aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Rådhusvegen 4!
Velkommen til Rådhusvegen 4!

BØRSA Rådhusvegen 4

Børsa - Tiltalende 2-roms selveier med attraktiv beliggenhet. Heis og callinganlegg.

 • kr 1 990 000
 • BRA 48 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 990 000
 • Omkostningerkr 62 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 052 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2007
 • Soverom1
 • ArealP-rom 36 m²
 • Felleskostnaderkr 2 676
 • Tomt1 291.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 49 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000,00))   62 792,- (Omkostninger totalt)   2 052 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Selveierleilighet beliggende midt i sentrum av Børsa. Gangavstand til bl.a. butikk, legekontor, apotek, frisør, bank, Skaun rådhus, skoler, barnehage og offentlig transport. Fin og lys leilighet som holder gjennomgående tiltalende standard. Leiligheten nyter godt av beliggenheten i toppetasjen, og kan by på godt med utsyn og et luftig skue mot bygda og fjorden. Stor bod rett utenfor leiligheten byr på godt med lagringsplass. Felleskostnadene må kunne sies å være lave, tatt i betraktning at bl.a. oppvarming, tv/internett og renovasjon er inkludert, og alt i alt har man her relativt lave boutgifter. Og med heis og callinganlegg i bygget, må dette kunne karakteriseres som en lettvint bopel. Leiligheten inneholder: Entré, stue, kjøkken, bad og soverom. Bod i gangen. Velkommen til visning

Rådhusvegen 4, Trøndelag

 • Tomt
  1291.5m²

  Beliggenhet
  Sameiet Rådhusplassen ligger på den mest sentrale tomten i Børsa, med butikk, apotek, skole, barnehage, frisør, legekontor, fysioterapi, bank og rådhus i umiddelbar nærhet. Området byr også på idrettsanlegg og kort vei til turmuligheter, både sommer og vinter. Den korte veien til både skog- og fjordområder gir deg en stor variasjon i turmuligheter som bl.a. jakt og fiske, friluft i form av spaserturer, sykkelturer eller joggeturer. Innen rusleavstand ligger fjorden, hvor man kan leie seg båtplass for fisketurer eller bare for å nyte havet. Det er også muligheter for bading og soling samt fiske fra land. Fra eiendommen er det ca. 3 min gange til bussen med hyppige avganger til Orkanger og Trondheim. Ca. 25 min med bil til Trondheim, og omlag 10 min til Orkanger.

  Adkomst
  Kjør E-39 fra Klett og følg E39 i sørgående retning. Ta av i Børsa, ta til høyre i krysset og følg veien rett fram. Bygget vil da ligge lett synlig på høyre side etter ca. 200 meter.

  Skolekrets
  Eiendommen sokner til Børsa barneskole og Skaun ungdomsskole (Børsa).

  Byggemåte
  Leilighetsbygg med næringslokaler i underetasje. Hovedkonstruksjonen hovedsakelig er oppført i støpt betong, kledd med fasadeplater. Taket er et saltak tekket med betongstein.

  Innhold
  4. etasje: Entré, stue, kjøkken, bad og soverom. Bod i gangen.

  Standard
  Entré: Parkett på gulv, strie på vegger, malt tak. Bad: Flis på gulv og vegger, malte plater i himling. Varme i gulv. Opplegg for vaskemaskin. Soverom: Laminat på gulv, strie på vegger og malte plater i himling. Stue: Parkett på gulv, strie på vegger og malte plater i himling. Kjøkken: Parkett på gulv, strie på vegger og malte plater i himling. Integrert oppvaskmaskin. Bod: Stor bod med inngang fra fellesgang. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2 (utdrag fra eierskifterapport): 1.1.2 Bad Overflate gulv Grunnet tilnærmet flatt gulv og bare 15 mm høydeforskjell fra sluk til ved dør og det er det som vurderes til TG 2. 1.1.3 Bad Membran, tettesjiktet og sluk Totalvurdering av membran,tettesjikt og sluk: TG 2 er satt fordi at bygningsdelen har nådd over halvparten av (10-15 år ) av normal brukstid. 6.1 WC og innvendige vann- og avløpsrør Koblingsskap er ikke montert i vegg. Lekkasje her kan få meget store konsekvenser. Manglende tetting i kjøkkenskap som er grunnlag for Tg 2. Når det gjelder ovennevnte punkt, har selger vært i kontakt med sameiet. Styreleder har uttalt at dette er sameiets ansvar, og sameiet vil følge opp saken. 

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Leiligheten har parkeringsplass på taket av p-anlegg. Det er også mulig å leie fast p-plass med eller uten motorvarmer innendørs i kommunens p-anlegg, og det koster iflg. Skaun kommunes gebyrregulativ for 2019 hhv. 3100,- og 2500,- pr. år. Skaun kommune administrerer ordningen, og megler tar intet ansvar for at det til enhver tid finnes ledig plass i p-anlegget.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 49 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000,00))   62 792,- (Omkostninger totalt)   2 052 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarmingen er basert på elektrisitet og sentralvarme.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  11349

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter utgjør p.t. ca. kr 11 349,- pr. år. I tillegg betales det eiendomsskatt som p.t. er kr 2668,- pr. år. Skaun kommune fakturerer over fire terminer i året.

  Formuesverdi primær
  382340

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1376423

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Sameiebrøk
  36/2211

  Felleskostnader pr. mnd
  2676

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnader dekker bl.a. energikostnader (à konto), renovasjon, tv/internett, bygningsforsikring og diverse drift/vedlikehold.

  Om sameiet
  Sameiet rådhusplassen ble stiftet den 24.04.2008, og består av 16 leiligheter og en næringsdel på 5 enheter. Sameiet er registrert i Brønnøysund med org.nr. 993091081.

  Vedtekter/husordensregler
  Vedtekter og husordensregler ligger som vedlegg i komplett salgsoppgave.

  Dyrehold
  Dyrehold må godkjennes av styret. Se for øvrig vedtekter.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 10.04.2008 - Dokumentnr: 286961 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 16 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 36/2211

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse, datert 08.05.2008.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig via private stikkanlegg.

  Regulerings- og arealplanner
  Iht. reguleringsbestemmelsene er eiendommen regulert til kombinert formål, bolig/næring. Kjeller og 1. etg. inneholder næring, mens 2.-4. etg. inneholder boliger. Kopi av planer med bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 49 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000,00))   62 792,- (Omkostninger totalt)   2 052 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  62792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 900-, markedsføringspakke kr 13 900 og visninger kr 1990,- samt dekning for alle dokumenterte utlegg. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle dokumenterte utlegg. Alle beløp er inkl. mva.

Vegar Tryggvason Sommerschild

Megler

Vegar Tryggvason Sommerschild

47 24 79 47

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev