aktiv-eiendomsmegling

Lettstelt bolig med alle oppholdsrom på en flate. Stor tomt.

 • 1 150 000
 • BRA 195 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING1 150 000
 • OMKOSTNINGER44 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER1 194 892
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 970
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 96 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT15 288 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 1 150 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  28 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 150 000,-))
  --------------------------------------------------------
  44 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  1 194 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Koselig eiendom med landlig beliggenhet på vestsiden av Glomma, ca. 6,5 km fra Braskereidfoss sentrum. Romslig tomt med nærhet til fine turområder og jakt- og fiskemuligheter. Boligen har i senere tid fått pusset opp enkelte overflater. I tillegg til boligen har du en drengstue i laft og uthus.

Merk deg dette:
Nærhet til naturen
Landlig beliggenhet
Veranda med adkomst til hagen
Alle oppholdsrom på en flate

1.etg: Vindfang, gang, stue, spisestue, kjøkken, bad, toalettrom og 3 soverom.
Kjeller: Vaskerom og diverse bodrom.

Laftet stue. 2 fjøs. De tre byggene er i dårlig forfatning.

Vestsidevegen 1772, Innlandet

 • VELKOMMEN
  Du ønskes velkommen i et lyst og pent vindfang/gang med plass til å henge fra seg. Gangen tar deg videre til boligens øvrige rom.

  STUE
  Lys og fin stue med gode møbleringsmuligheter og godt med innlys. Stuen har plass til flere sittegrupper. Det er vedovn plassert i stua. Utgang til terrasse og hage.

  KJØKKEN
  Funksjonelt kjøkken med flere skap. Hvite, glatte fronter med laminat benkeplate. Lyse fliser i benkerygg. Oppvaskmaskin følger med, ellers plass til stekeovn og kjøleskap. Det er plass til spisebord på kjøkkenet.

  BAD
  Bad med dusjkabinett og hvit baderomsinnredning med nedfelt vask. Malt panel på vegger og våtromsbelegg på gulv. Det er separat toalettrom med vask.

  SOVEROM
  Boligen har 3 soverom i 1. etasje. Ett med garderobeskap.
 • Eiendommen ligger på vestsiden av Glomma, ca. 6,5 km fra Braskereidfoss sentrum hvor du finner bensinstasjon, dagligvarebutikk og Bokken pub hvor det blant annet arrangeres diverse konserter og festivaler, turneringer. Den årlige sandfotballturneringen er alltid en slager og arrangeres i midten av juli. På Braskereidfoss finner du også barnehage og Solør VGS avd. Braskereidfoss som blant annet kan tilby utdanning innen bygg og anleggsteknikk, helse- og oppvektsfag, samt service og samferdsel.

  Fra eiendommen er det ca. 13 km til Våler sentrum hvor du finner et utvalg av butikker og servicetilbud. Våler har aktivitetstilbud og flere lag og foreninger innen fotball, friidrett, ski m.m. Det er også to store idrettsanlegg i kommunen, Gjerdrumsbakken og Norsk Trafikksenter på Braskereidfoss. På Norsk trafikksenter arrangeres blant annet gatebil. Her er det fine turområder som kan benyttes gjennom hele året, enten det er til fots eller med ski på beina. I nærområdet kan man også finne fine jakt- og fisketerreng for de som er interessert i det.
 • Byggegrunn antatt med breelvavsetning. Fuktsikring med grunnmursplast. Trebjelkelag i etasjeskiller, isolert med mineralull. Gulvflater med klikkvinyl og laminatgulv. Yttervegger av murte lettklinkerblokker. Overflater med malt murpuss, malt panel, malt strietapet, panel og malte plater. Himlinger med panel, malt panel og folierte takessplater.Saltakkonstruksjon. Takflatene er tekket med profilerte metallplater.

  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Sørlie Takst AS.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Veggkonstruksjon: Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur.
  Overflater: Knirk i gulv på soverom og stue.
  Andre innvendige forhold: Ikke etablert frostsikring i grunnen. Normalt med noe tele som vil påvirke fundamentene og bjelkelag.
  Andre installasjoner: Rust på tilkobling til trykktank.
  Byggegrunn: Det er registrert symptomer på setninger i grunnen i form av sprekker i grunnmur.
  Septiktank: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på septiktank.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan krevet tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Nedløp og beslag: Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Rust på rennekroker.
  Takkonstruksjon/loft: Det er begrenset/dårlig ventilering av takkonstruksjonen.
  Vinduer: Påvist sprekker i vinduer av glassbyggerstein.
  Dører: Det er påvist utetthet/åpning mellom dørblad og dørkarm. Dvs. at kald trekk kan oppstå.
  Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Påvist sprekker i fundament under terrasse.
  Utvendige trapper: Rekkverk er ikke barnesikkert i henhold til dagens krav for avstand mellom spiler. Mangler håndløper på vegg ved utvendig trapp til terrasse.
  Andre utvendige forhold: Riss/sprekker i yttervegg.
  Etasjeskille/gulv mot grunn: Påvist fuktmerker i himling ved vannrør. Ved bruk av fuktmåler ble det registrert forhøyede verdier.
  Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Radonmålinger er ikke foretatt, heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NVE Radon aktsomhetskart er definert med "moderat til lav"" aktsomhetsgrad.
  Pipe og ildsted: Sprekk i jernplate inne i peisovn. Påvist sotutslag i brannmur bak peisovn.
  Rom under terreng: Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging i kjellergulv. Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging inn i kjellermur. Støpte gulv vil alltid ha enkelte skjevheter. Steder med fuktmerker i gulv. Det er foretatt fuktsøk med fuktindikator i kjeller. Ved bruk av fuktindikator ble det målt fuktvariasjoner. Steder med saltutslag på kjelleryttervegger, etter fuktgjennomgang i veggene. Saltutslag dannes når fuktighet trenger gjennom murkonstruksjoner og transporterer saltmineraler ut til overflaten. Når vannet fordamper blir det krystalliserte saltet liggende igjen på overflaten av murverket eller betongen. Påvist råteskade i panelender i kontakt med støpt gulv i kjeller. Må påregne utskiftinger/reparasjoner. Se bilde.
  Innvendige trapper: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
  Overflater og innredning på kjøkken: Ujevne flisfuger over benkeplate. Sprekker/riss i flisfuger.
  Overflater og konstruksjon på wc: Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Toalettrom mangler styrt tilluftsventilering.
  Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger. Det er påvist at eventuelt lekkasjevann fra rør i rør system ikke ledes til sluk eller annen kompenserende løsning. Skade på varerør under servant på toalett. Eventuelt lekkasjevann vil ikke ledes til sluk. Irr på kobberrør.
  Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.
  Varmtvannstank: Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år.
  Drenering: Det er ut ifra observasjoner påvist indikasjoner på at drenering/tettesjikt har begrenset effekt. Kun deler med synlig grunnmursplast. Påvist fuktmerker/saltutslag på kjelleryttervegg.
  Grunnmur og fundamenter: Grunnmuren har sprekkdannelser. Det er registrert skråriss som er symptom på setninger. Noe avskaling i utvendig murpuss.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Generelt på vaskerom: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Rust i sluk. Ikke fuktsikre gulvflater. Rommet er ikke bygget som ett komplett våtrom.
  Generel på bad: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Mangler tilluftspalte under dør til bad. Rust i sluk.
  Elektrisk anlegg: Elskap med skrusikringer (porselensikringer). Kursene er merket. Montert strømmåler.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Det gjøres oppmerksom på at laftet stue er SEFRAK-registrert. SEFRAK-registeret er et landsdekkende register over eldre bygninger og andre kulturminner i Norge. Bygget kan ha vernestatus, men i mange tilfeller er de kun ført i registeret på grunn av alder. Kommunen har ikke opplyst om at bygget har noen vernestatus, men det kan likevel foreligge spesielle restriksjoner i forhold til om-/påbygging og generell utnyttelse av eiendommen.
 • 1.etg: Bra 83 /P-rom 83 kvm
  Kjeller: Bra 77/P-rom 13 kvm

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1.etg: Vindfang, wc, kjøkken, stue, 3 soverom og bad.
  Kjeller: Trapperom og vaskerom.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • -Oppvaskmaskin medfølger.
  -Vaskemaskin medfølger.

  Se løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Boligen oppvarmes med panelovner og vedfyring.
 • Eiertomt på ca. 15 288 m, fordelt på 2 teiger.
  Av disse utgjør fulldyrka jord ca. 5 daa, skog ca. 7 daa, annet markslag ca. 0,3 daa og tun og annet areal ca. 2,9 daa. Tunet har gruset innkjøring og parkering, samt plen og variert beplantning.

  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • Biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.
 • Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet privat vann- og avløpsnett. Eiendommen har vann fra brønn på nabotomt. Eier opplyser at det kan oppstå lite vann ved overforbruk. Septikktank med spredegrøfter.

  Det vil på generelt grunnlag kunne hefte usikkerhet ved private vann- og avløpsanlegg over tid. For eksempel kan spredegrøfter tettes, nye offentlige krav kan gjøre eksisterende avløpsanlegg utilfredsstillende og grunnvannstand og øvrige forhold medføre endring i kvalitet og mengde på vann fra borehull og brønner. Det er ikke kjent med at det har blitt tatt vannprøver de senere årene. Det gjøres oppmerksom på at kommunene driver fortløpende kartleggingsarbeid av private anlegg. Dette kan innebære framtidige krav om utbedring av eiendommens avløpsanlegg.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 258 668 per 21.06.2022
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 931 205 per 21.06.2022
 • Kommunale avgifter utgjør totalt ca. kr 8 392,- for 2022. I disse inngår eiendomsskatt, renovasjon og slamtømming. Feie- og tilsynsgebyr utgjør kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og redningsvesen. Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter" og , påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.
 • Det ble utstedt ferdigattest for eneboligen, datert 27/4-1970.
  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. I tegningene står det at halve kjelleren ikke er utgravd. Det er kommentert i ferdigattesten at hele kjelleren er utgravd og man anser da forholdet som godkjent.

  Det gjørers oppmerksom på at garasjen står utenfor eiendomsgrensen, forholdet er ikke tinglyst.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen står i matrikkelen registrert med 1 bruksenhet.
 • Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt, men i og med at eiendommen er større enn 2 daa, må kjøper fylle ut egenerklæring om konsesjonsfrihet.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Feiing ble utført siste gang i 2020. Tilsyn ble sist gang utført i 2017, uten pålegg om utbedringer. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn.

  Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2002, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2022.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eiendommen:
  Dagboknr. 463448/1/200, tinglyst den 11.06.2007. Gjelder: Jordskifte

  Følgende tinglyste rettigheter (dokument) vil følge med eiendommen:
  Dagboknr. 2448-1/14, tinglyst den 03.08.1972. Gjelder: Bestemmelse om vannrett

  Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • Eiendommen omfattes av kommuneplan for Våler kommune. Området eiendommen ligger i er avsatt til Landbruks-, Natur- og Friluftsområde (LNF). Det gjøres oppmerksom på at oppføring av nye tiltak vil falle utenfor LNF-formålet, og kan ikke skje uten etter dispensasjon eller reguleringsplan.
 • Gnr. 5 Bnr. 18 og Gnr. 1 Bnr. 5 i Våler (Innlandet) kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende:
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragstaker i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragstaker en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 3,2 % av salgssummen, minimum kr 45.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 16.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 9.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Johan Rygg
  Linda Stensby
Line M. Strøm

Megler

Line M. Strøm

97 09 41 47

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev