aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Kongsvegen 68a!

Nyoppført tomannsbolig med barnevennlig og sentrumsnær beliggenhet - 3 Soverom - Carport - Høy Standard

 • 4 590 000
 • BRA 126 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING4 590 000
 • OMKOSTNINGER37 142
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 627 142
 • EIENDOMSTYPERekkehus
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 118 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT818 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 4 590 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  25 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 000 000,-))
  --------------------------------------------------------
  37 142,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 627 142,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Boligen inneholder: 1. etasje: Gang, soverom, bad, stue/kjøkken og teknisk rom. 2.etasje: Stue, 2 Soverom, bod og bad Eiendommen inneholder også en del av felles carport .
Stue

Kongsvegen 68A, Innlandet

 • Velkommen inn Du ønskes velkommen til en stor gårdsplass med god plass til parkering, både i carport og ellers på gårdsplassen. Inn boligen blir du møtt med en romslig entré med plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Gangen videre fører deg til soverom, bad, for så stue og kjøkken. Stue og kjøkken Romslig åpen stue- og kjøkkenløsning, med gode møbleringsmuligheter. De store vindusflatene gir rommet rikelig med naturlig lys. Den åpne løsningen innbyr til sosiale samlinger med både familie og venner. Fra stuen er det utgang til terrassen med plass til sittegruppe og grill. Stilrent kvalitetskjøkken med god benkeplass. Kjøkkeninnredning med laminerte skrog med glatte fronter. Benkeplate er laminert med belysning over benkeplate. Komfyrvakt og kjøkkenvifte med avtrekk ut. Kjøkkenkum. Plass til integrert: Komfyr, steketopp, oppvaskmaskin og kjøle/fryseskap. Boligen har også en praktisk loftstue, med plass til sittegruppe eller godstolen. Soverom Boligen har 3 soverom, der to av disse ligger i 2. etasjen, samt ett i 1. etasje. Soverommene har plass til seng, nattbord og oppbevaring. Alle soverommene ligger med praktisk nærhet til bad. Sanitære fasiliteter Boligen har 2 bad, ett i hver etasje. Bad 1. etasje Moderne bad med fliser på gulv og vegger. Badet fremstår som stilrent og gjennomført med svarte detaljer. Badet har servant med underskap og speil med tilhørende belysning. Dusjvegger og vegghengt wc. Mekanisk avtrekk, ventil i himling og tilluft i dør. Varme i gulv. Bad i 2. etasje Lekkert bad med fliser på gulv og vegger. Badet har servant med underskap og speil med tilhørende belysning. Dusjvegger og vegghengt wc. Mekanisk avtrekk, ventil på vegg og tilluft i dør. Varme i gulv. Eksempler på materialvalg i boligen: Gulv: Parkett og fliser Vegger: Malte gipsplater og fliser. Himling: Malte gipsplater. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Boligen ligger i et attraktivt og veletablert område ca. 1 km unna Brumunddal sentrum og med kort vei til både skole og barnehage. Mørkved skole ligger kun noen minutters gange unna, nærmeste barnehage heter Fredheimvegen barnehage og ligger ca. 70 meter unna. Eiendommen ligger heller ikke langt fra ungdomsskole og videregående som ligger ca. 2,5 km unna. Boligen har gode solforhold og utearealer orientert mot vest. Her bor du også nærme fine tur og treningsmuligheter, samt kort til Mjøsa der hele familien kan kjøle seg ned etter en varm sommerdag. Vinterstid er det akebakke og skøytebane i nærheten. Her finner du blant annet badeplass, volleyballbaner, lekeplass og skatepark. Eiendommen ligger i et rolig område med lekeplasser, og nærhet til flere flotte turmuligheter, enten du liker landlige spaserturer eller en gåtur ned til sentrum. Nærmeste dagligvare er Kiwi og Coop Extra som ligger kun ca. 1 km unna. Brumunddal har de siste årene hatt en stor utvikling, og fremstår i dag som spennende og består av flere butikker og servicetilbud. Her finner du også buss- og togforbindelser som tar deg til blant annet Hamar, Lillehammer, Oslo og Trondheim.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Tomannsbolig fra 2022. Gulv støpt på grunn. Yttervegg i trekonstruksjon. Mønet skråtak i trekonstruksjon. Etasjeskiller med trebjelkelag. Stående utvendig trekledning. Taktekking i betongtakstein. Takrenner og utvendige beslag i metall. Vindski i tre. Trevinduer med 3-lags isolerglass. Ytterdør i tre med 2-lags isolerglass. Terrassedør i tre med 3-lags isolerglass. 1 oppstillingsplass på 16m² i felles carport, eller parkering på felles eiet tomt. Privat låsbar bod på 4m² i forbindelse med carport. Boligen er isolert med trefiberisolasjon som gir en mer pustende konstruksjon. Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Kristian Langstrand. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). Det er ikke gitt hverken tilstandsgrad TG 2 og TG 3. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • 1. etasje: BRA: 77 m²/P-rom: 71 m² 2. etasje: BRA: 49 m²/P-rom:47 m² Følgende rom inngår i primærareal: Gang, 3 soverom, 2 bad, stue/kjøkken og loftstue.
 • -Vannbåren varme i alle gulv i 1.etg samt bad i 2.etg Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Oppvarming består av: Strøm. I hovedsak ved hjelp av: Vannbåren varme i alle gulv i 1.etg samt bad i 2.etg.
 • Felles eiertomt på 818.9 m² som er flat/skrånende og delvis opparbeidet med plen og beplantning. Gruset gårdsplass.
 • Parkering i carport. Parkering skjer ellers på felles parkeringsområde.
 • Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene.
 • Eierseksjonen blir en del av et sameie bestående av totalt 2 eierseksjoner. Det vil ikke bli organisert noen formell drift rundt sameiet. Det vil ikke bli lagt opp til at det skal innbetales felleskostnader til sameiet, da hver eierseksjon svarer for sine driftsutgifter alene. Eierseksjonene i sameiet har likevel anledning til å gå sammen og organisere å etablere et mer formelt sameie, herunder også å legge opp til innkreving av felleskostnader for å dekke felles drift og interesser. Det utarbeides standard vedtekter i forbindelse med seksjonering.
 • Det vil ikke bli krav om styregodkjennelse ved erverv av eierseksjon i dette sameiet.
 • Formuesverdi fastsettes først etter ferdigstillelse. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå. Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistret pr. 01.01) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger). Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-rom).
 • Andel fellesgjeld kr ,- pr. . Andel fellesformue kr ,- pr. .
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kommunale satser 2022 i Ringsaker kommune (alle beløp er inkl. mva.): - Renovasjon fra: 3.596.25 (80 L). - Abonnementsgebyr vann: Kr 1.953,77 - Vann per m3 forbruk: Kr 31,42 - Abonnementsgebyr avløp: Kr 1.872,88 - Kloakk per m3 forbruk: Kr 50,38. - Feiing bolig hvert fjerde år: Kr 145,93 - Tilsyn fyringsanlegg bolig: Kr 285 Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunk(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig. Det foreligger ingen beregning av eiendomsskatt på dette tidspunktet. Eiendomsskatten vil utgjøre 4,9 promille av boligenes skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om leilighetens er primær eller sekundærbolig.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter", påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.
 • Det ble utstedt ferdigattest for tomannsbolig i 2022.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen står i matrikkelen registrert med 1 bruksenhet.
 • Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men eierseksjonsloven setter som begrensning at man ikke kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jf. lov om eierseksjoner. Følgende tinglyste heftelser vil følge med eiendommen: Dagboknr. 904934, tinglyst den 06.08.1917. Gjelder skjønn - elektriske kraftlinjer. Man har ikke klart å innhente dokumentet og dets betydning for salgsobjektet er således ukjent. Dagboknr. 900164, tinglyst den 29.09.1933. Gjelder elektriske kraftlinjer. Man har ikke klart å innhente dokumentet og dets betydning for salgsobjektet er således ukjent. Dagboknr. 5347, tinglyst den 23.10.1964. Gjelder bestemmelse om vann og kloakkledning. Dagboknr. 4973, tinglyst den 23.06.1978. Gjelder bestemmelse om kloakkledning (denne enheten med flere) Dagboknr. 7264, tinglyst den 14.09.1978. Gjelder rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger mm. Følgende tinglyste rettigheter vil følge med eiendommen: Dagboknr. 4972, tinglyst den 23.06.1978. Gjelder bestemmelse om vann/kloakkledning (rettigheter på andre eiendommer) Dagboknr. 550342, tinglyst den 23.05.22. Gjelder bestemmelse om solidaransvar (rettigheter på andre eiendommer) Med unntak av dagboknummer 904934 (fra 1917) og dagboknr. 900164 (fra 1933) kan samtlige tinglyste dokument ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • Eiendommen omfattes av eldre reguleringsplan for Kongelhol, fra 1986. Reguleringsformål for eiendommen er boliger. Eldre reguleringsplan Nerkvern Nyhus ligger inntil eiendommen etter vegen. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Kommuneplanens arealdel, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til nåværende boligbebyggelse. Fremtidig gang og sykkelveg er lagt inn i kommuneplanen, langs vegen ved eiendommen. Området rundt er avsatt til boliger, samt en nærliggende eiendommen med offentlig eller privat tjenesteyting.
 • Gnr. 724, bnr. 7 i Ringsaker kommune. Eiendommens bygningsmasse skal seksjoneres og hver bolig vil få tildelt eget seksjonsnummer.
 • Kjøpesum og omkostninger skal være innbetalt meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesum pluss omkostninger innbetales til overtagelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud. NB! Det er forutsetning for gjennomføring av overtakelse at det foreligger ferdigattest.
 • Det kan ikke tegnes boligselgerforsikring, da selger er et selskap som har kjøp og salg av eiendom som del av sin virksomhet.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragstaker i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragstaker en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk; jf. avhendingsloven § 1-2 (2). Eiendommen var ifølge selger ferdigstilt den 10.06.2022. Garanti etter buofl. §12 skal stilles dersom avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse. Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave og tilstandsrapport. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en fast provisjon på kr 40.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 15.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 7.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Eiendomsinvesteringer AS
Kjetil Gustavsen

Megler

Kjetil Gustavsen

90 99 63 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev