aktiv-eiendomsmegling
Fasade

Brumunddal Spurvestien 12C

Sentrumsnær og flott tomannsbolig med 3 soverom - Elbil-lader- Gangavstand til skole og barnehage -

 • 3 300 000
 • BRA 101 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING3 300 000
 • OMKOSTNINGER98 642
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 398 642
 • EIENDOMSTYPETomannsbolig
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR1 999
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 91 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT1 962 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGD
 • 3 300 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  82 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 300 000,-))
  --------------------------------------------------------
  98 642,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 398 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Boligen inneholder:
1. Etasje: Entrè, stue, kjøkken, bad og soverom. I tillegg til bod ved inngangsdør.
2. Etasje: Gang, 2 soverom og et innredet rom.

Spurvestien 12C, Innlandet

 • Velkommen inn
  Velkommen til Spurvestien 12c. Inngangspartiet er overbygd og har inngang både til bod og inn til entreen. I entreen er det skyvedørsgarderobe med plass til oppheng- og oppbevaring for ytterklær og sko.

  Stuen
  Lys og luftig stue med store vinduer. Rommet er det naturlige oppholdsrommet i boligen og det er plass til sofagruppe og Tv-møbel. Det er delvis åpen stue- og kjøkkenløsning og dør ut til terrassen.

  Kjøkken
  Kjøkkeninnredningen er hvit med profilerte fronter og laminert benkeplate. Det er både over- og underskap som gir godt med plass. Alle hvitevarene med unntak av kjøle/fryseskap er integrert.

  Soverom
  Boligen har tilsammen 3 soverom. 1 i første etasje og 2 i andre etasje. Soverommet i første etasje har garderobeskap.

  Det er tilsammen fire soverom i leiligheten det to ligger i hovedetasjen og de to andre i underetasjen. Alle rom er pent oppusset med fine overflater på veggen og nye gulv. Det er plass til soveromsmøbler og oppbevaringsmøbler. Alle soverommene har enkel adkomst til bad.

  Bad
  Badet har belegg på gulv og vegger. Baderomsinnredning med skap under og ved siden av servanten. Gulvmontert toalett, og badekar med dusj. Opplegg for vaskemaskin og varme i gulvet.

  Materialvalg:
  Gulv er i hovedsak preget av: Laminat og belegg.
  Vegger er i hovedsak preget av: Panel og malte plater.
  Himlinger er i hovedsak preget av: Panel.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Eiendommen har barnevennlig og rolig beliggenhet i et veletablert byggefelt med eneboliger og flerbolighus, ca. 2 km sør for Brumunddal sentrum. Gangavstand til barnehage og barneskole og kort veg til offentlig kommunikasjon.

  Eiendommen ligger på Nerkvern i Brumunddal i et barnevennlig og rolig område med kort vei til både skole og barnehage. Mørkved skole ligger kun noen minutters gange unna, nærmeste barnehage heter Fredheimvegen barnehage og ligger ca. 500 meter unna. Boligen ligger heller ikke langt fra ungdomsskole og videregående som ligger under 3 km unna.

  Bort til sentrum er det kun ca. 2 km og her finner man et bredt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Mølla Storsenter har flere butikker og et variert servicetilbud og gågata kan tilby flere kafeer, restauranter og klesbutikker. Det er kun ca. 800 meter til nærmeste dagligvarebutikk.

  Det er også kort veg til buss- og togstasjon som tar deg til blant annet Hamar, Oslo, Lillehammer og Trondheim. Like utenfor inngangsdøren finner man turområder hele året, enten du vil rusle ned til Mjøsa, langs elva eller ta deg en topptur til Høsbjør, Bangsberget eller Bjørgeberget som kan by på utsikt på toppen. Om vinteren er det også oppkjørte skiløyper rett i nærheten.

  Brumunddal kan også tilby flere lekeplasser og nede ved Mjøsa finner man blant annet skatepark, basketballbaner og flotte badeplasser. For den idrettsglade ligger Sveum idrettspark, med både fotball- og tennisbaner, kun ca. 1,5 km fra eiendommen. Fra eiendommen er det kort vei til alt man trenger i en hektisk hverdag. Det er kun ca. 13 km inn til Hamar sentrum og ca. 11 km til Rudshøgda som har blant annet Coop Obs og Coop Obs Bygg. Til IKEA som ligger i Nydalen er det ca. 8 km.
 • Tomannsbolig fra 1999.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Tilbygg / modernisering:
  2013: Utført av firma. Nytt kjøkken.
  2013: Utført av firma. Nye overflater på gulv, stue/kjøkken/gang.
  2015: Utført som egeninnsats. Behandlet utvendig kledning.
  2016: Utført av firma. Nye underskap kjøkken på reklamasjon.
  2021: Faglært egeninnsats. Ny utvendig trapp.
  (Opplyst av selger)

  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Kristian Langstrand, Takstgruppen AS.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:

  Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Utvendig:
  Dører:
  Karmene i dører er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket.
  Tiltak
  • Det må foretas lokal utbedring.

  Balkonger, terrasser og rom under balkonger og terrasser
  Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
  Tiltak
  • Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens
  forskriftskrav.

  Innvendig:
  Radon:
  Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  Tiltak
  • Det bør gjennomføres radonmålinger.

  Bad: Overflater vegger og himling:
  Overflater har utlevd store deler av forventet levetid.
  Tiltak
  • Anbefaler å sette inn dusjkabinett for å forhindre dusjing direkte på
  vegg, da dette gir økt belastning på konstruksjon.

  Bad: Overflater Gulv:
  Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Overflater har utlevd store deler av forventet levetid.
  Tiltak
  • Det må foretas utbedring av fallforhold. Det anbefales å installere et dusjkabinett for å spare overflater for belastning med fritt vann.

  FALLFORHOLD:
  For å få tilfredsstillende fall/høydeforskjell må gulvet bygges opp igjen
  på nytt.

  Bad: Sluk, membran og tettesjikt:
  Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen.
  Tiltak
  • Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må slukløsningen skiftes ut og sannsynligvis må også membransjiktet skiftes/utbedres. Det er imidlertid vanskelig å si noe om tidspunktet for når dette er nødvendig.

  Bad: Sanitærutstyr og innredning:
  Det er påvist skader på innredning.
  Tiltak
  • Lokal utbedring må utføres.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • Loftetasje: BRA/P-rom: 33/28 m²
  1. Etasje: BRA/P-rom: 68/63 m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Loftetasjen: Stue og 2 soverom.
  1. Etasje: Gang, stue/kjøkken, bad og soverom.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Oppvarming består av strøm. I hovedsak ved hjelp av panelovner og varme i gulv.
 • Felles eiertomt på ca. 1962 m². Tomten er flat/skrående og opparbeidet med plen og beplantning. Gårdsplassen er gruset.

  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • Parkeringsplass på gårdsplass utenfor huset.
 • Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene.
 • Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne noe registrert formuesverdi på eiendommen (årsak er uviss). Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå. Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistret per 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger). Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-rom). For ytterligere informasjon oppfordres interessenter til å ta kontakt med Skatteetaten.
 • For 2022 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.):

  Abonnementsgebyr, vann: kr 1953,78.
  Abonnementsgebyr, kloakk: kr 1872,88.
  140 ltr. restavfallsdunk: kr 5208,75.
  Forskudd vannavgift: kr 2 372,60.
  Forskudd kloakkavgift: kr 3 804,32.
  Eiendomsskatt: kr 3934,48.,-.

  Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(ne). Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter" påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.
 • Det ble utstedt midlertidig brukstillatelse for 1/2 del av tomannsbolig i 1998. Det er i denne anmerket mangler i forhold til:
  - Montering av snøfanger ved beferdet område.
  - Trapp ved balkongdør
  - Planering av utvendig terreng slik at fall fra grunnmur oppnås.

  Det ble utstedt ferdigattest for utebod i 2011.

  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse synes å stemme godt overens med dagens bruk.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24. Eiendommen står i matrikkelen registrert med 1 bruksenhet.
 • Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Det er ikke registrert none kontroll av det elektriske anlegget. Det gis ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Kontroll pleier å foretas hvert 20 år.

  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameie. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eiendommen:
  Dagboknr. 1999/11862-2/11, tinglyst den 12.11.1999. Gjelder best. om vann/kloakkledn.
  Rett for gnr. 683, bnr. 428 og 429 til å ha vann- og kloakkledning over denne eiendom, for å betjene til sammen inntil 2- to- boenheter.

  Følgende tinglyste rettigheter (dokument) vil følge eiendommen:
  Dagboknr. 1973/5029-2/11, tinglyst den 19.07.1973. Gjelder rettigheter iflg. skjøte.
  Eieren av Solheim 3, gnr. 683, bnr. 310 av sk. 0.02 har alltid rett til 5 meteres bred adkomstvei over Solheim 2 langsmed grensen til 683/49 Arnt Johannessen. Videre har eieren rett til å legge vann- kloakkledninger over Solheim 2.

  Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Brumunddal, fra 1948. Reguleringsformål for eiendommen er ikke oppgitt, men eiendommen ligger i et området med boliger, både på reguleringsplanen og i dag.

  Eiendommen omfattes av kommunedelplanen for Ringsaker 2014-2025, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse, nåværende. Eiendommen ligger i et etablert boligfelt. Det er regulert for fremtidig gang-, og sykkelsti langs Kongsvegen.

  Eiendommen omfattes av strategisk støykartlegging veg, og har en støyintervall på 50, gul sone.
  De strategiske støykartene viser støysituasjonen fra vegtrafikk ved årsskiftet 2016/2017 for de største byområdene i landet og i tillegg langs de riks- og fylkesveger der det passerer mer enn 8200 kjøretøy per døgn. Denne støykartleggingen gjøres for eksisterende veg etter krav i forurensingsforskriften §5 og inngår i en større kartlegging i Europa.

  Eiendommen omfattes også kommunedelplanen for Ringsaker 2022-2026, som er et planforslag.
 • Gnr. 683 Bnr. 310 Snr. 1 i Ringsaker kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 14.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende:
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en fast provisjon på 45.000 av salgssummen, minimum kr 49.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 16.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 8.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Elin Sveløkken Paalsrud
  Knut Paalsrud
Kjetil Gustavsen

Megler

Kjetil Gustavsen

90 99 63 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev