aktiv-eiendomsmegling

Brumunddal Lisbakkvegen 7

Lekker eiendom i Nybygda på barnevennlig boligfelt. Nydelig opparbeidet hage og garasjeplass til 3 biler.

 • 4 200 000
 • BRA 150 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING4 200 000
 • OMKOSTNINGER121 142
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 321 142
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 000
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 146 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT1 670 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 4 200 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  105 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000,-))
  --------------------------------------------------------
  121 142,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 321 142,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Lisbakkvegen 7 ligger med fin og rolig beliggenhet i Nybygda. Eiendommen har en nydelig opparbeidet hage og solrike uteplasser med bla. utekjøkken. Gårdsplassen er steinlagt og det er godt med utebelysning. Stor garasje med plass til 3 biler samt en isolert og en uisolert bod. Eneboligen strekker seg over to etasjer og inneholder fire soverom, loftstue, kjøkken, dagligstue, vaskerom og et bad i hver etasje. Det er lagt ned store ressurser i hagen med rikelig beplantning og utekjøkken. En fin familiebolig med gode kvaliteter. Velkommen til visning.

Merk deg dette:

Vannbåren varme i 1.etasje
Nydelig opparbeidet hage
Romslige oppholdsrom
Stor garasje til 3 biler
Fine uteplasser
Turområder
4 soverom

Velkommen til visning!

Lisbakkvegen 7, Innlandet

 • Velkommen
  Velkommen til denne nydelige familieboligen i Lisbakkvegen 7. Stor steinlags gårdsplass med utebelysning. Stor og fin opparbeidet hage med fine uteplasser og utekjøkken. Garasjen har uteboder og plass til 3 biler. Fra overbygget inngangsparti er det adkomst til svært praktisk teknisk rom og stor entré med romslig skyvedørsgarderobe. En isolert og en uisolert bod i tilknytning til garasjen.

  Stue med utgang til terrasse
  Vinkelstue med tidløse overflater på vegger og gulv. Det er god plass til sofagruppe og TV-møblement for å skape et hyggelig stuerom.
  Spisestuen er praktisk plassert i tilknytning til kjøkkenet med peisovn i det ene hjørnet. Adkomst til fin terrasse og herlig uteområdet.

  Kjøkkenet
  Romslig separat kjøkken med plass til spisebord ved vindu. Vinkel kjøkkeninnredning med takhøye overskap og underskap med laminert benkeplate.
  Plass til stekeovn i hjørnet og flislagt benkerygg. Rustfri oppvaskkum og opplegg for oppvaskmaskin.

  Bad
  Bad med flislagte vegger og gulv. Baderomsinnredning med skuffer og skap til oppbevaring. Nedfelt servant. Speil og lyspunkt.
  Praktisk adkomst til vaskerommet med opplegg og plass til vaskemaskin. Vegghengt toalett

  Bad/Toalettrom
  Toalettrom i 2 etasje som er innredet med toalett og innredning med håndvask. Våtromsbelegg på gulv. Vegghengt dusjbatteri.

  Soverom
  Boligen har fire lyse og trivelige soverom som alle ligger på samme plan i 2.etasje. Rommene har plass til soveromsmøbler, nattbord og garderobeskap. Enkel adkomst til toalett og loftstue.

  For øvrig beskrivelse av standard, se bildebeskrivelser.
 • Lisbakkvegen 7 ligger landlig til i Nybygda ca. 7 km utenfor Brumunddal sentrum. I sentrum av Brumunddal finner man Mølla Storsenter med flere butikker og et variert servicetilbud Den koselige gågata kan tilby flere kafeer, restauranter og klesbutikker. Brumunddal kan også tilby flere lekeplasser og nede ved Mjøsa finner man blant annet skatepark, basketballbaner og flotte badeplasser. Vil du ta deg en topptur til Høsbjør, Bangsberget eller Bjørgeberget så får du flott utsikt på toppen.

  Det er ca. 600 meter til Nybygda idrettsplass og til Kylstad skole er det ca. 7 km med aktivitetstall, ballspill og fotballbane. Til Kylstad barnehage er det ca.7,1 km. Øverkvern FUS barnehage ligger ca. 7,3 km unna boligen.
  Hempa skole ligger ca.7,1 km unna og Fagerlunden skole ligger ca.8,5 km unna boligen. Til Brumunddal ungdomsskole er det ca. 8,4 km. Furnes ungdomsskole ligger ca. 9,8 km unna. Til Ringsaker videregående skol er det ca. 8,4 km. For den idrettsglade ligger Sveum idrettspark i nærheten av Brumunddal med både fotball- og tennisbaner.
 • Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Obron Øst AS ved Jostein Engh.

  Enebolig med to fulle etasjer fra 2000. Tradisjonell Norsk byggemåte i trekonstruksjoner. Støpt plate på mark.
  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Innvendig etasjeskille mot grunn-2. Målt høydeforskjell på mellom 10-20 mm innenfor en lengde på 2 meter. TG 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente målavik. Mest avvik ved pipe.
  Innvendig radon. Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  Tekniske installasjoner. Avløpsrør. Det er ikke påvist tilfredsstillende lufting av avløpsanlegget.
  Tomteforhold. Byggegrunn. Det er avvik: Terrenget ligger høyt opp på grunnmur, eller lav ringmur som ligger lavt ned i terreng. Liten avstand mellom terreng og veggkonstruksjon, mindre avstand enn anbefalt.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Utvendig veggkonstruksjon. Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur.
  Utvendig takkonstruksjon på loft. Det er avvik: Et felt uten isolasjon i enden av takoppløftet. Noe merker etter kondens i konstruksjonen over. På tegningen står det nedforet himling.
  Utvendig vinduer. Det er avvik: Et felt uten isolasjon i enden av takoppløftet. Noe merker etter kondens i konstruksjonen over.
  Utvendig. Vinduer. Det er avvik: Del UTV. sprosser mangler. Utettheter mellom vegg og vannrett over vinduene, fuktighet kan komme inn i konstruksjon og vindu. Kun tettet med silikon e.l. som ikke er aldringsbestandig (har kort levetid/ brukstid før den forvitrer).
  Utvendig dører. Det er avvik: Slitte dører. Råte i terrassdør på vaskerom.
  Innvendige overflater. Det er påvist andre avvik: Sprekker i noen fliser i gangen. Steder med knirk.
  Innvendige trapper. Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav.
  Innvendige dører. Det er avvik: Observert løse felt i enkelte dører. Et dør blad er demontert.
  Overflater Gulv. Vaskerom. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre
  enn 25 mm. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Ikke oppbrett eller vanntette overganger under dørene.
  Overflater og innredning. Kjøkken. Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad. Fuktmerke i kjøkkenskap under vask.
  Kjøkken. Avtrekk. Det er avvik. Slitt ventilator.
  Tekniske installasjoner. Vannledninger. Det er påvist at eventuelt lekkasjevann fra rør i rør system ikke ledes til sluk eller annen kompenserende
  løsning. Kasse hvor vannrørene kommer opp er ikke vanntett, ved lekkasje vil vann renne inn i veggen.
  Tekniske installasjoner. Varmtvannstank. Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Etter dagens forskrift skal varmtvannsbereder

  Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Utvendig. Sør-østvegg. Det er påvist betydelige råteskader i bordkledningen. Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning
  mot grunnmur. Kledningen har en del skader, mest på sør-øst og ved balkong. Skader der panelene står ned på liggende bord. Byggefeil.
  Utvendig. Balkong. Tekkingen på balkong/terrasse har utettheter. Det er påvist fukt/råteskader i konstruksjonen. Råteskader i konstruksjonen.
  Utett tettesikt/ membran under terrasse bordene. Er provisoriet tettet med silikon e.l Mellon bordene.
  Våtrom. Bad. Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Ødelagte gulvfliser i dusjen, monterings hull i
  veggen i dusjsonen (tettet med silikon). Tettsokkel rundt dusjen. Utett/ ikke vanntett under dørteskel.
  Sluk, membran og tettesjikt. Vaskerom. Det er påvist tegn på utettheter på våtrommet.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • Total: Bra / P-rom - 150 m² / 146 m².
  1.etasje: Bra / P-rom - 77 m² / 73 m².
  2.etasje: Bra / P-rom - 73 m² / 73 m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1.etasje: Hall, bad, vaskerom, stue og kjøkken.
  2.etasje: Gang, stue, 4 soverom og WC.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Elektrisitet:
  Vannbåren gulvvarme i 1.etasje
  Panelovner

  Vedfyring:
  Peisovn
 • Eiertomt på ca. 1.670,3 m². Tomten er opparbeidet med plen og variert beplantning. Gårdsplass med belegningsstein, innhegnet med gjerde og steinfylt skarping mot nabo.

  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • I garasje eller på biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.
 • Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene.
 • Formuesverdi som primærbolig kr. 638.259,- per 31.12.2020
  Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2.297.731,- per 31.12.2020
 • Kommunale avgifter utgjorde totalt ca. kr 24.832,- for 2021. I disse inngikk eiendomsskatt, renovasjon, feie- og tilsynsgebyr samt vann- og avløpsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.
  For 2022 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.):
  Abonnementsgebyr vann og avløp: Kr 3.827,-.
  Forbruk vann: Kr 31,42 per kubikk.
  Forbruk kloakk: Kr 50,38 per kubikk.
  Renovasjon: Kr 3.597,-.
  Feie- og tilsynsgebyr: Kr 442,- (feiing hvert 4. år og tilsyn).
  Eiendomsskatt: kr 4.687,-.

  Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter" så påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.
 • Det ble utstedt ferdigattest for bolig og garasje i 2001.

  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse synes å stemme godt overens med dagens bruk.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen står i matrikkelen registrert med en bruksenhet.
 • Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Feiing ble utført siste gang i 2022. Tilsyn ble sist gang utført i 2017, uten pålegg om utbedringer. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn.

  Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2000 uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2025.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Det er ellers ingen kjente, tinglyste heftelser (dokument) som skal følge med eiendommen.
 • Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Lisbakkvegen Nybygda med ikrafttredelse 13.04.2000. Reguleringsformål for eiendommen er boliger.
  Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel 2014-2025 med ikrafttredelse 17.06.2015 hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse.
  Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel under arbeid 2022-2026 i Ringsaker kommune.
 • Gnr. 708 Bnr. 47 i Ringsaker kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
  Kjøpesum pluss omkostninger innbetales til overtagelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende:

  Pkt.1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
  Ja, Sprekker i flis i dusj.

  Pkt.9. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i boligen som rotter, mus, maur eller lignende?
  Ja, Maur på våren. Tiltak gjort.

  Pkt. 11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
  Ja, kun av faglært. Elektriker. Stikkontakter inne og ute, ledninger og lamper. Nye spotter i gangen.(brumunddal). Ny styringsenhet
  vannbåren varme (arve hagen). Utført av Bravida, Brumunddal elektro og Arve Hagen.

  Pkt. 16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
  Ja, kun av faglært. Tømrer som kom å bytta ca 10 takstein. Utført av Tømrer.

  Pkt.19. Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av
  eiendommen eller av dens omgivelser?
  Ja. Skogen på siden er regulert til boliger for mange tiår siden.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 1,2 % av salgssummen ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 16.400,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 8.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Anette Hetland Granberg
  Fredrik Hetland Granberg
Fredrik Lien

Megler

Fredrik Lien

47 25 48 89

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev