konstruksjon av takstoler. Tekket med betongstein. Pipe leca eller tilsv. og lufte kanal gjennomføringer i stålbeslag, samt takrenner, nedløp og beslag i stål.

  Standard
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2. Takstmannens vurdering ved TG2: Vinduer og ytterdører - TG2 grunnet alder og slitasje vinduer og dør i u etasje. Piper og ildsteder - TG2 grunnet manglende tilsyns rapport fra feier. Bad u etasje Overflate gulv - TG grunnet lite fall mot sluk og lite høydeforskjell topp sluk til terskel. Bad u etasje Membran, tettesjiktet og sluk - TG2 grunnet alder og slitasje membran. Vaskerom u etasje Membran, tettesjiktet og sluk - TG2 grunnet alder og slitasje membran. Bad 1 etasje Overflate gulv - TG2 grunnet lite fall mot sluk. Bad 1 etasje Membran, tettesjiktet og sluk - TG2 grunnet alder og slitasje membran. For ytterligere informasjon se tilstandsrapport datert 19.01.23.

  Innbo og løsøre
  Løsøre som ikke følger boligen: Taklampe over spisebord i stue. Vinstativ kjøkken. Kommode og sittebenk gang. Knagg i gang (over sittebenk). Lite soverom: knagg, hylle, hyller over sofa, taklampe. Hovedsoverom: taklampe. Stort barnerom: taklampe, bokhyller. Dobøs: liten hylle. Soverom kjeller: bokhylle. Kjellerstue: taklampe, vegglampe, discolys.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Dobbel garasje, med saltak. 36 kvm. El styrte ledd porter og el lader.

  Forsikringsselskap
  Tryg

  Polisenummer
  6862899

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 500 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  162 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000))

  178 642 (Omkostninger totalt)

  6 678 642 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  U etasje, varmekabler bad og soverom, øvrige rom el panel ovner. Vedovn i kjellerstue. 1 etasje, varmekabel bad, øvrige rom el panel ovner. Peisovn og luft til luft varmepumpe stue.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  18598

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kr. 18 598,40,- pr. år Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Gebyr Fakturert beløp i 2022 Avløp: 7 568,68 kr Feiing: 338,00 kr Renovasjon: 4 847,00 kr Vann: 5 844,72 kr Denne rapporten sammenstiller dette for fjoråret, med summer fordelt perfagområde. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

  Formuesverdi primær
  1365002

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4914007

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3025/237/85: 13.02.2023 - Dokumentnr: 157365 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Fremtiden Eiendomsmegling AS
  Org.nr: 982 253 896
  Elektronisk innsendt
  06.08.1935 - Dokumentnr: 800121 - Fradelingsdokument DENNE EIENDOMMEN ER FRADELT FRA GNR 37 BNR 20
  HOVEDBRUKET ER UTGÅTT
  01.01.2020 - Dokumentnr: 101944 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0627 Gnr:37 Bnr:85


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen. Det er ikke søkt om tillatelse for varig opphold i kjelleretasje. Dør ansees som rømningsvei, men vinduer rom som i dag benyttes som gjesterom, er ikke godkjent som rømningvei. Rommet kan derfor ikke betegnes som et soverom. Kjellerstue er ikke godkjent for varig opphold.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 500 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  162 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000))

  178 642 (Omkostninger totalt)

  6 678 642 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  178642

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Marita Friis Stensland

Megler

Marita Friis Stensland

46 90 75 75

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev