aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Håggåvegen 56!

Børsa Håggåvegen 56

Børsa - Fin enebolig med tiltalende standard og sentral beliggenhet. Garasje/carport.

 • BRA 131 m²
 • 3 soverom
 • OMKOSTNINGER121 142
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 611 142
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 008
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 125 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT751 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGB
 • 4 490 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  105 000,- (Dokumentavgift)
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  121 142,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 611 142,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
1. etasje: Entré, vaskerom, stue, kjøkken og teknisk rom.
Loft: Loftstue, 3 soverom, bad, kontor/garderobe og bod

Garasje/carport med loftsrom.

Håggåvegen 56, Trøndelag

 • 1. etasje
  Entré: Flis på gulv og panelplater på vegg. Malt overflate og downlights i himling. Gulvvarme. Trapp.

  Vaskerom: Flis på gulv og flis på vegg. Malt overflate i himling. Gulvvarme. Utstyrt med opplegg for vaskemaskin, skyllekum, servant, veggmontert wc, dusjkabinett og mekanisk avtrekk.

  Stue: Parkett på gulv og panelplater på vegg. Malt overflate og downlights i himling. Gulvvarme, varmepumpe og vedovn. Utgang til terrasse. Utgang til terrasse.

  Kjøkken: Parkett på gulv, panelplater på vegg, samt flis på vegg over benkeplate. Malt overflate og downlights i himling. Gulvvarme. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Det er integrert stekovn, platetopp og oppvaskmaskin.

  Teknisk rom: Flis på gulv og panelplater på vegg. Malt overflate i himling. Sikringsskap, rørfordelingsskap, bereder og opplegg for sentralstøvsuger.

  Loft
  Loftstue: Parkett på gulv og panelplater på vegg. Malt overflate i himling. Utgang til veranda og trapp.

  Soverom 1: Parkett på gulv og panelplater på vegg. Malt overflate i himling.

  Soverom 2: Parkett på gulv og panelplater på vegg. Malt overflate i himling.

  Soverom 3: Parkett på gulv og panelplater på vegg. Malt overflate i himling. Garderobeskap.

  Bad: Flis på gulv og flis på vegg. Malt overflate og downlights i himling. Gulvvarme. Utstyrt med servantskap, veggmontert wc, badekar og mekanisk avtrekk.

  Kontor/garderobe: Parkett på gulv og panelplater på vegg. Malt overflate i himling.

  Bod: Belegg på gulv og malt overflate på vegg. Malt overflate i himling. Ventilasjonsaggregat.

  Kun integrerte hvitevarer medfølger, med mindre annet avtales.
 • Svært sentral beliggenhet, bare 500 meter fra Børsa sentrum, hvor man finner bl.a. butikker, bank, rådhus, apotek, legesenter, bensinstasjon, skoler og barnehage.

  Fra Børsa er det ca. 20 minutter kjøring med bil til kjøpesentra og rikelig servicetilbud på Rosten, og ca. 30 minutter til Trondheim sentrum. Orkanger med godt servicetilbud ligger 10 minutter unna i motsatt retning. Børsa kan by på godt kollektivtilbud og ligger i takstsone Stor-Trondheim, noe som betyr bussbillett til "bytakst".

  Kommunen kan by på et bredt aktivitetstilbud, og i Børsa finnes bl.a. gressbane, kunstgressbane og friidrettsanlegg. Børsa fikk høsten 2015 ny og moderne barneskole, og i tilknytning til denne ligger Rossvoll flerbrukshall. Høsten 2019 ble nye Skaun ungdomsskole ferdigstilt i Børsa, og her med egen idretts- og kulturhall. Børsa kan også skilte med egen marina for småbåter.
 • Ta av E39 og kjør mot sentrum. Sving venstre ved Hammer tilhengersenter, inn på Håggåvegen. Følg veien i 500 meter, og sving venstre inn på stikkvei. Håggåvegen 56 ligger da som siste hus på venstre side.
 • Enebolig er oppført i to etasjer. Bygningen er oppført på støpt plate på mark. Veggkonstruksjon er oppført i bindingsverk, kledd med stående trepanel. Taket ehar saltaksform, tekket med betongstein. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vindu med 2-lags isolerglass.
 • Bruksareal (BRA) 1. etasje: 73 m².
  Bruksareal (BRA) Loft: 58 m².
  Bruksareal (BRA) totalt: 131 m².

  Primærareal (P-ROM) 1. etasje: 69 m².
  Primærareal (P-ROM) Loft: 56 m².
  Primærareal (P-ROM) totalt: 125 m².

  Sekundærareal (S-ROM) 1. etasje: 4 m².
  Sekundærareal (S-ROM) Loft: 2 m².
  Sekundærareal (S-ROM) totalt: 6 m².

  Garasje/carport måles til ca 20 m² på hovedplanet og ca. 26 m² gulvareal på loftet.

  Arealoppmåling er foretatt av takstmann.
  Arealmålingene måles etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling ved omsetning og/eller verdisetting av boenheter. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P- ROM) og sekundære rom (S- ROM), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.

  "Takstbransjens retningslinjer for arealmåling av boliger" utgis av Informasjonsselskapet Verdi og er også tilgjengelig på www.ntf.no og www.nitotakst.no

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1. etasje: Entré, vaskerom, stue, kjøkken.
  Loft: Loftstue, 3 soverom, bad, kontor/garderobe.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Oppvarmingen er basert på elektrisitet og vedfyring. Vannbåren varme i 1. etasje samt bad i 2. etasje. Det er installert luft-til-luft varmepumpe i boligen.
 • I garasje/carport samt oppstillingsplasser på egen tomt.
 • Offentlig via private stikkanlegg.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 880 535 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 3 169 925 per 31.12.20
 • Kommunale avgifter utgjør p.t. ca. kr 12 676,- pr. år. I tillegg betales det eiendomsskatt som p.t. er kr 7292,- pr. år. Skaun kommune fakturerer over fire terminer i året.

  Videre betales det renovasjonsavgift til ReMidt, p.t. kr 3770,- pr. år, fordelt over fire terminer.

  Det gjøres oppmerksom på at avgifter kan variere avhengig av bruk.
 • Det er utstedt ferdigattest, datert 30.11.2017. Det er også utstedt ferdigattest på garasje, datert 31.01.2018.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Det gjøres for ordens skyld oppmerksom på at deler av garasjen ligger på fellesareal 147/48.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • 1970/3395-3/66 Rettighet
  Rettighetshaver:Børsa Idrettslag
  Lnr: 2056675
  LEIEAVTALE
  LEIE-TID: 40 ÅR
  GJELDER LYSLØYPE
  BESTEMMELSER OM FORLENGELSE
  Overført fra: 1657-147/4

  Gjelder denne registerenheten med flere

  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen omfattes av Områdeplan Børsa, og er regulert til boligformål. Reguleringsplanen omfatter ubebygde områder og ny vei fra Hammersbakkan til sentrum via Moan idrettsanlegg. Reguleringsplanen med bestemmelser følger som vedlegg i komplett salgsoppgave.
 • Gnr. 147 Bnr. 47 og Gnr. 147 Bnr. 48 i Skaun kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingshonorar kr 14 900,-, markedsføringspakke kr 13 900,-, visninger kr 1990,-, samt dekning for alle dokumenterte utlegg. Dersom handel ikke kommer i stand, er det avtalt at oppdragsgiver skal betale alle dokumenterte utlegg. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Raymond Løkkeberg Harila
  Steve Andre Løkkeberg Harila
Vegar T. Sommerschild

Megler

Vegar T. Sommerschild

47 24 79 47

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev