aktiv-eiendomsmegling

BRUMUNDDAL Lillevegen 1A-H0303

Ny og strøken 2-roms leilighet i 3. etasje sentralt i Brumunddal - Stor og vestvendt balkong - Vannbåren oppvarming!

 • kr 2 250 000
 • BRA 38 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 250 000
 • Omkostningerkr 69 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 319 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2023
 • Soverom1
 • ArealP-rom 38 m²
 • Felleskostnaderkr 2 776
 • Tomt1 109.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 250 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 56 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 250 000))   69 292,- (Omkostninger totalt)   2 319 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Lillevegen 1A og denne nye leiligheten midt i Brumunddal sentrum. Leiligheten ligger i 3. etasje med gjennomgående moderne og ny standard. I leiligheten er det et soverom, stue, kjøkken og flislagt bad. Det er gode lys- og solforhold med fint utsyn. Dette er en ypperlig leilighet for deg som førstegangskjøper eller for deg som ønsker en strøken og lettstelt leilighet sentralt i Brumunddal. Merk deg dette: - Vannbåren oppvarming - Lave felleskostnader - Nyere og god standard - Heis i bygget - Balkong som vender mot vest - Privat bod i kjeller Velkommen til en hyggelig visning!

Lillevegen 1A-H0303, Innlandet

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  3. etasje: 38 kvm
  Primærrom
  3. etasje: 38 kvm Gang, bad, soverom, stue og kjøkken.  Tomt
  1109.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten ligger på en godt opparbeidet flat tomt med parkeringskjeller i 1. etasje. Fellesareal blir opparbeidet med kantstein, plen og beplantning. Det skal også bli opparbeidet lekeplass på fellesarealet på ca. 70 m2.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i sentrum av Brumunddal. Det er kort veg til bl.a nærbutikk, barnehage, skole og kjøpesenter. Det er kort veg til Brumunddal sentrum som har fin gågate med flere butikker, apotek, legekontor og koselige spisesteder. Mølla Storsenter ligger i Brumunddal sentrum og har hele 28 butikker. Her finnes en rekke forskjellige butikker, Eurosparbutikk og Vinmonopol. Senteret har kveldsåpent og god parkeringsplass. Det tar ca. 15 minutter å kjøre til Hamar og ca. 1t og 30 min til Oslo. Fra leiligheten er det gangavstand Brumunddal stasjon. Herfra er de hyppige togavganger til Hamar, Lillehammer, Oslo Lufthavn og Trondheim. Brumunddal kan by på fine turområder hele året både ved Mjøsa og topptur til Høsbjør, Bangsberget og Bjørgeberget. Her er det flott utsikt over landskapet. Ønsker man å sykle Birkebeinervegen er dette bare en kjøretur unna. Her er det også oppkjørte skiløyper på vinteren.

  Byggemåte
  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Erik Dølmo ved BD Takst. Bygget er satt opp i 2022/2023. Fundamentet er støpt plate på mark. Veggene i første plan er av prefabrikerte betongelementer, og etasjeskiller mellom parkeringsnivå og første etasje består av hulldekker av betong. Ytterveggene er det benyttet bindingsverk av tre med ståendekledning. Innvendig er det slette vegger og listefritt inn mot vinduene. Taket er av typen flattak som er tekket med PVC belegg i mørk grå utførelse. Balkong med stål- og glassrekkverk. Impregnert terrassebord som overflate. Takrenner og nedløp av metall til svart utførelse. Overvann og takvann til lukket drenering og bort fra terreng. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG1 på alle bygningsdeler og komponenter. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan derfor være skader og andre forhold ved eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig undersøkelse av eiendommen, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig. Leiligheten er ny og har ikke vært bebodd.

  Innhold
  Leiligheten inneholder: Gang, bad, soverom, stue og kjøkken. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet «Ferdigattest/brukstillatelse».

  Standard
  Velkommen Adkomst via felles inngangsparti og felles trapperom eller heis som tar deg opp til svalgang. Lys entré med omkledningsmuligheter. Kjøkken Åpen kjøkkenløsning mot stuen. Kjøkkeninnredning med over- og underskap. Laminert benkeplate og stålkum. Integrert stekeovn med koketopp, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. Stue/b> Lys stue som har fint lysinnslipp og nøytrale overflater. Plass til sofagruppe og møbler etter ønske. Adkomst til vestvendt balkong med utsyn. Bad Flislagte vegger og flislagt gulv med vannbåren gulvvarme. Baderomsinnredning med servant og speil. Plass og opplegg for vaskemaskin samt dusjhjørne. Soverom Leiligheten har et soverom med plass til dobbeltseng. Det er innredet med garderobeskap som skal medfølge.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering skjer langs tilstøtende gater etter gjeldende regler.

  Diverse
  Det er ikke foretatt kontroll på det elektriske anlegget på eiendommen da bygget er nyoppført. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. En slik kontroll gjennomføres vanligvis hvert 20. år.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 250 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 56 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 250 000))   69 292,- (Omkostninger totalt)   2 319 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  - Vannbåren gulvvarme på bad. - Vannbårne radiatorer på enkelte rom.

  Energiklasse
  C

 • Info kommunale avgifter
  Kostnader til vann- og avløp og renovajon inngår i felleskostnadene. Det gjennomføres avregning av forbruk for vann- og avløp for hver enkelt seksjon.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten for seksjonen er foreløpig ikke fastsatt da dette er en nyoppført eiendom. Eiendomsskatten vil utgjøre 4 promille av eiendommens skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Info formuesverdi
  Det året boligen står ferdig, skal formuesverdien settes etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå. Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistret per 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger). Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-rom). For ytterligere informasjon oppfordres interessenter til å ta kontakt med Skatteetaten.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader» og "Eiendomsskatt", påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og eventuelt oppgradering av abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  38/870

  Felleskostnader pr. mnd
  2776

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnadene inkluderer á konto fjernvarme, á konto vann- og avløp, renovasjon, strøm på/i fellesanlegg, bygningsforsikring, snømåking og strøing av fellesareal, bredbånd, tv, samt honorarer til styret, forretningsfører og revisor. Forbruk av fjernvarme, vann og avløp avleses årlig og avregnes opp mot innbetalt beløp. Er forbruket høyere enn det betalte beløpt faktureres mellomlegget og motsatt.

  Om sameiet
  Eierseksjonen er en del av Sameiet BL12 bestående av totalt 20 eierseksjoner. En av disse er næringsseksjon. Sameiets formål er å administrere og sikre eiernes felles interesser, i overensstemmelse med gjeldende lover og vedtekter. Dette er et nyopprettet sameie og det foreligger derfor ikke regnskap og årsberetning fra tidligere år. Det er satt opp budsjett. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter og budsjett, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld, felleskostnader og forpliktelser for seksjonseierne kan bli endret som følge av for eksempel generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i eierseksjonssameiets styre og/eller årsmøte. Budsjettering av felleskostnader for kommende år foretas gjerne mot slutten av inneværende år og ofte med ikrafttredelse fra og med 01.01 kommende år. Årsmøter avholdes som regel i perioden mars-juni. Det kan dermed foreligge endringer, være fremmet forslag til tiltak og/eller eksistere vedtak om tiltak som ikke fremgår av opplysninger mottatt fra forretningsfører (grunnlag for opplysninger i denne salgsoppgaven.

  Forkjøpsrett
  Det er ikke forkjøpsrett i sameiet.

  Styregodkjennelse
  Det er ikke krav om styregodkjennelse i sameiet.

  Sameiets forsikringsselskap
  IF

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt. Sameiet kan likevel forby dyrehold i vedtektene eller ordensreglene. Har sameiet forbudt dyrehold, kan brukeren av seksjonen likevel holde dyr dersom gode grunner taler for det og dyreholdet ikke er til ulempe for eiendommens øvrige brukere.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: - Dagboknr. 900129, tinglyst den 28.01.1932 - Gjelder elektriske kraftlinjer - Dagboknr. 2150, tinglyst den 26.08.1951 - Gjelder best. om vann/kloakkledn. - Dagboknr. 826, tinglyst den 23.03.1954 - Gjelder best. om vann/kloakkledn. - Dagboknr. 722503, tinglyst den 25.06.2019 - Gjelder bestemmelse om parkering. Gnr. 1, bnr. 50 snr. 1 og 2 skal ha rett til å bruke 5 biloppstillingsplasser på gnr. 1, bnr. 42. Det er tinglyst seksjonering med dagboknr. 267218, tinglyst den 13.03.2023. Sameiebrøk: 38/870

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt ferdigattest for boligblokk den 20.06.2023. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Adkomst til sameiets eiendom fra offentlig vei. Sameiets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Brumunddal sentrum nord fra 2020. Reguleringsformål for eiendommen er boligbebyggelse og veg. Eiendommen ligger i hensynsone H570 for bevaring av kulturmiljø. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Ringsaker kommune 2022-2026, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse. Eiendommen ligger i område for støyfølseom bebyggelse, parkeringssone 1, hensynsone H320_ for flomfare og H220_ for gul støysone. Eiendommen omfattes av kommuneplan under arbeid. Planen gjelder for 2024-2040. Planlegging er igangsatt. Det gjøres på generelt grunnlag oppmerksom på at boligen ligger i et område med hyppig/ekspansiv utvikling og at eksisterende regulerings- og kommuneplaner er i stadig endring. Det må derfor påregnes endringer i områdebildet over tid og som ikke er kjent per i dag.

  Adgang til utleie
  På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men eierseksjonsloven setter som begrensning at man ikke kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk, jf. avhendingsloven § 1-2 (2).   For dato for ferdigstillelse av leiligheten, legges den 06.03.2023 til grunn (dato for utstedelse av midlertidig brukstillatelse). Garanti etter bustadoppføringslova §12 skal stilles dersom kjøper er forbruker og avtalen inngås innen seks måneder etter denne ferdigstillelsesdatoen, jf. avhendingsloven § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.   Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37. Forutsetningen for å gå direkte på selgers avtaleparter er at kjøper har et mangelskrav mot selger. Kjøper må gjøres spesielt oppmerksom på reglene som ligger til grunn for dette, herunder reklamasjonsfristene.   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.   Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.   En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, (1), 2. punktum. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 250 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 56 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 250 000))   69 292,- (Omkostninger totalt)   2 319 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  69292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Det kan ikke tegnes boligselgerforsikring, da selger er et selskap som har kjøp og salg av eiendom som del av sin virksomhet.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en fast provisjon på kr. 35.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar markedspakke (kr 16.400,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 5.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Fredrik Lien

Megler

Fredrik Lien

47 25 48 89

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev