aktiv-eiendomsmegling
Nydelig utsikt
Nydelig utsikt

BREVIK Bjørkegata 13C

Selveier toppleilighet med god standard og fantastisk sjøutsikt! Gode solforhold | Garasje m/EL-billader |

  • kr 3 350 000
  • BRA-i 111 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 3 350 000
  • Omkostningerkr 84 990
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 434 990
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2010
  • Soverom2
  • Felleskostnaderkr 2 000
  • Tomt3 062 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 3 350 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 83 750 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 84 990 Omkostninger totalt 95 390 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 98 190 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 3 434 990 Totalpris. inkl. omkostninger 3 445 390 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 3 448 190 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
2etg.jpg
Leilighet med meget attraktiv beliggenhet i et sentralt og veletablert boligområde. En lys og fin leilighet med fantastisk sjøutsikt utover fjorden og nærområdet. Kort gangavstand til Brevik sentrum med dagligvare, restauranter, småbåtbrygger og isbarer. Det er kort vei til skole, barnehage og idrettsanlegg, samt flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet. Fra leiligheten er det kort vei til Porsgrunn og Skien, samt enkel adkomst til E-18 og Vestfoldbyene. Leiligheten ligger i 2. etasje med en innholdsrik planløsning over 2 etasjer: 2. Etasje: Entré, stue og kjøkken i åpen løsning med fantastisk sjøutsikt, 2 soverom m/garderobeskap, bad m/boblekar og dusj og vaskerom/teknisk rom med innredning. Loftsetasje: Innredet Hems. Garasje m/bod. Velkommen til visning!
Stuedel med trapp til hems og soverom

Bjørkegata 13C, Telemark

  • Tomt
    3062m²

    Beskrivelse av tomt
    Felleseiet tomt på ca. 3062 kvm. Tomten er pent opparbeidet med asfaltert adkomst til både garasje og gjesteparkering mot nord. I nordenden av tomten er det også etablert en hyggelig lekeplass for de minste, med både huskestativ og sandkasse. I sørenden av tomten er det opparbeidet et stort gressareal med panorama sjøutsikt til Eidangerfjorden!

    Beliggenhet
    Leiligheten ligger fint til i Brevik med panoramautsikt til sjøen. Her bor man sentralt og solrikt, med kort vei til "alt" av servicefunksjoner. Fra leiligheten er det gangavstand til Brevik sentrum, som virkelig bør oppleves på sommeren. Her er det dagligvarebutikk, restauranter, småbåtbrygger og isbarer. Brevik byr på den samme sjarmen som sørlandsbyene gjør, med sin gamle trehusbebyggelse og atmosfære. Fra leiligheten er det også kort vei til barneskolen i Brevik, hvor det også er barnehage og et fint idrettsanlegg med blant annet fotballbane, tennisbane og løpebane. Fra leiligheten er det kort vei til Stathelle, Porsgrunn og Skien, samt enkel adkomst til E-18 og Vestfoldbyene.

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Består i all hovedsak av annen boligbebyggelse.

    Byggemåte
    Beskrevne bolig består av en to-mannsbolig oppført i rekke oppført 2009-10. Beskrevne leilighet er beliggende i 2.etasje med adkomst fra utvendig trapp i impregnert trevirke. Areal over 2 etasjer. Boligen er fundamentert på fjell/steinmasser. Grunnmur og gulv på grunn består av ringmur og armert betongplate på grunn. Yttervegger er oppført i tradisjonelt isolert bindingsverk som er tekket med stående lekte panel. Boligens takkonstruksjon består av sadlet takverk med fabrikkframstilt fagverkstoler som er tekket med krum betongtakstein. Takrenner i lakkert stål. Etasjeskille mellom 1.etg. og leilighet i 2.etg. består av trebjelkelag med oppbygning som brann og lydskille. Vinduer består av to-lags energiglassvinduer med rammer og karmer i malt trevirke. Ventilasjon består av varme gjenvinningsanlegg med ventiler i alle oppholdsrom. Boligen er tilkoblet kommunalt vann og avløp. Leiligheten inneholder entre, kjøkken, stue, bad, vaskerom og to soverom i 1.etasje. Soverom og gang i loftsetasje. Bygningsdeler med rød TG3 (store eller alvorlige avvik): Ingen. Bygningsdeler med mørk oransje TG2 (avvik som kan kreve tiltak): Overflater, innvendig: Det er påvist andre avvik; skade i parkett og sprekk i himling. Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Bad, overflater vegger og himling: Det er påvist avvik i fuger. Bygningsdeler med lys oransje TG2 (avvik som ikke krever tiltak): Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på tettesjikt/membran. Bad, overflater gulv: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Vaskerom, overflater gulv: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Bygningsdeler med grå TGIU (Konstruksjoner som ikke er undersøkt): Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg. Eiendommens tilstand er vurdert av takstmann Jan Tore Eriksrød og rapporten datert 04.09.2024 ligger som vedlegg til salgsoppgaven. Standardkrav vil være subjektivt fra interessent til interessent og tilstandsrapporten gir tilstandsgrad (TG) fra 0-3, hvor TG0 sjeldent vil forekommen og i den andre enden av skalaen er TG3 som indikerer kraftige symptomer/funksjonssvikt (eller f.eks. utgått levetid). For øvrig vil megler ta for gitt at tilstandsrapport er lest og forstått innen evnt. budgivning.

    Innhold
    Leiligheten ligger i 2. etasje med en innholdsrik planløsning over 2 etasjer: 2. Etasje: Entré med skyvedørsgarderobe, stue og kjøkken i åpen løsning med fantastisk sjøutsikt, 2 soverom med garderobeskap, bad med boblekar og dusj og vaskerom/teknisk rom med innredning. Loftsetasje: Innredet Hems. Leiligheten disponerer også en garasjeplass i fellesanlegg med sportsbod og EL-billader.

    Standard
    Velkommen til Bjørkegata 13C! En lys, hyggelig leilighet med attraktiv beliggenhet i Brevik. Her er det panorama utstikt utover fjorden, som kan nytes fra både stue og terrasse. Terrassen er sørvendt, og får godt med sol. Leiligheten fremstår som attraktiv og oppdatert, med moderne preg og løsninger. Leiligheten har blant annet stue og kjøkken i åpen løsning med god takhøyde og flott utsikt til sjøen, 2 soverom og innredet hems. Stort flott bad. Innvendige overflater: Gulv: Parkett og flis. Vegger: Malte veggflater og flis. Tak: Malte gipsplater. Entréen har flislagt gulv med varmekabler og en romslig skyvedørsgarderobe. Her er det god plass til oppbevaring av både sko og yttertøy. Videre adkomst til gang, med to soverom, bad og vaskerom, samt til den åpne stue- og kjøkkenløsningen. Stuen er lys og romslig, med flott utsikt til sjøen. Her er det god plass til å etablere en egen, romslig stuedel, samt spisestuedel ved kjøkkenet. Trapp opp til andre etasje og hel himling. Fra stue er det utgang til terrasse vendt mot sør med uhindret panoramautsikt ut fjorden og nærområdet. Terrassen har gode solforhold og det er fin plass til sittegruppen. Kjøkkenet ligger i åpen løsning til stue, med god plass til å etablere et spisestueområde. Innredning med slette fronter fra Norema og laminert benkeplate. Innredningen har godt med skap- og benkplass, samt integrerte hvitevarer som medfølger ved salg. Hvitevarene som medfølger: platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, ventilator og kombiskap. Det er to soverom i hovedetasjen. Hovedsoverommet er lunt og hyggelig, med god plass til dobbeltsengen. Det er etablert skyvedørsgarderobe med fine oppbevaringsmuligheter. Soverom 2 er av praktisk størrelse og det er etablert skyvedørsgarderobe også her. Badet fremstår delikat og romslig, med flislagte flater og varmekabler i gulv. Badet er innredet med servant i innredning, boblekar, frittstående dusjkabinett og vegghengt toalett. Vaskerom/teknisk rom med innredning og fine oppbevaringsmuligheter! I andre etasje er det Hems med gulvareal på ca. 15 kvm og er innredet. Leiligheten disponerer en garasjeplass med tilhørende sportsbod i felles anlegg. I garasjen er et etablert EL-billader fra Easee.

    Innbo og løsøre
    Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Hvitevarene på kjøkkenet medfølger: platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, ventilator og kombiskap.

    Parkering
    Sameiet har garasjebygg ved inngangsparti med en garasjeplass til hver leilighet. Garasjebygget er et realsameie hvor boligene eier 1/8 hver. Det er bod i bakkant og mulighet til å etablere lagringsloft. Det er etablert EL-billader fra Easee i garasjen.

    Radonmåling
    Det er ikke utført radonmålinger, og bygningen er heller ikke utført med radonsperre.

    Diverse
    Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    3 350 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 83 750 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 84 990 Omkostninger totalt 95 390 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 98 190 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 3 434 990 Totalpris. inkl. omkostninger 3 445 390 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 3 448 190 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Oppvarming
    Det er varmekabler i de fleste gulv, samt balansert ventilasjon. Det er etablert vegghengt varmepumpe i stue.

    Energiklasse
    B

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Kommunale avgifter
    22212

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    De kommunale avgiftene er oppdelt i månedlige betalinger på ca. 1 851,- pr. mnd.

    Info om eiendomsskatt
    Grunnlag for eiendomsskatt: 1 534 100,-.

    Formuesverdi primær
    1026405

    Formuesverdi primær år
    2023

    Formuesverdi sekundær
    4105621

    Formuesverdi sekundær år
    2023

    Info formuesverdi
    Formuesverdien er beregnet med formuesverdi-kalkulatoren til Skatteetaten.

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    114/1332

    Felleskostnader pr. mnd
    2000

    Felleskostnader inkluderer
    Felleskostnadene inkluderer blant annet: snømåking, bygningsforsikring, plenklipp og utvendig vedlikehold.

    Andel fellesformue
    8402

    Andel fellesformue per dato
    2024-09-05T22:00:00Z

    Forkjøpsrett
    Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

    Styregodkjennelse
    Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

    Sameiets forsikringsselskap
    Eika forsikring

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

    Dyrehold
    Husdyrhold er i følge forretningsfører tillat.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4001/83/1/6: 13.05.1874 - Dokumentnr: 900080 - Bestemmelse iflg. skjøte Best. om beplantning m.v. Overført fra: Knr:4001 Gnr:83 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 05.04.1973 - Dokumentnr: 700072 - Erklæring/avtale Midlertidig dispensasjon fra Vegloven vedr. garasjebygg. Overført fra: Knr:4001 Gnr:83 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 04.03.1997 - Dokumentnr: 2852 - Best om garasje/parkering Rettighetshaver BRØNSTEN JAN Overført fra: Knr:4001 Gnr:83 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 10.08.2007 - Dokumentnr: 637667 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Statens Vegvesen Org.nr: 971 032 081 Bestemmelser om støyskjerm på Trosvikveien bru. Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:4001 Gnr:83 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 16.06.2010 - Dokumentnr: 437578 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 6 Formål: Bolig Sameiebrøk: 114/1332 16.06.2010 - Dokumentnr: 437578 - Bestemmelse om parkering Rettighet hefter i: Knr:4001 Gnr:83 Bnr:1 Snr:9 Rettighet hefter i: Knr:4001 Gnr:83 Bnr:1 Snr:10 Gjelder bruksrett til parkeringsplass i garasjebygg Gjelder denne registerenheten med flere

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest på to firemannsboliger og garasjeanlegg datert: 06.05.2011.

    Vei, vann og avløp
    Offentlig vei. Private stikkledninger frem til kommunal tilknytning.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i et område regulert til: Kjørevei, plannavn: del av Strømtangvegen og Trosvikvegen med tilliggende areal, planID 4001 801 Annet fellesareal, plannavn: Bjørkegata 13, planID 4001 820 Felles avkjørsel, plannavn: Bjørkegata 13, planID 4001 820 Felles garasjeanlegg, plannavn: Bjørkegata 13, planID 4001 820 Felles grøntareal, plannavn: Bjørkegata 13, planID 4001 820 Felles lekeareal, plannavn: Bjørkegata 13, planID 4001 820 Felles parkeringsplass, plannavn: Bjørkegata 13, planID 4001 820 Friluftsområde (på land), plannavn: Bjørkegata 13, planID 4001 820 Garasje, plannavn: Bjørkegata 13, planID 4001 820 Garasjeanelgg, plannavn: Bjørkegata 13, planID 4001 820

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

    Kommentar konsesjon
    Eiendommen har boplikt. Kjøper trenger ikke søke konsesjon, men må via egenerklæring om konsesjonsfrihet bekrefte at eiendommen skal benyttes til helårsbolig. Dvs. at minimum en person skal benytte eiendommen til sin primære bolig.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    3 350 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 83 750 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 84 990 Omkostninger totalt 95 390 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 98 190 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 3 434 990 Totalpris. inkl. omkostninger 3 445 390 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 3 448 190 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Omk. kjøper beløp
    84990

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 900,- oppgjørshonorar kr 6 990,- og visningshonorar kr 3 950,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale Utleggene omfatte bl.a. markedspakke, innhenting av kommunale opplysninger, fotograf mm. Alle beløp er inkl. mva.

Jørn Amlie

Megler

Jørn Amlie

96 50 05 50

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev