aktiv-eiendomsmegling
Solgt

BRUMUNDDAL Fagerlunden 25C

Spennende 3-roms selveierleilighet i etablert nabolag på Fagerlunden. Gode solforhold og stor balkong.

 • kr 2 750 000
 • BRA 68 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 750 000
 • Omkostningerkr 81 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 831 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 018
 • Soverom2
 • ArealP-rom 59 m²
 • Felleskostnaderkr 3 650
 • Tomt1 335.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2.750.000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 68.750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2.750.000))   81.792,- (Omkostninger totalt) 2.831.792,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Vi presenterer en flott selveierleilighet i et ettertraktet nabolag. Denne leiligheten er ideell for familier eller de som trenger ekstra plass, med to romslige soverom som innbyr til avslapning og god nattesøvn. Den lyse og luftige stuen er integrert med et pent kjøkken i en åpen planløsning, noe som skaper en innbydende atmosfære og er perfekt for underholdning eller kvalitetstid med familie og venner. Moderne detaljer og tidsriktige materialer preger leiligheten. Det flislagte badet er elegant og stilfullt, og har vannbåren varme i gulvet. Badet inneholder toalett, dusjvegger, opplegg for vaskemaskin, samt baderomsinnredning og speil. Vi håper du liker det du ser og ønsker deg velkommen på visning!

Fagerlunden 25C, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  Leiligheten
  Bruksareal
  2. etasje: 68 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 59 kvm Entrè, stue, kjøkken, bad, 2 soverom.  Tomt
  1335.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for sameiet på ca. 1335,8 m². Tomten er opparbeidet med plen. Gangveger, innkjøringen og gårdsplassen er asfaltert. Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes

  Beliggenhet
  Eiendommen har en fin og sentral beliggenhet i Brumunddal og ligger like ved Ringsaker kulturskole. Området er rolig og barnevennlig, med blant annet kulturskolen og Bakkehaugen barnehage rett ved. Til Bjørnebo barnehage er det ca. 300 meter og Vesleparken barnehage ligger 900 meter unna boligen. Ned til sentrum er det kun ca. 1,8 km og her finner man et bredt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Mølla Storsenter har flere butikker og et variert servicetilbud og den koselige gågata kan tilby flere kafeer, restauranter og klesbutikker. Det er også kort veg til buss- og togstasjon som tar deg til blant annet Hamar, Oslo, Lillehammer og Trondheim. Området kan by på fine turområder hele året, enten du vil rusle ned til Mjøsa, langs elva eller ta deg en topptur til Høsbjør, Bangsberget eller Bjørgeberget som kan tilby flott utsikt på toppen. Om vinteren er det også oppkjørte skiløyper rett i nærheten. Det er kun 900 meter til Fagerlund barneskole, og ca. 1,2 km til Brumunddal ungdomsskole. Vegg i vegg med ungdomsskolen finner du også Ringsaker videregående skole. Brumunddal kan også tilby flere lekeplasser og nede ved Mjøsa finner man blant annet skatepark, basketballbaner og flotte badeplasser. For den idretts glade ligger Sveum idrettspark, med både fotball- og tennisbaner. Fra eiendommen er det kort vei til alt man trenger i en hektisk hverdag. Det er kun ca. 18 km inn til Hamar sentrum og ca. 9 km til Rudshøgda som har blant annet Coop Obs og Coop Obs Bygg. Til IKEA som ligger i Nydalen er det ca. 11 km.

  Byggemåte
  Selveierleilighet i 2. etasje i bygning med flere boenheter. Leiligheten har en normalt god planløsning, oppført i en normal håndverksmessig utførelse med tradisjonell byggemåte. Tilstanden på boligen ansees å være normal. Det er normal standard over overflater, innredninger og utstyr i boligen. Noen bemerkninger i fm noen detaljer. Tilstandsgrad for felles bygningskonstruksjoner/fellesarealer vurderes ikke. Se forøvrig beskrivelser/detaljer om byggene i rapport. Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av ICON TAKST AS. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet «Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse».

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen. Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: Pkt 13: Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? - Ja, Mulighet for å tegne ladeabonnement på tilhørende parkeringsplass i parkeringskjeller. Tilleggskommentar: Beising av bygget utvendig vil bli gjort nå i sommer (malerfirma), av allerede oppsparte midler.

  Innhold
  Eierseksjonen består av: Leilighet med: Entre, bad, stue, kjøkken 2 soverom. Samt en innvendig og en utvendig bod. Garasjeplass med el-billader i felles garasjeanlegg. (Ekstra tilkoblingsavgift på el-billader). Gjesteparkering på sameiets fellesområde.

  Standard
  Vi har gleden av å presentere en flott selveierleilighet i et ettertraktet nabolag. Med to romslige soverom, er denne leiligheten perfekt for familier eller de som trenger ekstra plass. Begge soverommene er romslige og innbyr til avslapning og god nattesøvn. Du vil umiddelbart bli begeistret over den lyse og luftige stuen som er integrert med et pent kjøkken i en åpen planløsning. Dette skaper en innbydende atmosfære og er ideelt for å underholde gjester eller nyte kvalitetstid med familie og venner. Leiligheten er preget av moderne detaljer og tidsriktige materialer. Det flislagte badet er elegant og stilfullt med vannbåren varme i gulvet. Badet inneholder toalett, dusjvegger, opplegg for vaskemaskin, samt baderomsinnredning og speil. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer, inkludert kjøleskap, koketopp, oppvaskmaskin og stekeovn. Dette gjør matlaging til en lek og gir et praktisk og funksjonelt kjøkkenområde. Som en ekstra fordel har denne leiligheten den ekstra bekvemmeligheten av en parkeringskjeller med plass til en bil. Hvis du er miljøbevisst og eier en EL-bil, vil du sette pris på den tilleggstjenesten med en EL-billader som kan etableres med et abonnement. Med sin beliggenhet som en endeleilighet, vil du nyte privatlivets fred. Dette gir en rolig atmosfære og skaper en avslappende atmosfære å komme hjem til. Balkongen er virkelig et høydepunkt i denne leiligheten. Med sin betagende utsikt og optimale solforhold, er det et perfekt sted å slappe av, nyte en kopp kaffe om morgenen eller å skape minner med dine kjære. Du vil også ha tilgang til både en utvendig bod og en innvendig bod, som gir god lagringsplass for dine eiendeler. Selger har installert motormarkise. Ta kontakt med oss i dag for å avtale en visning og oppdag alt denne fantastiske leiligheten har å tilby!

  Innbo og løsøre
  Taklampe på kjøkken og stue følger ikke med i handelen. Fastmontert anordning til TV på vegg medfølger ikke i handelen. Se forøvrig bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Det er inkludert grunnpakke fra Altibox (tv/internett) i felleskostnadene.

  Parkering
  Biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg med mulighet for el-billader. (ekstra avgift). Gjesteparkering på fellestomten.

  Radonmåling
  Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på, at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Det er ikke foretatt noen kontroll av det elektriske anlegget. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2038.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2.750.000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 68.750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2.750.000))   81.792,- (Omkostninger totalt) 2.831.792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vannbårne radiatorer. Vannbåren gulvvarme på bad.

  Energiklasse
  D

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter utgjør totalt ca. kr 4.628,- for 2023 for eiendomsskatt. Felleskostnadene dekker renovasjon, vann og avløp. Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

  Formuesverdi primær
  622682

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2241655

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet ''Felleskostnader'' og ''Kommunale avgifter'', påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Årlig velavgift
  20

  Velforening
  Fagerlunden vel

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  69/552

  Felleskostnader pr. mnd
  3650

  Felleskostnader inkluderer
  Per 09.08.2023 utgjør de månedlige felleskostnadene kr 3.650,-. Disse dekker bla. kommunale avgifter som vann, avløp og renovasjon, samt bygningsforsikring, vedlikehold, strøm på/i fellesareal samt honorar til styret, forretningsfører og revisor.

  Andel fellesformue
  46115

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Eierseksjonen er en del av Eierseksjonssameiet ''Sameiet Fagerlunden 25'' (org.nr. 921 519 567), bestående av totalt 8 eierseksjoner. Sameiet hadde et årsresultat i 2022 på kr 43.249,-. De disponible midlene var per 31.12.2022 kr. 349.142,- og viser sameiets likviditet. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene. Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader og eventuelt fellesgjeld kan variere over tid som følge av for eksempel generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller årsmøte. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld, felleskostnader og forpliktelser for seksjonseierne kan bli endret som følge av for eksempel generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i eierseksjonssameiets styre og/eller årsmøte. Budsjettering av felleskostnader for kommende år foretas gjerne mot slutten av inneværende år og ofte med ikrafttredelse fra og med 01.01 kommende år. Årsmøter avholdes som regel i perioden mars-mai. Det kan dermed foreligge endringer, være fremmet forslag til tiltak og/eller eksistere vedtak om tiltak som ikke fremgår av opplysninger mottatt fra forretningsfører (grunnlag for opplysninger i denne salgsoppgaven) Det gjøres oppmerksom på at sameiet har planlagt å male/beise bygget utvendig. Sameiet har innhentet tilbud fra et malerfirma som skulle ha ca. 225.000,- for gjennomføring av jobben. Det ble enighet på sameiermøtet om at styret skulle jobbe med å innhente flere tilbud på beisingen før de bestemmer seg. Styret vil informere sameierne når de har gjort sin innstilling med valg av malerfirma, og når arbeidet skulle utføres. Kostnadene til malingen skal dekkes av oppspart egenkapital i sameiet.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ingen styregodkjennelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Se kommentarer rundt pkt. ''Om sameiet''.

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven.  Sameiets bygningsmasse er forsikret med fellespolise. Hver enkelt seksjonseier må selv skaffe innboforsikring.

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Dugnader overfor sameiet og realsameiet må påregnes.

  Dyrehold
  Eiere av dyr plikter å sørge for at dyret ikke sjenerer andre beboere. Det skal vises særlig aktsomhet med hensyn til renhold og vedlikehold av egen seksjon og fellesareal som følge av dyreholdet.

  Eierskiftegebyr
  3750

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner. Det er ellers ingen kjente, tinglyste heftelser (dokument) som skal følge med eierseksjonen. Det er tinglyst seksjonering med dagboknr: 452772-1 den 05.09.2019. Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel Eierseksjonen er en del av realsameie med gnr. 2 bnr. 9 ideell andel (1/125). Dette arealet har en størrelse på 13.274 kvm. Det er i denne forbindelse opprettet et vel mellom de ulike sameiene på fagerlunden. Medlemskapet i vellet er tvunget. Årsavgiften pr. bygning er på kr. 100,- Dugnader i realsameiet må påregnes.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt ferdigattest for boligrekke, fagerlunden 15, Brumunddal, Gnr. 2 bnr. 153 i 2018. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Adkomst til sameiets eiendom fra offentlig vei. Sameiet er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Sameiet har selv ansvar for de private stikkledningene.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Brumunddal travbane, fra 2006 Reguleringsformål for eiendommen er boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Ringsaker kommune, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse, nåværende, samt delareal til blå/grønnstruktur. Det gjøres oppmerksom på at kommuneplanens arealdel for 2024 - 2040 er under arbeid.

  Adgang til utleie
  På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24. Eiendommen står i matrikkelen registrert med èn bruksenhet.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Ikke relevant for dette salgsobjektet.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men eierseksjonsloven setter som begrensning at man ikke kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie.

  Kommentar odelsrett
  Ikke relevant for dette salgsobjektet.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2.750.000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 68.750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2.750.000))   81.792,- (Omkostninger totalt) 2.831.792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  81792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Mattis Barmoen Andersen

Megler

Mattis Barmoen Andersen

91 51 33 69

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev