aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Holtersveg 27 !

BREVIK Holtersveg 27

Nyere enebolig (2013) velholdt pen familiebolig. Livsløpstandard, 4 soverom, 2 bad, garasje. Sjøutsikt. Flytt rett inn!

 • kr 4 200 000
 • BRA 200 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 4 200 000
 • Omkostningerkr 122 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 322 042
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 013
 • Soverom4
 • ArealP-rom 160 m²
 • Tomt574 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 200 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  105 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000))

  122 042 (Omkostninger totalt)

  4 322 042 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Holtersveg 27! Fin beliggende enebolig i Brevik/Heistad med gode solforhold og fin utsikt. Godt etablert og rolig boligområde. Gangavstand til Heistad og Brevik samt skole, barnehage, dagligvare og bussforbindelser m.m. Flotte turområder i skog og mark samt ned til sjøen med badestrender og båthavner. Kyststien som strekker seg fra innerst i Eidangerfjorden og videre til Brevik går rett på nedsiden av eiendommen. Innholdsrik planløsning over to etasjer som inneholder: Første etasje: Entré, kjøkken, stue, soverom, bad, teknisk rom/vaskerom. Andre etasje: Loftstue , Bad , 3 Soverom Dobbel garasje. Hele boligen gir et godt inntrykk med en "nyfølelse". Svært godt tatt vare på! Flytt rett inn !

Holtersveg 27, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  1. etasje: 84 kvm
  2. etasje: 76 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 84 kvm Entré med trapp, Kjøkken , Stue , Soverom , Bad , Teknisk rom/vaskerom
  2. etasje: 76 kvm Loftstue , Bad , 3 Soverom

  Garasje
  Bruksareal
  1. etasje: 40 kvm Garasje har innlagt strøm med egen kurs.  Tomt
  574m²

  Beskrivelse av tomt
  Pent opparbeidet, eiet tomt på ca. 574 kvm. Smakfullt og gjennomført opparbeidet med forstøtningsmurer, terrasser mot øst og vest, grusede parkeringsarealer, plenområder og beplantning. Det er overbygget trapp like til garasjen som gir kortere vei fra parkering til inngangsdør. Tomten har gode solforhold og utsikt mot Eidangerfjorden. Det foreligger bruksrett på tomtedel mot sør til grensende nabo. Selger og nabo er enige om at det skal foretas en grensejustering som bekostes av selger, hvor nabo vil få tilegnet tomtedel med eksisterende bruksrett. Dette påvirker ikke dagens uteområde for ny eier, da denne bruksretten fungerer som del av innkjøring for nabo. Bruksretten vil således bli slettet og tomten vil bli noe mindre. Kart med avtalt grenselinje ligger vedlagt i salgsoppgave og ny eier må påregne at det kan bli mindre justering ved endelig grensejustering fra kommunen.

  Beliggenhet
  Fin beliggende enebolig i Brevik/Heistad med gode solforhold og fin utsikt. Godt etablert og rolig boligområde. Gangavstand til Heistad og Brevik samt skole, barnehage, dagligvare og bussforbindelser m.m. Flotte turområder i skog og mark samt ned til sjøen med badestrender og båthavner. Kyststien som strekker seg fra innerst i Eidangerfjorden og videre til Brevik går rett på nedsiden av eiendommen.

  Adkomst
  Se kartskisse. Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Skolekrets
  Brevik.

  Byggemåte
  Beskrevne bolig er oppført 2013 med areal over to-plan. Boligen er en tradisjonelt bygget bolig med støpt isolert ringmur på grunn. Grunnforholdene består av oppfylte steinmasser på fjell. Yttervegger er oppført i tradisjonelt bygget bindingsverk i 150 mm tykkelse som er isolert i hulrom. Yttervegger er utvendig tekket med liggende trepanel (dobbelfalspanel). Boligens takkonstruksjon består av sadlet takverk med fabrikkframstilt A takstoler. Takverk er tekket med betongtakstein. Takrenner og beslag består av plastbelagt stålrenner fra byggeår. Etasjeskille er i trebjelkelag med sponplater som bærende gulv. Boligens vinduer består av 2- lags isolerglassvinduer. Vinduer er i tre og er fra byggeår. Boligen har etablert balansert ventilasjonsanlegg. Alle bygningselementer fra byggeår. FDV rapport (forvaltning, drift og vedlikehold) fremvist på befaring. * Boligen fremstår uten noen vesentlig merknader. Det er viktig å merke seg at bygningen er oppført i henhold til de byggeforskriftene/krav som gjaldt på søketidspunktet for oppføring av dette bygget. Det er ikke gitt opplysninger til takstmann om forhold vedrørende problemer med skadedyr, maur e.l. utover det som eventuelt er nevnt i denne rapporten. For ytterligere informasjon og andre viktige bemerkninger, se under egne premiss. I vedlagte tegning fra Porsgrunn kommune er det tegnet inn et inngangsparti som ikke er bygget. Bygningsdeler med rød TG3 (store eller alvorlige avvik): - Tekkingen på balkong/terrasse har utettheter. Membran over garasje-elementer med lekkasjer. Synlig fuktskjolder i garasje-elementer/himling. Tiltak: Lokal utbedring må utføres. Utbedring av lekkasjer bør utføres. Bygningsdeler med mørk oransje TG2 (avvik som kan kreve tiltak): - Ingen. Bygningsdeler med lys oransje TG2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak): - Ingen. Eiendommens tilstand er vurdert av takstmann Jan Tore Eriksrød og rapporten datert 27.03.2023 ligger som vedlegg til salgsoppgaven. Standardkrav vil være subjektivt fra interessent til interessent og tilstandsrapporten gir tilstandsgrad (TG) fra 0-3, hvor TG0 sjeldent vil forekommen og i den andre enden av skalaen er TG3 som indikerer kraftige symptomer/funksjonssvikt (eller f.eks utgått levetid). TG2 nyanseres også med lys og mørk oransje, hvor lys oransje er merknader uten behov for umiddelbare tiltak og mørk oransje som kan kreve tiltak. Forøvrig vil megler ta for gitt at tilstandsrapport er lest og forstått innen evnt. budgivning.

  Innhold
  Enebolig med innholdsrik planløsning over to etasjer som inneholder: Første etasje: Entré, kjøkken, stue, soverom, bad, teknisk rom/vaskerom. Andre etasje: Loftstue, bad, soverom, soverom 2 og soverom 3. Dobbel garasje

  Standard
  Gulv: Flis med varmekabler i hall, 2 bad, vaskerom og soverom i 1. etg. Stue og kjøkken har enstavs eikeparket. Loftstue og 3 soverom i 2 etg. har laminat på gulv Vegger: Flis på bad i 2. etg. Våtromsplater på bad i 1. etg. Forøvrig malte og tapetserte overflater. Tak: Malte himlinger. Spotter er montert i de fleste rom. Boligen er bygget i 2013 og innehar en god teknisk standard. Det er terrasser på alle sider av boligen. Inngangsdør fra terrasse mot vest inn til stor, lys og flislagt hall med varmekabler. Hall har videre adkomst til bad, vaskerom, soverom og stue samt. trapp opp til 2. etg. Soverommet i 1. etg. er lyst og pent med store vinduer som slipper inn godt med naturlig lys. Soverommet er meget romslig og det er montert en stor skyvedørsgarderobe. Vaskerommet er delikat, meget praktisk og godt utnyttet. Her er det hyller, skap og benker samt. god plass til både vaskemaskin og tørketrommel. På vaskerommet er det også en stor utslagsvask og direkte adkomst ut til inngangsparti/terrasse via egen dør. Badet er innredet med vegghengt toalett, vask, innredning og frittstående dusjkabinett. Badet har eget vindu. Boligen har åpen stue- og kjøkkenløsning som er naturlig avdelt med spisestueløsning. Fra hall inn til stuedel er det skyvedør med glassparti. Kjøkkenet er lyst og moderne med masse skap- og benkeplass i innredning fra Sigdal. Avdelt mot spisestuedel med kjøkkenøy hvor det er godt med plass. Mulighet til barstoler og spise-/sitteløsning. Hele denne delen av huset har store vinduer mot sjø. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som medfølger i handel: Platetopp og ventilator, stort kjøleskap og stort fryseskap, stekeovn m/pyrolyse og mikro. Hvitevarene er av merke AEG. Stue er lun og koselig med egen spisetuedel og sittegruppe/tvstue. I spisestuedelen er det montert moderne peisovn med klebersteinsvegger. Det er også her dobbel dør ut til terrassen mot sjø. Fra hall er det trapp opp til boligens 2. etg. som inneholder loftstue, 3 soverom og bad. Loftstuen er romslig med "tv-stue"løsning og utgang til balkong mot sjø med flott sjøutsikt. Fra loftstue er det videre adkomst inn til bad og 3 soverom. Badet er stort, moderne og delikat. Innredet med hjørnebadekar, dusjkabinett, servant, toalett og innredning. Alle soverommene er pent innredet, lyse og delikate med skap- og skyvedørsgarderobeløsninger. Hele boligen gir et godt inntrykk med en "nyfølelse". Svært godt tatt vare på!

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Utenfor bolig og i garasje.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 200 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  105 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000))

  122 042 (Omkostninger totalt)

  4 322 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Stue har peisovn og varmekabler. 2. etg. har panelovn i loftstue. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  30792

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskattegrunnlag: 2 915 100,-

  Formuesverdi primær
  1398378

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  5034161

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Selger opplyser om følgende kostnader: TV/Internett: 1750,- pr. mnd. Strømforbruk: Ca. 24 000 kwh pr. år. Husforsikring: 4500,- pr. år.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3806/75/149: 14.11.2006 - Dokumentnr: 557477 - Bruksrett Rettighetshaver: Knr:3806 Gnr:75 Bnr:112 11.01.2006 - Dokumentnr: 605 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3806 Gnr:75 Bnr:112 01.01.2020 - Dokumentnr: 856109 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0805 Gnr:75 Bnr:149 11.01.2006 - Dokumentnr: 606 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3806 Gnr:75 Bnr:18 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om strømførende ledninger Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 27.10.2014.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. Private stikkledninger frem til kommunal tilknytning.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 200 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  105 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000))

  122 042 (Omkostninger totalt)

  4 322 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  122042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 13 900,- oppgjørshonorar kr 5900,- og visningshonorar kr  3500,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  45 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Jørn Amlie

Megler

Jørn Amlie

96 50 05 50

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev