aktiv-eiendomsmegling
Solgt

BRUMUNDDAL Jemlivegen 15

Nyere enebolig med alt på ett plan. Garasje. Pen standard.

 • kr 3 550 000
 • BRA 135 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 550 000
 • Omkostningerkr 105 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 655 792
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 022
 • Soverom3
 • ArealP-rom 125 m²
 • Tomt795.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 550 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  88 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 550 000))

  105 792 (Omkostninger totalt)

  3 655 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Jemlivegen 15! Nå har du mulighet til å kjøpe deg denne flotte eneboligen med fin beliggenhet i et etablert boligområde og kort veg Brumunddal sentrum eller til fine rekreasjonsområder. Eneboligen har en god planløsning med alle rom på ett plan. Det er bl.a tre soverom, bad, gang og åpen stue-/kjøkkeløsning. Merk deg dette: - Gjennomgående lekker standard - Termostatstyrte varmekabler i de fleste rom - Garasje - Innvendig bod Velkommen til en hyggelig visning!

Jemlivegen 15, Innlandet

 • Tomt
  795.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiertomt på ca. 795 m². Tomten er opparbeidet med gruset innkjørsel/parkeringsplass. Det er sådd gressplen som ikke er fullvokst. Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.

  Beliggenhet
  Eiendommen har fin og landlig beliggenhet i Brumund i Ringsaker kommune. Beliggenheten er barnevennlig og tomten er solrik. Området består i hovedsak av frittliggende eneboliger, med noe jord- og skogbruk. Hempa skole ligger ca. 5,9 km unna. I Brumunddal sentrum finner du både barnehager, skoler og ungdomsskole og videregående. Eiendommen ligger ca. 8,5 km unna Brumunddal. Her finner du flere butikker, en hyggelig gågate med flere spisesteder, bakerier og kafeer og Mølla storsenter med et godt utvalg av butikker og dagligvare. Det er umiddelbar nærhet til fine turområder både sommer og vinter. Kjører du opp til Veldre sag skianlegg så har du flere mil med flotte skiløyper, skistadion til både langrenn og skiskyting og rulleskiløype om sommeren. Veldre sag ligger 7 minutters kjøretur unna. 45 minutters kjøretur unna eiendommen ligger Sjusjøen som har alpinanlegg og skiløyper på vinteren, og turstier og sykkelstier på sommeren.

  Byggemåte
  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Hamar-Takst v/Erik-Andre Brodersen. Enebolig og frittliggende garasje bygger over ett plan. Boligen er oppført ifra 2021 ble fullført i 2022. Det er tomteforhold av jord- og morenemasser. Støpt ringmur. Saltakkonstruksjoner i tre, utført med prefabrikkerte w- takstoler. Taket er tekket med dobbelkrummet betongtakstein. Takrenner, nedløp og beslag i svart metall. Yttervegger er utført med trebindingsverk. Yttervegger er kledd med stående panel i malt/ beiset utførelse. Vinduer med 3- lags isolerglass. Hvitlakkerte vinduskarmer. Hvitlakkert tredør med glass. Takoverbygd terrasse på 15m2. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: - Våtrom: Det er vindu med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen. Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter: - Terrasse: Det mangler rekkverk på side mot mur. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Innhold
  Enebolig med alle rom på ett plan. Romfordeling som inneholder vindfang, gang, stue, kjøkken, bad, tre soverom og bodrom. I tillegg har eiendommen en frittliggende garasje.

  Standard
  Du ønskes velkommen i en lys entre med flislagt gulv med gulvvarme. Det er god plass til sko og yttertøy i takhøyt garderobeskap. Boligen har en romslig stue med god plass til flere sittegrupper. Det er lyse overflater og downlights i himlingen. Store vindusflater bidrar godt med naturlig lys. Sentralt i rommet er det montert en peisovn som gir godt med varme. Det er termostatstyrte varmekabler i gulvet. Pent kjøkken med åpen løsning til stuen. Kjøkkeninnredningen i grålakkert utførelse består av over- og underskap med slette fronter. Det er integrerte hvitevarer som stekeovn, mikrobølgeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Moderne bad med fliser på gulvet og på veggene. Baderomsinnredning består av dusjsone med glassdører, dobbelservant med underskap, vegghengt skap med speildører og vegghengt toalett. Eneboligen har tre soverom av ulik størrelse. Det er god plass til senger og tilhørende møblement. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Innbo og løsøre
  Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Forsikringsselskap
  Fremtind

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Det gjøres spesielt oppmerksom på at eiendommen er en del av et dødsbo og selges via arvinger. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har således ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven med vedlegg. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra bygningskyndig.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 550 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  88 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 550 000))

  105 792 (Omkostninger totalt)

  3 655 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  - Peisovn i stuen - Termostatstyrte varmekabler i gulv på stue, kjøkken, vindfang, gangen, badet og bod/teknisk rom. - Boligen har balansert ventilasjonsanlegg

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  For gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.): Abonnementsgebyr vann og avløp: Kr 3.827,-. Forbruk vann/kloakk: Kr 81,81 per kubikk. Renovasjon(149L): Kr 5.209,- Feie- og tilsynsgebyr: Kr 869-. Reell eiendomsskatt er ikke fastsatt av Ringsaker kommune på denne boligen per salgsoppgavedato. Eiendomsskatt utgjør 4,0 promille av eiendommens skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Fra 01.01.2020 er det vedtatt endringer i eiendomsskatteloven som medfører at eiendomsskattetaksten, for boliger og fritdsboliger, skal reduseres med 30 % før ev. bunnfradrag trekkes fra og eiendomsskatten beregnes.Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig. Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

  Info formuesverdi
  Det året boligen står ferdig, skal formuesverdien settes etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå. Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistret per 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger). Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-rom). For ytterligere informasjon oppfordres interessenter til å ta kontakt med Skatteetaten.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter", påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Det er ellers ingen kjente, tinglyste heftelser (dokument) som skal følge med eiendommen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt ferdigattest for enebolig og garasje datert 20.05.2022. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse synes å stemme godt overens med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Torsæter, fra 1979. Reguleringsformål for eiendommen er boliger. På eiendommens nordside er det regulert til nye boliger ifg reguleringskaret. Det er tegning inn en sykkel- og gangsti på eiendommens østside. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Ringsaker kommune 2022-2026 og plan forslag 2026, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligformål/nåværende.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Ikke relevant for dette salgsobjektet.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 550 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  88 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 550 000))

  105 792 (Omkostninger totalt)

  3 655 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  105792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en provisjon på (kr 40.000,-) ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 7.500,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 1.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Karl Kristian Fjeld

Megler

Karl Kristian Fjeld

45 02 41 18

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev