aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Rønningslia 15!
Velkommen til Rønningslia 15!

BØRSA Rønningslia 15

Børsa - Meget tiltalende enebolig med fin beliggenhet i rolige og barnevennlige omgivelser. Romslig tomt på 1147 kvm.

 • kr 5 190 000
 • BRA 155 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 5 190 000
 • Omkostningerkr 146 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 336 792
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2005
 • Soverom4
 • ArealP-rom 150 m²
 • Tomt1 146.9 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 190 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 129 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 190 000,00))   146 792,- (Omkostninger totalt)   5 336 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 2. etasje
Meget flott enebolig beliggende i et veletablert, lite trafikkert og utpreget familievennlig boligområde. Boligen fremstår som velholdt og moderne, og har et spennende arkitektonisk uttrykk både inn- og utvendig. Romslig tomt med pent opparbeidet uteområde bestående av terrasser og en frodig og grønn hage. I umiddelbar nærhet finner man mangfoldig utfartsterreng, og på vinterstid har man skiløype og skøytebane like i nærheten. Boligen inneholder: 1. etasje: 2 stuer, kjøkken, soverom, vaskerom, gang, bod. 2. etasje: 3 soverom, bad, loftstue. Garasje og delvis isolert bod/anneks. Velkommen til visning!

Rønningslia 15, Trøndelag

 • Tomt
  1146.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Romslig eiertomt, meget pent opparbeidet med gårdsplass, gangsti og en frodig hage med plen og prydbusker.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et etablert og barnevennlig boligområde like ovenfor Børsa sentrum i Skaun kommune. Fra eiendommen har man fin utsikt over bygda og deler av fjorden. Kort vei til marka og friluftsaktiviteter. Ca. 2 km til butikker, offentlige kontorer og bussholdeplass med godt rutetilbud både i retning Trondheim og Orkanger. Børsa ligger i takstsone Stor-Trondheim, noe som betyr bussbillett til "bytakst". Med bil tar man seg til Trondheim på ca. 30 minutter, mens Orkanger er ca. 10 minutter unna. Barnehage, barneskole og ungdomsskole ligger kort gangavstand unna, og ved skolene finner man også idrettsanlegg med gressbane, kunstgressbane og friidrettsanlegg. Børsa fikk ny barneskole med fullverdig idretthall høsten 2015. Høsten 2019 åpnet nye Skaun ungdomsskole med tilhørende idretts- og kulturhall. Børsa kan også skilte med egen småbåthavn.

  Adkomst
  Se kart.

  Skolekrets
  Eiendommen sokner til Børsa barneskole og Skaun ungdomsskole (Børsa).

  Byggemåte
  Enebolig er oppført i to etasjer. Fundamentert på støpt ringmur. Veggkonstruksjon er oppført i tre og er kledd med stående panel. Taket er et saltak og er tekket med betongstein. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass.

  Innhold
  1. etasje: 2 stuer, kjøkken, soverom, vaskerom, gang, bod. 2. etasje: 3 soverom, bad, loftstue. Garasje og bod/anneks.

  Standard
  1. etasje Stue 1: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt panel i himling. Panelovn og vedovn. Utgang til terrasse. Stue 2: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt panel i himling. Panelovn. Kjøkken: Parkett på gulv, og malt overflate på vegger. Glassplate over benk bak stekesonen. Malt panel i himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen og opplegg for oppvaskmaskin. Det er integrert platetopp og stekovn. Soverom: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt panel i himling. Panelovn. Vaskerom: Flis på gulv og malt overflate på vegger. Malt panel i himling. Gulvvarme. Utstyrt med bereder, mekanisk avtrekk, opplegg for vaskemaskin, rørfordelingsskap, skyllekum, stoppekran og wc. Gang: Flis på gulv og malt overflate på vegger. Malt panel i himling. Gulvvarme. Skyvedørsgarderobe og sikringsskap. Bod: Laminat på gulv og panel på vegger. Panel i himling. 2. etasje Soverom 1: Parkett på gulv, og malt overflate og malt panel på vegger. Malt panel i himling. Utgang til takterrasse. Soverom 2: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt panel i himling. Soverom 3: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt panel i himling. Panelovn. Bad: Flis på gulv og flis på vegger. Malt panel og downlights i himling. Gulvvarme. Utstyrt med dusjhjørne, mekanisk avtrekk, servant, servantskap og wc. Loftstue: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt panel i himling. Panelovn. Trapp. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2 (utdrag fra eierskifterapport): 10.2.2 Bad - Overflate - gulv Bom under fliser. Defekte fuger i dusjsone. Dusjhjørnets gulvskinne avgrenser sluket fra øvrige tappesteder i rommet og gulvskinnen er høyere enn fuktsikring ved dørterskel. 10.2.3 Bad - Membran, tettesjiktet og sluk Membran er ikke klemt med tettering i sluk. Membran har løsnet i sluk og ved høy vannstand i sluk så kan det flyte over og komme ut i konstruksjonen. 13.2 Varmtvannsbereder Grunnet alder vurderes bereder til TG 2. Varmtvannbereder har nådd over halvparten av normal brukstid.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Hybridfiber fra Telenor. Det opplyses også at Svorka er igang med etablering av fiber i området, ta kontakt med Svorka for status.

  Parkering
  I garasje samt oppstillingsplasser på egen tomt.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 190 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 129 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 190 000,00))   146 792,- (Omkostninger totalt)   5 336 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarmingen er basert på elektrisitet og vedfyring.

  Energiklasse
  D

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter utgjør p.t. ca. kr 16 982,- pr. år. I tillegg betales det eiendomsskatt som p.t. er kr 9 126,- pr. år. Skaun kommune fakturerer over fire terminer i året. Videre betales det renovasjonsavgift til ReMidt, p.t. kr 6 500,- pr. år, fordelt over fire terminer. Det gjøres oppmerksom på at avgifter kan være avhengig av bruk.

  Formuesverdi primær
  1177896

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4240426

  Formuesverdi sekundær år
  2021

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5029/145/66: 16.02.2004 - Dokumentnr: 756 - Bestemmelse iflg. skjøte Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
  16.02.2004 - Dokumentnr: 755 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:5029 Gnr:145 Bnr:1
  22.11.2011 - Dokumentnr: 970758 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet:
  Knr:1657 Gnr:145 Bnr:143
  01.01.2018 - Dokumentnr: 227391 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1657 Gnr:145 Bnr:66


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest, datert 11.04.2005.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig via private stikkanlegg.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringsplaner m/bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut, men det er kun én bruksenhet i boligen.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 190 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 129 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 190 000,00))   146 792,- (Omkostninger totalt)   5 336 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  146792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Vegar Tryggvason Sommerschild

Megler

Vegar Tryggvason Sommerschild

47 24 79 47

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev