aktiv-eiendomsmegling

BRUMUNDDAL Slåttsvelia 22A

Nyere del av tomannsbolig med alt på en flate. 3 soverom - Stor uteplass - God takhøyde - Carport.

 • kr 3 500 000
 • BRA 89 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 500 000
 • Omkostningerkr 104 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 621 542
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2019
 • Soverom3
 • ArealP-rom 89 m²
 • Tomt3 969 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 500 000,00))   104 542,- (Omkostninger totalt)   3 604 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Nyere og lekker del av tomannsbolig fra 2019 med alt på en flate. Boligen ligger i landlige og barnevennlige omgivelser og kan by på 3 soverom, kjøkken, stue, gang, bad og vaskerom. Stor uteplass med platting og fint utsyn over nærområdet. Bilen parkeres i carport. Med sin praktiske planlsning med alt på en flate, er dette en bolig som egner seg like godt til en barnefamilie som den godt etablerte. Velkommen til en hyggelig visning! Merk deg dette: - Alt på en flate - Nyere og god standard - Carport og bod - Fine uteplasser - Praktisk planløsning Velkommen til visning!

Slåttsvelia 22A, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  ANDEL TOMANNBOLIG
  Bruksareal
  1. etasje: 89 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 89 kvm Entré, stue, kjøkken, bad, vaskerom og 3 soverom.  Tomt
  3969m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellestomt er opparbeidet med plen. Beplantning av planter/bed og busker. Innkjøringen og gårdsplassen er asfaltert. Biloppstillingsplasser på fellestomten.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger ca. 4 km fra Brumunddal sentrum. Brumunddal sentrum har en fin gågate med flere butikker, apotek, legekontor og koselige spisesteder. Mølla Storsenter ligger i Brumunddal sentrum og har hele 28 butikker. Her finnes en rekke forskjellige butikker, Eurosparbutikk og Vinmonopol. Senteret har kveldsåpent og god parkeringsplass. Til barnehagen Hempa er det 1,1 km. Tømmerli barnhage er det 3,1 km. Bakkehaugen barnehage ligger 3,4 km unna. Til Hempa skole er det ca. 1,2 km. . Til Brumunddal ungdomsskole er det 3,1 km. Ringsaker videregående skole ligger 3 km unna. Til Hamar katedralskole er det 18,8 km. Fra boligen er det 4,3 km til Brumunddal stasjon. Herfra er de hyppige togavganger til Hamar, Lillehammer, Oslo Lufthavn og Trondheim. Brumunddal kan by på fine turområder hele året både ved Mjøsa og topptur til Høsbjør, Bangsberget og Bjørgeberget. Her er det flott utsikt over landskapet. Ønsker man å sykle Birkebeinervegen er dette bare en kjøretur unna. Her er det også oppkjørte skiløyper på vinteren.

  Byggemåte
  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Morten Silkebækken as. Taktekking av helsveiset papp. Undertak av plater. Besiktiget fra bakkenivå. Store deler av taktekkingen er ikke synlig fra terrenget. Takrenner, nedløp og beslag av metall. Bindingsverkskonstruksjon fra byggeåret. Utvendige fasader med bordkledning. Påregnelig med overflatebehandling på kort sikt. Flat konstruksjon av plassbygde taksperrer. Kompakt takkonstruksjon uten kontrollmuligheter. Malte trevinduer med 3-lags isolerglass fra 2018. Malt ytterdør med klart glassfelt. Malt boddør i tett utførelse. Malt balkongdør med 3-lags isolerglass fra 2018. Inngangsparti med konstruksjoner og spaltegulv av treverk. Terrasse med konstruksjoner, spaltegulv, rekkverk og håndlist av treverk. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Utvendig > Nedløp og beslag. Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Utvendig > Dører. Det er påvist avvik rundt innsettingdetaljer. Dørene har ikke montert underbeslag. Kjøkken > Avtrekk. Kjøkkenet har ventilator med omluft (kullfilter). Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter:  Tomteforhold > Terrengforhold. Terreng faller inn mot bygning. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har fylt ut egenerklæring som ligger vedlagt i salgsoppgave.

  Innhold
  Tomannsboligen inneholder: 1.etasje: Entré, stue, kjøkken, bad, vaskerom og 3 soverom. Utvendig bod. Carport. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Standard
  Velkommen til Slåttsvelia 22A Bilen parkeres i carport. Ved inngangsparti er det en utvendig bod til oppbevaring. Romslig entre med lune farger og med omkledningsmuligheter. Skyvedørsgarderobe med speildører til oppbevaring. Herfra er det enkelt adkomst til resten av boligen. Stue Romslig stue med åpen løsning mot kjøkken. Stuen har god plass til sofamøblementet og spisestue. Store vinduer som slipper inn dagslyset. Adkomst til veranda med god plass til sittegruppe. Den store takhøyden gjør rommet luftig. Kjøkken Moderne og godt utstyrt kjøkken med rikelig skapplass. Kjøkkeninnredning med over-under og høyskap. Enkel kum med ett-greps blandebatteri. Integrerte hvitevarer som platetopp, komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Bad Bad med våtromsplater på vegg og flislagte gulv med varmekabler. Pen baderomsinnredning med skuffer og høyskap. Heldekkende servant med speilskap og lys. Badet er utstyrt med dusjvegger og gulvmontert toalett. Vaskerom Det er adkomst til vaskerommet fra badet. Flislagt gulv med varmekabler. Opplegg og plass for vaskemaskin. Soverom Boligen har tre soverom. Det største soverommet har plass til dobbeltseng. Her er det garderobeskap. De andre soverommene har plass til soveromsmøbler, skrivepult og kommode. Et av rommene er brukt til praktisk walk-in gardeobe.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering i carport eller på biloppstillingsplass.

  Forsikringsselskap
  Tryg

  Polisenummer
  7127404

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3.

  Diverse
  I følge Elsikkerhet Norge AS er det ikke foretatt noe kontroll av det elektriske anlegget på eiendommen. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 500 000,00))   104 542,- (Omkostninger totalt)   3 604 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisitet: - Elektriske varmekabler på bad og deler av gangen. - Panelovner Vedfyring: - Vedovn

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  17410

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene inngår i felleskostnadene, med unntak av eiendomskatt som for 2022 utgjorde kr 5.062,-

  Formuesverdi primær
  656124

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2362046

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3411/35/69/16: 05.08.1993 - Dokumentnr: 9602 - Erklæring/avtale Bestemmelser om restriksjoner i forbindelse med Narud Vannverk. Rettighetshaver: Ringsaker kommune Med flere bestemmelser Bestemmelse om vann/kloakkledning Overført fra: Knr:3411 Gnr:35 Bnr:69 Gjelder denne registerenheten med flere 26.10.2018 - Dokumentnr: 1463750 - Bestemmelse om jordvarme/jordsløyfe/fjernvarme Rettighetshaver: Enter Energi AS Org.nr: 918 850 805 har rett til å anelgge, drifte og vedlikeholde rørgater til fjernvarme på eiendommene. Overført fra: Knr:3411 Gnr:35 Bnr:69 Gjelder denne registerenheten med flere 19.03.2019 - Dokumentnr: 327066 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 16 Formål: Bolig Sameiebrøk: 89/1450

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt ferdigattest for ny tomannsbolig i 2018. Det er utstedt ferdigattest for nybygg tre stk. leilighetsbygg 31.01.2018. Det er mottatt byggtegninger fra kommunen fra 2018. Disse stemmer overens med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløpsnett via private stikkledninger. Eiendommen har adkomst via offentlig veg.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av "Kommuneplan for Hamar 2022-2026". Området eiendommen ligger i er avsatt og/eller utnyttet til fremtidlig boligbebyggelse. Eiendommen ligger i et området for " Kommundeplan under arbeid 2024-2040. Denne har status planlegging igangsatt. Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Slåttsveen B15, Brumunddal (Slåttsvelia) med ikrafttredelse 06.02.2013 Reguleringsformål for eiendommen er boligbebyggelse og kjøreveg. Feltnavn B5, B4a og B4b. Eiendommen ligger i område med Hensynsone_H210 gjeldende område for grunnvannsforsyning og hensynsone H110_nedslagsfelt drikkevann.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 500 000,00))   104 542,- (Omkostninger totalt)   3 604 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  104542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en provisjon på 1,5 % av salgssummen ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 18.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 9.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Fredrik Lien

Megler

Fredrik Lien

47 25 48 89

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev