aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Stensrudhavna 46A/B - en svært tiltalende enebolig med familievennlig planløsning og utleiedel.
Velkommen til Stensrudhavna 46A/B - en svært tiltalende enebolig med familievennlig planløsning og utleiedel.

BRANDBU Stensrudhavna 46A/B

Lekker og familievennlig enebolig (305 m²) fra 2016 | Solrike uteplasser, stor hage og 2-roms hybelleil. Vannbåren varme

 • kr 6 800 000
 • BRA 305 m²
 • 5 soverom
 • Prisantydningkr 6 800 000
 • Omkostningerkr 187 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 987 042
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2016
 • Soverom5
 • ArealP-rom 254 m²
 • Tomt1 321.7 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 6 800 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 170 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 800 000,00))   187 042,- (Omkostninger totalt)   6 987 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Plantegning - 2 etasje.
Når du velger et hjem velger du også nabolag og nærområde. Boligen i Stensrudhavna 46A ligger i et rolig og barnevennlig boligområde ca.1,8 km fra Brandbu sentrum i Gran kommune. Her har du kort avstand til barnehage, skoler i alle trinn, aktivitetstilbud, dagligvarebutikker og naturen - perfekt for en barnefamilie. Boligen har enkel adkomst, stor terrasse og en solrik hage med boltreplass for liten og stor. Inne i boligen er det lagt vekt på komfort og kvalitet, med en luftig og familievennlig planløsning og vannbåren varme. Boligen går over 2 plan og har utleiedel med egen inngang i 1.etg. Hoveddelen byr på kjøkken og stue i delvis åpen løsning, hall, vaskerom, wc og lekkert bad i 1. etasje. I øverste etasje ligger 4 soverom (ett med walk-in og balkong), delikat bad og loftstue.
Plantegning - 1 etasje. På høyre side av boligen er det utleieleilighet med egen inngang.

Stensrudhavna 46A/B, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  1. etasje: 131 kvm Hoveddel
  1. etasje: 42 kvm Utleiedel
  2. etasje: 132 kvm Hoveddel
  Primærrom
  1. etasje: 127 kvm
  2. etasje: 127 kvm  Tomt
  1321.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Eierform: Eiet tomt Flat og pent opparbeidet tomt med gressplen med fin beplantning og god plass til aktivitet og lek. Boligen har gruset gårdsplass med mulighet for parkering av flere biler.

  Beliggenhet
  Eiendommen har fin og solrik beliggenhet i et godt etablert og sentrumsnært boligfelt i Stensrudhavna, ca. 1,5 km fra Brandbu sentrum. Brandbu er et rolig og barnevennlig tettsted som bla tilbyr butikker, dagligvareforretninger, restauranter, treningssenter, fotballbane, kino m.m. Fra boligen er det trygg og kort gangavstand via skolevei til Brandbu barneskole og ungdomsskolen som ligger ved siden av. Ved skolene ligger også Brandbu stadion med fotballbane og friidrettsanlegg. For de med barnehagebarn er det flere kommunale barnehager i nærheter Ca. 3 min gange fra ytterdøren ligger bussholdeplassen "Dalesvingen Briskebyen" med linjenen 103, 455, 458 og 460, som bla tar deg til Gran, Gjøvik og Lillehammer. Togstasjonen med hyppige avganger både til Oslo og Gjøvik ligger ca. 3,5 km fra eiendommen. Med bilen bruker du ca. 1 time til Oslo sentrum, og ca. 45 min til Oslo Lufthavn. Ellers er det svært gode tur- og friluftsmuligheter i nærområdet, som blant annet skiløyper på Lygna, fine turstier og båtliv på Randsfjorden. Lygnasæter (Lygna) i Gran i Innlandet er et gjennomfartssted for bilister langs riksvei 4 og er et populært utfartssted for gåturer og skiturer. Lygna ligger på Hadelandsåsen mellom Hadeland og Toten, drøyt 620 meter over havet. På stedet finnes hotell, kafeteria, storkiosk, campingplass og et nasjonalt anlegg for langrenn og skiskyting. På grunn av høyden over havet er Lygna særdeles snøsikkert og er omringet av et stort og velpreparert løypenett, brukervennlig i både sommer- og vinterhalvåret. Se vedlagte nabolagsprofil i prospektet for ytterligere informasjon om nærområdet.

  Adkomst
  Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen. Det vil også bli skiltet med visningsskilter fra Proaktiv Eiendomsmegling til annonserte visninger. Velkommen til visning!

  Bebyggelse
  Området består primært av eneboliger og flermannsboliger.

  Barnehage/skole/fritid
  Fra boligen er det trygg og kort gangavstand via skolevei til Brandbu barneskole og ungdomsskolen som ligger ved siden av. For de med barnehagebarn er det flere kommunale barnehager i nærheten.

  Skolekrets
  Brandbu barneskole og ungdomskole.

  Byggemåte
  Takstmann har gjennomgått boligen og gjort vurderinger på en tilstandsgrad fra 1 til 3. Graderingene er som følger: Tilstandsgrad 0, TG0: Ingen avvik. Tilstandsgrad 1, TG1: Mindre avvik. Tilstandsgrad 2, TG2: Vesentlige avvik og mindre avvik som etter NS 3600 gir TG2. Tilstandsgrad 3, TG3: Store eller alvorlige avvik. TGIU: Ikke tilgjengelig for undersøkelse. TG2 (Avvik som kan kreve tiltak): Taktekking: Takstein må skjæres i gradrenne. Balkong: Eiers opplysning: Liten utetthet under balkong mot nord. Det opplyses på generelt grunnlag at altan over boligrom er en risikokonstruksjon som erfaring viser kan ha hyppige skadefrekvenser. Etasjeskille/ gulv mot grunn: Knirk er observert. Innvendige trapper: Noe knirk i trapp. Bad, utleiedel: Riss i servant. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold. Tekniske installasjoner: Begrenset oppvarmingsmulighet om strøm blir borte. Vannbåren varme: Det har ikke vært avholdt service på anlegget senere år. Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk. På byggetegningene er det ikke tegnet inn 2 vinduer i spisestue i hoveddel. I følge takstmann har det ingen betydning. Enkel bygningsbeskrivelse: - Taktekking av betongtakstein. - Vindski og toppbord i tre. - Utvendige beslag og takrenner/nedløp i metall. - Mønet skråtak i tre. - Kaldt loft. - Luftespalter ved raft. - Yttervegg i trekonstruksjon. Liggende utvendig trekledning. Fasadeplater. Innvendige overflater: Gulv: Laminat, belegg og fliser. Vegger: Malte plater og fliser. Himling: Malte plater. Takhøyde: Målt takhøyde 2. etasje: Varierende, målt 2,38 og 2,41 m. Målt takhøyde 1. etasje: Varierende, målt 2,58 og 2,41 m. Målt takhøyde 1. etasje: utleiedel: Varierende, målt 2,41 og 2,20 m. Vinduer og dører: Trevinduer med 3-lags isolerglass kledd utvendig med aluminium (TG1). Ytterdører i tre med 3-lags isolerglass (TG1). Tilnygg/modernisering: 2022 - Utført av firma og som egeninnsats. Bad første etasje. Baderomsplater montert av eier. 2022 - Utført som egeninnsats. Pusset og lakket heltre benkeplater på kjøkken. 2022 - Utført som egeninnsats. Malt alle vegger og himlinger første og andre etasje. 2022 - Utført av firma. Ny himling teknisk rom. 2021 - Utført av firma. Dryppstopp balkong. 2021 - Utført av firma. Service sentralstøvsuger. 2020 - Utført av firma og som egeninnsats. Lagt belegningsstein ute. 2016 - Utført av firma. Trykktestet ferdig bolig. (Opplyst av selger) Se eiers egenerklæringskjema for mer informasjon om oppgradering/modernisering. Se vedlagt tilstandsrapport avholdt 04.07.22, hvor ovennevnte opplysninger er hentet fra, for nærmere teknisk beskrivelse av eiendommen.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Tilnygg/modernisering: 2022 - Utført av firma og som egeninnsats. Bad første etasje. Baderomsplater montert av eier. 2022 - Utført som egeninnsats. Pusset og lakket heltre benkeplater på kjøkken. 2022 - Utført som egeninnsats. Malt alle vegger og himlinger første og andre etasje. 2022 - Utført av firma. Ny himling teknisk rom. 2021 - Utført av firma. Dryppstopp balkong. 2021 - Utført av firma. Service sentralstøvsuger. 2020 - Utført av firma og som egeninnsats. Lagt belegningsstein ute. 2016 - Utført av firma. Trykktestet ferdig bolig. (Opplyst av selger) Se eiers egenerklæringskjema for mer informasjon om oppgradering/modernisering.

  Innhold
  Boligen går over to plan og består av: 1. etasje: Hall m/trapp, wc, vaskerom, bad, stue/ kjøkken og teknisk rom. Utleiedel (1. etasje): Bad, soverom, stue/kjøkken og gang. 2. etasje: Stue, 4 soverom, bad og bod. Balkong mot nord og sør. Terrasse mot vest, sør og nord.

  Standard
  En gjennomgang av boligens rom: Boligen holder høy standard, har god og praktisk planløsning og vannbåren varme i gulvet. 1. etasje: Entré og hall: Det er i hallen førsteinntrykket dannes og i denne boligen er det svært tiltalende. Dette er et romslig velkomstrom med plass til ytterbekledning og skotøy for hele familien. Det er montert skyvedørsgarderobe med speilfronter og på veggene er det plass til knaggrekke, kommode og skohylle om ønskelig. Interiøret er av smakfull karakter med moderne fargekombinasjoner som harmonerer med stilen i øvrige rom. Dekorative og mørke gulvfliser med underliggende varme, og downlightsbelysning i himling som gir gode lysforhold. Inngangsdøren er hvitmalt med stort glassfelt, og ved siden av er det vinduer som bidrar med ytterligere lysinnslipp. Et godt sted å komme hjem til! Baderom: Boligen har totalt to baderom, ett toalettrom samt et separat vaskerom som passer ypperlig for en barnefamilie. I tilknytning til hallen ligger et gjestetoalett med baderomsplater i lun blåtone og lyst laminatgulv. Rommet er utstyrt med veggmontert wc, servantskap med hel servant nedfelt, og speil over. Baderommet er beliggende på motsatt side av hallen, og er innredet med downlights i himling, moderne baderomsplater og praktisk gulvbelegg med behagelig varme. Langs den ene veggen er det montert en stor skuffeseksjon med heltre benkeplate og stilig bolleservant og kran i sort utførelse. Over servanten er det stort, rundt speil med sort ramme og stikkontakt som skaper et rent og helhetlig uttrykk. Videre har badet vegghengt toalett, og dusjhjørne med innfellbare glassdører og regnfallsgarnityr. To store vinduer på ytterveggen sørger for et lyst og hyggelig rom, tross de mørke detaljene. Mekanisk avtrekk, ventil i himling, og tilluft i dør. Vaskerom: Vegg i vegg med baderommet ligger et separat vaskerom med skapinnredning, utslagskum nedfelt i benk, og plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Rommet har hvite baderomsplater på veggene, og på gulvet er det praktisk belegg som tåler vann. Vaskerommets plassering til entreen er svært hendig for familier med barn, da ungene kan dra av seg de våte dressene før de løper videre inn i boligen. Det er varme i gulvet, mekanisk avtrekk og ventil i himling. Innenfor vaskerommet er det bod med god oppbevaringsplass. Stue, spisestue og kjøkken: Fra hallen er det tofløyet og lekker dør inn til stuen. Ny eier kan glede seg over en innbydende stueløsning med plass til flere soner for hygge, avslapping og samvær. Stuen har en fin utforming noe som gir fleksibilitet i forhold til møblering og det er god plass til flere sittegrupper, bokhyller og mediemøblement - uten at man trenger å velge bort noe. Fra stuen er det åpen løsning til spisestue og kjøkken. Her er det god plass til et langbord hvor man kan nyte de hverdagslige måltidene, og be inn gjester til middagsselskap. Allrommeter i likhet med hallen malt i sort og har lyst og slitesterkt laminatgulv som er praktisk for barnefamilier. I stuedelen er det dimbare downlights i himlingen. Gjennom balkongdøren i stuen kommer du ut til en steinlagt uteplass og videre ut i hagen. Eneboligen kan by på et stort, stilrent og klassisk kjøkken. Kjøkkenet er virkelig et samlingspunkt i boligen. Den store kjøkkenøyen er midtpunktet og skaper en pol å bevege seg rundt, samtidig som den bidrar til ekstra arbeidsflate og oppbevaringsmuligheter. Langs veggene det takhøy innredning med profilerte fronter i hvitt, og skap med lekre glassdører og innebygget belysning. Plassen er utnyttet til det maksimale med svært god skap -og skuffeplass i alle hjørner. Benkeplaten er i heltre, og skaper et helhetlig og lyst uttrykk. Stor oppvaskkum med ettgreps kjøkkenkran er nedfelt. Over benken er det to store vinduer som gir god innslipp av lys, og en hyggelig utsikt mot hagen. Videre er veggene mellom benk og overskap dekt med lyse fliser, og det er montert stikkontakt for kjøkkenutstyr i hendig plassering. Kjøkkenet er komplett utstyrt med integrert platetopp, ventilator og komfyrvakt i egen sone, oppvaskmaskin under benk, kjøleskap, og mikro og stekeovn i praktisk arbeidshøyde. Det er montert downlights i himlingen. Med den store spiseplassen i tilknytning, er virkelig kjøkkenet en naturlig samlingsplass hvor selskap og småprat kommer i sentrum. 2. etasje: Opp trappen fra hallen kommer du til boligens 2. etasje med ytterligere en stue og utgang til stor og solrik terrasse. I stuen er det god plass til en avslappende sofagruppe med tilhørende mediemøblement. Et perfekt rom når barna skal ha venner på besøk, eller en ekstra tv-stue adskilt fra resten av huset. Fra stuen er det utgang til en stor og solrik terrasse med flott utsyn mot nabolaget. Terrassen er svært romslig og har god plass til ulike sosiale soner med lounge, spisebord, grill, og solsenger på de varmeste sommerdagene. Her kan du enkelt be inn til hyggelige sammenkomster med venner og familie. Terrassen har tregulv og er innrammet med rekkverk - noe som gir en skjermet og privat uteplass. Soverom: Meget familievennlig enebolig med totalt fire soverom, hvorav alle fire har fin beliggenhet til hverandre i 2. etasje. Alle soverommene er romslige med god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeløsning. Veggene er malt i lyse farger, med fine kontrastvegger i ulike farger. I himlingen langs veggene er det montert downlights, og det er i tillegg mulighet for taklamper hvis ønskelig. Hovedsoverommet har tilliggende garderoberom/walk-in closet for oppbevaring av klær og tilbehør, som i dag er innredet som arbeidsrom. Fra garderoben er det utgang til egen balkong med plass til en liten sittegruppe. Mellom soverommene i 2. etasje er det ekstra rom/bod med plass til kontor eller plassbygd garderobeløsning- alt etter behov. Baderom: Baderommet i 2. etasje fremstår som svært tiltalende med 30x60 fliser i lyse og moderne toner, og en dekorativ vegg med smale fliser som bryter med linjene. I gulvet er det underliggende varme som sørger for en lun start på dagen. I himlingen er det downlights som kan dempes for en ekstra behagelig stemning på kveldstid. Ønsker du å nyte kveldene til det fulle, kan du tappe deg et deilig bad, tenne lys og nyte utsikten over området fra de store vinduene. Videre er rommet innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne, stor baderomsinnredning med praktiske skuffer, og heldekkende servant med plass til å sette fra seg sminkevesken. Over servanten er det stort speil med integrert belysning, i hele benkens bredde, og på høyre side er det høyskap med plass til håndklær - Dette er et bad med plass til hele familien. Utleiedel (1. etasje): I 1. etasje er det etablert utleieleilighet med egen inngang. Leiligheten har adkomst fra siden av huset, og gir et godt inntrykk med romslig entré med garderobeskap for oppbevaring av yttertøy. Innenfor entreen er det stue og kjøkken i åpen løsning, med plass til sofagruppe og et lite spisebord i tilknytning til kjøkkenet. Langs veggen er det hvit innredning med profilerte fronter, og integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, ventilator, oppvaskmaskin under benk, og kjøleskap på enden. Allrommet har lyst laminatgulv og hvitmalte panelvegger. Leiligheten har videre et hyggelig soverom med plass til dobbeltseng og nattbord. Det er montert garderobeskap for oppbevaring av klær, og det er i tillegg plass til kommode langs veggen. Innenfor soverommet er det lekkert baderom med lyse, flislagte overflater og underliggende gulvvarme. I dusjsonen er det mosaikkfliser i samme farge. Badet er innredet med hvit baderomsinnredning med heldekkende servant og stort speil. Det er vegghengt toalett og dusjhjørne med plassbesparende glassdører. Badet har opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk ventil på vegg, og tilluft i dør.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  2022 - Utført av firma og som egeninnsats. Bad første etasje. Baderomsplater montert av eier. 2022 - Utført som egeninnsats. Pusset og lakket heltre benkeplater på kjøkken. 2022 - Utført som egeninnsats. Malt alle vegger og himlinger første og andre etasje. 2022 - Utført av firma. Ny himling teknisk rom. 2021 - Utført av firma. Dryppstopp balkong. 2021 - Utført av firma. Service sentralstøvsuger. 2020 - Utført av firma og som egeninnsats. Lagt belegningsstein ute. 2016 - Utført av firma. Trykktestet ferdig bolig. (Opplyst av selger) Se eiers egenerklæringskjema for mer informasjon om oppgradering/modernisering. Se vedlagt tilstandsrapport avholdt 04.07.22, hvor ovennevnte opplysninger er hentet fra, for nærmere teknisk beskrivelse av eiendommen.

  Parkering
  Flere biloppstillingsplasser på egen tomt.

  Forsikringsselskap
  If

  Polisenummer
  1903084

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Alt1: Selger har foretatt radonmåling og målinger viser en verdi på .... Bg/m3. Alt2: Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 800 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 170 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 800 000,00))   187 042,- (Omkostninger totalt)   6 987 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Oppvarming består av vannbåren varme, elektriske varmekabler og strøm. Boligen har balansert ventilasjon.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  33108

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  1794384

  Formuesverdi primær år
  2022

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3446/105/326: 28.01.2009 - Dokumentnr: 63668 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3446 Gnr:105 Bnr:1
  01.01.2020 - Dokumentnr: 761281 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0534 Gnr:105 Bnr:326


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det forligger ferdigattest for "Enebolig med hybelleilighet", datert 04.07.2022. Ferdigattest er en sluttattest fra bygningsmyndighetene om at et søknadspliktig tiltak er ferdigstilt. At evt. ferdigattest / midl. brukstillatelse eksisterer, gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent. Boligen er registrert med egen utleiedel i Statens Kartverk.

  Vei, vann og avløp
  Vei: Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst. Vann: Offentlig vannforsyning via private stikkledninger. Avløp: Offentlig avløp via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Området er regulert til bolig med frittliggende småhusbebyggelse ihht. Reguleringsplan for Stensrudhavna. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Boligen har godkjent utleiedel i deler av 1. etasje. Hybelleilighet er utleid. Det foreligger kontrakt mellom utleier og leietaker. Begge parter har 3 mnd oppsigelsestid. Det er krav til forsvarlige radonnivåer på utleieboliger. I de tilfeller hvor det ikke særskilt er opplyst at selger har kunnskap om eiendommens radonnivå må kjøpere som ønsker å leie ut hele eller deler av eiendommen, særskilt være oppmerksom på at de overtar ansvaret for den usikkerheten dette medfører. Se http://www.nrpa.no for nærmere informasjon.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Ikke aktuelt for denne eiendommen.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 800 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 170 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 800 000,00))   187 042,- (Omkostninger totalt)   6 987 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  187042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10 000 000,-. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringen ligger alltid med som en del av salgsprospektet. Boligselgerforsikringen sikrer at selger er søkegod og en motpart som håndterer eventuelle reklamasjoner faglig og ryddig. Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10 000 000,-. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringen ligger alltid med som en del av salgsprospektet. Boligselgerforsikringen sikrer at selger er søkegod og en motpart som håndterer eventuelle reklamasjoner faglig og ryddig. Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast provisjon kr. 37.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 15 000-, oppgjørshonorar kr. 6.300,-, visninger kr. 2.250,- og markedsføringspakke kr. 15.000,-

Heidi Anett Larsen

Megler

Heidi Anett Larsen

98 84 98 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev