aktiv-eiendomsmegling
Sett fra nord

Brumunddal Gamle Narudveg 29 A - I

#BRUMUNDDAL - Moderne og innbydende boliger med god standard - Sentral beliggenhet - Flott utsikt og gode solforhold!

 • 4 290 000
 • BRA 88 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING4 290 000
 • OMKOSTNINGER-
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 290 000
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR-
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 85 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT4 000 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 4 290 000,- (NB: prisen er fast)

  Omkostninger

  --------------------------------------------------------
  4 290 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Meld deg på visning!

Påmelding
Illustrasjon spisestue

Gamle Narudveg 29 A - I, Innlandet

 • Er du på utkikk etter en moderne og stilren bolig i et rolig og attraktivt område med sentral beliggenhet på Innlandet, i Brumunddal? Da burde du ta en titt på disse prosjekterte boligene i Gamle Narudveg!

  Dette spennende prosjektet vil bestå av tre moderne eneboliger og tre vertikaldelte tomannsboliger (totalt 9 boenheter) med herlig utsikt ned mot sentrum og Mjøsa. Boligene vil få god planløsning og lyse, romslige oppholdsrom i en delikat utførelse, fordelt på henholdsvis ett og to plan. Alle med tilhørende carport.

  Boligene får en flott beliggenhet med nærhet til både sentrum, skoler og barnehage. Her har du mulighet for å oppfylle drømmen om ny bolig i idylliske omgivelser på Innlandet!


  Innhold tomannsboliger
  To av tomannsboligene vil gå over to plan med tv-stue, stort bad og soverom nede - kjøkken, stue etc. oppe - utgang til terrasse med nydelig utsikt. Den siste tomannsboligen vil få alt på ett plan og med god planløsning - romslig stue/kjøkkenløsning, stor terrasse etc. Store vinduer.

  Tomannsboliger over to plan:
  U. etasje: Entré/gang/trappegang, 2 soverom, bad og bod/vaskerom.
  1. etasje: Stue og kjøkken i åpen løsning og soverom.

  Tomannsbolig over ett plan:
  1. etasje: Entré/gang, stue og kjøkken i åpen løsning, 2 soverom, bad og bod/teknisk rom.

  Innhold eneboliger
  Hver av boligene vil gå over to etasjer:
  1. etasje: Entré, stue og kjøkken i åpen løsning, bad og utvendig bod.
  2. etasje: Gang/tv-stue/trapp, 3 soverom, bad og bod/vaskerom.

  Det skal bygges én tomannsbolig på øverste del av prosjekttomten, tre eneboliger på midtre del, og to tomannsboliger på nedre del.
 • Forventet byggetid per bolig er på ca. 9 måneder, regnet fra og med igangsettelse av byggearbeider for den gjeldende bolig. Se punktet "Overtakelse" for nærmere opplysninger/detaljer.
 • Prosjektet har en meget attraktiv beliggenhet i et veletablert boligområde, kun 1 km fra Brumunddal sentrum. Brumunddal har de siste årene hatt en stor utvikling, og fremstår i dag som spennende med et godt utvalg av butikker og servicetilbud. Med sin sentrale plassering finner du i Brumunddal også buss- og togforbindelser som tar deg til Gjøvik, Hamar, Lillehammer, Oslo og Trondheim. Selve prosjekttomten innehar flotte solforhold og en nydelig utsikt over Mjøsa, sentrum og omkringliggende områder. Nærområdet er barnevennlig, rolig og har minimalt med støy. Beliggenheten gir også umiddelbar nærhet til flere flotte turmuligheter, enten du liker landlige spaserturer eller en gåtur ned til sentrum.

  Det er gangavstand til flere barnehager og skoler. Nærmeste skole og barnehage er Hempa (ca. 700 meter). Videre, med 1-1,5 km i gangavstand, finner man Tømmerli barnehage og Fagerlund skole, Brumunddal ungdomsskole og Ringsaker videregående. Sveum idrettsanlegg ligger kun ca. 1 km unna. Her finner man flere kunstgressbaner, friidrettsanlegg og tennisbaner. Nærmeste nærbutikk er Spar Sveum (også ca. 1 km).

  På varme sommerdager passer det perfekt å ta seg en tur ned til Mjøsa som ligger i underkant av 3 km unna. Her finner du et yrende fjordliv med mange bademuligheter, fiskemuligheter, lekeplass, volleyballbaner, skatepark og basketballbaner.
 • Fra Brumunddal sentrum: Følg Berger Langmoens veg i ca. 700 meter og ta så til høyre inn på Narudvegen. Ta så første avkjøring på venstre side inn på Gamle Narudveg og følg denne ca. 350 meter. Prosjekttomten vil da ligge på høyre side.
 • Generelt om tomannsboligene
  Her vil du få arealeffektive boliger over ett eller to plan, som del av vertikaldelte tomannsboliger. Boligene vil få god planløsning og ha lyse og moderne fargevalg. Boligene vil få store vindusflater som sikrer godt med innlys. Boligene vil ha god standard på materialvalg og innredning, herunder en funksjonell designet kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer, delikat flislagt bad og balansert ventilasjonsanlegg. Boligene får godt med oppbevaringsplass i innvendig og utvendig bod.

  Tomannsboligene er definert som Bolig 1, 5 og 6 i plantegninger, situasjonsplan og prisliste.

  Velkommen inn!
  Boligene vil få en romslig entré/gang med god plass for omkledning. Fra entreen vil man ha praktisk tilgang til bad/vaskerom samt adkomst til 2. etasje og resten av 1. etasje.

  Stue og kjøkken i åpen løsning
  Boligene vil få en åpen stue- og kjøkkenløsning som skaper et sosialt og åpent rom. Her vil man ha rikelig med plass til flere møbleringssoner-/alternativer, herunder plass for sittegruppe og spisegruppe. Boligene leveres med pipeløp og moderne peisovn. Fra stuen vil det bli utgang til solrik terrasse/markterrasse med god plass til både sittegruppe og grill.

  Kjøkkenet vil bli funksjonelt og ha godt med skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning leveres i henhold til egne tegninger med hvite glatte og matte overflater, takhøyde overskap og laminert benkeplate i fargen brunsvart. Hvitevarer leveres av anerkjent merke. Det monteres en vannstoppventil (waterguard) i hvert kjøkken. Kjøkkenventilator med kullfilter. Det legges varmefolie i gulv på stue og kjøkken.

  Soverom
  Boligene vil inneholde to eller tre soverom hvor man får god plass til seng, nattbord og garderobe. Her ligger alt til rette for at hele familien skal få en god natts søvn. Det leveres et garderobeskap per soverom.

  Bad/vaskerom
  Badene vil bli lyse og delikate, og innby til velvære i hverdagen. Badene vil bli praktisk plassert i forhold til boligenes soverom. Innredning leveres i hvit utførelse med glatte flater, integrert servant i benkeplaten. Sanitærporselen leveres i hvit/blank utførelse. Toaletter er veggmonterte med skjult sisterne og vannlås. Leveres med slow-down sete. Dusjhjørne med glassvegg, leveres i 90-graders vinkler. Gulvet flislegges med grå sokkelfliser, og vil skape en fin kontrast til de hvite veggflisene. Det blir malt gips i taket. Varmekablene i gulvet gir deg en behagelig start på dagen. Det vil også bli varmekabler i gulv på vaskerommet.


  Generelt om eneboligene
  Her vil du få en romslig og moderne enebolig over to plan, med inntilliggende carport. Boligene vil ha meget god standard på materialvalg og innredning.

  Eneboligene er definert som Bolig 2, 3 og 4 i plantegninger, situasjonsplan og prisliste.

  Stue og kjøkken i åpen løsning
  Boligene vil få en åpen stue- og kjøkkenløsning som skaper et sosialt og åpent rom. Her vil man ha rikelig med plass til flere møbleringssoner-/alternativer, herunder plass for sittegruppe og spisegruppe. Boligen leveres med pipeløp og moderne peisovn. Fra stuen vil det bli utgang til solrik terrasse med god plass til både sittegruppe og grill.

  Kjøkkenet vil bli funksjonelt og ha godt med skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning leveres i henhold til egne tegninger med hvite glatte og matte overflater, takhøyde overskap og laminert benkeplate i fargen brunsvart. Kjøkken leveres med hvitevarer fra anerkjent leverendør. Det monteres én vannstoppventil (waterguard) i hvert kjøkken. Kjøkkenventilator med kullfilter. Det legges varmefolie i gulv på stue og kjøkken.

  Soverom
  Boligene vil få tre gode soverom. Det er god plass til seng, nattbord og oppbevaring. Har man ikke behov for alle rommene så kan et av dem innredes som kontor eller eget walk-in-closet.

  Bad/vaskerom
  Badene vil bli lyse og delikate, og innby til velvære i hverdagen. Innredning leveres i hvit utførelse med glatte flater, integrert servant i benkeplaten. Sanitærporselen leveres i hvit/blank utførelse. Toaletter er veggmonterte med skjult sisterne og vannlås. Leveres med slow-down sete. Dusjhjørne med glassvegg, leveres i 90-graders vinkler. Gulvet flislegges med grå sokkelfliser, og vil skape en fin kontrast til de hvite veggflisene. Det blir malt gips i taket. Varmekablene i gulvet gir deg en behagelig start på dagen. Det vil også bli varmekabler i gulv på vaskerommet.


  Byggemåte
  Støpt plate på mark. Yttervegger lagt i mur bygges med Jackon thermomur 350. Øvrig trekonstruksjon av bindingsverk med 25 cm med isolasjon og dobbel vindsperre. Innvendige vegger bygges som lettvegger med isolasjon og gipsplatekledning. Utvendig kledning med panel, ferdig malt liggende kledning, 19x148 dobbeltfals. Mørkbeiset stående kledning. Himlinger blir bestående av gipsplater som sparkles og males. Som bærende konstruksjoner i tak benyttes takstoler for flatt tak og/eller pulttak. Tak isoleres og tekkes iht. gjeldene forskrifter og med fall/avrenning. Vinduer leveres fra anerkjent leverandør, trevinduer. Vinduer leveres ferdigbehandlet fra fabrikk, med malte karmer og rammer - standard mørk farge inne og ute. Terrasse/balkong leveres med ferdigbehandlet dekke i tre.


  Generelt om materialvalg
  Vegger: OSB-plater, malt gips og fliser 30x60. Himlinger: Ferdig malte hvite plater. Gulv: Enstavs laminat, fliser 30x30 / 5x5 og betong.


  Generelt om byggemåte, leveranser og utstyr
  Leveranser i prosjektet utføres i henhold til teknisk forskrift - TEK'17 (med gjeldende revisjoner på det tidspunktet byggetillatelsen blir gitt). Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger.

  Se leveransebeskrivelsen som ligger vedlagt i salgsoppgaven for ytterligere informasjon/detaljer om byggemåte, leveranser og utstyr.


  Oppvarming
  Boligene leveres med pipeløp og moderne peisovn. Det vil bli varmekabler på bad og vaskerom. Varmefolie i stue, kjøkken og oppholdsrom.
 • Tomannsbolig over ett plan:
  Bra/P-rom - 88 m²/85 m²

  Tomannsbolig over to plan:
  Bra/P-rom - 113,5 m²/111 m²

  Enebolig:
  Bra/P-rom - 147,5 m²/143,5 m²

  Areal er beregnet etter salgstegninger mottatt av selger, datert 26.03.2019. Arealberegningene er angitt iht målereglene i Norsk Standard veileder til NS 3940. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsmateriell er oppgitt i Bruksareal (Bra) og Primærareal (P-rom). Bruksareal er arealet innenfor leilighetens omsluttende vegger og inklusive innvendig boder og sjakter. Primærrom er arealet innenfor boligens omsluttende vegger og eksklusive bod(er). Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet. Oppgitt areal er å betrakte som et omtrentlig areal. Kjøper og selger har ikke anledning til å rette krav mot den annen part dersom arealet viser seg å avvike med 5% eller mindre/større enn oppgitt areal i markedsmateriell.
 • Prosjekttomten vil utgjøre i underkant av 4.000 m² og skal bebygges med prosjektets boenheter, carporter og boder. Øvrige arealer opparbeides med adkomst-/internveier, parkeringsplasser og grøntarealer. Veier og parkeringsarealer opparbeides med gruset dekke. Det vil bli lagt ferdigplen på grøntområder, men selger har ingen ansvar for hvordan plenen vokser til.

  Tomten disponeres av eierne iht. seksjonsbegjæring/sameievedtekter og/eller eventuelle fremtidige fastsatte ordensregler.Utvendige arealer vil da bli fellesareal. Det tas forbehold om endelig eierform og organisering av prosjekttomten.

  Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt (og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt), etter overtakelse av boligene. Dette gjelder spesielt dersom overlevering finner sted på høst, vinter eller tidlig vår. I så tilfelle vil disse arealene bli ferdigstilt så snart som mulig etter overlevering og når arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle kjøperne (eventuelt) styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.
 • Alle boligene vil få tilhørende carport og biloppstillingsplass.
 • Tomannsboligene vil få én innvendig bod (i kombinasjon med vaskerom eller teknisk rom) og én utvendig bod i eget bygg.

  Eneboligene vil få én innvendig bod (i kombinasjon med vaskerom) og én bod med adkomst fra utvendig side.
 • Fiber blir levert inn til sikringsskap i hver bolig. Kjøper må selv inngå avtale om leveranse for bredbåndshastighet og kanalpakker (eventuelt oppgradere utover standard pakke i en eventuell kollektivavtale), bestille ønsket utstyr og besørge trekking/kabling frem til ønskede tilkoblingspunkt i boligen.

  Selger forbeholder seg retten til å inngå utbyggingsavtale med fiberleverandør samt inngp kollektivavtale for alle prosjektets enheter, hvis dette kreves av leverandør. Kjøperne (eventuelt sameiet) vil da overta de forpliktelser som måtte følge av en utbyggings- og eventuell kollektivavtale. Nærmere detaljer vil foreligge etter hvert som prosjektet utvikles/realiseres.
 • Boligene vil bli utstyrt med balansert ventilasjon. Avtrekk skjer i bad, WC, eventuelt vaskerom og eventuelt innvendig bod på boligplan. Innblåsing av frisk luft skjer i soverom og andre oppholdsrom uten avtrekk tilknyttet anlegget. Anlegget skal være i kontinuerlig drift.
 • Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og eventuell fristforlengelse som følge av endringene. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

  Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.
 • Prisene på boligene er fastsatt og utgjør fra kr 4.290.000,- til kr 6.600.000,- + omkostninger per bolig.

  Boligene selges etter prinsippet "førstemann til mølla" og til den pris som er fastsatt. De som ønsker å kjøpe bolig i dette prosjektet, fyller ut og leverer vedlagt tegningsskjema/kjøpebekreftelse til meglerforetaket. Overnevnte betyr at det ikke benyttes "budrunde" og frister ved kjøp av bolig i dette prosjektet. Kjøper vil få utlevert budjournal, men det gjøres oppmerksom på at registrering av budfrist vil måtte gjøres som formalia. De som ønsker å kjøpe bolig i dette prosjektet må, før innlevering av tegningsskjema/kjøpebekreftelse, ha hatt kontakt med en finansieringsinstitusjon som kan bekrefte finansiering på innleveringstidspunktet.

  Bindende avtale om kjøp anses som inngått i det tegningsskjema/kjøpsbekreftelse pålydende prisforlangende er innlevert til meglerforetaket. Avtalen inngås på bakgrunn av opplysninger i salgsoppgave med vedlegg og eventuelle forbehold i bud. Salgsoppgave med vedlegg og akseptbrev fungerer som midlertidig kontrakt inntil kjøpekontrakt er utarbeidet og signert. Selger forbeholder seg likevel retten til å godkjenne salg til selskap, til personer som kjøper flere enheter i prosjektet og til personer hvor finansiering ikke kan bekreftes på innleveringstidspunktet. Selger forbeholder seg også retten til å endre priser på usolgte boliger.
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:
  Dokumentavgift utgjør 2,5% av andel tomteverdi som per salgsoppgavedato er beregnet til kr 330.000,- per boenhet (basert på flat fordeling etter seksjonsbrøk). Dette gir en dokumentavgift på kr 8.250,- per bolig.
  Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-
  Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr 585,-
  Gebyr for pantattest kr 172,-

  Totale omkostninger utgjør kr 9.592,-.

  Det gjøres oppmerksom på at det er prosjekttomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som eventuelt er ansvarlig for mellomværende. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer.
 • Det er foreløpig ikke lagt opp til at det skal innbetales felleskostnader. Slik prosjektet er lagt opp, vil hver enkelt bolig dekke sine kostnader til drift og vedlikehold. Det kan likevel besluttes at det skal innbetales beløp til å dekke drift og vedlikehold av internveier og øvrige fellesområder samt eventuelle andre tjenester/leveranser som sameiet ønsker utført i felles regi. Inngåelse av kollektivavtale (se punktet "Internett/TV") vil også medføre faste forpliktelser som må dekkes av sameiet.
 • Kommunale avgifter faktureres direkte til hver enkelt seksjoneeier.

  Satser for Ringsaker kommune i 2021 utgjør (alle beløp er inkl. mva.):
  Renovasjon: Kr 3.451,25 (80 L)
  Abonnementsgebyr vann: Kr 1.451,53
  Vann per m3 forbruk: Kr 35,30
  Abonnementsgebyr avløp: 1.340,63
  Kloakk per m3 forbruk: Kr 53,32

  I tillegg kommer eiendomsskatt og feiegebyr.
 • Det foreligger ingen beregning av eiendomsskatt på dette tidspunktet. Eiendomsskatten vil utgjøre 4,9 promille av boligenes skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om leilighetens er primær eller sekundærbolig.
 • Så snart garanti i henhold til bustadoppføringslovens § 12 er stilt, innbetaler kjøper 10% av kjøpesummen. Resterende del av kjøpesum pluss omkostninger betales til overtakelse. Samtlige beløp innbetales til meglerforetakets klientkonto.

  10%-beløpet som innbetales fra kjøper til meglerforetakets klientkonto er avtalt å være forskudd/depositum og selger må stille garanti for beløpet etter bufl. § 47 (3) for å kunne nyttiggjøre seg dette. Forskuddet/ depositumet må være fri egenkapital. Når selger har stilt lovpålagt sikkerhet for beløpet vil selger få instruksjonsrett over beløpet på meglerforetakets klientkonto. Opptjente renter tilfaller etter dette selger. Dersom garanti etter bufl. § 47 (3) ikke blir stilt er det innbetalte beløp underlagt kjøpers rådighet og kjøper opptjener renter av beløpet frem til det eventuelt stilles garanti etter bufl. § 47 (3) eller hjemmelen til boligen (seksjonen) overføres kjøper, jf. bufl. § 46 (1).

  Kjøper har som tidligere nevnt anledning til å gjøre tilvalg. Det er selgers ansvar å sende til meglerforetaket (i god tid før overtakelse) en bekreftet liste som inneholder eventuelle tilvalg og sum for dette. Meglerforetaket vil vedlegge listen i infobrev til kjøper sammen med betalingsinstruks. Tilvalg må være betalt senest ved overtagelse. Dersom frist for betaling av tilvalg er satt før overtagelse, plikter selger å stille garanti for fakturabeløpet etter bufl. § 47.
 • Det er tatt som utgangspunkt at boligene vil bli seksjonert og organisert som et sameie. I så tilfelle vil hver bolig få en ideell sameiebrøk lik 1/9-del.

  Det er utarbeidet utkast til standard vedtekter (vedlagt salgsoppgaven). Vedtektene fastsettes av selger ved eventuelle seksjonering. Forretningsfører er ikke engasjert, men det fremtidige sameiet vil kunne engasjere en slik, hvis dette ønskes vedtatt av sameiermøtet.

  Dersom hensynet til rasjonell utnyttelse og forvaltning, eller at offentlig myndighet krever det, tar selger forbehold om endelig løsning rundt organisering av prosjektets boliger og tomteareal, herunder også eierform. Som et alternativ til sameie og seksjonering, kan selger etablere selvstendige bruksenheter og en velforening som kjøper skal være medlem av.
 • Sameiermøtet vil kunne fastsette vanlige ordensregler for sameiet. Det foreligger per dags dato ingen bestemmelser om dyrehold.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig/fritidsbolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal.
 • Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Forsikringen skal også gjelde materialer som er tilført prosjektet, jf. bufl. § 13 siste ledd. Ved brann- eller annet skadetilfelle tilfaller erstatningssummen selger, som snarest mulig plikter å gjenopprette skaden.

  Fra og med overtakelse må hver enkelt kjøper ha tegnet egen bygnings- og innboforsikring.
 • Prosjektet utvikles på del av det som per i dag er gnr. 31, bnr. 10 i Ringsaker kommune. Det skal fradeles et areal på i underkant av 4.000 m² og som skal utgjøre prosjekttomten. Forutsatt at prosjektets enheter etableres som et sameie vil hver enkelt bolig få tildelt eget seksjonsnummer etter at seksjonering er gjennomført.
 • Boligene vil bli tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Alle arbeider og kostnader/tilknytningsavgifter er inkludert i kjøpesummen.
 • Kommunen har legalpant for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Sameiet har panterett i seksjonen for krav mot sameieren og som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner.

  Kjøper aksepterer at det på prosjekttomten kan påheftes dokumenter/heftelser som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, omkringliggende eiendommer eller nødvendig for å sikre rettigheter knyttet til prosjektets enheter, herunder erklæringer som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, nærområder, veiretter og/eller drift og vedlikehold av energi/nettverk m.m. Kjøper kan ikke kreve prisavslag/erstatning for slike tinglysinger.

  Det gjøres oppmerksom på at grunnboken har blitt omorganisert som en følge av etablering av elektronisk tinglysing. Det skilles ikke lenger mellom rene pengeheftelser (typisk pantedokument), servitutter (typisk erklæringer om rettigheter og forpliktelser) og leieavtaler. Dette vil medføre at et pantedokument fra kjøpers bank vil få tinglyst prioritet etter tinglyste dokument/erklæringer som vil bli tinglyst i forbindelse med utbygging av eiendommen og prosjektet.
 • Prosjekttomten omfattes av reguleringsplanen for Knippa fra 1987. Området er regulert til boliger. Eiendommen omfattes også av kommuneplanens arealdel 2014-2025 for Ringsaker kommune. Området eiendommen ligger i er avsatt og/eller utnyttet til boligbebyggelse, nåværende. Nyere kommuneplan gjelder foran eldre reguleringsplan. Det er 4 trær utenfor byggegrensen som skal bevares ifølge reguleringsplanen. En liten del av garasjen til gnr. 31, bnr. 74 ligger så vidt innenfor tomtegrensen på prosjekttomten. Dette blir tatt hensyntatt i prosjekteringen.
 • Odel er ikke relevant for prosjektet. Erverv av boligene er konsesjonsfritt, men eierseksjonsloven setter begrensninger ved at man ikke kan eie mer enn to seksjoner i et eierseksjonssameie.
 • Boligene selges iht. bustadoppføringslova. Selger skal overlevere boligene i ryddig og byggerengjort stand, og uten noen form for leieforhold.

  Er en bolig i sin helhet ferdigstilt på salgs-/kjøpstidspunktet (og ferdigattest er utstedt), vil boligen selges etter bestemmelsene i avhendingslova. Kontakt meglerforetaket for å få bekreftet hvilket lovverk som vil gjelde ved kjøp.

  Det er ikke mulig å tegne boligselger- og boligkjøperforsikring ved salg/kjøp etter bustadoppføringslova.
 • Selger tar ingen forbehold for gjennomføring av ingåtte kontrakter.
 • Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger sam krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på boligene. Kjøper er forpliktet til å godta slike endringer, uten nærmere samtykke. Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

  Alle illustrasjoner i salgsoppgaven er veiledende (eksempler på mulig leveranser). For ytterlig beskrivelse og detaljer om standard leveranse henvises det til prosjekt- og leveransebeskrivelse og 1:100 tegninger. Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger (herunder også møbler og hvitevarer) er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Det samme gjelder alle innredninger som er stiplet på tegninger. Innredninger som følger leveransen er definert i prosjekt- og leveransebeskrivelse. Tegningene i salgsoppgaven bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering. Detaljerte tegninger og beskrivelser av innredninger i kjøkken, bad og garderobe kan fås på nærmere forespørsel til meglerforetaket.

  Det kan forekomme avvik mellom prosjekt- og leveransebeskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller gjelder alltid prosjekt- og leveransebeskrivelsen foran plantegningene. Omfanget av leveransen er begrenset til denne.

  Trebaserte materialer påvirkes av fuktighet og uttørking. Det kan oppstå sprekker pga bevegelser i materialene og som følge av kalde og varme årstider, samt tørr og fuktig luft. Selger påtar seg ikke reklamasjonsansvar for dette etter overtakelsen. Kjøper må videre påregne synlige svinn-/tørresprekker i overgang mellom ulike materialer, konstruksjoner, sammenføyninger og hjørner etter at boligen er tatt i bruk.

  Utvendig bod (sportsbod) egner seg ikke til å lagre klær og lignende.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut eventuelle usolgte enheter.
 • Videresalg av kontraktsposisjon aksepteres ikke av selger. Kjøpsobjektet vil bli overskjøtet til den/de kjøper(e) som fremgår av tegningsskjema/kjøpsbekreftelse og kjøpekontrakt.
 • Alle eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er selgers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for boligene, med en energiklassifisering på en skala fra A-G. Dersom selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse senest i forbindelse med overtakelse.
 • Det er avtalt en fastprovisjon på kr 40.000,- per solgte enhet i prosjektet. I tillegg kommer tilrettelegging/oppgjørshonorar på kr 3.750,- per solgte enhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester.

  Ta gjerne kontakt med meglerforetaket for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring. Sett inn kontaktinformasjon til megler.
 • Xproperty AS Viken
Kjetil Gustavsen

Megler

Kjetil Gustavsen

90 99 63 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev