aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Eliløkken 6!

BØRSA Eliløkken 6

Børsa - Meget tiltalende rekkehus ved sjøkanten. Tre soverom. Elbillader.

 • kr 4 490 000
 • BRA 111 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 490 000
 • Omkostningerkr 125 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 615 292
 • ObjektstypeRekkehus
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 021
 • Soverom3
 • ArealP-rom 101 m²
 • Tomt1 275 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 112 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 490 000,00))   125 292,- (Omkostninger totalt)   4 615 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Flott rekkehus med attraktiv beliggenhet ved sjøen. Boligen ble oppført i 2021 og holder gjennomgående tiltalende og moderne standard, med lyse farger og fin planløsning. Her kan man bo enkelt uten store vedlikeholdsbehov, samtidig som man kan nyte sol og sjøutsikt fra terrasser på begge sider. Lader for elbil installert. Flotte omgivelser med sjøen og båthavna som nærmeste nabo; et ypperlig utgangspunkt for rekreasjon med maritime vibber. Samtidig er det bare en drøy kilometer til sentrum av Børsa med godt servicetilbud. Boligen inneholder: 1. etasje: Entré, gang, bad, vaskerom, 3 soverom og bod. 2. etasje: Stue og kjøkken. I tillegg har boligen to utvendige boder. Velkommen til visning!

Eliløkken 6, Trøndelag

 • Tomt
  1275m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles tomt for sameiet.

  Beliggenhet
  Sentral beliggenhet i sjøkanten på Elistranda i Børsa. Kort vei til Børsa sentrum hvor en finner bl.a. butikker, bank, rådhus, apotek, legesenter, bensinstasjon, båtmarina, skole og barnehage. I nærmiljøet finnes gode turmuligheter både langs med sjøen samt skogsstier og vei. Fredly folkehøgskole ligger kort gange unna, og tilbyr rimelig medlemskap i sitt treningsstudio. Fra Børsa er det ca. 20 minutter kjøring med bil til Rosten med kjøpesentra og rikelige servicetilbud, samt ca. 30 minutter til Trondheim sentrum. Orkanger med godt servicetilbud ligger bare 10 minutter unna. Børsa kan by på godt kollektivtilbud og ligger i takstsone Stor-Trondheim, noe som betyr bussbillett til "bytakst". Kommunen kan by på et bredt aktivitetstilbud, og i Børsa finner vi bl.a. gressbane, kunstgressbane og friidrettsanlegg. Børsa fikk høsten 2015 ny og moderne barneskole, og i tilknytning til denne åpnet også en ny idrettshall/flerbrukshall. Børsa kan også skilte med egen marina for småbåter, og denne ligger bare et liten spasertur unna.

  Adkomst
  Ta av E39 i Børsa, kjør gjennom sentrum og ned til FV800 (gamle E39). Sving så venstre inn på FV800 og følg veien i ca. 1 km. Ta deretter ned til høyre og hold høyre forbi "Orkla Sparebank Indoor". Eliløkken Sjøside vil da åpenbare seg, og boligen ligger lett synlig på venstre side.

  Skolekrets
  Børsa barneskole og Skaun ungdomsskole (Børsa).

  Byggemåte
  Rekkehus er oppført 2021 Rekkehuset er oppført på støpte plate på grunn. Veggkonstruksjon er oppført i tre, utvendig kledd med trepanel. Taket har flatt tak og er tekket med papp. Etasjeskille er et tre bjelkelag. Vinduer av isolerglass, 2/3-lags.

  Innhold
  1. etasje: Entré, gang, bad, vaskerom, 3 soverom og bod. 2. etasje: Stue og kjøkken. Carport og to utvendige boder.

  Standard
  1. etasje: Entré/gang: Flis på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Gulvvarme. Downlights. Vaskerom: Belegg på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Opplegg til vaskemaskin. Sikringsskap, VVB, ventilasjonsaggregat. Bad: Flis på gulv og flis på vegger. Malt overflate i himling. Gulvvarme. Downlights. Dusjhjørne, vegghengt toalett og servant med over- og underskap. Bod: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Trapp som himling. Soverom 1: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Soverom 2: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Soverom 3: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. 2. etasje: Stue: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Vedovn. Downlights. Kjøkken: Laminat på gulv og malt veggflater. Malt overflate i himling. Integrert stekeovn, platetopp, mikro, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Downlights. Kun integrerte hvitevarer medfølger, med mindre annet avtales.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Fiber fra Telia.

  Parkering
  Carport samt oppstillingsplasser på sameiets tomt.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 112 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 490 000,00))   125 292,- (Omkostninger totalt)   4 615 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarmingen er basert på elektrisitet og vedfyring.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter utgjør p.t. ca. kr 10 514,- pr. år. I tillegg betales det eiendomsskatt som p.t. er kr 7363,- pr. år. Skaun kommune fakturerer over fire terminer i året. Videre betales det renovasjonsavgift til ReMidt, p.t. kr 5 250,- pr. år, fordelt over fire terminer. Det gjøres oppmerksom på at avgifter kan variere avhengig av bruk. Det er installert vannmåler i boligen.

  Formuesverdi primær
  960845

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3456042

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Velforening
  Pliktig medlemskap i området velforening. Kontingent dekkes over felleskostnader.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5029/141/325/3: 09.09.2015 - Dokumentnr: 823752 - Best. om vann/kloakkledn. gjelder gjensidig rett til anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. gjelder også for senere fradelte parseller innenfor reg.plan for Eliløkken Bruk Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:5029 Gnr:141 Bnr:325 Gjelder denne registerenheten med flere 07.06.2021 - Dokumentnr: 672226 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 3 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 111/777

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest, datert 16.11.2021.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig via private stikkanlegg.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Eliløkken bruk, og er regulert til konsentrert boligbebyggelse. Det gjøres oppmerksom på at området er under utvikling, og vil bli ytterligere utbygd i fremtiden. Det samme gjelder naboeiendommen i nord, hvor det er planlagt boligutbygging. Konferer megler for nærmere informasjon.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 112 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 490 000,00))   125 292,- (Omkostninger totalt)   4 615 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  125292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingshonorar kr 14 900,-, markedsføringspakke kr 13 900,-, visninger kr 1990,-, samt dekning for alle dokumenterte utlegg. Dersom handel ikke kommer i stand, er det avtalt at oppdragsgiver skal betale alle dokumenterte utlegg. Alle beløp er inkl. mva.

Vegar Tryggvason Sommerschild

Megler

Vegar Tryggvason Sommerschild

47 24 79 47

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev