aktiv-eiendomsmegling
Velkomen til Lillevegen 1A!
Velkomen til Lillevegen 1A!

BRUMUNDDAL Lillevegen 1A-H0201

Lekker og stilren 3-roms fra 2023 - Dobbeltboligforsikring- Garasjeplass - Midt i sentrum- Møbelpakke. Grønt boliglån

 • kr 3 290 000
 • BRA 57 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 290 000
 • Omkostningerkr 22 610
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 312 610
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2023
 • Soverom2
 • ArealP-rom 57 m²
 • Felleskostnaderkr 3 438
 • Tomt1 109 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 8 170,- (Dokumentavgift av tomteverdi lik kr 327 000,-)   22 610,- (Omkostninger totalt)   3  312 610,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning. I tillegg disponerer leiligheten en parkeringsplass og en sportsbod.
Lys og stilren 3- roms selveierleilighet i et nytt og moderne leilighetskompleks fra 2023. Leiligheten ligger i andre etasje og har en god planløsning som utnytter plassen optimalt. Leiligheten ligger i Brumunddal sentrum med gåavstand. Med salget følger det med dobbeltboligforsikring. Hvis boligen din ikke er solgt etter 3 mnd, dekker forsikringen bokostnadene din på inntil 15000 kr per mnd i 9 mnd hvis boligen din ikke blir solgt. Kort fortalt: - Elbillader - Garasjeplass - Fjernvarme i radiatorer - God takhøyde - Fiber bredbånd - Dobbeltboligforsikring - sikre mot doble utgifter - Coo - Deleie til eie - Midt i Brumunddal sentrum - Godt kollektivtilbud - Møbelpakke på kr 50.000,- - Grønt boliglån

Lillevegen 1A-H0201, Innlandet

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 57 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 57 kvm Leiligheten inneholder: Gang, stue, kjøkken, bad og soverom.  Tomt
  1109m²

  Beskrivelse av tomt
  Leiligheten ligger på en flat tomt med parkeringskjeller i 1. Etasje. Fellesarealene vil bli opparbeidet med kantstein, plen og beplantning. Det vil også bli en lekeplass på ca. 70 m2.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger midt i hjertet av Brumunddal med gangavstand til det aller meste. Til sentrumskjernen er det kun 400 meter og her finner du flere matbutikker, klesbutikker, apotek, vinmonopol, koselige kafeer og restauranter for å nevne noe. I tillegg til å ha en sentral beliggenhet, har du også umiddelbar nærhet til flotte turområder, enten langs elva Brumunda, Mjøsa eller om du vil ta deg en topptur til Høsbjør eller Bjørgeberget med fantastisk utsikt. Til Ringsakerfjellet er det kun en snau time, og her er det aktiviteter for store og små, både sommer og vinter. Et av Norges beste skiløypenett finner du også her.

  Bebyggelse
  Leiligheten ligger i et nytt leilighetskompleks bygget i 2022/2023.

  Barnehage/skole/fritid
  Innenfor en rekkevidde på 1 km ligger det tre barnehager, hvor den nærmeste er ca. 200 meter unna og heter Tunet barnehage. De to andre er Vesleparken og Bjørkebo barnehage.

  Skolekrets
  Nærmeste barneskole er Fagerlund skole og ligger ca. 900 meter unna leiligheten. Ungdomsskole og videregåendeskole ligger ca. 600 meter.

  Offentlig kommunikasjon
  Nærmeste busstopp er rett utenfor døren, og her går det 9 ulike linjer forbi. Ned til togstasjonen er det ca. 900 meter med avganger både nordover til Trondheim og sørover til Oslo. Med Brumunddal sin sentrale beliggenhet på Østlandet tar det ca. 1 time å kjøre til Gardermoen og inn til Oslo ca. 1,5 time.

  Byggemåte
  Fundament er støpt plate på mark. Veggene på første plan er av prefabrikerte betongelement, Etasjeskiller mellom parkeringsnivå og første etasje består av hulldekker av betong. Ytterveggene er det benyttet bindingsverk av tre med ståendekledning. Taket er av typen flattak som er tekket med PVC belegg i mørk grå utførelse. Tilstandsrapporten angir byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er kun gitt tilstandsgrad TG0 som betyr at bygningsdelen ikke har noen avvik. Fullstendig eierskifterapport ligger vedlagt i salgsoppgaven.

  Innhold
  Leiligheten inneholder: Gang, kjøkken, stue, bad og 2 soverom. I tillegg følger det med en sportsbod og parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

  Standard
  Velkommen inn! Når du kommer inn i leiligheten blir du møtt med en lys og innbydende entré. Du får umiddelbart et positivt inntrykk av leiligheten med en gjennomført og moderne standard fra 2023. Stue og kjøkken: Videre inn fra gangen kommer du inn i den åpne stue og kjøkkenløsningen med store vindusflater, parkett på gulv og slette vegger malt i en lys farge. Det er utgang til balkong og plass til både sofamøblement og spisestue. Bad: Badet er flislagt og har varme i gulvet. Det er lyst og innbydende og har mulighet for oppbevaring i skap under vasken. Soverom: Leiligheten har to fine soverom beliggende i gangen med tilknytning til badet.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Selger vil på vegne av sameiet, inngå en kollektiv/felles avtale med Eidsiva Bredbånd for levering av Bredbånd- og TV signaler. En slik avtale har en bindingstid på 5 år for sameiene, men har gunstige vilkår for beboerne. Sameiet har valgt typen «fiberaksess» fra Altiboks, som gir tilgang til et utvalg av pakker med Internett og tv. Dette må bestilles og kostes av den enkelte kjøper.

  Parkering
  Plass i felles garasjeanlegg følger leiligheten. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Dersom du har inntekt og betjeningsevne, men mangler egenkapital for å kjøpe bolig, kan Coo hjelpe deg. Coo hjelper deg fra å være leietaker til å bli deleier. Coo bidrar med inntil 70% av den egenkapitalen bankene krever at du må ha selv. Du benytter selvfølgelig hele boligen selv, og betaler en leie for den andelen Coo eier. Les mer om Coo på Coo.no

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 8 170,- (Dokumentavgift av tomteverdi lik kr 327 000,-)   22 610,- (Omkostninger totalt)   3  312 610,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten har primæroppvarming via fjernvarme. Vannbårent spredernett forsyner leiligheten med oppvarming og varmt forbruksvann. Radiatorer er montert og på badet er det elektriske varmekabler. Forbruk fjernvarme måles individuelt (benyttes til årlig avregning mot innbetalt á konto). Kostnader faktureres via felleskostnadene.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter og eiendomsskatt beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse. Vann, avløp og renovasjon er inkludert i de budsjetterte felleskostnadene. Eiendomsskatt vil utgjøre 4 promille av seksjonens skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen benyttes som primær- eller sekundærbolig. For oversikt over satser/gebyrer, se Ringsaker kommune sine hjemmesider.

  Info formuesverdi
  Formuesverdi fastsettes av skatteetaten etter ferdigstillelse. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig". Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå. Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistret per 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger). Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-rom). Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetatens boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. For ytterligere informasjon oppfordres interessenter å ta kontakt med Skatteetaten.

  Andre utgifter
  I tillegg til de opplyste felleskostnadene, vil faste løpende kostnader være strøm, eiendomsskatt og innboforsikring. Strøm og innboforsikring varierer ut fra personlig forbruk og ønsker.

  Sameiebrøk
  57/870

  Felleskostnader pr. mnd
  3438

  Felleskostnader inkluderer
  Kjøper er forpliktet til å betale sin andel av sameiets felleskostnader. Budsjetterte felleskostnader utgjør fra kr 2 724,- til kr 4 010,- per måned for de ulike leilighetene. Budsjetterte felleskostnader vil inkludere blant annet á konto vann og avløp, á konto fjernvarme, renovasjon, strøm i parkeringsanlegg og fellesområder, felles bygningsforsikring, snømåking og strøing, renhold av fellesarealer, drift og vedlikehold av fellesarealer/utearealer og beplantning, filter- og batteriskifte, forretningsførsel og regnskap, styrehonorarer, signalleveranse fiber, avsetning til vedlikehold av fellesarealer/ytre vedlikehold m.m. Kontakt meglerforetaket for en kopi av fullstendig budsjettet. I henhold til vedtektene skal felleskostnadene i utgangspunktet fordeles mellom sameierne etter sameiebrøkene, så langt dette er felleskostnader som naturlig vil være forskjellig mellom seksjonene på bakgrunn av bruksenhetenes størrelse (for eksempel felles bygningsforsikring). For de kostnader hvor seksjonenes størrelse ikke har noen betydning (for eksempel abonnementsgebyr vann og avløp, bredbånd- og TV-signal, brøyting, BL12 - Berger Langmoens veg 12 21 strøm og oppvarming av fellesarealer), fordeles kostnadene likt mellom sameierne. Á konto innbetalinger avregnes årlig mot faktisk/fysisk forbruk ved avlesning av målere. Budsjett er utarbeidet av forretningsfører basert på opplysninger gitt av selger og normtall fra tilsvarende sameier som forretningsfører forvalter. Budsjettet er et forslag til driftsbudsjett for normaldrift av sameiet i ett år, basert på stipulerte inntekter og kostnader. Det tas forbehold om oppgitte arealer, antall seksjoner, organisering av fellesområder og andre forhold rundt prosjektet som kan endre forutsetningene for budsjettforslaget. Det tas også forbehold om stipulerte inntekter og kostnader da styret vil kunne endre budsjettet og inngå avtaler som vil tilføre sameiet andre eller større kostnader. Endelig fastsettelse av budsjett og nivå på felleskostnader vil bli foretatt av sameiets styre og/eller årsmøtet. Videre gjøres det oppmerksom på at felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller årsmøtet.

  Om sameiet
  Sameiets navn er «Sameiet BL12» og består av til sammen 19 boligseksjoner, 1 næringsseksjon, 19 sportsboder (TB) og 10 innvendige parkeringsplasser (TB + N). Parkeringsplasser er lokalisert i hovedbyggets første etasje. Sportsboder er lokalisert i hovedbyggets første etasje og i frittstående bygg med boder. 5 av parkeringsplassene er tildelt henholdsvis snr. 1, 8, 15, 18 og 19 med 1 stk. p-plass og som tilleggsdel bygg (TB). 5 av parkeringsplassene er organisert som 1 stk. næringsseksjon og med ekstern eier. Seksjonens innbyrdes størrelse gir grunnlag for sameierbrøken. Utvendige arealer er fellesarealer. For bruk av fellesarealer, se pkt. 2 og 9. Eiendommen har matrikkelnummer gnr. 1, bnr. 42, snr. 1-20 i Ringsaker kommune. Sameiets formål er å administrere og sikre eiernes felles interesser, i overensstemmelse med gjeldende lover og vedtekter. For så vidt ikke annet følger av disse vedtekter, gjelder reglene i lov om eierseksjoner av 16.06.2017 nr. 65 (eierseksjonsloven).

  Styregodkjennelse
  I henhold til utkast til vedtekter for sameiet kreves ikke styrets godkjennelse ved salg av seksjoner i sameiet. Erverv av seksjon skal meldes skriftlig til styret eller sameiets forretningsfører med opplysninger om hvem som er ny(e) eier(e).

  Dyrehold
  Dyrehold reguleres av eierseksjonsloven, og det er ikke lagt opp til noen begrensninger rundt dette i utkast til vedtekter for sameiet.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3411/1/42/1: 28.01.1932 - Dokumentnr: 900129 - Elektriske kraftlinjer RETTIGHETSHAVER: RINGSAKER OG NES KRAFTANLEGG Overført fra: Knr:3411 Gnr:1 Bnr:42 Gjelder denne registerenheten med flere 26.08.1951 - Dokumentnr: 2150 - Best. om vann/kloakkledn. VEDTAK AV REGLEMENT FOR STATENS VEGVESEN Overført fra: Knr:3411 Gnr:1 Bnr:42 Gjelder denne registerenheten med flere 23.03.1954 - Dokumentnr: 826 - Best. om vann/kloakkledn. VEDTAK AV KOMMUNENS REGLEMENT Overført fra: Knr:3411 Gnr:1 Bnr:42 Gjelder denne registerenheten med flere 25.06.2019 - Dokumentnr: 722503 - Bestemmelse om parkering Rettighetshaver: Knr:3411 Gnr:1 Bnr:50 Snr:1 Rettighetshaver: Knr:3411 Gnr:1 Bnr:50 Snr:2 Overført fra: Knr:3411 Gnr:1 Bnr:42 Gjelder denne registerenheten med flere 28.04.2022 - Dokumentnr: 452789 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Aktiv Eiendomsmegling Ringsaker AS Org.nr: 817 998 682 Overført fra: Knr:3411 Gnr:1 Bnr:42 Gjelder denne registerenheten med flere 13.03.2023 - Dokumentnr: 267218 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 57/870

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt ferdigattest for boligblokk den 20.06.2023.

  Vei, vann og avløp
  Adkomst til sameiets eiendom fra offentlig vei. Borettslagets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Sameiet har selv ansvar for de private stikkledningene.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av områdereguleringen for Brumunddal sentrum nord, fra 2020. Reguleringsformål for eiendommen er boligbebyggelse. Leiligheten ligger i et nytt leilighetskompleks med andre boliger rundt. Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel for Ringsaker 2022-2026 hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse. Leilighetskomplekset ligger i et område med annen boligbeyggelse og næringsvirksomhet. Elven Brumunda går et par hundre meter bortenfor leiligheten og det er en stor lekeplass rett på andre siden av veien. Leiligheten ligger innenfor gul støysnoe (lavt støynivå) for Berger Langsmoens veg. Leiligheten ligger innenfor gul faresonen for flom fra Brumunda.

  Adgang til utleie
  På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24. Eiendommen står i matrikkelen registrert med 1 bruksenhet.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk; jf. avhendingsloven § 1-2 (2). Som dato for ferdigstilelse, legges den 06.03.2023 til grunn (dato for utstedelse av midlertidig brukstillatelse). Garanti etter bustadoppføringsloven §12 skal stilles dersom kjøper er forbruker og avtalen inngås innen seks måneder etter denne ferdigstillelsesdatoen, jf. avhendingsloven § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse. Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 8 170,- (Dokumentavgift av tomteverdi lik kr 327 000,-)   22 610,- (Omkostninger totalt)   3  312 610,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  22610

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en fast provisjon på 32.000 kroner for hver solgte enhet i prosjektet. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr på 3.500 pr. solgte enhet.

Kjetil Gustavsen

Megler

Kjetil Gustavsen

90 99 63 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev