aktiv-eiendomsmegling
Solgt

Lekker 3-roms leilighet 1etg med delikate fargevalg og god planløsning - Romslig terrasse - Garasjeplass med elbillader.

 • BRA 66 m²
 • 2 soverom
 • OMKOSTNINGER80 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 880 892
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 019
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 58 m²
 • FELLESKOST./MND3 650
 • TOMT1 090 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 2 800 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  68 750,- (Dokumentavgift)
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  80 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 880 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Selveierleilighet i 1.etasje, bestående av:
Gang, bad/vaskerom, 2 soverom, innvendig bod, stue/kjøkken med utg. terrasse og hage på begge sider.

I tillegg medfølger en isolert utvendig bod i tilknytning inngangsparti og garasjeplass i oppvarmet p-kjeller.

Velkommen til Fagerlunden 16 C, en moderne og praktisk leilighet man kan flytte rett inn i! Leiligheten ligger i midten i 1. etasje og har en herlig terrasse, med hage på begge sider av bygget. Leiligheten har to soverom, åpen kjøkkenløsning mot stue, en innvendig bod som kan rives hvis en ønsker ytterligere plass i stuen, gang og et lekkert bad/vaskerom. Praktisk og isolert utvendig bod. Parkeringsplass i garasjekjeller. Her bor man godt i barnevennlige omgivelser med kort veg til alt man trenger i hverdagen. Håper leiligheten faller i smak. Velkommen til en hyggelig visning!

Merk deg dette:
• Moderne og nyere standard
• Biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg med elbillader og godt med gjesteparkering
• To boder
• Vannbåren gulvvarme inkl. i felleskostnadene
• Nærhet til barnehage og skole
• Turområder i umiddelbar nærhet

Ønsker deg velkommen til visning!

Fagerlunden 16C, Innlandet

 • Velkommen
  De asfalterte internvegene tar deg frem til leilighetens inngangsparti som har trappefri adkomst. Her er det også adkomst til praktisk utebod. Leiligheten har en lys entré med gode omkledningsmuligheter for yttertøy og sko.

  Stuen
  Stuen er åpen og har fint lysinnslipp fra vinduene ved terrassen. Det er plass til sofagruppe og TV-møblement i den ene delen av stuen og spisebord i tilknytning til kjøkkenet. Fra stuen og kjøkkenet er det utgang til stor terrasse og hyggelig, inngjerdet hage.

  Kjøkkenet
  Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stuen. Innredning fra Sigdal som består av over- og underskap med laminerte skrog og mdf-fronter. Laminert benkeplate med nedfelt/planlimt oppvaskkum og ett-greps armatur. Nedfelt platetopp (induksjon), integrert oppvaskmaskin, stekeovn og kjøle-/fryseskap.

  Soverommene
  Leiligheten har to soverom med nøytrale overflater på vegger og gulv. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng, nattbord og oppbevaringsmøbel. Det andre soverommet har en praktisk skyvedørsgarderobe og med plass til enkeltseng.

  Badet
  Badet er flislagt og har vannbåren gulvvarme. Innredningen består av skuffer og høyskap, heldekkende servant og speil. Badet er for øvrig utstyrt med gulvmontert toalett, dusjsone med dusjvegg/-dør og opplegg for vaskemaskin.
 • Eiendommen har en fin og sentral beliggenhet i Brumunddal og ligger like ved Ringsaker kulturskole. Området er rolig og barnevennlig, med blant annet kulturskolen og Bakkehaugen barnehage rett ved. Til Bjørkebo barnehage og Bakkehaugen barnehage er det ca. 300 meter og Vesleparken barnehage ligger 900 meter unna boligen. Ned til sentrum er det kun ca. 1,8 km og her finner man et bredt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Mølla Storsenter har flere butikker og et variert servicetilbud og den koselige gågata kan tilby flere kafeer, restauranter og klesbutikker. Det er også kort veg til buss- og togstasjon som tar deg til blant annet Hamar, Oslo, Lillehammer og Trondheim. Området kan by på fine turområder hele året, enten du vil rusle ned til Mjøsa, langs elva eller ta deg en topptur til Høsbjør, Bangsberget eller Bjørgeberget som kan tilby flott utsikt på toppen. Om vinteren er det også oppkjørte skiløyper rett i nærheten.

  Det er kun 900 meter til Fagerlund barneskole, og ca. 1,3 km til Brumunddal ungdomsskole. Vegg i vegg med ungdomsskolen finner du også Ringsaker videregående skole. Brumunddal kan også tilby flere lekeplasser og nede ved Mjøsa finner man blant annet skatepark, basketballbaner og flotte badeplasser. For den idrettsglade ligger Sveum idrettspark, med både fotball- og tennisbaner. Fra eiendommen er det kort vei til alt man trenger i en hektisk hverdag. Det er kun ca. 18 km inn til Hamar sentrum og ca. 9 km til Rudshøgda som har blant annet Coop Obs og Coop Obs Bygg. Til IKEA som ligger i Nydalen er det ca. 11 km.
 • Bygningen er fundamentert på antatt støpte såler under ringmur. Ringmur av prefabrikkerte elementer. Støpt gulv på grunn. Yttervegger av trekonstruksjoner/bindingsverk med vindsperre og luftet kledning. Utvendige fasader av trekledning. Saltak av trekonstruksjoner. Bygget har tekking med betongtakstein. Malte trevinduer med 3-lags isolerglass fra byggeåret.

  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av TakstPlan AS.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG).

  Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan krevet tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: "Andre utvendige forhold", satt pga. det ikke er utarbeidet tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • 1.etasje: Bra 66 m² / P-rom 58 m².

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • Løsøre/tilbehør som medfølger: Integrerte hvitevarer og knagg til ytterjakker i gang. Løsøre/tilbehør som ikke medfølger: lamper over spisebord, hylle utvendig vegg, tre stk. hyller ved spisebord, hvit hylle tv-stue, lysholder x 2 tv-stue, lampe soverom, hylle og speil i gang, høyskap bad samt hyller utvendig bod. Se også beskrivelser under punktet om standard samt eventuelle bildebeskrivelser. Det gis ingen garantier for medfølgende løsøre/tilbehør.
 • Oppvarming via sentralt fjernvarmeanlegg med vannbåren gulvvarme.
 • Felles eiertomt på ca. 1.090,5 m². Tomten er opparbeidet med Tomten er opparbeidet med plen. Gangveger, innkjøringen og gårdsplassen er asfaltert.

  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • Biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg. Gjesteparkering på fellestomten.
 • Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene.
 • Moelv Regnskaps Byrå AS.
  Tlf: 62 35 98 20
 • Leiligheten er en del av sameiet Fagerlunden 16 som består av 10 boligseksjoner. Sameiet har til formål og ivareta sameiernes fellesinteresser og administrasjon av eiendommen gnr.2, bnr. 155 i Ringsaker kommune med fellesanlegg av enhver art. Den enkelte sameier rår som eier over sin seksjon. Fellesarealet disponeres av alle og skal opparbeides etter sameiernes ønske. Kostnadene fordeles etter sameiebrøken. Hver seksjon har 1 stk. garasjeplass i felles garasjeanlegg. Vedlikehold deles likt mellom seksjonene. Gjesteparkeringsplass fordeles mellom de som grenser til de.
  Sameiets øverste organ er sameiermøtet. Ordinært Sameiermøte skal holdes hvert år, innen utgangen av april måned. Det ordinære sameiermøtet skal behandle årsregnskap, styrets årsberetning, valg av styremedlemmer, samt for øvrig behandle saker som er nevnt i innkallingen til møtet. Valg av revisor og forretningsfører skjer i sameiermøtet. Sameiet forplikter seg i å være medlem i egen velforening i området.
 • Det kreves ingen styregodkjennelse.
 • Dyrehold er tillatt iht. sameiet/borettslagets husordensregler. Eiere av dyr plikter å sørge for at dyret ikke sjenerer andre beboere. Det skal vises særlig aktsomhet med hensyn til renhold og vedlikehold av egen seksjon og fellesareal om følge av dyreholdet.
 • Sameiets bygningsmasse er forsikret med fellespolise i Fremtind skadeforsikring med polisenummer 20798411. Hver enkelt sameier må selv skaffe innboforsikring.
 • Formuesverdi som primærbolig: Kr 583.064,- per 31.12.2020.
  Formuesverdi som sekundærbolig: Kr 2.099.031,- per 31.12.2020.
 • Per 30.06.2022 utgjør de månedlige felleskostnadene kr 3.650,- som dekker bla. kommunale avgifter (renovasjon og vann og avløp), grunnpakke TV/Internett, bygningsforsikring, vedlikehold, strøm på/i fellesareal samt honorar til styret, forretningsfører og revisor.
 • Andel fellesgjeld: Kr 0,- pr. 30.06.2022.
  Andel fellesformue: Kr 17.514,- pr. 31.12.2021.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kommunale avgifter utgjorde totalt ca. kr 2.755,- for 2021 for eiendomsskatt.

  Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

  Felleskostnadene dekker renovasjon, vann og avløp.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Felleskostnader", påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring og innvendig vedlikehold.
 • Det ble utstedt ferdigattest for lavblokk med 10 boenheter i 2020.

  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse synes å stemme godt overens med dagens bruk.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.
 • Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men eierseksjonsloven setter som begrensning at man ikke kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Det er ikke foretatt noe besiktigelse på det elektriske anlegget. Dette gir ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Følgende er tinglyst på eiendommen:
  Dagboknr.809269, tinglyst 11.07.2019. Gjelder seksjonering.
  Sameiebrøk 69/690.
  Dokument kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Brumunddal travbane med ikrafttredelse 27.09.2006. Reguleringsformål for eiendommen er boligbebyggelse -konsentrert småhusbebyggelse.

  Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel 2014-2025 med ikrafttredelse 17.06.2015 hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse.
 • Gnr. 2 Bnr. 155 Snr. 4 og Gnr. 2 Bnr. 9 i Ringsaker kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende:

  Punkt 13. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag?
  Ja, tilhører vår parkeringsplass i garasjeanlegget.

  Punkt 16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
  Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Utvidet platting og satt opp levegg på vår terrasse.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 1,16 % av salgssummen, ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), markedspakke (kr 16.400,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 8.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Maria Engen Molstad
  Vebjørn N Stenbrenden
Sindre Ilseth Heia

Megler

Sindre Ilseth Heia

91 59 55 10

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev