aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Tranebærstien, Bogafjell

Bogafjell - Moderne familieboliger med praktfull utsikt - Prosjektkonkurranse, søk nå!

 • 0
 • PRISANTYDNING0
 • OMKOSTNINGER-
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR-
 • FELLESKOST./MND-
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • Omkostninger

  --------------------------------------------------------
  0,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Utomhusplan

Tranebærstien, Rogaland

 • Dette prosjektet er en prosjektkonkurranse via Sandnes Tomteselskap. Boligene er derfor underlagt Sandes Tomteselskap sine tildelingsregler. Frist for å levere inn søknad er 15.03.2022. Søknadsskjema følger i menyen til høyre. Kontakt megler ved eventuelle spørsmål.
 • Er du glad i naturen? Drømmer du om å ha skogen nesten like utenfor døren din? Bogafjell har i flere år vært et av de mest attraktive utbyggingsområdene i regionen. Nærheten til Sandnes, Forus og Stavanger er én ting. Kanskje enda viktigere er den korte avstanden til noen av de mest populære rekreasjonsområdene i Rogaland. Stokkalandsvatnet, Sandvedparken, Vagleskogen, Melshei og Arboretet. Alt i gå- eller sykkelavstand fra din nye bolig.

  Men Bogafjell er mer en natur. Det er også skoler, barnehager, dagligvarer, apotek, legesenter, frisør, velvære og treningssenter. Det er også Sandnes. Den hyggelige byen med den lange gaten. Det rike utvalget av spisesteder, kafeer, nisjebutikker og kjedebutikker, bibliotek, kino, kulturhus, vitensenteret og mye, mye mer. En dag i livet på Bogafjell kan romme så masse.

  Tranebærstien bygges ut med eneboliger, rekkehus og leiligheter. I Tranebærstien 2 - 12 skal vi bygge seks vertikaldelte familieboliger. De har alle gode solforhold og får en luftig utsikt mot Stokkalandsvatnet. I front ligger grøntareal og lekeplass. De har spennende arkitektur og kjekke planløsninger. Her kommer du til å bli veldig i glad i både boligene og området.
 • Lev livet i luftige, grønne omgivelser. De seks familieboligene i Tranebærstien ligger fint til i forhold til både sol og utsikt. Derfor har vi planlagt en god sørvendt balkong utenfor stua i 1. etasje, samt en lun uteplass og hage ut fra underetasjen.
  Boligene går over to etasjer med to soverom, bad, tv-stue og bod i underetasjen. I 1. etasje er det åpen stue- og kjøkkenløsning, utgang til balkong, soverom og bad. Spennende arkitektur gir god takhøyde i stuen - en meget artig løsning.
  Det er praktisk sportsbod i boligen med inngang fra carport, samt frittstående bod og sykkelparkering på tomten. Ytterligere én biloppstillingsplass i tillegg til carport. På begge sider har du ditt eget private område. Ekstra kjekt er det også at hagen din grenser til friområde.

  Høyt under taket og store vindusflater som slipper inn mye lys og utsikt. Det er deilig. Det er også følelsen av en splitter ny bolig. Og den følelsen var lenge. Her flytter dere inn i en bolig der det eneste dere skal tenke på er innredning og fargevalg. Alt det andre tar vi oss av. Vi gir deg god kvalitet på leveransen. Det er trestavs hvitpigmentert eikeparkett på gulv i alle oppholdsrom. Fliser på badene og i dusjsonen. Det er hvitevarer inkludert på det stilige kjøkkenet og tidløs baderomsinnredning. Her handler det meste om å nyte med andre ord.

  Oppgitt pris gjelder bolig klar for egeninnsats (sparkling/maling og parkett i tørre rom). Mot et pristillegg stort kr 120. 000,- leveres boligen ferdig. Se romskjema og beskrivelse for nærmere detaljer.
 • I tillegg til oppgitt BRA kommer areal for utvendig sportsbod, ca. 5 kvm.
 • Parkering i carport samt biloppstillingsplass på egen tomt.
 • Jadarhus AS Olsen-Beck
Geir Helgeland

Megler

Geir Helgeland

45 00 77 62

Send e-post

Start reisen til ditt nye hjem

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev