aktiv-eiendomsmegling
Solgt

BRUMUNDDAL Fremstadvegen 3C

Flott og stilren halvpart av tomannsbolig fra 2020 med sentral beliggenhet. Gangavstand til barnehage, skole og sentrum

 • kr 3 250 000
 • BRA 22 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 250 000
 • Omkostningerkr 98 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 348 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 020
 • Soverom2
 • ArealP-rom 74 m²
 • Felleskostnaderkr -
 • Tomt1 309 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 250 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  81 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 250 000))

  98 292 (Omkostninger totalt)

  3 348 292 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Fremstadvegen 3C! En lys og stilren halvpart av en tomannsbolig fra 2020. Boligen har en gjennomgående god planløsning som utnytter plassen optimalt med blant annet 2 soverom. Leiligheten ligger i et området for både barnefamilier, voksne og nyetablerte. Nærhet til skog-, og friareal, samt gang-, og sykkelsti omtrent i fra boligen til barnehage og skoler. Brumunddal sentrum ligger ca. 1,2 km unna, som gjør at du har det meste av hva du trenger i hverdagen innenfor kort radius fra leiligheten. Merk deg dette: - Nyere og stilren leilighet fra 2020. - Kort vei til sentrum. - Kort vei til barnehager og skoler. - Garasjeplass - Terrasse

Fremstadvegen 3C, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  Halvpart av tomannsbolig
  Primærrom
  1. etasje: 74 kvm Gang, stue/kjøkken, bad, 2 soverom.
  Sekundærrom
  1. etasje: 4 kvm Teknisk rom.

  Garasje
  Bruksareal
  1. etasje: 22 kvm
  Sekundærrom
  1. etasje: 22 kvm Garasje.  Tomt
  1309m²

  Beskrivelse av tomt
  Felleseiet tomt som er flat og opparbeidet med plen. Gårdsplass er asfaltert.

  Beliggenhet
  Fremstadvegen 3C ligger usjenert til med gangavstand til sentrum og turområder. Området er barnevennlig med gode lys og solforhold. Med ca. 1,2 km til sentrum, er det gangavstand til det du trenger i hverdagen. Mølla Storsenter har flere butikker og et variert servicetilbud, og gågata byr på flere kafeer, restauranter og klesbutikker. Herfra er det også kort veg til buss- og togstasjon som tar deg til blant annet Hamar, Oslo, Lillehammer og Trondheim. Fra boligen er det flere fine turområder hele året, enten du vil rusle rundt i nabolaget, ned til Mjøsa, langs elva eller ta deg en topptur til Høsbjør, Bangsberget eller Bjørgeberget som kan tilby flott utsikt på toppen. Om vinteren er det også oppkjørte skiløyper i nærheten. Fra boligen er det kort vei ned til Mjøsparken hvor du finner aktiviteter for alle aldre. Skatepark, lekeplass, minigolf, sandvolleyballbane, petanque, sansehage, historiske kulturminner, skiblanderbrygge og badetrand, for nå nevne noe. I tillegg finner du kiosk, foodtrucks og restauranter, og sommeren 2023 åpner Mjøsamfiet, en konsertarena med over 2.000 sitteplasser og en stor festivalslette. Fra boligen er det kort vei til alt man trenger i en hektisk hverdag. I tillegg til at den er sentrumsnær, er det for eksempel ca. 15 min kjøretur til Hamar sentrum, ca. 8 minutters kjøretur til Rudshøgda med Coop OBS og Coop OBS bygg og til IKEA som ligger i Nydalen er det ca. 9 minutters kjøretur.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Halvpart av tomannsbolig og garasje fra 2020.

  Barnehage/skole/fritid
  Fra boligen er det tre barnehager innenfor en rekkevidde på 1.3 km, Veslebakken (ca. 1.1 km unna), Tunet Barnehage (ca. 1.1 km unna) og Bjørkebo barnehage (ca. 1.3 km unna).

  Skolekrets
  Fagerlund skole er nærmeste barneskole og ligger ca. 1.9 km unna. Brumunddal ungdomsskole og Ringsaker videregående skole ligger 1,5 og 1,6 km unna.

  Offentlig kommunikasjon
  Nærmeste bussholdeplass er Pellervika og ligger ca. 400 meter unna. Herifra går det 10 ulike busslinjer. Til Brumunddal togstasjon er det ca. 1.8 km.

  Byggemåte
  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Petter Wangen for Takstgruppen AS. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan krevet tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Utvendig; Balkonger, terrasser og rom under balkonger Konstruksjon fundamentert direkte på terreng vil normalt bevege seg som følge av setninger i grunnen og tele. Behov for vedlikehold. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold. Andre utvendige forhold: Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold. Innvendig: Radon: Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke. Innvendige dører: Lite hakk i dør mot soverom. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold. Bad/vaskerom: Overflater vegger og himling: Våtromsplater er ikke montert fagmessig. Litt ujevnheter i plateskjøter. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold. Bad/vaskerom: Sluk, membran og tettesjikt > Det er ikke framlagt godkjent dokumentasjon på utførelsen. Ved bruk av fuktindikator på utsatte steder registrerte jeg ingen unormale verdier. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold. Bad/vaskerom: Sanitærutstyr og innredning: Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold. Stue/kjøkken: Overflater og innredning: Enkelte fronter trenger justering. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold. Tekniske installasjoner: Avløpsrør: Det er ikke påvist tilfredsstillende stakemulighet på avløpsanlegg. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold. Det er ikke gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for noen bygningsdeler-/komponenter. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Pkt 1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? Svar: ja. Beskrivelse: Det var en liten lekkasje under vasken når vi tok over boligen. Den er fikset og har vært i orden siden vi tok over. Pkt 6. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Svar: ja. Beskrivelse: Noe skjevheter på terrasse da denne er bygd av ufaglært. Pkt. 11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar: Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Satt inn nye spotter i taket i 2022. Arbeid utført av: KB Elektro AS. Pkt 16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Svar: Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: Påbygg av terrasse er gjort av ufaglært sommeren 2022.

  Innhold
  Boligen inneholder: Åpen stue/kjøkkenløsning, gang, 2 soverom og bad.

  Standard
  Velkommen inn! Når du entrer boligen får du et umiddelbart godt inntrykk. Gangen er innbydende og moderne med grønnmalte vegger og enstavs laminat på gulvet. Stue/kjøkken: Det gode inntrykket fortsetter innover i boligen til den åpne stue og kjøkkenløsningen. Rommet er malt i jordnærfarger, har store vindusflater og dør ut til terrassen. Romslig kjøkken med god skapplass. Kjøkkeninnredningen er grå og moderne med laminerte skrog, fronter og benkeplate Hvitevarene er integrerte. Soverom: Boligen har 2 soverom. På hovedsoverommet er det garderobeskap og på det andre soverommet er det walk-in closet/ teknisk rom. Walk-in closet/teknisk rom er en del av sekundærarealet og ikke godkjent for varig opphold. Bad: Badet er lyst og innbydende med dusjdører i glass og lys baderomsinnredning. Det er belegg på gulv og baderomsplater på veggene. Varme i gulvet. Terrasse: Terrassen er romslig med flere møbleringsmuligheter og grill. Det er utgang til hage. Innvendig materialvalg: Gulv er i hovedsak preget av: Laminat og belegg. Vegger er i hovedsak preget av: Panelplater og våtromsplater. Himlinger er i hovedsak preget av: Himlingsplater. Enkel bygningsbeskrivelse: Grunnmur i element. Støpt gulv på grunn. Yttervegger i trekonstruksjon med liggende utvendig trekledning. Taktekking av betongtakstein.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Tilbygg / modernisering: 2022: Ble lagt asfalt på gårdsplass. Utført av firma. 2022: Montert glass skillevegg på stue/kjøkken. Utført av firma. 2022: Montert spottere i boligen. Utført av firma. 2022: Bygd på terrasse. Egeninnsats og ufaglært. (Opplysninger over er gitt av selger)

  Parkering
  I garasje eller på egen gårdsplass.

  Radonmåling
  Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke.

  Diverse
  Fremstadvegen C, D, E og F er et uregistrert sameie som betaler 500,- kr i mnd. Disse pengene går til snøbrøyting (Oppgitt av selger). Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i , uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2040. Feiing ble utført siste gang i 2021. Tilsyn ble sist gang utført i 2023, uten pålegg om utbedringer. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 250 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  81 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 250 000))

  98 292 (Omkostninger totalt)

  3 348 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming består av strøm og vedfyring, i hovedsak ved hjelp av ildsted og varme i gulv.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  16467

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  For 2023 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.):   Abonnementsgebyr vann og avløp: Kr 8.523,-. Forbruk vann: Kr 30,18,- per kubikk. Forbruk kloakk: Kr 34,75,- per kubikk. Renovasjon: Kr 5.318,- (middels beholder - 140 liter). Feie- og tilsynsgebyr: Kr 693,75,- (feiing 1 pipeløp hvert 2. år). Eiendomsskatt: Kr 3.492,-   Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunk(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

  Formuesverdi primær
  692571

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2493255

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter», påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiets forsikringsselskap
  JBF.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3411/5/104/4: 01.06.1964 - Dokumentnr: 2484 - Best. om vann/kloakkledn. VEDTAK AV KOMMUNENS REGLEMENT Overført fra: Knr:3411 Gnr:5 Bnr:104 Gjelder denne registerenheten med flere 17.08.2020 - Dokumentnr: 2878439 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 4 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 1/4

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt ferdigattest for Tomannsboligene Fremstadvegen 3C, D, E og F 21.09.2020.. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse synes å stemme godt overens med dagens bruk, med unntak av påbygd terrasse.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Fremstadkrysset, trafikkreg, fra 1990. Reguleringsformål er kjørevei. Eiendommen omfattes også av reguleringsplan for Breskerud/Granerudjordet fra 1977. Reguleringsformål boliger. Boligen ligger vegg i vegg med Fremstadvegen 3D på den ene siden og ligger ut mot et friområde på den andre siden. Tomannsboligen deler tomt med en tomannsbolig til, Fremstadvegen 3E og 3F. Eiendommen omfattes også av kommunedelplanen for Ringsaker 2022-2026, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse. I tillegg omfattes eiendommen av planforslaget, Kommuneplanens arealdel 2024-2040 hvor planleggingen er igangsatt og kommunedelplanen, Dobbeltspor jernbane, Brumunddal-Moelv som er et planforslag. Eiendommen grenser til Fremstadvegen, friområde og andre boliger og ligger i et område med andre boliger, friområdet, samt næringsbebyggelse. I kommuneplanen for Ringsaker 2022-2026 ligger et lite hjørnet av eiendommen innenfor gul støysone for Fremstadvegen og for jernbanen. I planforslagene, kommuneplanens arealdel 2024-2040 og kommunedelplanen, dobbeltspor jernbane, Brumunddal- Moelv er denne støysonen utvidet til å gjelde nesten hele tomten.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 250 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  81 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 250 000))

  98 292 (Omkostninger totalt)

  3 348 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  98292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Kjetil Gustavsen

Megler

Kjetil Gustavsen

90 99 63 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev