aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/ Edvin Bårdsen har gleden av å presentere denne hytten i naturskjønne omgivelser
Aktiv Eiendomsmegling v/ Edvin Bårdsen har gleden av å presentere denne hytten i naturskjønne omgivelser

BOLSTADØYRI Geilavegen 652

Sjarmerende hytte i naturskjønne omgivelser | 3 soverom | Flotte turmuligheter både sommer og vinter

 • kr 1 750 000
 • BRA 54 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 1 750 000
 • Omkostningerkr 60 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 810 792
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår1993
 • Soverom3
 • ArealP-rom 54 m²
 • Tomt999.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 43 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 750 000,00))   60 792,- (Omkostninger totalt)   1 810 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
1. Etasje - 2D Floor Plan
Aktiv Eiendomsmegling v/ Edvin Bårdsen har gleden av å presentere Geilavegen 652. Dette er en sjarmerende hytte på Bolstad, omkranset av flott natur. Eiendommen ligger flott til med en naturskjønn utsikt over grøntareal og skog. Bolstad er en rolig og behagelig plass med fantastiske turområder i nærområdet. Området er rikt av flotte turer både vinter og sommer i variert vanskelighetsgrad. Flotte turmuligheter «rett utenfor gatedøren». Ellers er området omkranset av fjell med mange turer. Utrolig fint å gå på ski i området vinterstid i rolige og naturskjønne omgivelser. Hytten går over ett plan og inneholder: Vindfang 4,71 m² Stue/kjøkken 25,23 m² Soverom 4,37 m² Soverom 8,1 m² Soverom 4,38 m² Toalett 2,82 m²

Geilavegen 652, Vestland

 • Arealbeskrivelse
  Fritidsbolig
  Bruksareal
  1. etasje: 54 kvm Vindfang 4,71 m², stue/kjøkken 25,23 m², soverom 4,37 m², soverom 8,1 m², soverom4,38 m², toalett 2,82 m²
  Primærrom
  1. etasje: 54 kvm  Tomt
  999.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Skrånende tomt med lyng og trær.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger flott til på Bolstad med en naturskjønn utsikt over grøntareal og skog. Bolstad er en rolig og behagelig plass med fantastiske turområder i nærområdet. Kort kjøreavstand til både skole, barnehage og butikk på Evanger. Fra hytten er det ca. 35 minutters kjøring til Voss sentrum hvor man finner butikker, hoteller, restauranter og mange flotte aktiviteter for store og små. Av populære aktiviteter i området kan vi trekke frem Voss Paintball, Voss klatrepark, Fotballgolf og Voss rafting m.m. Voss er også omkranset av flotte turmuligheter, både på vinter- og sommerhalvåret. Trenger man et bredere servicetilbud er det i overkant av en times kjøring til Bergen sentrum. Til ukeshandlingen vil det være naturlig å benytte seg av Snarkjøp Evanger Landhandleri som ligger ca. 20 minutters kjøring fra hytten eller Spar Dale som ligger en halvtimes kjøring fra hytten. Det er ca 15 minutters kjøreavstand til Bolstadøyri stasjon hvor man kan ta toget til Voss på ca. 25 minutter, til Arna på ca. 45 minutter og til Bergen sentrum på ca. 55 minutter. Området er rikt av flotte turer både vinter og sommer i variert vanskelighetsgrad. Flotte turmuligheter «rett utenfor gatedøren». Her kan man blant annet trekke frem Kongevegen Bolstad-Brunborg som starter i Horveidvegen. Ellers er området omkranset av fjell med mange turer. Utrolig fint å gå på ski i området vinterstid i rolige og naturskjønne omgivelser.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Spredt bebyggelse.

  Byggemåte
  Tak: Taktekkingen er av pappshingel hvor det er lagt nytt papplag oppå shingel. Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon. Veggkonstruksjon: Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende bordkledning. Vinduer: Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Sprosser utvendig på vinduer. Dører: Bygningen har beiset hovedytterdør med glassfelt. Bygningen har malt balkongdør i tre. Innvendig har boligen furu fyllingsdører. Etasjeskille: Etasjeskiller er av trebjelkelag. Byggegrunn: Det er byggegrunn av fjell. Grunnmur og fundamenter: Hytten står på leca søyler og tredragere.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner? Fornyelse av el-anlegg. Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller av eiendommens omgivelser? Jobber med ny reguleringsplan, nytt hyttefelt.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/ Edvin Bårdsen har gleden av å presentere Geilavegen 652. Dette er en sjarmerende hytte på Bolstad, omkranset av flott natur. Eiendommen ligger flott til på Bolstad / Geilen med en naturskjønn utsikt over grøntareal og skog. Bolstad er en rolig og behagelig plass med fantastiske turområder i nærområdet. Velkommen på visning! Stue / kjøkken: Sosial og åpen planløsning mellom stue og kjøkken. Rommet har et areal på 25,23 m² og kan innredes med sofaseksjon og spisegruppe. Stuen har store vindusflater som rammer inn den naturskjønne utsikten som strekker seg utenfor. Fra stue er det utgang til en herlig altan, med trapp ned til en større treplatting. Her kan man nyte de fantastiske sol- og utsiksforholdene. Kjøkkeninnredning fra Ikea i lys utførelse. Det er innredet med glatte fronter og laminat benkeplate. Kjøkkenet er fra 2013. Soverom: Hytten har totalt 3 soverom på 4,37 m², 4,38 m² og 8,1 m². Det største soverommet kan innredes med dobbeltseng og annet standard soveromsinnredning. De minste soverommene har plass til standard soveromsinnredning. Her kan man innrede med etasjeseng for maksimal utnyttelse av arealet. Toalettrom: Toalettrom fra 2020 med belegg på gulv og malte plater på vegger. Rommet er utstyrt med forbrenningstoalett og urin toalett. Vindfang 4,71 m², stue/kjøkken 25,23 m², soverom 4,37 m², soverom 8,1 m², soverom4,38 m², toalett 2,82 m²

  Standard
  Innvendige overflater: Gulvene har furubord, Overflater på innvendige vegger har stående panel, rundtømmer panel, Himlingene har panel. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Utvendig > Nedløp og beslag: Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier. Tiltak: Stigetrinn og plattform for feier må monteres. Utvendig > Vinduer: Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Alder slitasje. Tiltak: Det må påregnes noe vedlikehold og at enkelte vinduer må skiftes ut Utvendig > Dører: Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke. Alder slitasje. Tiltak: Dører må justeres. Utvendig > Dører - 2: Karmene i dører er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket. Tiltak: Det må påregnes noe vedlikehold og at enkelte dører må skiftes ut. Det må foretas lokal utbedring. Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. Tiltak: Det er ikke krav om utbedring av åpninger i rekkverk til dagens forskriftskrav. Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav. Rekkverk må utbedres opp til dagens krav. Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tiltak: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Innvendig > Innvendige dører: Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. Tiltak: Enkelte dører må justeres. Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Tomteforhold > Septiktank: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på septiktank. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag. Forhold som har fått TG3: Utvendig > Utvendige trapper: Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det er ikke montert rekkverk. Tiltak: Rekkverk må monteres for å lukke avviket Forhold som har fått TGIU: Utvendig > Takkonstruksjon/Loft: Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg. Tiltak: Innhent dokumentasjon, om mulig.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Fast plass på felles parkeringsplass.

  Forsikringsselskap
  Eika

  Diverse
  Man betaler kr 9 000,- i året for brøyting og vedlikehold av vei. Hytten selges med møbler og innbo. Selger tar med seg personlige eiendeler og noe innbo.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 43 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 750 000,00))   60 792,- (Omkostninger totalt)   1 810 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Rentbrennende vedovn. Det er installert varmepumpe.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  2320

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter inkluderer branntilsyn/feiing og eiendomsskatt. Merk at oppgitt beløp fra kommunen er en prognose. Fakturert beløp for 2022 var kr 2 218,75,-.

  Formuesverdi sekundær
  228859

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Årlig velavgift
  9000

  Velforening
  Veilag

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4621/364/34: 12.01.1993 - Dokumentnr: 43 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:4621 Gnr:364 Bnr:4 23.09.1993 - Dokumentnr: 1693 - Målebrev MÅLEBREV OVER DETTE BRUK AREAL 1000 M2 01.01.2020 - Dokumentnr: 483284 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1235 Gnr:364 Bnr:34

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for hytte, nybygg datert 31.05.1994. Andre dokumenter mottatt fra kommunen: - Tegninger datert 28.09.1987.

  Vei, vann og avløp
  Vann: Takvann Avløp: Septiktank Vei: Privat til offentlig vei

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse - frittliggende. Reguleringsplan: Planid: 2014013 Plannavn: Geilane Hyttefelt Plantype: Detaljregulering Ikrafttredelse: 29.04.2021 - Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse - frittliggende. Hensynnsoner i reguleringsplanen: Bevaring naturmiljø. Delareal 474 m2. Flomfare. Delareal 40 m2. Reguleringsplaner under arbeid: Planid: 12352014013 Plannavn: Geilane hyttefelt Plantype: Detaljregulering Kommuneplan: Planid: 12352019004 Plannavn: Kommuneplan for Voss herad 2020-2032 Plantype: Kommuneplanens arealdel Ikrafttredelse: Endelig vedtatt arealplan - Arealet er avsatt til fritidsbebyggelse.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 43 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 750 000,00))   60 792,- (Omkostninger totalt)   1 810 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  60792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 3% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke kommunale opplysnger kr 5 900,-, markedspakke kr 17 900,-, prospekter kr 1 500,-, tilretteleggingsgebyr kr 15 900,- oppgjørshonorar kr 6 500,- og visninger kr 3 500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 49 900,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg og et vederlag for utført arbeid på kr 10 000,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Edvin Bårdsen

Megler

Edvin Bårdsen

41 12 21 19

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev