aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Gammelvegen 298!

BØRSA Gammelvegen 298

Børsa - Meget tiltalende enebolig med solrik beliggenhet. Flott dobbelgarasje med tre porter og loft.

 • kr 5 490 000
 • BRA 153 m²
 • 5 soverom
 • Prisantydningkr 5 490 000
 • Omkostningerkr 154 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 644 292
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 998
 • Soverom5
 • ArealP-rom 152 m²
 • Tomt1 016.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 490 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  137 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 490 000))

  154 292 (Omkostninger totalt)

  5 644 292 (Totalpris inkl. omkostninger)
Meget flott eiendom i landlige og familievennlige omgivelser, kun tre minutter fra sentrum av Børsa. Eiendommen ligger på en liten høyde med gode solforhold og fin utsikt mot vakkert kulturlandskap. Tilnærmet flat tomt, pent opparbeidet med asfaltert gårdsplass og fin hage med grøntareal. Rekreasjonsområder rett utenfor døra. Boligen er betydelig oppgradert i senere år, og fremstår som moderne og tiltalende, med praktisk planløsning og smakfulle løsninger. Blant annet er kjøkken, bad og vaskerom fra 2016. Samtidig ble vinduer skiftet samt rør- og el-anlegg modernisert, i tillegg til at alle flater i huset ble pusset opp. Stor dobbelgarasje med tre porter, god takhøyde og grunnflate på ca. 73 m². Elbil-lader installert. Loft med gode lagringsmuligheter. Velkommen til visning!

Gammelvegen 298, Trøndelag

 • Tomt
  1016.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Tilnærmet flat eiertomt, pent opparbeidet med asfaltert gårdsplass og hage med grøntareal.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i naturskjønne omgivelser ca. 3 km fra Børsa sentrum. Fra eiendommen har man fin utsikt utover nydelig kulturlandskap, og kort vei til marka og friluftsaktiviteter. Sentrum av Børsa kan by på godt servicetilbud, bl.a. dagligvarebutikk, apotek, barnehage, skoler og offentlige kontorer mv. Fra Børsa er det ca. 20 minutter kjøring med bil til Rosten med kjøpesenter og rikelige servicetilbud, samt ca. 30 minutter til Trondheim sentrum. Børsa ligger i takstsone Stor-Trondheim, noe som betyr bussbillett til "bytakst", og kan by på godt kollektivtilbud. Kommunen kan by på et bredt aktivitetstilbud, og i Børsa finnes bl.a. gressbane, kunstgressbane og friidrettsanlegg. Børsa fikk høsten 2015 ny og moderne barneskole, og i tilknytning til denne åpnet også en ny idrettshall/flerbrukshall. Nye Skaun ungdomsskole med tilhørende idretts- og kulturhall ble ferdigstilt i 2019. Børsa kan også skilte med egen marina for småbåter.

  Adkomst
  Se kart.

  Skolekrets
  Børsa barneskole. Skaun ungdomsskole (ligger i Børsa).

  Byggemåte
  Boligen er oppført i 1998 med krypkjeller og trekonstruksjon i etasjeskille, Huset er bygget med bindingsverk og liggende panel, samt stående panel i gavlspisser. A-takstoler med forenklet undertak med takstein som yttertekking.

  Innhold
  1. etasje: Kjøkken/stue, hall/trapperom, 2 soverom, vindfang og vaskerom 2. etasje: 3 soverom, bad, loftstue og bod.

  Standard
  1. etasje Vindfang: Flis på gulv. Malte plater på vegger. Malte gipsplater i himling. Varmekabler i gulv. Hall/trapperom: Flis på gulv. Malte plater på vegger. Malte gipsplater i himling. Varmekabler i gulv. Soverom 1: Laminat på gulv. Malte plater på vegger. Malte gipsplater i himling. Soverom 2: Laminat på gulv. MDF-plater på vegger. Malte gipsplater i himling. Vaskerom: Flis på gulv. Våtromsplater på vegger. Malte gipsplater i himling. Montert utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. VVB. Stue: Laminat på gulv. Malte plater på vegger. Malte gipsplater i himling. Vedovn. Kjøkken: Laminat på gulv. Malte plater på vegger. Malte gipsplater i himling. Kjøkken fra 2016 levert fra IKEA med slette fronter. Mekanisk avtrekk over komfyr. Platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, vinskap og kjøleskap. 2. etasje: Soverom 1: Laminat på gulv. Malte plater på vegger. Malte gipsplater i himling. Soverom 2: Laminat på gulv. Malte plater på vegger. Malte gipsplater i himling. Soverom 3: Laminat på gulv. Malte plater på vegger. Malte gipsplater i himling. Loftstue: Laminat på gulv. Malte plater på vegger. Malte gipsplater i himling. Bad: Flis på gulv og vegger. Malte gipsplater i himling. Bod: Laminat på gulv. Malte plater på vegger. Malte gipsplater i himling. Utv. garasje : Betonggulv. Malte plater på vegger og tak. Leddporter montert i 2022. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Krypkjeller: Grunnet lite lufting, ingen diffusjonssperre samt mugg på stubbloftsplatene, vurderes krypkjeller til TG2. Bad: TG2 grunnet bom under fliser. WC: Manglende dokumentasjon er grunnlag for TG2. Fremdeles dokumentasjon vurderes det til TG1.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  I dobbelgarasje samt oppstillingsplasser på egen tomt.

  Diverse
  Kommentar til areal og takstmanns konklusjon: Garasje måles til ca. 44 m². Bruksareal (BRA) 1. etasje: 97 m². Bruksareal (BRA) 2. etasje: 56 m². Bruksareal (BRA) totalt: 153 m². Primærareal (P-ROM) 1. etasje: 97 m². Primærareal (P-ROM) 2. etasje: 56 m². Primærareal (P-ROM) totalt: 152 m². Sekundærareal (S-ROM) 1. etasje: 0 m². Sekundærareal (S-ROM) 2. etasje: 1 m². Sekundærareal (S-ROM) totalt: 1 m². Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 490 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  137 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 490 000))

  154 292 (Omkostninger totalt)

  5 644 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarmingen er basert på elektrisitet og vedfyring. Det er installert luft-til-luft varmepumpe.

  Energiklasse
  C

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter utgjør p.t. ca. kr 8258,- pr. år. I tillegg betales det årlig kr 5756,- i eiendomsskatt. Skaun kommune fakturerer over fire terminer i året. Videre betales det avgift til ReMidt for renovasjon og slamtømming, p.t. hhv. kr 4000,- og 2227,- pr. år, fordelt over fire terminer. Det gjøres oppmerksom på at avgifter kan variere avhengig av bruk.

  Formuesverdi primær
  762959

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2746651

  Formuesverdi sekundær år
  2021

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5029/168/20: 30.11.1989 - Dokumentnr: 7709 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:5029 Gnr:168 Bnr:1
  01.01.2018 - Dokumentnr: 7215 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1657 Gnr:168 Bnr:20
  25.06.1997 - Dokumentnr: 3072 - Rettigheter iflg. skjøte Rettighet hefter i: Knr:5029 Gnr:168 Bnr:1
  Bestemmelse om veg
  Med flere bestemmelser


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest, datert 02.10.2013.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann, privat avløp (septik). Det gjøres for ordens skyld oppmerksom på at kommunalt avløpsnett er under etablering i området, og boligen må trolig kobles til offentlig nett når dette er ferdigstilt. Konferer megler for nærmere informasjon. Privat stikkvei fra offentlig adkomst. Det betales p.t. årlig gebyr på kr 4 000,- for veien.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel og er avsatt til LNFR. Kopi av planer med bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 490 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  137 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 490 000))

  154 292 (Omkostninger totalt)

  5 644 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  154292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Vegar Tryggvason Sommerschild

Megler

Vegar Tryggvason Sommerschild

47 24 79 47

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev