aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Holtet 20 og 22!
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Holtet 20 og 22!

BRÅRUD Holtet 20 og 22

Stor familiebolig med barnevennlig beliggenhet. Anneks for utleie! Dobbel garasje. Flere vinterhager og fine uteområder!

 • kr 6 290 000
 • BRA 337 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 6 290 000
 • Omkostningerkr 174 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 464 292
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1980
 • Soverom4
 • ArealP-rom 260 m²
 • Tomt958 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 6 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 157 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 290 000,00))   174 292,- (Omkostninger totalt)   6 464 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1.etasje
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere en stor, innholdsrik og familievennlig enebolig med meget attraktiv beliggenhet på Brårud. Boligen er fra 1980 men påbygget i 2002 og ellers løpende vedlikeholdt og fornyet gjennom årene. Inneholder bla. i 1.etasje 3 soverom, bad, store stuer og stort kjøkken. I kjelleretasjen er det vaskerom med dusj, kjellerstue og flere rom innredet som soverom. Det er oppført eget anneks i 2010 som leies ut som en 2-roms leilighet! Ellers er det stor dobbeltgarasje, utvendig bod og meget flotte uteområder og terrasser med vinterhager og utekjøkken. Her kan man trives ute både på sommer- og vinterestid! Fra boligen er det gangavstand til privat barne- og ungdomsskole på feltet (Hoppensprett) samt barnehage og matbutikk. Velkommen til visning!
Velkommen inn! Fra inngangen kan du gå rett inn i spisestuen og kjøkkenet

Holtet 20 og 22, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Hovedhus
  Bruksareal
  Kjeller: 92 kvm Kjelleretasje
  1. etasje: 135 kvm Hovedetasje
  Primærrom
  Kjeller: 81 kvm Primæareal består av: kjellerstue, vaskerom og 2 rom innredet som soverom
  1. etasje: 135 kvm Entre, gang, bad, 3 soverom, stue, kjøkken og peisestue.
  Sekundærrom
  Kjeller: 11 kvm

  Anneks / utleiebolig
  Bruksareal
  1. etasje: 47 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 44 kvm Primærareal består av: Entre/gang, bad, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.
  Sekundærrom
  1. etasje: 3 kvm

  Garasje og uteboder
  Bruksareal
  1. etasje: 63 kvm Garasje 44kvm Utebod 1 12kvm Utebod 2 7kvm  Tomt
  958m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten har et asfaltert ankomstområde og en flott opparbeidet gressplen som er godt beplantet.

  Beliggenhet
  Eiendommen er beliggende i et rolig og barnevennlig boligfelt på Brårud i Nes kommune. Her bor man i et hyggelig boligfelt beliggende rett ved skogen og passer dermed perfekt for deg som liker å bevege deg ute i naturen og ha tilgang til friluftsaktiviteter, sommer som vinter. Området har fint jaktterreng, og det er mulighet for båtliv, fiske og herlige skiturer. Kommunen er et snøsikkert sted vinterstid, og det arrangeres flere skirenn for barn og ungdom med både lokale og større renn. Nes skianlegg ligger på Fenstad med sprintløype, snowboardbakke og asfaltert rulleskiløype. Anlegget har i tillegg egen innendørs smøreboder, arenabygg og kafeteria. Golfentusiasten kan benytte seg av Nes Golfklubb som holder til på Rommen Golfpark ved Vormsund. Det er også kort vei til golfanlegg på Hvam som ligger i vakre omgivelser. Eiendommen har ellers nærhet til fotballbane, skytebane, Fenstad Spa og badeplass. Søndagsturene kan legges til severdigheter som Svanfossen, Nes kirkeruin og Gamle Hvam museum. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Joker Brårud og Joker Fenstad. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Vormsund Amfisenter et variert utvalg med blant annet dagligvare, post, minibank, apotek, frisør, kafé/restaurant og helsetilbud. Årnes, Jessheim og Råholt ligger også godt innen rekkevidde med et rikt utvalg av servicetilbud. Nærmeste holdeplass er bare 300 meter og her kan du ta linje 440 som tar deg til Oslo Lufthavn via Jessheim. Du kan også kjøre til Hauerseter stasjon hvor togene går i retning Oslo og Dal hver halvtime. På Årnes er det også togstasjon som betjener alle togene på Kongsvingerbanen. Med bil fra Brårud tar det ca. 10 min til Vormsund, 15 min til Årnes, 20 min til Jessheim, 21 min til Råholt og 21 min til Oslo Lufthavn. Fra eiendommen er det bussordning til Fenstad barneskole og Vormsund ungdomsskole. Ellers er det Hoppensprett barne- og ungdomsskole (en kristen, privat skole) på eget boligfelt. Nærmeste videregående skole er Nes, som ligger på Årnes og for de minste er det tre barnehager innenfor en radius på 6 km.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Hoppensprett Barnehage. Hoppensprett Barne og ungdomsskole.

  Byggemåte
  Eneboligen ble oppført i 1980 huset har saltak tekket med shingel-asfalt takbelegg, Yttervegger med stående malt/beiset trepanel kledning. Trebjelkelag i etasjeskiller og innervegger oppført i tre/plater/ med varierende overflater. Anneks/utleiedel ble oppført i 2010, huset har saltak tekket med shingel-asfalt takbelegg, Yttervegger med stående malt/beiset trepanel kledning. Trebjelkelag i etasjeskiller og innervegger oppført i tre/plater/ med varierende overflater.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? - Har hatt vannskade i kjellerrom ved flere anledninger, men dette er ikke direkte konsekvens av arbeider tilknyttet vaskerom. Når det gjelder bad i hovedetasje ble dette oppgradert i 2002 hvor alt ble gjort på nytt og godkjennelse av membran av rørlegger fra Bademiljø AS. Kjenner du til om det er/har vært tilbakeslag av avløpsvann i sluk eller lignende? - Ved flomskader (ref pkt over) Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? - Ja, kun av faglært. Skiftet varmtvannsbereder og kraner i vaskerom og kran på kjøkken og bad. Arbeid utført av Bademiljø AS og NVG rør Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende? -Noe innslag av maur. Dette stort sett langs mur utvendig Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? -Ja, kun av faglært. Installleringer i anneks og oppgraderinger i hovedbolig. Oppgradering av sikringsskap samt nye innstallering i kjellerrom. Arbeid utført av Årnes elektro AS og Totaltek AS Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeid som normalt bør utføres av faglærte, utover det som er nevnt tidligere (f.eks. drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc)? - Har gjort drenering, murerarbeid og tømrerarbeid selv med kontroll av faglært. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? - Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Har selv gjort dette arbeidet. Selges eiendommen med utleiedel, leilighet, hybel eller tilsvarende? - Ja, Anneks som er innredet med bad, kjøkken, soverom og stue. Kjenner du til om det foreligger påbud/heftelser/krav/manglende tillatelser vedrørende eiendommen? - Ja, vann og kloakkrør krysser eiendommen og kan være i konflikt med bebyggelse. Kjenner du til manglende brukstillatelse eller ferdigattest? Ja, ikke utferdiget ferdigattest på tilbygg fra 2002

  Innhold
  Stor og innholdsrik familiebolig med dobbeltgarasje, vinterhager, uteboder og eget anneks/ utleiebolig. HOVEDBOLIG OG OVER TO PLAN 1. Etasje: Entré/gang, kjøkken, stue/spisestue, peisestue i påbygd del, 3 soverom og bad Kjelleretasje: Kjellerstue+ nisje, vaskerom, bod og 2 rom innredet som soverom. Entré/ gang Det første som møter deg når du kommer inn i boligen er en lys og hyggelig entré. Entréen har godt med plass til oppbevaring av sko, jakker og annet yttertøy. Fra entréen følger praktisk adkomst til boligens kjøkken og stue/spisestue den ene veien og gang mot soveromsdel andre veien. Kjøkken Boligens kjøkken er stort og hyggelig, med rikelig med benke- og skapplass. Innredningen er fra 2002 iflg. eier og kan lett males i andre farger om man ønsker en lysere innredning. Moderne og robust benkeplate av stein. Det er opplegg for oppvaskmaskin, integrert stekeovn og mikrobølgeovn, induksjonsplatetopp og nedsenket frityr/grill samt stort kjøleskap og frysekskap. Alle hvitevarer på kjøkkenet medfølger. Praktisk og fin barløsning skaper en fin og åpen overgang mot spisestuen. Stue/ spisestue Boligen har en todelt stue, med spisestue/ allrom i tilknytning til kjøkkenet og peisestue/tv-stue i nedsenket, påbygget del. Rommene er lysmalte og moderne og har rikelig med plass for valgfri møblering. I stuen er det lagt Oppsalskifer på gulvet og en koselig peisovn, også i samme skifer, bidrar til ekstra hygge og varme. I tillegg er det montert varmepumpe og varme i gulv. Fra stuen er det utgang til herlig, skjermet terrasse med vinterhage og utekjøkken. I kjelleretasjen er det i tillegg en stor og fin kjellerstue - perfekt som kinorom eller lekerom. Bad/ vaskerom Boligen har 2 bad. Hovedbadet i loftsetasjen har flislagt gulv med gulvvarme og fliser på vegger. Innredet med toalett, dusjkabinett og stor servant med mye skapplass. Badet ble montert/ oppgradert i 2002. I kjelleretasjen er det eget vaskerom med dusjkabinett, stor baderomsservant og opplegg for vaskemaskin. Soverom Boligen har 3 soverom i hovedetasjen, som alle er av god størrelse. Alle soverommene har godt med naturlig lysinnslipp. I kjelleretasjen er det i tillegg 2 store rom som er innredet som soverom. Det gjøres oppmerksom på at rommene i kjelleretasjen ikke er søkt bruksendret til soverom, men selger har installert og fått montert nye vinduer for lysinnslipp og rømningsvei. ANNEKS/ UTLEIEBOLIG Eget anneks som ble oppført i 2010 innredet med entré/ gang, soverom, bad/wc/vaskerom, stue og kjøkken. Det er adkomst via hyggelig, overbygget inngangsparti og det er i tillegg oppført en egen vinterhage her også. UTVENDIG Det er oppført stor dobbeltgarasje i forkant av boligen samt stort bodhus mellom terrasse og innkjørsel. I bakkant av boligen er det oppført en flott vinterhage og terrasse med eget utekjøkken. Perfekt for hyggelige stunder både på sommer- og vinterstid.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: - Byggegrunn, fundamenter, grunnmur, drenering og sikring mot vann og fuktighet. - Terrengforhold. - Yttervegger. - Vinduer og ytterdører. - Takkonstruksjon, taktekking og skorstein over tak. - Undertak, lekter og yttertekking (taktekkingen). - Loft (konstruksjonsoppbygging). - Balkonger, verandaer og lignende. - Overflate vegger og himling. - Overflate gulv. - Membran, tettesjiktet og sluk. - Overflate vegger og himling. - Overflate gulv. - Membran, tettesjiktet og sluk. - Kjøkken i enebolig. - Kjøkken i utleiedel. - Veggenes og himlingens overflater. - Gulvets overflate. - Fuktmåling og ventilasjon. - WC og innvendige vann- og avløpsrør. - Varmtvannsbereder. - Ventilasjon. - Elektrisk anlegg og samsvarserklæring. Forhold som har fått TG3 Ingen forhold har fått TG3. For fullstendig beskrivelse av tilstandsgraden, vennligst se eierskifterapporten i vedlegg.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Eier opplyser om følgende større endringer etter byggeår: - Lagt varmekabler i alle rom 1 etasje 1980 - Montert bad i 1 etasje i eneboligen i 2002 - Bygd tilbygg til eneboligen 2002. - Oppført anneks/utleiedel i 2010 - Bygd markterrasser med vinterhager 2002-2017. - Lagt nytt laminatgulv i kjeller og på soverom i 1 etasje 2021.

  Parkering
  Gode parkeringsmuligheter på egen gårdsplass og dobbeltgarasje i forkant av boligen

  Forsikringsselskap
  If

  Polisenummer
  210547506

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 157 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 290 000,00))   174 292,- (Omkostninger totalt)   6 464 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Eneboligen blir oppvarmet av varmepumpe, peisovn, varmekabler på bad, vaskerom og hele 1 etasje. Anneks/utleiedel varmepumpe og varmekabler på bad og i entre.

  Energiklasse
  E

 • Kommunale avgifter
  24977

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Vann, avløp, feiing, renovasjon og eiendomskatt.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomskatt for 2023 er beregnet til 5 671,- kr, eiendomskatten faktureres sammen med kommunale avgifter.

  Formuesverdi primær
  1045453

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3763632

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Strøm, internett og TV.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3034/32/53: 20.12.1976 - Dokumentnr: 8704 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3034 Gnr:32 Bnr:33 23.01.2008 - Dokumentnr: 63141 - Grensejustering Gjelder denne registerenheten med flere 02.06.2008 - Dokumentnr: 441498 - Grensejustering Gjelder denne registerenheten med flere 01.01.2020 - Dokumentnr: 686500 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0236 Gnr:32 Bnr:53

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for hovedboligen datert 21.05.1985 Det er utstedt ferdigattest for anneks/ utleiedel datert 19.10.2009 Det er gitt tillatelse til tilbygg (stuedel) datert 29.05.2001. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig bruk og eventuelle pålegg relatert til dette, herunder risikoen for om bruken ikke lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.        Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 1. januar 1998. Det kan dermed ikke søkes om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da rent formelt at bygget ikke er lovlig tatt bruk. 

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 157 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 290 000,00))   174 292,- (Omkostninger totalt)   6 464 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  174292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,8% av salgssum for gjennomføring av salgsoppdraget. Itillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16 000,-, markedspakke kr. 20.000,-, oppgjørshonorar kr 6 500,- og inneståelsesgebyr kr. 3.000,- Meglerforetaket har i tillegg krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Alle beløp er inkl. mva.

Eirik Jørgen Off

Megler

Eirik Jørgen Off

97 52 61 38

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev