aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Fagerlundvegen 41C.
Velkommen til Fagerlundvegen 41C.

BRUMUNDDAL Fremstadvegen 41C

Lys og stilren 3-roms leilighet fra 2021 i 1. Etasje. Kort vei til barnehage og skole. Kort vei til sentrum.

 • kr 2 700 000
 • BRA 67 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 700 000
 • Omkostningerkr 80 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 780 542
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 021
 • Soverom2
 • ArealP-rom 56 m²
 • Felleskostnaderkr 1 100
 • Tomt1 975.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 700 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  67 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 700 000))

  80 542 (Omkostninger totalt)

  2 780 542 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegningen for leiligheten.
Velkommen til Fremstadvegen 41C! En lys og stilren 3-roms selveierleilighet i nyere og moderne 4-mannsbolig fra 2021. Leiligheten ligger i 1. Etasje og har en gjennomgående god planløsning som utnytter plassen optimalt. Leiligheten ligger i et området for både barnefamilier, voksne og nyetablerte. Nærhet til skog-, og friareal, samt gang-, og sykkelsti omtrent i fra leiligheten til barnehage og skoler. Brumunddal sentrum ligger ca. 1,5 km unna, som gjør at du har det meste av hva du trenger i hverdagen innenfor kort radius fra leiligheten. Merk deg dette: - Nyere og moderne leilighet fra 2021. - Bod. - Kort vei til sentrum. - Kort vei til barnehager og skoler. - Solrik markterrasse. - Sentralstøvsuger.
Når du entrer leiligheten kommer du inn i en lysmalt og innbydende entrè av god størrelse. 
God standard fra 2021 med enstavs laminat på gulv og panelplater på veggene.

Fremstadvegen 41C, Innlandet

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 67 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 56 kvm Entrè, stue/kjøkken, 2 soverom og bad.
  Sekundærrom
  1. etasje: 11 kvm Teknisk rom, utvendig bod.  Tomt
  1975.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt som er flat/skrående og opparbeidet med plen og beplantning. Gårdsplassen er gruset.

  Beliggenhet
  Fremstadvegen 41C ligger usjenert til med kort vei til sentrum og turområder. Området er barnevennlig med gode lys og solforhold. Med ca. 1,5 km til sentrum, er det kort vei til det du trenger i hverdagen. Mølla Storsenter har flere butikker og et variert servicetilbud, og gågata kan tilby flere kafeer, restauranter og klesbutikker. Herfra er det også kort veg til buss- og togstasjon som tar deg til blant annet Hamar, Oslo, Lillehammer og Trondheim. Fra boligen er det flere fine turområder hele året; enten du vil rusle rundt i nabolaget, ned til Mjøsa, langs elva eller ta deg en topptur til Høsbjør, Bangsberget eller Bjørgeberget som kan tilby flott utsikt på toppen. Om vinteren er det også oppkjørte skiløyper i nærheten. Det er ca. 1 km til nærmeste dagligvarebutikk. Fra leiligheten er det kort vei til alt man trenger i en hektisk hverdag. Det er for eksempel ca. 15 min kjøretur til Hamar sentrum, ca. 8 minutters kjøretur til Rudshøgda som har blant annet Coop OBS og Coop OBS bygg og til IKEA som ligger i Nydalen er det ca. 9 minutters kjøretur.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Leiligheten ligger i et bygg med 4 andre leiligheter.

  Barnehage/skole/fritid
  Fra leiligheten er det tre barnehager innenfor en rekkevidde på ca. 1.7 km, Bakkehaugen barnehage, Kjerringhaugen Steinerbarnehage og Bjørkebo barnehage.

  Skolekrets
  Fagerlund skole er nærmeste barneskole og ligger 2.3 km unna. Brumunddal ungdomsskole og Ringsaker videregående skole ligger 2,6 og 2,7 km unna. Det er gang og sykkelsti nesten hele veien fra boligen og til skolene.

  Offentlig kommunikasjon
  Skansevegen busstopp er kun 100 meter fra leiligheten, herifra går linje 611, 619 og 629.

  Byggemåte
  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Innvendig: Andre innvendige forhold: Begrenset oppvarmingsmulighet om strøm blir borte. Tiltak: ? Annen oppvarmingsmulighet må etableres for å lukke avviket. Bad: Sluk, membran og tettesjikt: Kjøkken: Avtrekk: Kjøkkenet har ventilator med omluft (kullfilter). For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Pkt 9: Mus i bod. Pkt 16: Bygget platting.

  Innhold
  Leiligheten inneholder: Entrè, stue/kjøkken, 2 soverom og bad. I tillegg har leiligheten et teknisk rom og en utvendig bod.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Hvitevarene på kjøkkenet, kombiskap (kjøl/frys), platetopp, komfyr og oppvaskmaskinen er integrert og følger med leiligheten.

  Parkering
  Biloppstillingsplass utenfor leiligheten.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet.Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 700 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  67 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 700 000))

  80 542 (Omkostninger totalt)

  2 780 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp av strøm, i hovedsak ved hjelp av vannbåren varme i gulvene.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  19795

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Renovasjonskostnadene betales gjennom felleskostnadene. Vann og avløp betaler hver enkelt leilighet for seg selv. For 2023 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.):  Abonnementsgebyr vann og avløp: Kr 8.523,-. Forbruk vann: Kr 30,18,- per kubikk. Forbruk kloakk: Kr 34,75,- per kubikk. Renovasjon: Kr 5.318,- (middels beholder - 140 liter).   Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunk(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

  Info formuesverdi
  Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne en registrert formuesverdi på eiendommen. Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Skatteetaten beregner en boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Formuesverdien er 25 prosent av markedsverdi for primærbolig og 95 prosent for sekundærbolig for inntektsåret 2022 og 100 prosent for inntektsåret 2023. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter", påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Felleskostnader pr. mnd
  1100

  Felleskostnader inkluderer
  Faste utgifter som husforsikring, brøyting og strøing. I tillegg spares det opp en egenkapital i sameiet av overskuddet for fremtidige investeringer og uforutsette utgifter.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3411/7/85/1: 09.09.1975 - Dokumentnr: 6540 - Best. om vann/kloakkledn. Overført fra: Knr:3411 Gnr:7 Bnr:85
  Gjelder denne registerenheten med flere
  20.12.2005 - Dokumentnr: 17481 - Bestemmelse iflg. skjøte Rettighetshaver: Knr:3411 Gnr:7 Bnr:1
  Bestemmelse om vann/kloakkledning
  Overført fra: Knr:3411 Gnr:7 Bnr:85
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.03.2019 - Dokumentnr: 309846 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 1/8


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt midlertidig brukstillatelse for firemannsbolig i 2021. Det er i denne anmerket mangler i forhold til resterende arbeid på firemannsboligen og uteområder.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Fremstadvegen, fra 1979. Reguleringsformål for eiendommen er boliger. Området rundt leiligheten består av et leilighetsbygg til, likt som leiligheten ligger i. Det er opparbeidet plen og beplantning ellers på tomten. Det er gang-, og sykkelvei omtrent helt i fra leiligheten og frem til Bakkehaugen Barnehage, Fagerlund barneskole og nesten frem til Brumunddal ungdomsskole og Ringsaker Videregående. Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel 2022-2026 for Ringsaker, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse. Eiendommen leiligheten ligger på, grenser til annen boligbebyggelse på to av sidene, og landbruk-, natur- og friluftsformål, samt reindrift (LNFR) på de to andre sidene. Ellers i området er det boliger og næringsområdet med blant annet ASKO. Det renner en bekk på nedsiden av eiendommen og jernbanen er ca. hundre meter unna i luftlinje. Støysone: Eiendommen ligger i gul støysone for skytebane der støysonekart er utarbeidet. Eiendommen omfattes også av planforslaget Dobbeltspor jernbane, Brumunddal-Moelv, som er en kommunedelplan under arbeid.

  Adgang til utleie
  På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24. Eiendommen står i matrikkelen registrert med bruksenhet.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 700 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  67 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 700 000))

  80 542 (Omkostninger totalt)

  2 780 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  80542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en fast provisjon på 44 000 av salgssummen ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk/ 3.900,- per stykk ved helg og helligdager)), markedspakke (kr 16.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 9.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Kjetil Gustavsen

Megler

Kjetil Gustavsen

90 99 63 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev