aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Litlaskarstien 109 - Et moderne, nyere og innbydende rekkehus.
Velkommen til Litlaskarstien 109 - Et moderne, nyere og innbydende rekkehus.

BREISTEIN Litlaskarstien 109

Innbydende rekkehus fra 2016 | Carport | Stor & fin uteplass | Mye bodplass | Nær skole, barnehage & idrettsanlegg

 • kr 3 790 000
 • BRA 109 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 790 000
 • Omkostningerkr 107 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 897 792
 • ObjektstypeRekkehus
 • EierformSelveier
 • Byggeår2016
 • Soverom3
 • ArealP-rom 101 m²
 • Tomt120.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 790 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,00))   107 792,- (Omkostninger totalt) 3 897 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Plantegning 1.etg.
Velkommen til Litlaskarstien 109 - Et moderne, nyere og innbydende rekkehus. Huset ligger i et nyere etablert boligområde, og her finner man idrettsanlegg, barneskole og barnehage i kort gangavstand. Et godt utgangspunkt for barnefamilien. Herlige uteplass i front med stort terrassedekke. Uteplassen er sørvestvendt og man nyter med det fine solforhold midtsommers. Kort fortalt: - Ingen TG2 eller TG3 i Tilstandsrapport - 2 utvendige boder på 5 m² og 2 m² - 2 bad/wc - Parkering i carport - Terrassedekke på 30 m² i front - Markterrasse ved inngangspartiet på 10 m² - Automatsikringer - Rør-i-rør system - Balansert ventilasjon med varmegjenvinning - 3 Soverom på 10,3 m², 7,3 m² og 7,2 m². Velkommen til visning!
Her er også en stor bod på ca. 5 kvm med god lagringsplass

Litlaskarstien 109, Vestland

 • Arealbeskrivelse
  Rekkehus
  Bruksareal
  1. etasje: 57 kvm Entre 5 m² Bad/wc/vaskerom 4,3 m² Stue m/trapp 28,6 m² Bod 2,6 m² Kjøkken 9,6 m²
  2. etasje: 52 kvm Hall m/trapp 10,5 m² Soverom 10,3 m² Garderobe 2,3 m² Soverom 7,2 m² Bod 3,1 m² Soverom 7,3 m² Bad 6,1 m²
  Primærrom
  1. etasje: 54 kvm Entre 5 m² Bad/wc/vaskerom 4,3 m² Stue m/trapp 28,6 m² Kjøkken 9,6 m²
  2. etasje: 47 kvm Hall m/trapp 10,5 m² Soverom 10,3 m² Garderobe 2,3 m² Soverom 7,2 m² Soverom 7,3 m² Bad 6,1 m²  Tomt
  120.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Terrassedekke på 30 m² i front. Markterrasse ved inngangspartiet på 10 m².

  Beliggenhet
  Litlatunet er et nyere boligfelt på Leikvang sentralt i Åsane. Dette er et rolig boligområde som grenser mot fine naturområder. Området er i utvikling, og det har i løpet av de siste årene kommet flere nye boliger i området. Det er kort vei til døgnåpen bensinstasjon, bussholdeplass, barnehage og barneskole. En kort kjøretur på ca. 5-8 minutter til Åsane Storsenter, Gullgruven kjøpesenter og Horisont kjøpesenter hvor man finner de fleste servicetilbud og fasiliteter. For de turglade er det mange fine og gode turmuligheter i området. Nærmest tursti finner man knappe to minutter gange fra tunet. Turstien tar deg opp Breisteinfjellet mot Hetlebakksåta. Fra leiligheten og opp til toppen tar det ca. 45 minutter, og det er mange fine rekreasjonsområder på veien opp. Det er også gangavstand fra leiligheten til tursti som tar deg til Veten og Sætregården. Ellers finner man også Breistein Friluftsområde med bade, fiske, bål og grillmuligheter bare 5 minutter unna. Barnehager og skoler i nærområdet: - Kidsa Breistein Barnehage - Kidsa Hylkje - Haukås barneskole - Kyrkjekrinsen barne- og ungdomsskole - Blokkhaugen ungdomsskole

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Boligbebyggelse.

  Byggemåte
  Tak: Flatt takkonstruksjon. Taket er tekket med sveisepapp/folie. Veggkonstruksjon: Ytterveggen er oppført i isolert bindingsverk med utvendig vindtetting, lekter og kledning. Vinduer: Vinduer med 3-lags energiglass i malte trekarmer fra 2016. Dører: Nordan balkongdør med 2-lags isolerglass i malt trekarm fra 2016. Hvit glatt ytterdør fra 2016. Hvit glatt boddør fra 2016. Hvite glatte dører innvendig i boligen. Etasjeskille: Etasjeskiller av bjelkelag i tre.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Det var utettheter ved terrassedørene, kjøkkentak og bodtakene helt i starten. Det ble utført utbedringsarbeid av henhodsvis Nordhus g Fana Blikk As i 2017/2018. Har ikke hatt noe problem siden fullført utbedring. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Utbedring av stikkontakt for varmtvannsbereder og ventillasjonsanlegg. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Kontroll av el-anlegg. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Utvidet terrassen.

  Innhold
  Velkommen til Litlaskarstien 109 - Et moderne, nyere og innbydende rekkehus. Huset ligger i et nyere etablert boligområde, og her finner man idrettsanlegg, barneskole og barnehage i kort gangavstand. Et godt utgangspunkt for barnefamilien. Boligen har parkering i carport. Herlige uteplass i front med stort terrassedekke. Uteplassen er sørvestvendt og man nyter med det fine solforhold midtsommers. Boligen holder en gjennomgående god standard, og har en fin planløsning. I 1.etasje har man en stor entré, bad/wc/vaskerom, stue, kjøkken og bodareal. Boligens 3 soverom er samlet i 2.etg. samme med et av husets fine bad og en bod med god lagringsplass. Hovedsoverommet har i tillegg et herlig walk-in-closet. Det er god lagringsplass i begge etasjer, i tillegg til at boligen har to utvendige sportsboder på 5 kvm og 2 m² Ved inngangspartiet har boligen er bod på 2 m² med god oppbevaringsplass. God plass til sykler, barnevogn m.m. Ved inngangspartiet er det også opparbeidet en fin markterrasse på 10 m². Entréen er romslig, og her er garderobeskap til oppbevarings av yttertøy og sko. Rommet har dør inn til etasjens bad og stue. Badet er innbydende og helfliset med varmekabler i gulv. Et romslig bad som er innredet med wc, dusj og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Flott baderomsmøblement med heldekkende servant. Stuen er romslig med sine 28,6 m². Et herlig areal hvor man nyter lysinnslipp fra vinduer i begge ender av rommet. Her er god plass til en større sofagruppe, spisegruppe og mediemøblement. Det er muligheter for etablering av ildsted for de som måtte ønske det. Fra stuen er det utgang til uteplassen i front. Et herlig areal som blir som en forlengelse av stuen på varme sommerdager. Her finner man også en stor bod på hele 5 kvm med god lagringsplass. Flott kjøkkeninnredning med hvite fronter og laminert benkeplate. Her er god skap- og skuffeplass, samt benkeplass til matlaging og oppbevaring av kjøkkenutstyr. Integrerte platetopp med induksjon, stekeovn, samt opplegg for kjøleskap og oppvaskmaskin. Hvitevarer på kjøkken medfølger med unntak av løse småapparater. Det er også plass til en mindre frokostgruppe på kjøkkenet. Under trappen i har man også god lagringsplass. Rommet har også skap til det elektriske anlegget og annet. Via trapp kommer man opp til 2.etasje. Her finner man boligens 3 soverom, bad/wc og bod. Badet er på lik linje med badet i første etasje innbydende og helfliset med varmekabler i gulv. Badet er innredet med dusj, wc, og baderomsmøblement med heldekkende servant. Boligens 3 soverom er på henholdsvis 10,3, 7,3 og 7,2 m². Hovedsoverommet har eget walk-in-closet som vil falle i smak hos de fleste. I gangen finner man også en bod på 2,7 m² med god lagringsplass. Innhold og areal: 1.etasje: Entre 5 m² Bad/wc/vaskerom 4,3 m² Stue m/trapp 28,6 m² Bod 2,6 m² Kjøkken 9,6 m² 2.etasje: Hall m/trapp 10,5 m² Soverom 10,3 m² Garderobe 2,3 m² Soverom 7,2 m² Bod 3,1 m² Soverom 7,3 m² Bad 6,1 m²

  Standard
  Rekkehus med gode kvaliteter, god planløsning og med gjennomgående normal god standard. Innredning og overflater har normal bruksslitasje iht alder. Innvendige overflater: Gulvene er belagt med laminat, flis og eikeparkett. Innvendige vegger er bekledd med malt platekledning og flis. Himlinger består av tak ess. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Eiendommen har bare fått TG1 i rapport utabeidet av takstmann.   Forhold som har TGIU: Utvendig > Takkonstruksjon/Loft: Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg. Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > Bad: Hulltaking er ikke gjennomført da risikosone er etablert på yttervegger. Fuktsøk ble utført på tilgjengelige vegger uten funn av unormale verdier.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Tv/internett er inkludert i felleskostnadene. Leveres av Telenor.

  Parkering
  Fast parkeringsplass i carport.

  Forsikringsselskap
  Gjensidige

  Polisenummer
  87393416

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 790 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,00))   107 792,- (Omkostninger totalt) 3 897 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Varmekabler på badene. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Det er muligheter for etablering av ildsted i stuen. Eller elektrisk oppvarming.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  14003

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter inkluderer renovasjon, vann, avløp og eiendomsskatt.

  Formuesverdi primær
  946900

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3408838

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Årlig velavgift
  18096

  Velforening
  Eiendommen er med i Leikvang Huseierforening. Det betales kr 1 508,- per måned i felleskostnader. Felleskostnader dekker tv, bredbånd, styrehonorar, forretningsførsel, drift og vedlikehold. Informasjon fra forretningsfører: - Månedsbeløp for strøm til el-bil kr 600 i mnd - Den enkelt huseier har egen forsikring på sitt hus. - Det er fellesavtale for kabel-TV/bredbånd hos Teleor. Informasjon fra årsmøter: - Styret innhenter tilbud på firma for rengjøring av ventilasjonsrør. Anbefalt rengjøringsintervall på 5 år (arbeid er utført). - Styret ønsker å gå til innkjøp av redskapsbod. - Vedrørende Terrasseoverbygg: Styret vil ha godkjenning fra medlemmene i Leikvang huseierforening til å kunne begrense slike søknader til en viss standard. - Dagens løsning med el-bil lading i sameiet er ikke ideell. Styret jobber med å få tilbud på å utbedre anlegget. De som benytter eller ønsker å benytte seg av lading for flere el-biler skal betale ekstra for øvrige biler. For biler utover bil nr. 1 betales det tillegg på 50% av el-bil avgiften pr. bil (For øyeblikket er el-bil avgift på 600kr). Det settes krav til at en må sende søknad til styret ved planer om å installere ny eller eventuelt endre eksisterende infrastruktur for el-bil lading i carport 1 og 2 (Med infrastruktur menes sikring, kabling og ladeboks). - Det er fremmet forslag om å sikre lekeplass ved å sette opp gjerde ned mot leilighetene. Det er vedtatt at styret skal innhente tilbud, også skal det tas avstemming på et senere tidspunkt. - Det er fremmet forslag om å oppgradere lekeplassen. Det hentes inn tilbud på diverse oppgradering av lekeplass. Styret kommer med forslag som stemmes over på senere tidspunkt. Videre planlagt arbeid for 2023: - Montering av trafikkspeil i kryss mellom nr. 17 & 123 (arbeid er utført). - Utbedring av drenering langs vei ved nr. 17, 19 & 23. - Se videre på muligheten for å oppgradere ladeanlegg i carporter. - Planlegge og organisere malejobb som skal utføres på dugnad. - Arbeid i forbindelse med overtakelse av fellesareal fra Skanska/Boklok. - Arbeid med å få på plass mulige forsikringer i sameiet. - Montere lys som er bedre egnet over postkasser. - Det er foretatt fuktmåling og rørinspeksjon i husene i 2023. Det ble ikke avdekket feil/mangler hos Litlaskartien 109.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/170/377: 24.10.2016 - Dokumentnr: 972351 - Bruksrett Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:170 Bnr:373 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:170 Bnr:374 Overført fra: Knr:4601 Gnr:170 Bnr:358 Gjelder denne registerenheten med flere 15.12.2016 - Dokumentnr: 1165736 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:4601 Gnr:170 Bnr:358 01.01.2020 - Dokumentnr: 1734834 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1201 Gnr:170 Bnr:377

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for nybygg rekkehus datert 30.09.2016.

  Vei, vann og avløp
  Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Vei: Tilkomst fra offentlig til privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse. Reguleringsplan på grunnen: Planid: 19270000 Plannavn: ÅSANE. GNR 170 BNR 4, 23, BREISTEIN, BOLIGOMRÅDE Ikrafttrådt: 20.02.2012 Saksnr: 200614550 Dekningsgrad: 100,0 % - Arealet er avsatt til konsentrert småhusbebyggelse. Kommuneplan: Planid: 65270000 Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Ikrafttrådt: 19.06.2019 Dekningsgrad: 100,0 % - Arealet er avsatt til bebyggelse og anlegg, øvrig byggesone. Planer i nærheten av eiendommen: Planid: 6020000 Plannavn: ÅSANE. GNR 170 OG 199, BREISTEIN/HAUKÅS, TRAVBANE OG BARNESKOLE Området reguleres til følgende formål: a. Spesialområde b. Offentlig område c. Landbruksområde d. Trafikkområde Planid: 66140000 Plannavn: ÅSANE. GNR 199 BNR 10 MFL., HAUKÅSMYRANE OG HAUKÅSVASSDRAGET Saksnr: 202220550 - Haukåsvassdraget i Åsane er den eneste plassen i Bergen der det fremdeles finnes elvemusling. Men muslingen vil høyst sannsynlig dø ut også her innen få år, dersom miljøtiltakene i vassdraget ikke blir forbedret. Bystyret ønsker et forslag til reguleringsplan som styrker naturmiljøet langs vassdraget, og som samtidig legger til rette for etablering av en våtmarkspark på Haukåsmyrane. Dette er bakgrunnen for reguleringsplanen.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 790 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,00))   107 792,- (Omkostninger totalt) 3 897 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  107792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt vederlag tilsvarende kr. 49 900,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke fotograf (kampanje) kr 2 500,-, kommunale opplysninger kr 5 900,-, tilretteleggingsgebyr kr 14 900,-, markedsføringspakke kr 15 900,-, oppgjørshonorar kr 6 500,-, salgsoppgave kr 1 500,- opplysninger OBOS kr 3688,- og visninger kr 2 500,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg og et rimelig vederlag stort kr 10 000,- for utført arbeid. Alle beløp er inkl. mva. 

Marius Hagen

Megler

Marius Hagen

99 54 05 96

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev