aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Fasade og den fantastiske beliggenheten

BØFJORDEN Steinholmlia 183

Fritidseiendom i usjenerte omgivelser med stor tomt og fantastisk utsikt | Innlagt strøm | Naustrett

 • kr 1 000 000
 • BRA 54 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 1 000 000
 • Omkostningerkr 42 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 042 042
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 974
 • Soverom3
 • ArealP-rom 49 m²
 • Tomt1 964.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 000 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 25 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 000 000,00))   42 042,- (Omkostninger totalt)   1 042 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Velkommen til Steinholmlia 183 - en sjarmerende pent beliggende hytte med fantastisk utsikt- og solforhold. Hytten inneholder en romslig stue med vedfyring, kjøkken, 3 soverom og to boder. Det er nydelig utsikt fra kjøkken- og stueromsvinduet, og store vindusflater som gir rommet godt med dagslys. Ut fra stue er det stor veranda med gode solforhold og vakker utsikt. Sti/trapp ned til "fjæra" hvor eier tidligere har hatt båt. Det er innlagt strøm og kommunal vannledning ligger på eiendommen. Helårsvann til vegg på hytte. Godt med parkering på egen tomt. Eiendommen ligger fint til i et rolig og tilbaketrukket område. Det er kort vei til sjø og turmuligheter, samt dagligvarebutikk.

Steinholmlia 183, Møre og romsdal

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 54 kvm Stue/kjøkken, soverom, soverom 2, soverom 3 og gang Bod og bod 2
  Primærrom
  1. etasje: 49 kvm Stue/kjøkken, soverom, soverom 2, soverom 3 og gang  Tomt
  1964.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen er skylddelt. Skylddelingsforretning tinglyst 29.10.1973. Tomten er skylddelt så det oppgitte areal må derfor betraktes som et cirka areal. Dokumentet finnes vedlagt. Det er byggegrunn av fjell. Hytta er bygd på pilarer av tre direkte på fjell. Naturtomt med steinbelagt gang fra gruset parkering til trapp ved veranda. Tomta er stor og går ned til fjorden.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger fint til i et rolig og tilbaketrukket område med nydelig utsikt. Det er kort vei til sjø og turmuligheter, samt dagligvarebutikk. En kort biltur til Surnadal, ca. 1,5 times kjøring fra Kristiansund og 2 timers kjøring fra Trondheim.

  Adkomst
  Se kart på finn.no. Det vil bli skiltet ved fellesvisning.

  Byggemåte
  Hytte bygd på pilarer, trebjelkelag, bindingsverk med utvendig stående kledning, koblet glass og 2-lags glass. Saltak med stålplatetakplater. Veranda i front og en liten veranda ved inngang mot toalett. Dette i henhold til takstmann.

  Innhold
  Primærrom: 1. etasje Stue/kjøkken, soverom, soverom 2, soverom 3 og gang Sekundærrom: 1. etasje Bod og bod 2

  Standard
  1.etasje Stue/Kjøkken: Lakkert furugulv, malt panel på vegg og malt panel i himling. Utgang til veranda. Vedovn. Panelovn. Hvit profilert kjøkkeninnredning, laminert benkeplate og skifer benkeplate. Komfyr. Soverom: Lakkert furugulv, lakkert panel på vegg og lakkert panel i himling. Plassbygd garderobeskap. Plassbygd familie køyeseng Soverom 2: Lakkert furugulv, lakkert panel på vegg og lakkert panel i himling. Plassbygd garderobeskap. Plassbygd køyeseng. Soverom 3: Lakkert furugulv, lakkert panel på vegg og lakkert panel i himling. 2 Plassbygde køyesenger. Bod: Lakkert furugulv, lakkert panel på vegg og lakkert panel i himling. Plassbygde hyller. Gang: Lakkert furugulv, malt panel på vegg og malt panel i himling. Kjøl/fryseskap. Inngang. Bod (ute): Lakkert furugulv, panel på 2 vegger og plassbygd hylle på en vegg med synlig vindsperre bak. Lakkert panel i himling. Sikringsskap. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Utvendig > Taktekking   Utvendig > Veggkonstruksjon Utvendig > Vinduer Utvendig > Dører Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Utvendig > Utvendige trapper Innvendig > Pipe og ildsted Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken Tekniske installasjoner > Ventilasjon Forhold som har fått TG3: Utvendig > Nedløp og beslag Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn

  Innbo og løsøre
  Eiendommen selges med inventar og møblement som forevist på visning. Med unntak av noen private eiendeler.

  Hvitevarer
  Eiendommen selges med hvitevarer som forevist på visning.

  Parkering
  Parkering på egen tomt.

  Diverse
  Eiendommen selges med inventar og møblement som forevist på visning. Med unntak av noen private eiendeler. Eiendommen blir ikke ytterligere rengjort/ryddet.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 000 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 25 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 000 000,00))   42 042,- (Omkostninger totalt)   1 042 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Vedfyring og elektrisitet.

  Energiklasse
  F

  Info energiklasse
  Energiattest ligger vedlagt i salgsoppgaven. Energimerke F og Oransje.

 • Kommunale avgifter
  1731

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Det betales ca kr 1831 per kvartal for feiing, vanngebyr og eiendomsskatt. Fordelt på fire terminer. Avvik kan forekomme. Det betales det i tillegg kr 1938,- i renovasjon til Remidt for 2022. Fordelt på fire terminer.

  Formuesverdi sekundær
  244832

  Formuesverdi sekundær år
  2021

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1566/91/78: 06.12.2022 - Dokumentnr: 1384094 - Bestemmelse om gangrett/rett til sti Rettighetshaver: Knr:1566 Gnr:91 Bnr:93
  29.10.1973 - Dokumentnr: 5026 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:1566 Gnr:91 Bnr:1
  29.10.1973 - Dokumentnr: 5027 - Best. om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:1566 Gnr:91 Bnr:1
  Rettighet hefter i: Knr:1566 Gnr:91 Bnr:2
  Rettighet hefter i: Knr:1566 Gnr:91 Bnr:139
  Rettighet hefter i: Knr:1566 Gnr:91 Bnr:145
  Bestemmelse om naustplass
  Bestemmelse om vannrett
  Gjelder denne registerenheten med flere


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er et avvik fra disse. - Tegninger benyttet til kontroll av lovlighet er datert 02.11.1973 - Vaskerom på originale byggetegninger benyttes i dag som bod. Det bør da søkes bruksendring. - Info - Hva er en bruksendring? Å bruksendre er å endre bruk av et rom fra en tillatt bruk til en annen. Dette kan kreve søknad og tillatelse. Du har for eksempel en søknadspliktig bruksendring om du: - Endrer et rom fra tilleggsdel (for eksempel bod) til hoveddel (for eksempel stue) eller omvendt. - Det foreligger ingen ferdig/midlertidig brukstillatelse for denne bygningen hos kommune. Det er ikke unormalt med mangelfulle arkiv hos kommunen på eldre boliger/hytter. Konferer megler. - Info: Det er ikke lenger mulig å få ferdigattest for tiltak som er omsøkt før 1. januar 1998. Dersom bygget er omsøkt og godkjent fra Byggesakskontoret, vil det ikke være ulovlig å bruke bygningen selv om ferdigattest mangler. Eventuelle ulovlige byggetiltak vil ikke automatisk være godkjent i slike saker, og tegningene som lå til grunn for byggetiltaket er de som fortsatt gjelder. Det er da byggets eier som er ansvarlig for at bygget er utført i tråd med tillatelsen.

  Vei, vann og avløp
  Privat vei. Lagt opp til kommunalt vann på eiendom. Stikk/påkobling ligger synlig til på tomta. Tilkoblingsavgift til kommune vil påløpe. Idag er det helårsvann inn til vegg på hytte. Det betales per idag ca kr 650,- per år for veien. Det kan bli økninger ved større utbedring av vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Regulert til fritidsbebyggelse: Reguleringsid 1566 20180005 Steinholmlia hyttefelt (17.6.2021) Fritidsbebyggelse-frittliggende

  Adgang til utleie
  Eiendommen kan fritt leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 000 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 25 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 000 000,00))   42 042,- (Omkostninger totalt)   1 042 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  42042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Megler

Tor Håkon Skogstad

90 40 31 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev