aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendom har gleden av å presentere Skogsnaret 21.
Aktiv Eiendom har gleden av å presentere Skogsnaret 21.

BRÅRUD Skogsnaret 21

Enebolig med alt på ett plan. Stort bad og praktisk kjøkken. Carport, solrik hage og flott terrasse. Nær sentrale strøk.

 • kr 3 190 000
 • BRA-i 191 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 190 000
 • Omkostningerkr 98 890
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 288 890
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1979
 • Soverom2
 • Tomt698.5 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 190 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 79 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000,00))   98 890,- (Omkostninger totalt)   3 288 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje.
Skogsnaret 21 er en pen enebolig med alt på en flate, pluss uinnredet kjeller med muligheter. Boligen ligger i et rolig, trygt og barnevennlig nabolag med gode friluftsområder men samtidig med nærhet til urbane strøk. Tomten er solrik og pent opparbeidet med stor gårdsplass, nyere carport med bod og hage. I tillegg er det tre uteplasser, herunder en flott terrasse på 33 kvm med ettermiddags-/kveldssol. Eneboligen er perfekt for unge par i etableringsfasen, en liten familie eller voksne som vil ha noe lettstelt men ikke leilighet. Hele første etasje ble pusset opp i 2019 og består av en flislagt entré, wc, en gang med skyvedørsgarderobe, to soverom og et stor bad/vaskerom. I andre enden av huset er det en hyggelig stue med peisovn og et praktisk Kvik-kjøkken med integrerte hvitevarer.
Ved inngangspartiet er det en hyggelig velkomstterasse på ca. 12 kvm, med plass til utemøblement.
 • Tomt
  698.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Eneboligen ligger i barnevennlige og trygge omgivelser med en stor, fin lekeplass i umiddelbar nærhet. Området er flott til alle årstider med store nyanser, dog er vår og sommer det aller beste, da sørger gode solforhold at snøen smelter fort og at sommerdagene kan nytes til det fulle. Om vinteren er det stabil kulde, godt med snø og flotte skiløyper. Tomten huset ligger på er flat og lettstelt, godt opparbeidet med stor gårdsplass og koselig hage med gress, lettstelte busker og gjerde mot naboen. I hagen er det godt med plass til ballspill, trampoline og traktorkjøring for smårollinger, i tillegg byr en lekestue på mange timer med morro. Rundt huset er det også tre hyggelige uteplasser som gjør det lett å følge etter solen, eller sval skygge på de varme dagene. Ved inngangspartiet er det en velkomstterrasse på ca. 12 kvm og på motsatt side er det utgang fra soverom til en luftebalkong på 5 kvm. Familiens favorittsted vil nok likevel være en flott terrasse med utgang fra stuen. Terrassen er på ca. 33 kvm, og her kan man nyte solen på ettermiddag og kveld. Det er tak med downlights over deler av terrassen og i forlengelse av taket er det montert markise som både skjermer for solen, men som også gjør det lunere om man vil nytte lyse sommerkvelder ute. Terrassens utforming danner gode soner for ulike sittegrupper og det er port og trapp ned til hagen. Alle de tre uteplassene er oppført med spaltegulv av tre og luftige rekkverk med stående spiler. Utvendig er det gjort noen oppgraderinger i nyere tid. I 2023 det det satt opp carport og deler av gulv og trapp på velkomstterrassen ble renovert. Taket på huset ble tekket om i 2019, mens vinduer og terrassedør er fra 2016 og 2017. Iht. opplysninger fra kommunen ligger eiendommen innenfor hensynssone flom.

  Beliggenhet
  Eneboligen ligger i et rolig, trygt og barnevennlig boligområde på Brårud i Nes kommune. Området ligger 1,8 km vest for Vorma og har gangavstand til skole og barnehage. Brårud er ellers et tettsted preget av vakker natur og med rik tilgang på friluftsaktiviteter, sommer som vinter. Området har fint jaktterreng, og det er mulighet for båtliv, fiske og herlige skiturer. Kommunen er et snøsikkert sted vinterstid, og det arrangeres flere skirenn for barn og ungdom med både lokale og større renn. Nes skianlegg ligger på Fenstad med sprintløype, snowboardbakke og asfaltert rulleskiløype. Anlegget har i tillegg egen innendørs smøreboder, arenabygg og kafeteria. Golfentusiasten kan benytte seg av Nes Golfklubb som holder til på Rommen Golfpark ved Vormsund. Det er også kort vei til golfanlegg på Hvam som ligger i vakre omgivelser. Eiendommen har videre nærhet til fotballbane, skytebane, Fenstad Spa og badeplass. Søndagsturene kan legges til severdigheter som Svanfossen, Nes kirkeruin og Gamle Hvam museum. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Joker Brårud og Joker Fenstad. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Vormsund Amfi et variert utvalg med bl.a. dagligvare, post, minibank, apotek, frisør, kafé/restaurant og helsetilbud. Årnes, Jessheim og Råholt ligger også godt innen rekkevidde med et rikt utvalg av servicetilbud. Det går busser fra Brårud og herfra er det gode bussforbindelser til Jessheim og Gardermoen. Nærmeste holdeplass er Brårudfeltet som ligger drøye 400 meter fra boligen. På Årnes er det togstasjon som betjener alle togene på Kongsvingerbanen. Med bil fra Brårud tar det ca. 10 min til Vormsund, 15 min til Årnes, 20 min til Jessheim, 20 min til Råholt og 20 min til Oslo Lufthavn.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Fra eiendommen er det bussordning til Fenstad barneskole og Vormsund ungdomsskole. Hoppensprett barne- og ungdomsskole er en kristenskole som ligger på Brårud. Nærmeste videregående skole er Nes, som ligger på Årnes og for de minste er det tre barnehager innenfor en radius på 6 km.

  Offentlig kommunikasjon
  Det går busser fra Brårud og herfra er det gode bussforbindelser til Jessheim og Gardermoen. Nærmeste holdeplass er Brårudfeltet som ligger drøye 400 meter fra boligen.

  Byggemåte
  Grunn og fundamenter: Det er byggegrunn av leirholdige masser. Bygningen har grunnmur i lettklinkerblokker med støpt dekke. Takkonstruksjon/taktekking: Takkonstruksjonen har W-takstoler i tre. Taktekkingen er av pappshingel. Veggkonstruksjon: Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har stående bordkledning Etasjeskiller: Etasjeskiller er av trebjelkelag.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  5. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller? Ja. Beskrivelse: Ett ytre hjørne av kjeller har noe fuktinnsig. 8. Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Ja. Beskrivelse: Sprekkdannelser i lecamur. Stått uforandret i vårt eie. 12. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja. Beskrivelse: Kjenner til kontroll i 2016 og 2019. Ved siste kontroll ingen feil funnet. Ingen kontroll i vårt eie. 16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: Bygde selv carport med tilhørende bod på eiendommen i vårt eie.

  Innhold
  Skogsnaret 21 er en pen enebolig med alt på en flate, pluss uinnredet kjeller med muligheter. Boligen ligger i et rolig, trygt og barnevennlig nabolag med gode friluftsområder men samtidig med nærhet til urbane strøk. Tomten er solrik og pent opparbeidet med stor gårdsplass, nyere carport med bod og hage. I tillegg er det tre uteplasser, herunder en flott terrasse på 33 kvm med ettermiddags-/kveldssol. Eneboligen er perfekt for unge par i etableringsfasen, en liten familie eller voksne som vil ha noe lettstelt men ikke leilighet. Hele første etasje ble pusset opp i 2019 og består av en flislagt entré, wc, en gang med skyvedørsgarderobe, to soverom og et stor bad/vaskerom. I andre enden av huset er det en hyggelig stue med peisovn og et praktisk Kvik-kjøkken med integrerte hvitevarer. Kort fortalt - Pen enebolig med alt på ett plan. - Uinnredet kjeller med muligheter. - Trygt, rolig og barnevennlig. - Flat, lettstelt og solfylt tomt. - Stor, gruslagt gårdsplass. - Carport med bod fra 2023. - Velkomstterrasse og balkong. - Terrasse på 33 kvm ved stuen. - Hele 1. etasje pusset opp i 2019. - Flislagt entré og romslig gang. - Skyvedørsgarderobe i gangen. - Praktisk og pent Kvik-kjøkken. - Samtlige hvitevarer er integrert. - Hyggelig stue med peisovn. - Stort bad og separat toalettrom. - Vaskemaskinopplegg på badet. - To soverom, ett med klesskap Planløsning 1. etasje: Entré, stue, kjøkken, wc, bad/wc/vaskerom og 2 soverom. Kjeller: 4 boder/kjellerrom. Annet: Bod på 8 kvm i carport. Entré Hele første etasje ble pusset opp i 2019, og dette får man en forsmak på i entreen. Rommet har glansfulle grå fliser med gulvvarme og slette, malte vegger i en mørk jordfarge som skaper fin kontrast til hvitmalte lister og innerdører. På veggen er det montert knagger og under er det plass til skoskap. Entreen har ellers downlights i himlingen og adkomst til toalett, noe som er særlig kjekt for småbarnsfamilier og ved gjestebesøk. Fra entreen er det dør med glass som fører videre inn til en romslig gang. Gangen har downlights, lysmalte vegger og enstavs laminat. Rommet er tilknyttet bad og to soverom, og langs den ene veggen er det montert en romslig skyvedørsgarderobe. Stue Fra gangen flyter de lysmalte veggene og laminatgulvet sømløst over til stuen, og herfra er det utgang til den solfylte terrassen. Stuen er et hyggelig oppholdsrom i vinkel som lett kan møbleres med sofa, tv-benk og spisebord. Store vinduer på to sider gir flotte lysforhold, og dagslyset suppleres med downlights i himlingen. Som oppvarming er det varmefolie og en peisovn, perfekt for kalde dager og overgangene mellom vår/sommer og sommer/høst. Peisovnen er for øvrig tilknyttet pipe forblendet med naturstein. Kjøkken Boligen har et pent og praktisk kjøkken med inngang fra gangen og stuen. Gulvet er lagt med grå fliser som matcher gråmalte vegger, og himlingen er pent lyssatt med downlights. Kjøkkeninnredningen er fra Kvik og var ny i 2019. Den er bygget langs to sider og har hvite, ettspeils fronter og vitrineskap som går helt opp til taket. En sort oppvaskkum er nedfelt i steinmønstret benkeplate og under et vindu danner benken en fin frokostplass. Mellom skap og benk er det belysning og steinlignende fliser på veggene bak. Alle hvitevarer er integrert og består av induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Over koketoppen er det kjøkkenventilator med avtrekk ut. Bad/wc/vaskerom Boligen har et stort bad og et separat toalettrom som begge ble pusset opp i 2019. Baderommet ligger rett ved soverommene og er kombinert som vaskerom. Rommet har mørke fliser med gulvvarme, hvite flisplater på veggene og grå, glansfulle fliser bak vegghengt toalett og i dusjhjørnet. Dusjhjørnet har rette, innfellbare glassdører og dusjgarnityr med både hånddusj og deilig regnfallsdusj. I tillegg er det et badekar til glede for liten og stor. Badet er videre innredet med to ulike innredninger til hvert sitt bruk. Den ene består av heldekkende dobbelservant på grå skuffeseksjon, med to speil og belysning over. Den andre består av over- og underskap med grå profilerte fronter, og benkebelysning over en sort arbeidsbenk med nedfelt stålkum. Under benken er det opplegg og plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Et vindu og elektrisk vifte sørger for dagslys og ventilasjon. Toalettrom På toalettrommet er det downlights, mørkegrå fliser på gulvet og gråmalte panelplater på veggene. Under et vindu er det gulvmontert toalett og på motsatt vegg er det montert en hvit servantseksjon med heldekkende servant og speil. Soverom og garderobe Boligen har to gode soverom som ligger i samme ende. Begge rommene har enstavs laminatgulv, downlights i himlingen og malte vegger ? det minste i en lys farge og hovedsoverommet i dempet blått. Hovedsoverommet har et kott, et romslig garderobeskap og utgang til luftebalkong. Kjelleren i huset er uinnredet og byr på muligheter. Den består av et stort kjellerrom med vedovn og fire boder. Utvendig er det en bod på 8 kvm ved carport.

  Standard
  Følgende punkter er i tilstandsrapporten merket med tilstandsgrad 3 ? store eller alvorlige avvik: Utvendig > Vinduer: Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass. Vurdering av avvik: Det er påvist noen glassruter som er punktert eller sprukne. Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Soveromsvindu og kjøkkenvindu er punktert. Konsekvens/tiltak: Vinduer med punkterte/sprukne glass må påregnes skiftes ut, enten hele vinduet eller kun selve glassene. Det må påregnes noe vedlikehold og at enkelte vinduer må skiftes ut. Innvendig > Overflater: Innvendig er det gulv av laminat, betong og fliser. Veggene har malte plater og betong. Innvendige tak har trepanel og himlingsplater. 1 etasje er pusset opp i 2019. Kjeller er uinnredet og vurderes som grovkjeller. Vurdering av avvik: Det er stedvis påvist synlige skader på overflater. Fliser entre og toalett er løse. Kjeller er ikke innredet og derfor ikke vurdert ut fra overflater. Konsekvens/tiltak Overflater må utbedres eller skiftes. Legge nye fliser i entre og på toalett, da fliser går over i begge rom. Innvendig > Innvendige trapper: Boligen har malt kjellertretrapp. Vurdering av avvik: Det er ikke montert rekkverk. Konsekvens/tiltak: Rekkverk må monteres for å lukke avviket. Følgende punkter et i tilstandsrapporten merket med tilstandsgrad 2 ? avvik som kan kreve tiltak: Utvendig > Nedløp og beslag: Nedløp og beslag av metall. Vurdering av avvik: Det er avvik: Mangler sålebenk beslag for terrassedør. Konsekvens/tiltak: Tiltak: Etablere sålebenkbeslag. Utvendig > Veggkonstruksjon: Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har stående bordkledning. Vurdering av avvik: Det er påvist spredte råteskader i bordkledningen. Konsekvens/tiltak: Råteskadet trekledning må skiftes ut. Utvendig > Takkonstruksjon/Loft: Takkonstruksjonen har W-takstoler i tre. Vurdering av avvik: Det er påvist andre avvik: Det mangler netting i takutstikk for å unngå at det kommer insekter og mus på kryploft. Konsekvens/tiltak: Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Utvendig > Vinduer - 2: Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Vurdering av avvik: Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Det er kun glass som er bytter på vinduer ut mot terrassen ved terrassedør. Konsekvens/tiltak: Det må foretas lokal utbedring. Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Etablert terrasse og repos på 12 og 33 m2. Trekonstruksjon med bjelker på lecablokk fundamenter mot grunnforhold. Etablert trespaltegulv. Deler av gulv og trapp er renovert i 2023. Luftebalkong utgang fra soverom på 5 m2. Vurdering av avvik: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Konsekvens/tiltak: Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav. Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Etasjeskiller er av trebjelkelag. Vurdering av avvik: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det er noe knirk i gulv. Knirk kan komme av at lminat er lagt for tett mot vegg eller at undeliggende plater ikke er godt nok festet. Konsekvens/tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. Lage større avstand for laminat mot vegger, hvis ikke dette hjelper må det åpnes opp mot underliggnede plater og undersøke nærmere. Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Vurdering av avvik: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Konsekvens/tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger. Innvendig > Rom Under Terreng: Gulvet er av betong. Veggene har betong/mur. Hulltaking er ikke foretatt. Rommet har en konstruksjon som gjør hulltaking unødvendig. Vurdering av avvik: Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging inn i kjellermur. Det er noe fukt i ytterhjørne i kjeller i bod på nordvest vegg. Noe saltutslag på nordvegg. Konsekvens/tiltak: Det påviste fuktnivå gir grunn til å overvåke konstruksjonen jevnlig for å se utvikling over tid, og eventuelt foreta tiltak for å unngå fuktskader. Det er noe saltutslag og fukt i nedre del av mur. Dette kommer i hovedsak av drenering utvendig. Det er fritt eksponert mur i kjeller og derfor ingen konsekvens utover nevnte fukt. Drenering og fukt må utbedres hvis kjeller skal innredes. Våtrom > 1. Etasje > Bad/vaskerom > Overflater vegger og himling: Veggene har fliser og baderomsplater. Taket har himlingsplater med downlights. Vurdering av avvik: Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet Det er vindu inne i våtsonen for badekar. Det gjøres oppmerksom på at vindu må beskyttes mot fukt og vannsprut. Konsekvens/tiltak: Uegnede materialer må fuktbeskyttes/utskiftes. Tremateriale og vindu må beskyttes mot fukt for å unngå fuktskade. Våtrom > 1. Etasje > Bad/vaskerom > Overflater Gulv: Gulvet er flislagt. Rommet har elektriske varmekabler. Fall mot sluk er målt til 14 underkant oppbrett på terskel. Vurdering av avvik: Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Konsekvens/tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak. Fliser vurderes å sitte fast selv om det er bomlyd under fliser. Ingen tegn til løse fliser. Kjøkken > 1. Etasje > Kjøkken > Overflater og innredning: Kjøkkenet har Kvik innredning med profilerte fronter. Benkeplaten er av laminat med fliser over benk. Det er integrertkjøl/fryseskap og oppvaskmaskin. Nedfelt induksjonstopp og innebygget stekeovn. Vurdering av avvik: Det er påvist andre avvik: Det er ikke etablert ventil i underkant av innredning til kjøl/fryseskap. Konsekvens/tiltak: Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Etablere ventil for at kjøleskap skal få bedre lufting til motor og forlenge levetid. Spesialrom > 1. Etasje > Toalettrom > Overflater og konstruksjon: Toalettrom med fliser på gulv og vegghengt servant med underskap. Vurdering av avvik: Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Konsekvens/tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak. Tekniske installasjoner > Vannledninger: Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør). Det er besiktiget i rørskap. Vurdering av avvik: Det mangler tettemuffer i enden av varerør på rør-i-rør-system.Det mangler tettemuffer inne i kjøkkenbenk. Det mangler sprutplate inne i fordelerskap. Konsekvens/tiltak Det må monteres tettemuffer i enden av varerørene. Etablere tettemuffer for å unngå lekkasje i benk. Sette inn sprutplate. Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Det er avløpsrør av plast. Vurdering av avvik: Det er ikke påvist tilfredsstillende stakemulighet på avløpsanlegg. Det er ikke etablert stakeluke i kjeller. Konsekvens/tiltak: Det er opplyst av eier om at det ikke er stakeluke på avløpsanlegget. Dette bør etableres. Tomteforhold > Drenering: Dreneringen er nyere enn byggeår iht eiers opplysning Vurdering av avvik: Det er ut ifra observasjoner påvist indikasjoner på at drenering/tettesjikt har begrenset effekt. Konsekvens/tiltak: ? Det må foretas nærmere undersøkelser, det kan ikke utelukkes behov for tiltak. Se øvrig rom under terreng for videre vurdering. Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter: Bygningen har grunnmur i lettklinkerblokker med støpt dekke. Vurdering av avvik: Grunnmuren har sprekkdannelser. Det er synlig sprekkdannelser i grunnmur på vegg ved inngangssiden. Det er hovedsakelig horisontale sprekker, noe som tyder på jordtrykk. Konsekvens/tiltak Lokal utbedring må utføres. Det er noe dårlig puss på vegger i dette området. Det anbefales at vegger pusses på nytt og observerer om sprekker kommer på nytt. Dette for å konstatere om vegger er stabile. Hvis det sprekker opp på nytt må det foretas videre undersøkelser og utføres tiltak for stabilisering av grunnmuren. Tomteforhold > Terrengforhold: Flat tomt. Vurdering av avvik: Det er påvist dårlig fall eller flatt terreng inn mot grunnmur og dermed muligheter for større vannansamlinger. Konsekvens/tiltak: Det bør foretas terrengjusteringer. Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger: Utvendige avløpsrør er av støpejern og utvendige vannledninger er av jernrør. Det er offentlig avløp via private stikkledninger og offentlig vannforsyning via private stikkledninger. Utvendige avløpsledninger er fra 1979. Utvendige vannledninger er fra 1979. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger. Konsekvens/tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Følgende punkter er i tilstandsrapporten merkmet med tilstandsgrad 2 ? avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Ingen anmerkninger. Følgende punkter er i tilstandsrapporten merket med tilstandsgrad IU ? ikke undersøkt: Tekniske installasjoner > Andre installasjoner: Det opplyses om at det er etablert varmefolie under laminat i stue. Lovlighet - bolig: Iht. tilstandsrapporten foreligger det ikke tegninger. Kommentar: Det er ikke fremlagt tegninger. Bod med carport fremkommer ikke på eiendomskart og er ikke meldt inn til kommunen. Nyere håndverkstjenester: Er det ifølge eier utført håndverkstjenester på boligen siste 5 år? Ja. Kommentar: Bygget carport. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport, datert 14.05.24 av Øyvind Nåmo Rønning. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning. Diverse: For spørsmål knyttet til det elektriske eller feiing/brann anbefaler vi å ta kontakt med hhv. el-verket eller brann- og feiervesenet for ytterligere opplysninger, da megler eller bygningssakkyndig ikke har fagkompetanse på dette området.

  Innbo og løsøre
  Ventilasjonen er naturlig, kombinert med elektrisk vifte på badet og ventilator på kjøkkenet. Sikringsskap med automatsikringer er plassert i entreen. Videre har boligen en varmtvannsbereder med et volum på ca. 200 liter. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Integrerte hvitevarer medfølger.

  Parkering
  Det er gode parkeringsmuligheter på stor, gruslagt gårdsplass og i frittstående carport med utebod på 8 kvm. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Bamseknagg i gang og veggmontert vinstativ i spisestue medfølger ikke. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 190 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 79 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000,00))   98 890,- (Omkostninger totalt)   3 288 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Eneboligen oppvarmes med panelovner, samt gulvvarme i stue, på bad og i entré. Som tilleggsvarme er det muligheter for vedfyring i kjeller og i stue.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  24030

  Kommunale avgifter år
  2024

  Info kommunale avgifter
  Av dette utgjør kr 2 721 eiendomsskatten inneværende år. Tallene er mottatt fra Nes kommune og er prognoser for 2024.

  Info formuesverdi
  Opplysninger hentet fra skatteetatens boligkalkulator: Formuesverdi primærbolig 2023: kr. 716 632. Formuesverdi sekundærbolig 2023: kr. 2 866 529.

  Andre utgifter
  Strøm, forsikring, tv/internett, mm

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3228/32/55: 20.12.1976 - Dokumentnr: 8706 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3228 Gnr:32 Bnr:33 01.01.2020 - Dokumentnr: 102795 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0236 Gnr:32 Bnr:55 01.01.2024 - Dokumentnr: 205855 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3034 Gnr:32 Bnr:55

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse, datert 12.03.79.

  Vei, vann og avløp
  Adkomstvei: Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate. Tilknytning vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig vannforsyning via private stikkledninger. Tilknytning avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikkledninger.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 190 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 79 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000,00))   98 890,- (Omkostninger totalt)   3 288 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  98890

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris pålydende kr 40 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings- og oppgjørshonorar kr 24 500,- samt visninger pr. stk. kr 3 000,- med repr. fra Aktiv tilstede.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca. kr 36 000,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon, fotograf, markedsføring, sikringsobligasjon, mm. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket alle påløpte utlegg, samt et vederlag begrenset oppad til kr 20 000,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Wenche Roterud

Megler

Wenche Roterud

99 01 81 95

Send e-post

Start reisen til ditt nye hjem

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev